Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb kızlar,nasılsınız? uzun zamandır gelemiyorum foruma.burcu-gen,bucu,sewinc,cemocan,pasam,beydağlı,,ve ismini şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım,umarım hepiniz iyisinizdir
kötü haberleri alınca üzülüyor,güzel haberleri alınca da seviniyoruz kendi başımıza gelmiş gibi.acı olayları bizzat yaşadığım için bilebiliyorum o arkadaşların ne hissettiklerini(hannem çok üzüldüm canım,rabbim hakkında hayırlısını tez zamanda versin inş) güzel sonuçları henüz yaşamadım ama bir ümit yeşerttiği için içimde o arkadaşlar adına çokkkk seviniyorum(gülsünoguz rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömür versin oğluşuna )
bu arada yeni sloganım; "herşey güzel olacak" tabi ki Allah'ın izniyle

bu arada dedim ya uzun zamandır giremiyorum diye,çünkü kendime yeni bir uğraş buldum ve eğer kısmet olursa hobi olarak başladığım işi ilerletmeyi düşünüyorum evet; minik mucizelerimizi beklerken,onlar için şirin mi şirin şeyler yapmaya başladım.bebek doğumlarında dağıtılan şekerler artık çok klasik gelmeye başlamıştı gözüme,en farklısını bile daha önce muhakkak birilerinde görmüş oluyordum,eminim sizler de aynı şeyi düşünüyorsunuzdur.çünkü insan kendi bebeğine daha farklı ve daha özel bişeyler yapmak istiyor.bunun için şimdi kendim keçeden bebek şekerleri,kapı süsleri(hastane odalarında da kullanabileceğimiz) yapıyorum,değişik değişik figürlerde,isme özel,magnet veya çubuk şeklinde.aslında daha bir çok fikir var aklımda hepsini yavaş yavaş yapıcam kısmetse
sizlerin de desteğinizi bekliyorum,anne adayları ve benim gibi anne aday adaylarının :) fikirleri bu konuda çok önemli yol gösterici olacak benim için.burada bir iki foto paylaşıcam şimdi, daha sonra satış yapacağım bloğumun adresini de veririm.hepinizi kocaman öpüyorummmmmm

günaydın kızlaaaaarrrr.... gününüz hayırlı olsun..30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun..birlik beraberliğimizi bozmak isteyenler inşallah emellerine ulaşamazlar...

ahsenelkasas nasıl olduğumuzu sormuşsun ben iyiyim çok şükür...seninde iyi olmana sevindim..doğum şekerlerine ilgi sarmışsın yaptıklarını mutlaka görmek isterim :))

ben magnetleri daha güzel bulduğum için(buzdolabımın üstü,nikah ve bebek şekerleri dolu:) ) hep magnet olarak tasarladım,tabi isteğe göre çubuk şeklinde de olur.düşünsenize minik yavrunuzun baş harfi yazan küçük magnetleri, doğum için ziyaretinize gelenlere dağıtmışsınız,bence klasik şeylerden çok daha havalı olur benim şimdi kuzenimin eşi hamile kısmet olursa ona yapıcam,yani yalnızca ilk kez anne olacaklar için değil,ilk kez teyze/hala olacaklar için de ideal bi hediye bence

Eki Görüntüle 499201

Eki Görüntüle 499202

selam kızlar zafer bayramınız kutlu olsun. bu aralar kendimle ilgili herhangi bir gelişme olmadığından pek yazmıyorum ama gün gün takip ediyorum bütün yazılanları. sevgiler....

Ben de bugün ilk defa kendim göbekten yaptım ve beceremedim sanırım küçük bi tepecik oluştu

canım çizelgeniz çok güzel olmuş yaşlarını kutlayalım birlikte inşallah. annelik nasıl gidiyor oğluş alıştı mı artık düzene girdi mi emmesi uyuması annesi...
tesekkur ederım senın cızelgede maasallah bayagı ılerlemıs sunun surasında 10haftan kalmıs allah kolaylıkla saglıkla kavustursun canımannelık zormus canım yaa sorumlulugu hassasıyetı cok baska bıseyms.ama yavrumun yandan yandan guluşu yokmu onu gorunce dunyalar benım oluyoremmemız uykumuz duzenlı degıl canım gecemız gunduzumuz karıstı dort gozle kırkımızın cıkmasını beklıyoruz ınsallah ozaman hersey rayına oturur.tabı gaz problemlerımızde basladı.neyse ben senın gozunu fazla korkutmayayım meltemcim
sagol canım allah razı olsun.yaptın el emeklerı harıka olms.boyle seylerle ugrasmak insanı desarj edıyor.bende oglusumun bebek sekerını keceden yaptım cok zahmetlı bır ısmıs ama.hersey gonlunce olsun hoscakal

gulsunoğuz canım sen iğneyi aspirini ne zaman bıraktın?
eğer olursa ben de normal doğum düşünüyorum. coraspini dün bıraktım, iğneyi de 5 eylülde bırak dedi dr.
bi hafta kadar iğnesiz gidicek yani, sen nasıl yaptın

canim senide gormek cok guzellll...uzun bir aradan sonra tekrar basladim gelmeye... iki gundur giriyorum artik..msn'ye de arada giriyorum zaten burda oldugumda msn'de acik oluyor genelde... birde baska bir topik daha var aradada oraya takilmaya basladim yeni yeni... "yasadigimiz sorunlara ragmen neseyle hamile kalacagiz" topigi...bir bu topik bir de burasi... stresden uzak kalmak icin elimden geleni yapmaya calisiyorum..

seninde tup bebek hayirli olsun basliyormussunnnn. Rabbim yardimcin olsun.. guzel haberlerini bekliyoruz seninde :)) kan sulandiricilara gelince cogu insan gebeligini ogrendikden sonra kullaniyor biliyorsun heparinleri, o yuzden bosuna endise edip canini slkma tatlim..

:) güzel haberler bekliyoruz o zaman. hayırlı zamanda :) QUOTE]

insallah canim dualarinizi eksik etmeyin.

iyiyiz canım allaha şükür bence sloganın çok güzel inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak allahın izniyle

Ben de bugün ilk defa kendim göbekten yaptım ve beceremedim sanırım küçük bi tepecik oluştu

becermişsindir canım oluyor o tepecikler zaman zaman korkma ...

ah canım yerim ben onu. gaz problemi fenaymış hele erkek çocuklarında. korkmaz canım bizim gözümüz hepimiz o kadar gönüllüyüz ki bunları çekmeye. sağ salim olsunlar da gerisi gelip geçiyor :) yandan gülüşünü yesin teyzesiiiiiii . kokla benim için de. nazar değmesin miniğime maşallah

ayy şimdi mutlu oldum hatırlanmak güzel mltm de teşekkür ederim artık evde durucam zor oluyor hergün anneme gitmek yakın aslında.Özlemişimya burayı :))!!!

zordur canım. insan ne olursa olsun kendi evinin düzenini arıyordur bide. neyse 3.aydan sonra hafifler mide bulantıların az kalmış onada :)

çok şükür az kaldı Allah izin verirse inşallah biter. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ben kasıklarımda bi ağırlık hissediyorum acaba rahim genişlemesindenmi kaynaklanıyor ??? görümcem burda buakşam gezmeye gidicez yarın sabahta yine giremicem neyse fırsat buldukça girerim artık okadar çok merak ettiğim şey varki !!!

ah canım yerim ben onu. gaz problemi fenaymış hele erkek çocuklarında. korkmaz canım bizim gözümüz hepimiz o kadar gönüllüyüz ki bunları çekmeye. sağ salim olsunlar da gerisi gelip geçiyor :) yandan gülüşünü yesin teyzesiiiiiii . kokla benim için de. nazar değmesin miniğime :nazar: maşallah )[/QUOTE .!.:
Aynen öyle HEPİMİZ GÖNÜLLÜYÜZ

slm kızlar bende sizin gibi kanphtılaşması yaşayanlardandım. çok şükür 1 ay önce doğum yaptım kurtuldum . darısı size . 180 tane fargmin kullandım yeri geldi kollarım msmor oldu , yeri geldi apse yaptı şişti. ama hepsi geçiyor işte. benim en büyük sorunum kan pıhtılaşmasına bağlı kalp krizi ve felç riskim çok yüksekti. günde 2 kez bazen de 3 kez yapıyoduk. kullananlar anlar zorlıgunu. allah hepinizin yardımcısı olsun

canım 34.haftada aspırını kestım.cok erken oldugunu dusunuyodum ama doktorum bebegın kalbınde probleme yol acabılır dedı.ve ıgneye gore daha etkılı oldugu ıcın erkenden bıraktırdı.doktoruma guvenmekten rabbıme sıgınmaktan baska carem yoktu.ıgneyı hıc kesmedım canım hergun aksam 6da yapıodum ıgnemı ogunde yaptım sabah 6da yatısım yapıldı ve oglen 11.12de yavruma kavustum.yıne aynı gun ıgnemı yaptım hala da yapıorum.kırkımız cıkana kadar yapacakmısım pıhtı atması olmaması ıcınmıs.normal dogumun bence rıskı yok sadece ınsan defalarca kayıp yasadıgı ıcın tekrar yasarsam dıye endıse edıp goze alamıyor normal dogumu.ama doktorum bu konuda cok rahattı ve sezaryen lafnı hıc ettmedı sukurler olsun saglıkla kolaylıkla kavustum yavruma darısı sızlerın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…