Gecmis olsun tatlim... hangi antibiotigi iciyorsun canim su gebelikde sakincasi olmayanin ismini alabilirmiyim :)))
Sağol canım. Piyeloseptyl kapsul ve Aksef 500 alıyorum.
Arkadaşlar hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz?Temizleme,nemlendirme falan...
Ben kullanıyorum valla, birşey olacağını düşünmedim. Sadece peeling ve maske yapmıyorum.
Hımm.Evet peelingin sakıncalı olduğunu duymuştum.Ben temizleme ve nemlendirme kullanmak istiyorum sadece.Tereddüt ediyorum.
Md ve skincode ürünleri var.Siz hangisini kullanıyorsunuz?
canım ya tam tersi bende sadece göbekten yaptırıyor yada yapıyorum. kolu bir kere denedim morardı ,bacağa hiç cesaret edemedim. göbek başlarda çok rahttı. şimdi bazen çok gergin oluyor o zaman zorlanıyorum ama yinede yapabiliyorum. göbek deliğinin 3-4 parmak sağ yada soluna yap. ilk zamanlar buz tutup yapıyordum. iğneyi batırmak daha kolay oluyordu. parmak arasına sıkıştır derini iğneyi dik batır. ilacı verirken yanıyor ama alışıyorsun canım...
cnm ya adamda bana 45 derecelik açıyla yan vur dedi daha kendim yapamadım,ama benimde koldan morardı bacaktan daha hiç yaptırmadım, olsun gülü seven dikenine katlanıcak artık:)
ben de dik vurulması gerekli diye biliyorum ve öyle yapıyorum. Hatta eşim bir kere koluma açılı vurdu da çok fena acıdı ve morardı.
canım bana doktor arkadaşım vurmuştu ilk göbekten vuracaksan dik olarak vuracaksın ve batırmadan nce vuracağın yeri baş ve işaret parmağının arasına sıkıştıracaksın iğneyi dik batıracaksın dedi ve öylede vurdu..koldan 45 derecelik açı yapacaksın dedi..kolundaki pazuların tam arka kısmına yine etini baş ve işaret parmağının arasına alıp sıkıştırıp 45 derecelik açı ile vuracaksın ama asla etini havalandırma morartırsın demişti...
meleğim kadir gecesinde semaya uçtu,beni bıraktı canlar....
Cnm dusuklerın hep ılerı haftada oldugu ıcın kan pıhılaşması ıle ılgısı yoktur buyuk ıhtımalle.
İleri haftalardakı dusukler rahmın bebegı tutması ıle ılgılı yanı rahımdekı fızıksel kusurlarla ılgılı oluyor genellıkle;
sende de rahım perdesınden bahsedılmıs.
Bu yuzden pıhtılasma ve genetıkten zıyade bu sorunla ılgılenmen en dogrusu..
Bilgine..
İleri haftalarda düşükleri olup da kan pıhtılaşması olan yok mu acaba??Bak şimdi içime kurt düştü.Benim 7. ve 26. haftalarda var.Testlerde de pıhtılaşma çıkmamıştı ama tedbir amaçlı kullanıyorum iğne...Başka ne sebep olabilir ki.Hemen hemen her şeye baktılar..
merhaba kızlarrrr
maasallah hamişlikler guzel guzel devam edıyor tek tek yazamasamda rabbım hepınızı saglıkla kolaylıkla yavrularınıza kavustursun.
guzel haberlerınızı okuyunca cok mutlu oluyorum.bekleyen arkadaslarımızda tez vakıtte cift cizgiyigörürler inşallah
hoşçakalınn
selam kızlar nasılsınız
hannem çok üzüldüm .Allah sabrını versin inş.bu zor günleri unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
umudum senin görmek ne güel bazen msnde filan bakıyodum belki rastalrım diye ama bende pek girmiyorum buraya ne zamandır..
kızlar sizlere bişey sorucam ben tüp bebeğe başlıycam
dr.a sordum iğnelere önceden başlayayım diye..yumurta toplamada kanam çok oluyo sonrasında başla dedi.
canım sıkıldı açıkcası..ne yapsam bilemedim..ama genelde corasprin kullanılıyo tedaviye başlayınca onada yok dedi.ne yapayım bilemedim..5 veya 3gün önceden başlamak yeterli olmaz dimi??
Basladik gibi bu ay :)))
Arkadaşlar hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz?Temizleme,nemlendirme falan...
ARKADAŞLARmerhaba beni hatırlıyomusunuz uzun zaman oldu giremiyorum mide bulantılarım çok mutfaktan içeri giremiyorum her sabah anneme gidiyorum gece yatmaya geliyorum eve Allah benim gb olanlara yardımcı olsun gerçekten zor bi durummuş bugün evdeyim yazdıklarınızı geri dönüp okucam.
kayıp yaşıyanlara Allah sabırlar versin hepimiz aynı yoldan geçtik ihtiyacımız olan sabır ve bol dua. en kısa zamanda mutluluğa ulaşmanız dileğiyle!!!
canım keşke olmasa ama olanlar var ne yazık kigarip bir durum bu baksana sağlıklı bir evlattan sonra ikincide yaşayan bile var...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?