Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

daha önce ki drum 2. gebelikte düşükte sonuçlanınca rahim perdesi ameliyatı yaptırmam gerektiğini söyledi bende senin dediğin gibi iyi bir kadın doğumcu hatta prof falan istiyorum.Evet istanbuldayım dr adını söylerssen çok memnun oluırum.Sendede raahim perdesimi vardı dr un hemen sorunu anlayıp çözdü sanırım.birde hematolog yerine devlet hastanesine gidicem beni kürtaj yapan dra derdimi anlatsam bana testlerin hepsini yazarmı.
Cevapları merakla bekliyorum.
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler inşallah.[/QUOTE]

Cnm dusuklerın hep ılerı haftada oldugu ıcın kan pıhılaşması ıle ılgısı yoktur buyuk ıhtımalle.
İleri haftalardakı dusukler rahmın bebegı tutması ıle ılgılı yanı rahımdekı fızıksel kusurlarla ılgılı oluyor genellıkle;
sende de rahım perdesınden bahsedılmıs.
Bu yuzden pıhtılasma ve genetıkten zıyade bu sorunla ılgılenmen en dogrusu..
Bilgine..

ARKADAŞLARmerhaba beni hatırlıyomusunuz uzun zaman oldu giremiyorum mide bulantılarım çok mutfaktan içeri giremiyorum her sabah anneme gidiyorum gece yatmaya geliyorum eve Allah benim gb olanlara yardımcı olsun gerçekten zor bi durummuş bugün evdeyim yazdıklarınızı geri dönüp okucam.

kayıp yaşıyanlara Allah sabırlar versin hepimiz aynı yoldan geçtik ihtiyacımız olan sabır ve bol dua. en kısa zamanda mutluluğa ulaşmanız dileğiyle!!!

cnm ya adamda bana 45 derecelik açıyla yan vur dedi daha kendim yapamadım,ama benimde koldan morardı bacaktan daha hiç yaptırmadım, olsun gülü seven dikenine katlanıcak artık:)

cnm ya adamda bana 45 derecelik açıyla yan vur dedi daha kendim yapamadım,ama benimde koldan morardı bacaktan daha hiç yaptırmadım, olsun gülü seven dikenine katlanıcak artık:)

ben de dik vurulması gerekli diye biliyorum ve öyle yapıyorum. Hatta eşim bir kere koluma açılı vurdu da çok fena acıdı ve morardı.

ben de dik vurulması gerekli diye biliyorum ve öyle yapıyorum. Hatta eşim bir kere koluma açılı vurdu da çok fena acıdı ve morardı.

canım bana doktor arkadaşım vurmuştu ilk göbekten vuracaksan dik olarak vuracaksın ve batırmadan nce vuracağın yeri baş ve işaret parmağının arasına sıkıştıracaksın iğneyi dik batıracaksın dedi ve öylede vurdu..koldan 45 derecelik açı yapacaksın dedi..kolundaki pazuların tam arka kısmına yine etini baş ve işaret parmağının arasına alıp sıkıştırıp 45 derecelik açı ile vuracaksın ama asla etini havalandırma morartırsın demişti...

Cnm dusuklerın hep ılerı haftada oldugu ıcın kan pıhılaşması ıle ılgısı yoktur buyuk ıhtımalle.
İleri haftalardakı dusukler rahmın bebegı tutması ıle ılgılı yanı rahımdekı fızıksel kusurlarla ılgılı oluyor genellıkle;
sende de rahım perdesınden bahsedılmıs.
Bu yuzden pıhtılasma ve genetıkten zıyade bu sorunla ılgılenmen en dogrusu..
Bilgine..[/QUOTE]

İleri haftalarda düşükleri olup da kan pıhtılaşması olan yok mu acaba??Bak şimdi içime kurt düştü.Benim 7. ve 26. haftalarda var.Testlerde de pıhtılaşma çıkmamıştı ama tedbir amaçlı kullanıyorum iğne...Başka ne sebep olabilir ki.Hemen hemen her şeye baktılar..

evet gobege dik...kol ve bacaga yaparken 45 derecelik aci ile... gerci ben bacagimada dik vuruyordum...

buarada.... etini iki parmagin arasinda sıkıştırıp igneyi batirinca AYNI ZAMANDA parmak arasina aldiginiz etinizi ignenin icindeki sivi bosalirken yavas yavas etinizi birakinca acimiyor, YANI eti tutup siviyi birakirken cok yakar, o yuzden eti gevseltin sivi rahat aksin acimasin caniniz, benim arkadasim eczaci bana boyle demisti.. ilk ignemide o yapmisti.

merhaba kızlarrrr
maasallah hamişlikler guzel guzel devam edıyor tek tek yazamasamda rabbım hepınızı saglıkla kolaylıkla yavrularınıza kavustursun.
guzel haberlerınızı okuyunca cok mutlu oluyorum.bekleyen arkadaslarımızda tez vakıtte cift cizgiyi görürler inşallah
hoşçakalınn

selam kızlar nasılsınız
hannem çok üzüldüm .Allah sabrını versin inş.bu zor günleri unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
umudum senin görmek ne güel bazen msnde filan bakıyodum belki rastalrım diye ama bende pek girmiyorum buraya ne zamandır..

kızlar sizlere bişey sorucam ben tüp bebeğe başlıycam
dr.a sordum iğnelere önceden başlayayım diye..yumurta toplamada kanam çok oluyo sonrasında başla dedi.
canım sıkıldı açıkcası..ne yapsam bilemedim..ama genelde corasprin kullanılıyo tedaviye başlayınca onada yok dedi.ne yapayım b,ilemedim..5 veya 3gün önceden başlamak yeterli olmaz dimi??

İleri haftalarda düşükleri olup da kan pıhtılaşması olan yok mu acaba??Bak şimdi içime kurt düştü.Benim 7. ve 26. haftalarda var.Testlerde de pıhtılaşma çıkmamıştı ama tedbir amaçlı kullanıyorum iğne...Başka ne sebep olabilir ki.Hemen hemen her şeye baktılar..

[/QUOTE]

merhaba kızlar, ben cok yazmıyorum degisik bir durum olmadıgı icin ama bir soru sorulmus ileri haftalarda kayıbı olup kan pıhtılasması olan yokmu diye ben varım.. 33+4te kaybettim kalbi durdu anne karnında.. genelde ilk 3 ayda dusukler oluyor ama ileri haftalar da var.. gecmiste mbpnin duzenledigi bir liste vardı orda ben 37. hatta 39. haftada kayıplar da okumustum.. umarım hamile olan ya da hamilelik isteyen herkese sorunsuz gebelikler yatasır rabbim, herkes bebegini saglıkla kucagına alır..

canım keşke olmasa ama olanlar var ne yazık ki garip bir durum bu baksana sağlıklı bir evlattan sonra ikincide yaşayan bile var...

canım çizelgeniz çok güzel olmuş yaşlarını kutlayalım birlikte inşallah. annelik nasıl gidiyor oğluş alıştı mı artık düzene girdi mi emmesi uyuması annesi...

canım yumurta toplandıktan sonra başlarsın neden huzursuz oldun. bir çoğumuz öğrenir öğrenmez başlıyoruz zaten. allahım sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip etsin

Basladik gibi bu ay :)))

:) güzel haberler bekliyoruz o zaman. hayırlı zamanda :)

Arkadaşlar hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz?Temizleme,nemlendirme falan...

ben kullanıyorum canım. yüz yıkama jeli ve güneş kremi kullanıyorum. makyajda yapıyorum ara sıra .

masalcım hatırlıyorum ve elbat arkadaşlarda hatırlıyordur. ama bazen çok sessiz oluyor burası bazende kıpır kıpır :) bulantılar zordur eminim allahtan annen yakın sanırım şanslısın. ama bulantının güzel tarafı bebğeinin sağlıklı olmasına işaret sayıyolar :) ben çok dertliydim midem bulanmadı diye ilk zamanlar ...

canım keşke olmasa ama olanlar var ne yazık ki garip bir durum bu baksana sağlıklı bir evlattan sonra ikincide yaşayan bile var...
...

Evet keşke yaşanmasa.Arkadaşın biri ileri haftalarda yaşanan kayıplar genelde pıhtılaşmadan değil demiş de...O zaman sebep ne olabilir ki diye birden içime kurt düştü.Kötü bir şey tabi ama yine de tedavi edilebilecek bir sebep olması insanı rahatlatıyor .(gerçi ben de pıhtılaşma sorunu da çıkmadı ama iğne ve damar yapısını düzenleyici vitamin kullanıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…