kızlar günaydın. hakikaten bu kan pıhtılaşması olan arkadaşları şöyle bir takip ettimde çoğu elleri ve ayaklarının yaz kış ısınmadığından bahsetmiş. ayrıca sılaya'nın da dediği gibi benimde kan alırken falan kanım koyubordo renginde ve çokta akışkan değildi. tahmin etmiştim aslında böyle bir sorunumun çıkabileceğini. bu arada düzenli olarak iki aydır coraspin kullanıyorum geçenlerde kan aldırdığımda kanım eskisi kadar koyu renk değildi kızlar:)) birde benim düşüklerim olurken genelde çok kan kaybı olmuyo bende. yani adetten birazcık fazla kan geliyo ve sonra kuru kuru bebek düşüyo .sizinde öyle olmuşmuydu acaba. kürtaj olduktan sonra da benim hiç kanamam olmadı. acaba kan pıhtılaşmasındanmı böyleydi. çoğu düşük yapan arkadaşlarım var onlar harıl harıl kan aktığından bahsediyolar benim öyle olmadı(
kızzlaarrrr çok mutluyum biraz önce doktordan geldik bebişimi gördüm yaa çok tatlıııı... 13+2 olduk herşey yolunda imiş çok şükür keyfi çok yerinde gözüküyordu baş parmağı ağzındaydı allahım çok güzel bir duygu isteyen herkese yaşatsın rabbim. bu arada cinsiyeti için ısrar ettim doktora kesin birşey söyleyemem ama yüzde 70- 80 kız dedi ona da ayrı bir sevindim çünkü hep kız istiyordum. ense kalınlığı ölçüldü 1.5 mm miş. gayet güzel dedi doktor. yarın ikili test için kan vereceğim inşallah o da güzel çıkar. bu gece mutluluktan uyuyamam ben artık:sm_cool::teytey:
bu arada bende mthfr 677 heterezigotum.0.2 lik clexane kullanıyorum.hepinizi kocaman öpüyoruz teyzoşlarrrr....
Merhabalar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bi türlü üye olmak kısmet olmamıştı kısmet bugüneymiş.Benim üç düşüğüm oldu.Heterozigotum ama tam olarak ayrıntısını hatırlayamıyorum.Test sonucuna bakınca bende yazarım.En son hamileliğimde 0.2 clexaneve coraspin kullandım fakat yine kaybettik 8.haftada.İlkinde bebeği görememiştik.İkincide kalp atışlarını duyduk ama kese bozuktu kahve rengi kanamam olmuştu.Kalpa atışlarını duyduk 10 haftalıktı ama sonra kese bozulmuş dedi doktor.İki kez kürtaj oldum.Sonuncuda kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.Fakat yine yaşatamadım bebeğimi.Ben bankacıyım çok yoğun çalışıyorum.Mayıs ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum.Gebe kalamamda hiç sorun olmadı simdiye kadar.Bende sizlerle paylaşıcam yaşadıklarımı.
canim bende 3 dusuk yasadim ilkini gormedim kurtajdi.
ikincis kan pihti halinde minik minik iki parca dustu. ama 3 senin dedigin gibi bebek butunuyle geldi. bunun neden ka pihtilasmasi degil . bebegin cinsiyetleri.
yani erkek bebek cok cabuk elli oluyo. eli ayagi kafasi fasulye gibi kesesiyle oluyo.
yani benimki oylece dustu. keseiyle suyuyla.
ama kiz bebek et parcasi oluyo uzun zaman belli olmuyo. artik ben anliyorum.
ikinci ekografiden sonra. su an hamileyim kalbi cabuk atti. sekli cabuk oldu.
galiba erkek diyorum.(tabiki allah bilir. kizinada ogluda raziyim) bakailm dogru cikacakmi.
sein bebeginde erkek oldugu icin olabilir yani.
ben düşükten sonra başlamıştım sanmam yaa çok sorun olacak olsaydı bana doktorum hamile kalana kadar kullan dedi .. ben yaklaşık 5 , 6 ay kullandım..düşükten sonra 5.ayda hamile kaldım..ve hamile kaldığımda doktorum bana o aspirinlerin çok faydasını göreceksin bak demişti bilemiyorum ..
korkma rahat ol ama kafana takılan bişey varsa doktorunla görüş yinede..
kızlar doktor randevumuz var saat 5:30 da çok heycan yaptım hayırlısıyla güzel heberler alsam ne ii olur. 25 haftamız bitti 26 ya girdik. bakalım şeker işine ne diyecek doktorumuz. bizim için dua edin. yeni arkadaşlar katılmış. hepiniz hoşgeldiniz. en kısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşırız inşallah..
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
annemde ilk baktığında erkekmiş dedisenağlama nedense ikinci bebekte erkek olsun çok istemiştim ilkinde kız istiyodum sanırım oda kızdı çünkü dediğin gibi et parçası şeklinde parçalar düştü ondasenağlamabazen ikiside yaşasaydı diyorum büyüğü yani kızım şimdi 1 yaşını geçmişti. küçük oğlanıda doğuma günler kalmıştı belkide doğurmuştum bu günlerde senağlamave dört dörtlük kızım oğlum ben eşim mükemmel bir aileydiksenağlama
Öncekiler için çok geçmiş olsun sılaya.
Dilerim bu bebeğin seni hep güldürür, sevinci ile birlikte gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?