Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar selam,

bugün doktora gıttım,
devlet hastanesı
kan pıhtılasması testlerı ıcın kan verdım, genetık ıcın unıv. hastanesıne yonlendırdıler
benım elımde lıste vardı ama o hemsıreye hepsını ısteyelım deyınce bırsey soyleyemedım
benım ıstedıklerım de olacak mı testte emın degılım sımdı
ozelde 3.000 TL ye yakın ıstedıler sadece pıhtılasma ıcın olanlara
pıhtılasma testı yarın cıkacakmıs
bu bana garıp geldı
pıhtılasma sonucu bırkac hafta sonra cıkmıyor muydu?
yoksa genetık testı mı oyle cıkıyordu bılemedım sımdı

bır de sonucu ınternetten de gorebılıyormusuz
mhrs den mı gorecegım, bılgısı olan var mı acaba?

pıhtılaşma testi benim 2 haftada çıkmıştı genetik testin çıkması da 1 ayı buldu

İnşallah sağlıklı bir normal doğum yapıp güzel bebeğini kucağına alırsın....

Arkadaşlar bu arada bugün iğne vurduğum yer dokununca ağrıyor.Altında elime gelen küçük bir sertlik var.Siz de oluyor mu?Ne yapıyorsunuz??*

amin canım çok sağol.. bazen benim de oluyo öyle beze gibi. aynı yere iğne yapma iyileşsin.

özelde 3000 çok fazla, testin hemen çıkması da garip.
tromboli paneli denilen pıhtılaşma faktörlerine bakılan test uni hastanesinde yapılacaklar arasındadır muhtemelen.
yani öyle tahmin ettim, özelde bile 1 haftada çıkıyo çünkü

iğneye de coraspine de devam ediyorum daha, çarş gittiğimde sorucam dr.a sezeryan olcaksam ne zaman bırakmalıyım normal olcaksa ne zaman diye.

canım çok az kalmış. allahım sağlıcakla bir avazda doğurmak nasip etsin. normali beklemek stresli olsa gerek :) hangisi hayırlıysa o olsun. iyi haberlerinizi bekliyoruz.

[=hannem;2617164QUOTE5]meleğim kadir gecesinde semaya uçtu,beni bıraktı canlar....[/QUOTE]

hannem söyleyecek kelime yok aslında güzel yürekli arkadaşım... çok üzüldüm hemde çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…