kızlar selamlar hepinize......
HANNEM canım benim çok üzüldüm RABBİM sabır versin....
arkadaşlar testlerim bu güm maille geldi doktor randevum cuma günü.Merak içindeyim.Bilgisi olan yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
ANTİ KARDİYOLİPİN IgG 4,43 NEGATİF
ANTİ KARDİYOLİPİN IgM 9.04 NEGATİF
FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ NORMAL 1691GG
PROTROMEİN GENETİK ANALİZİ NORMAL 20210GG
Bende durum böyleymiş MTFHR 66 TESTİNİ ÖNCE YAPTIRMIŞTIM heterozigot çıkmıştı.
kromozom analizi normaldi.Ama yukarıdaki testler hakkında bir şey bilmiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar testlerim bu güm maille geldi doktor randevum cuma günü.Merak içindeyim.Bilgisi olan yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
ANTİ KARDİYOLİPİN IgG 4,43 NEGATİF
ANTİ KARDİYOLİPİN IgM 9.04 NEGATİF
FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ NORMAL 1691GG
PROTROMEİN GENETİK ANALİZİ NORMAL 20210GG
Bende durum böyleymiş MTFHR 66 TESTİNİ ÖNCE YAPTIRMIŞTIM heterozigot çıkmıştı.
kromozom analizi normaldi.Ama yukarıdaki testler hakkında bir şey bilmiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler...
Cemocan cım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bizelrin başına....
bugün iğnemi ilk defa göbekten vurdurdum ve çok canım acıdı yaktıadam da vurduktan sonra burası çok acır koldan bacaktan yap dedi yaptıktan sonra diyo bide
Arkadaşlar ben geçen sene 12 hafta lık ve bu ayda 14 haftalık ken düşük yaptım.Kan pıhtılaşması için günde 1 corasprin alıyordum.Düşüklerim hep geç oluyor.Kan pıhtılaşması olup olmadığını tam bilmiyorum araştırmak istiyorum devlet hastanesine gidip acaba bunun için kan verirken özel bir günde gitmek gerekirmi. Birde genetik test dediğiniz kendimizin ve eşimizinki değilmi.Kürtajımı devlet hastanesinde oldum patalojiden sonuç bekliyorum acaba sonuçta genetik araştırma ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir sonuç verirlermi.Ayrıca benim rahmim de perde varmış.Benim gibi rahmi kalp şeklinde olan ve kan pıhtılaşması sorunu olan varmı.Ben düşüklerimin neyden olduğunu bilmiyorum tahlillerimi bir devlet hastanesinde yaptırıp bir prof gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımızdan benim gibi durumda olup araştırma konusunda doğru teşhisi koyan ve olumlu sonuç aldığınız dr varmı acaba.Herkes gibi bende hamile kaldığımda acaba düşük yapacakmıyım diye korkuyorum.
Kizlarrrr merhaba,
umarim herkes iyidir... Ben epeydir giremedim yine..sizleri cok ozledim.
Hannem'in kaybini gordum acar acmaz.. Hannem, canim, Allah sana ve esine sabir ve guc versin. Senin guclu ve inancli oldugunu bu sanal alemden bile insan fazlasiyla hissediyor. ne yazayim diye dusundum silip silip durdum yazdiklarimi...gercekdende cok zor hepimiz yasadik yasiyoruz da hala.....herhalde sozun bittigi yer olsa gerek.. sadece sunu demek istiyorum..Rabbim sana kisa surede toparlanman icin guc versin.. Butun bu yasadigin acilari unutturacak guzel, saglikli bebekler versin insallah..
Kizlarrr...hamisler...sizlerinde saglikla sonuna kadar bu yolda hic yorulmadan sabirla inatla :) yola devam etmenizi ve hayirlisiyla o altini temizleyeceginiz, emzireceginiz, her baktiginizda ne kadaar kiymetli bir hazine olan bebelerinizi kucagina almanizi cani gonulden diliyor ve istiyorum...
Hepinizi opuyorum.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Bana ve isteyenlerede tez vakitte nasip etsin artik :)
iyi diyelim iyi olsun kuzum..pek gelmiyorum eskisi gibi buraya ne bileyim çocuk fikri yok ya şimdi...sen nasılsın canım bebiş nasıl??Tatlim nerelerdesin, hersey yolunda mi?
tatlim nasilsin? ozel mesaj kutun dolmus...(((
Cemocan cım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bizelrin başına....
bugün iğnemi ilk defa göbekten vurdurdum ve çok canım acıdı yaktıadam da vurduktan sonra burası çok acır koldan bacaktan yap dedi yaptıktan sonra diyo bide
Arkadaşlar ben geçen sene 12 hafta lık ve bu ayda 14 haftalık ken düşük yaptım.Kan pıhtılaşması için günde 1 corasprin alıyordum.Düşüklerim hep geç oluyor.Kan pıhtılaşması olup olmadığını tam bilmiyorum araştırmak istiyorum devlet hastanesine gidip acaba bunun için kan verirken özel bir günde gitmek gerekirmi. Birde genetik test dediğiniz kendimizin ve eşimizinki değilmi.Kürtajımı devlet hastanesinde oldum patalojiden sonuç bekliyorum acaba sonuçta genetik araştırma ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir sonuç verirlermi.Ayrıca benim rahmim de perde varmış.Benim gibi rahmi kalp şeklinde olan ve kan pıhtılaşması sorunu olan varmı.Ben düşüklerimin neyden olduğunu bilmiyorum tahlillerimi bir devlet hastanesinde yaptırıp bir prof gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımızdan benim gibi durumda olup araştırma konusunda doğru teşhisi koyan ve olumlu sonuç aldığınız dr varmı acaba.Herkes gibi bende hamile kaldığımda acaba düşük yapacakmıyım diye korkuyorum.
kızlar dört gözle cumartesiyi bekliyorum eğer cumartesi benimki gelmezse oley güzel haber benim için...bakalım ne olacak....
iyi diyelim iyi olsun kuzum..pek gelmiyorum eskisi gibi buraya ne bileyim çocuk fikri yok ya şimdi...sen nasılsın canım bebiş nasıl??
sağol kuzum sen nasılsın asıl hiç gözükmüyorsun....hemen boşaltayım kutuyu o zaman
Neyse kötü birşey olmasın da canın ne zaman istiyorsa o zaman girersin canım ama merak ettik, her sabah görmeye alışmışız seni.
Biz iyiyiz, idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı onun için 2 tane antibiyotik içiyorum başka bir sıkıntımız yok çok şükür.
bende sizlere çok alışmışım..geçmiş olsun canım bol su tüket,ne kadar çok duyuyorum bugünlerde bu şikayeti yaa..
Halbuki en ufak bir şikayetim bile yoktu...tahlil yaptırmasak anlamayacakmışız.
benimde mthfr677 heterezigot iğne ve aspirin kullanıyorum
ben sürekli göbekten yapıyorum 30.haftamdayım zamanla alışırsın acısına:18:
canım nasılsın artık gözüükmüyorsun
iyi diyelim iyi olsun kuzum..pek gelmiyorum eskisi gibi buraya ne bileyim çocuk fikri yok ya şimdi...sen nasılsın canım bebiş nasıl??
sağol kuzum sen nasılsın asıl hiç gözükmüyorsun....hemen boşaltayım kutuyu o zaman
Iyiyim tatlim artik daha cok girmeye calisacagim. sen nasilsin bebis nasil? kac haftalik oldunuz...? :)
Evet canim ben arayi epey actim, ama hep yogunlukdan ama artik bundan sonra rahatim daha cok girebilirim. :)
iyi canım sewindim başaldınmı sen çalışmalara..
Basladik gibi bu ay :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?