Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Anladım canım teşekkür ederim.
ınşallah bir ayın sonunda ben de yeniden hamile kalırım.
Aslında ilk hamile kalmak istediğimde bir sorun olmamıştı, hemen kalmıştım. Ama şimdi düşük oldu kürtaj yapıldı acaba yine hemen kalır mıyım diye çok merak ediyorum.
Aslında doktorum 2 ay bekleyebilirsin dedi ama aynı zamanda bu bir tedbir şimdi kalsan da (düşüğüm zaten 1,5 önce oldu 16 martta) bişe olmaz meraklanma dedi.
O yüzden ben de 2 ay değil de 1 ay daha beklim, düşükten sonra 2. reglimi de görüp korunmayı bırakim istiyorum.
ınşallah hata yapmıyorum ama neredeyse 3 ay olmuş olacak 1 ay sonra. Bi de hemen olmayabilir neticede.. O yüzden bırakmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum daha mı beklesem diye...

canim bende 3 dusuk yasadim ilkini gormedim kurtajdi.
ikincis kan pihti halinde minik minik iki parca dustu. ama 3 senin dedigin gibi bebek butunuyle geldi. bunun neden ka pihtilasmasi degil . bebegin cinsiyetleri.
yani erkek bebek cok cabuk elli oluyo. eli ayagi kafasi fasulye gibi kesesiyle oluyo.
yani benimki oylece dustu. keseiyle suyuyla.
ama kiz bebek et parcasi oluyo uzun zaman belli olmuyo. artik ben anliyorum.
ikinci ekografiden sonra. su an hamileyim kalbi cabuk atti. sekli cabuk oldu.
galiba erkek diyorum.(tabiki allah bilir. kizinada ogluda raziyim) bakailm dogru cikacakmi.
sein bebeginde erkek oldugu icin olabilir yani.

bkalecim öyle güzel yazmışsınki yaşadığın mutluluğu tüm pozitifliği üzerimde hissettim rabbim inşallah bu parmak emen prensesi sana ve eşine bağışlasın sağlıkla canım

Merhabalar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bi türlü üye olmak kısmet olmamıştı kısmet bugüneymiş.Benim üç düşüğüm oldu.Heterozigotum ama tam olarak ayrıntısını hatırlayamıyorum.Test sonucuna bakınca bende yazarım.En son hamileliğimde 0.2 clexaneve coraspin kullandım fakat yine kaybettik 8.haftada.ılkinde bebeği görememiştik.ıkincide kalp atışlarını duyduk ama kese bozuktu kahve rengi kanamam olmuştu.Kalpa atışlarını duyduk 10 haftalıktı ama sonra kese bozulmuş dedi doktor.ıki kez kürtaj oldum.Sonuncuda kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.Fakat yine yaşatamadım bebeğimi.Ben bankacıyım çok yoğun çalışıyorum.Mayıs ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum.Gebe kalamamda hiç sorun olmadı simdiye kadar.Bende sizlerle paylaşıcam yaşadıklarımı.

kızlar doktor randevumuz var saat 5:30 da çok heycan yaptım hayırlısıyla güzel heberler alsam ne ii olur. 25 haftamız bitti 26 ya girdik. bakalım şeker işine ne diyecek doktorumuz. bizim için dua edin. yeni arkadaşlar katılmış. hepiniz hoşgeldiniz. en kısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşırız inşallah..

aramıza hoş geldin arkadaşımalkisalkisalkisa.s.çok ama çok geçmiş olsun sanada canım umarım allahım hiçbirimize yaşatmaz bu kürtaj ve düşük acısını:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bkale canım çok sevindim bebişin iyiymiş. ikilinde güzel gelir bize haber verirsin.insan beklerken zaman geçmiyo bu test sonuçlarını.ama ense kalınlığın güzel gelmiş zaten. güzel haberlere devam:)))))

annemde ilk baktığında erkekmiş dedisenağlama nedense ikinci bebekte erkek olsun çok istemiştim ilkinde kız istiyodum sanırım oda kızdı çünkü dediğin gibi et parçası şeklinde parçalar düştü ondasenağlamabazen ikiside yaşasaydı diyorum büyüğü yani kızım şimdi 1 yaşını geçmişti. küçük oğlanıda doğuma günler kalmıştı belkide doğurmuştum bu günlerde senağlamave dört dörtlük kızım oğlum ben eşim mükemmel bir aileydiksenağlama

meryemcim canım sen hamile kalmadan coraspin 100lükmü kullanıyodun yoksa bebe aspirinimi? ben şuan coraspin100 kullanıyorum.acaba bebe aspirinimi kullansamkibenneyaptımki

inşallah bir sorun çıkmaz inşallah canım benim içimde kötü bir şey yok inşallahta olmayacak güzel haberlerini bekliyorum canım benim:CüvCüv:

canlarım...yine bi süre ayrı kaldım sizlerden. bu 23 nisan hazırlıkları bayram ve ardından yazılılar bıtırdı bızı neyse bebısımle ıyıyz cok sukur. yalnız bı endısem var. bugun allahın ıznıyle 19 hafta doldu.ama ben hala bebeıs hareketı hıssedemedım.bazen bazı segırmeler oluyo ama onlar hareket deılkı.benımle aynı haftalarda olanlar tekmelerden bahsedıyo ((( tecrubelı arkadaslarımdan ve bılenlerden bılgı ıstıyorum.acaba normalmıdır dururmum.yarın doktoruma gıtcem bu yuzden.

neyse tesaduf olmadıgına ınandıgım konuyu konusmussunuz kızlar.benım yaz kıs ellerım ayaklarım donar.ustum hep kalındır benımde. ve ınsanların dıkkatını cekecek kadar usume olur bendede.bazen ayak parmaklarım sarımsı morumsu renk bı alır.ayrıca kan verırken kesınlıkle dıger ınsanlarınkınden farklı koyu bordo morumsu bı rengı oldugu cok rahat syırt edılebılıyodu gercekten.ve ben hepımızde olan bu sıkayetlerın bı tesaduf olmadıgını sadece tıbbın henuz kesfedemedıgı belırtıler oldugunu dusunuyorum.neyse allah sıfamızı versın razıyız dımı usumeye :)

MERYEM , FUNDA, BKALE bebıslerın ıyı haberlerıne cok sevınıyorum kızlar....

NAZLICIM cok ıyı anlamıyorum ama gebelık sekerı tanısı koyulabılecek cıddıyette degıl sanırım degerlerın.sanırım basıt bı dıyet verırler arkadasım.kı seker yuksek dese bıle doktorun cok kısa surecek bı problem bu ve tedavısı var.yeterkı bebısın ıyı olsun.onemlı olan bu.gıt gelde yaz guzel haberlerını:)

SELVIHANCIM, canım takıp ettım dua ettım sana hep.ama sonra bı dahah yazmadın.ıyısısnız umarım.bebısınede kendınede ıyı bak canım...

CELENCIM nerelerdesın.cemremız nasıl oldu.ozledık kızzzzz

hamişliği bekleyen arkadaslar dualarımız sızlerle, calısın,umut edın, dua edın.olucak ınsallah.sakın yılmayın.aramıza beklıyoruz kızlar...

sımdılık bu kadar kızlar.yarın doktor donusu umarım guzel haberler yazarım sızlere.hepınız kendınıze cok ıyı bakın....hepınızı sevıyorum kızlar...

sidocum canım benim inşallah doktorda önemli değil der bakalım. son 1 :30 saat:)))) tatlım 19. haftada tekme falan yok be. sadece ufak ufak pıt pıtlar oluyor. o da düzenli değil hiç endişelenme yani. ama 23 haftadan itibaren adam resmen tekme olayına girdi. derse girdiğimde vuruyor adam dikkatim dağılıyo:))) çocuk şimdiden ders anlatmak ve dinlemekten sıkıldı sanırım:)))) gelince yazarım inşallah bebişimin durumunu belki artistik bi foto bile alırız adamdan:)) babası gibi koca ayaklı benim oğlan :)))

anlattıklarınız bendede oluyor arkadaşlar elim ayağım buz gibidir yaz kış.halalarımın hepside benim gibi ,,demekki baba tarafından kapmışım ben olayı neyseki tedavimiz var şükür.kürtaj oldum kanamam çok azdı..bu arada yarın randevum var inşalah hayırlı haberlerle gelirim ..çook korkuyorum

canim uzulme insallah olacak. oyle dusun.
ne yapalim rabbim bizim sinaviizi da boyle verdi.
uzulme dua et allah buyuk . kizimizda olcak oglumuzada insallah.
ama tabi bazen insan karamsarliga dusuyo tabi.
su an hamileyim ma pisikolojim hic normal degil.
acaba bebegin kalbi atiyomu, acaba yaasiyomu vs gibi seyler dusunuyorum.
va de hamileligin tadini bile cikaramiyorum.
allhtan umudunumu kesmedim. insallah korktugumuza ugratmaz rabbim.
saglikli bis ekilde dogar ve dogururuz.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bi soru sorucam benim adet günüme 2 vardı dün öğlen kahverengi bi leke oldu. bugün bu saate kadarda daha hiç bişey olmadı belim 2 gündür çok ağrıyodu bu gün hafifledi acaba hamile olabilirmiyim doktora gidicem korkuyorum böyle bi tedirginlikle gebeliğe başlamak istemiyorum beklemek istiyorum ama ya hamileysem bebişime bişey olursa diyede korkuyorum ne yapıyım lütfen akıl verindelikafaduldenCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…