Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yukaridaki test sonuclarinda birsey yok hepsi normal. MTHFRdeki heterozigot mutasyon icin tedavi olarak igne verirler herhalde buradaki arkadaslar genelde kullaniyorlar.

kızlar dört gözle cumartesiyi bekliyorum eğer cumartesi benimki gelmezse oley güzel haber benim için...bakalım ne olacak....

her birinizden Allah razı olsun kızlar...iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere...Rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder bebeğimi onun için çok heyecanlanıyorum..darısı sizlerin başına kızlar :))) iyki varsınız :))

Kizlarrrr merhaba,

umarim herkes iyidir... Ben epeydir giremedim yine.. sizleri cok ozledim.

Hannem'in kaybini gordum acar acmaz.. Hannem, canim, Allah sana ve esine sabir ve guc versin. Senin guclu ve inancli oldugunu bu sanal alemden bile insan fazlasiyla hissediyor. ne yazayim diye dusundum silip silip durdum yazdiklarimi...gercekdende cok zor hepimiz yasadik yasiyoruz da hala.....herhalde sozun bittigi yer olsa gerek.. sadece sunu demek istiyorum..Rabbim sana kisa surede toparlanman icin guc versin.. Butun bu yasadigin acilari unutturacak guzel, saglikli bebekler versin insallah..

Kizlarrr...hamisler...sizlerinde saglikla sonuna kadar bu yolda hic yorulmadan sabirla inatla :) yola devam etmenizi ve hayirlisiyla o altini temizleyeceginiz, emzireceginiz, her baktiginizda ne kadaar kiymetli bir hazine olan bebelerinizi kucagina almanizi cani gonulden diliyor ve istiyorum...

Hepinizi opuyorum.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Bana ve isteyenlerede tez vakitte nasip etsin artik :)

benimde mthfr677 heterezigot iğne ve aspirin kullanıyorum

ben sürekli göbekten yapıyorum 30.haftamdayım zamanla alışırsın acısına:18:

canım bu konuda riskli gebelik doktoru rıza madazlı tavsye ediliyor ben gittim ona acıbadem bakırköye geliyor cerrahpaşada prof bana dediği sağlıklı bulana kadar devam edeceksin iğneyede gerek yok demmişti ama ben tahlillerimin hepsini daha önce yaptırmıştım ama iinsanı çok rahatlatıyor hatta doktorum benden histereskopi istemişti ultrasonda baktı sakın boşuna yaptırma dedi bi araştır istersen

canım nasılsın artık gözüükmüyorsun

canım aksine göbekten vurunca daha az acıyo bence

koldan bacaktan daha cok acıo benim :)

canım pıhtılaşmadan önce yapman gereken şey rahmınde perde olup olmadıgını kesinleştirmen

rahim filmi çekınıp bunu netleştirmelısın...

eğer perde varsa amelıyatla bunu duzelttırmelısın...pıhtılaşamdan daha etkılı bi sebep rahim perdesi

rahim perdesi olayı düzeldikten sonra bir hematologa basvurup düşük yaptıgını pıhtılaşma açısındna

incelenmek istediğini söyleyebılırsın bu kan işleri ile hametolojı ılgılenıyor ve gerek gördüğü durumda

genetık danışma için seni genetiğe yolluyor...hepsinden önce iyi bir kadın doğumcu bulmanı

öneririm istanbuldaysan eğer tekrarlayan gebelik kayıplarıyla ilgilenen bi dr önerebilirim

İnşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun...

kızlar dört gözle cumartesiyi bekliyorum eğer cumartesi benimki gelmezse oley güzel haber benim için...bakalım ne olacak....

inşallah güzel haberler verirsin canım :)

günaydın kızlar ben 2 aydır aspirin folik ve zinco içiyorum şu an daha korunuyorum sormak istediğim bişey var ben akşam yemeğinden sonra folik ve aspirini beraber içiyom zincoyu da daha sonra içiyom doktora sormayı akıl etmedim sizler hangi ilacı hangi saatte alıyosunuz

canım pıhtılaşmadan önce yapman gereken şey rahmınde perde olup olmadıgını kesinleştirmen

rahim filmi çekınıp bunu netleştirmelısın...

eğer perde varsa amelıyatla bunu duzelttırmelısın...pıhtılaşamdan daha etkılı bi sebep rahim perdesi

rahim perdesi olayı düzeldikten sonra bir hematologa basvurup düşük yaptıgını pıhtılaşma açısındna

incelenmek istediğini söyleyebılırsın bu kan işleri ile hametolojı ılgılenıyor ve gerek gördüğü durumda

genetık danışma için seni genetiğe yolluyor...hepsinden önce iyi bir kadın doğumcu bulmanı

öneririm istanbuldaysan eğer tekrarlayan gebelik kayıplarıyla ilgilenen bi dr önerebilirim

İnşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun...

daha önce ki drum 2. gebelikte düşükte sonuçlanınca rahim perdesi ameliyatı yaptırmam gerektiğini söyledi bende senin dediğin gibi iyi bir kadın doğumcu hatta prof falan istiyorum.Evet istanbuldayım dr adını söylerssen çok memnun oluırum.Sendede raahim perdesimi vardı dr un hemen sorunu anlayıp çözdü sanırım.birde hematolog yerine devlet hastanesine gidicem beni kürtaj yapan dra derdimi anlatsam bana testlerin hepsini yazarmı.
Cevapları merakla bekliyorum.
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler inşallah.

Neyse kötü birşey olmasın da canın ne zaman istiyorsa o zaman girersin canım ama merak ettik, her sabah görmeye alışmışız seni.
Biz iyiyiz, idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı onun için 2 tane antibiyotik içiyorum başka bir sıkıntımız yok çok şükür.

bende sizlere çok alışmışım..geçmiş olsun canım bol su tüket,ne kadar çok duyuyorum bugünlerde bu şikayeti yaa..

benimde mthfr677 heterezigot iğne ve aspirin kullanıyorum

ben sürekli göbekten yapıyorum 30.haftamdayım zamanla alışırsın acısına:18:

canım nasılsın artık gözüükmüyorsun

Iyiyim tatlim artik daha cok girmeye calisacagim. sen nasilsin bebis nasil? kac haftalik oldunuz...? :)

Evet canim ben arayi epey actim, ama hep yogunlukdan ama artik bundan sonra rahatim daha cok girebilirim. :)

Gecmis olsun tatlim... hangi antibiotigi iciyorsun canim su gebelikde sakincasi olmayanin ismini alabilirmiyim :)))

Iyiyim tatlim artik daha cok girmeye calisacagim. sen nasilsin bebis nasil? kac haftalik oldunuz...? :)

Evet canim ben arayi epey actim, ama hep yogunlukdan ama artik bundan sonra rahatim daha cok girebilirim. :)

iyi canım sewindim başaldınmı sen çalışmalara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…