ayy çok üzüldüm ama ya kimse hatırlamadı beni(
senacım merhaba..
Ben ilk zamanlarda işyerinde koldan evde göbekten yaptırıyodum.. Göbek çıkınca sanırım 14. Hafta civarlarında evdeki iğneleri bacaktan yaptırmaya başladım.. Göbek kesinlikle en ez acıyanı..ama ben tercih etmedim bacaklar maalesef mor, tepecikler oluşuyo.. Kollarım da ööle... Hatta cuma günü bi arkadaşımın düğünü var kolsuz elbise alamadım görsel pek belliydi morluklar.. Uzun kollu aldım.. Bence en çok bacaktan acıyo. Dizkapağının bi karış yukarısına yapıyoruz. Yer kalmadığı için hafiften yukarılara çıkmaya başladık. Kasa gelmemesi lazım. Ama bazen de hiç morarma olmuyo dengeliyo kendini..
Ben günde 2 iğne nası olucam diye düşünürken bu haftalara geldim allahın izniyle.. Zamanla iyice alışıyo insan şimdi 30 saniye sürüyo şişerse şişsin morarırsa morarsın hiç takma normal bunlar .. Devamız bizim.. Bebişlerimize yarasın iğneler ...
tesekkur ederım senın cızelgede maasallah bayagı ılerlemıs sunun surasında 10haftan kalmıs allah kolaylıkla saglıkla kavustursun canımcanım çizelgeniz çok güzel olmuş yaşlarını kutlayalım birlikte inşallah. annelik nasıl gidiyor oğluş alıştı mı artık düzene girdi mi emmesi uyuması annesi...
sagol canım allah razı olsun.yaptın el emeklerı harıka olms.boyle seylerle ugrasmak insanı desarj edıyor.bende oglusumun bebek sekerını keceden yaptım cok zahmetlı bır ısmıs ama.hersey gonlunce olsun hoscakalmrb kızlar,nasılsınız? uzun zamandır gelemiyorum foruma.burcu-gen,bucu,sewinc,cemocan,pasam,beydağlı,,ve ismini şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım,umarım hepiniz iyisinizdir
kötü haberleri alınca üzülüyor,güzel haberleri alınca da seviniyoruz kendi başımıza gelmiş gibi.acı olayları bizzat yaşadığım için bilebiliyorum o arkadaşların ne hissettiklerini(hannem çok üzüldüm canım,rabbim hakkında hayırlısını tez zamanda versin inş) güzel sonuçları henüz yaşamadım ama bir ümit yeşerttiği için içimde o arkadaşlar adına çokkkk seviniyorum(gülsünoguz rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömür versin oğluşuna )
bu arada yeni sloganım; "herşey güzel olacak" tabi ki Allah'ın izniyle
selam kızlar nasılsınız
hannem çok üzüldüm .Allah sabrını versin inş.bu zor günleri unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
umudum senin görmek ne güel bazen msnde filan bakıyodum belki rastalrım diye ama bende pek girmiyorum buraya ne zamandır..
kızlar sizlere bişey sorucam ben tüp bebeğe başlıycam
dr.a sordum iğnelere önceden başlayayım diye..yumurta toplamada kanam çok oluyo sonrasında başla dedi.
canım sıkıldı açıkcası..ne yapsam bilemedim..ama genelde corasprin kullanılıyo tedaviye başlayınca onada yok dedi.ne yapayım b,ilemedim..5 veya 3gün önceden başlamak yeterli olmaz dimi??
:) güzel haberler bekliyoruz o zaman. hayırlı zamanda :) QUOTE]
insallah canim dualarinizi eksik etmeyin.
Hatirladik tabi ki :) insallah yakinda sikintilarin gececek, meltemin dedigi gibi ben de bulanmiyor diye sikayet ediyordum.
mrb kızlar,nasılsınız? uzun zamandır gelemiyorum foruma.burcu-gen,bucu,sewinc,cemocan,pasam,beydağlı,,ve ismini şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım,umarım hepiniz iyisinizdir
kötü haberleri alınca üzülüyor,güzel haberleri alınca da seviniyoruz kendi başımıza gelmiş gibi.acı olayları bizzat yaşadığım için bilebiliyorum o arkadaşların ne hissettiklerini(hannem çok üzüldüm canım,rabbim hakkında hayırlısını tez zamanda versin inş) güzel sonuçları henüz yaşamadım ama bir ümit yeşerttiği için içimde o arkadaşlar adına çokkkk seviniyorum(gülsünoguz rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömür versin oğluşuna )
bu arada yeni sloganım; "herşey güzel olacak" tabi ki Allah'ın izniyle
Ben de bugün ilk defa kendim göbekten yaptım ve beceremedim sanırım küçük bi tepecik oluştu
tesekkur ederım senın cızelgede maasallah bayagı ılerlemıs sunun surasında 10haftan kalmıs allah kolaylıkla saglıkla kavustursun canımannelık zormus canım yaa sorumlulugu hassasıyetı cok baska bıseyms.ama yavrumun yandan yandan guluşu yokmu onu gorunce dunyalar benım oluyor emmemız uykumuz duzenlı degıl canım gecemız gunduzumuz karıstı dort gozle kırkımızın cıkmasını beklıyoruz ınsallah ozaman hersey rayına oturur.tabı gaz problemlerımızde basladı.neyse ben senın gozunu fazla korkutmayayım meltemcim
ayy şimdi mutlu oldum hatırlanmak güzel mltm de teşekkür ederim artık evde durucam zor oluyor hergün anneme gitmek yakın aslında.Özlemişimya burayı :))!!!
becermişsindir canım oluyor o tepecikler zaman zaman korkma ...
ah canım yerim ben onu. gaz problemi fenaymış hele erkek çocuklarında. korkmaz canım bizim gözümüz hepimiz o kadar gönüllüyüz ki bunları çekmeye. sağ salim olsunlar da gerisi gelip geçiyor :) yandan gülüşünü yesin teyzesiiiiiii . kokla benim için de. nazar değmesin miniğimemaşallah
zordur canım. insan ne olursa olsun kendi evinin düzenini arıyordur bide. neyse 3.aydan sonra hafifler mide bulantıların az kalmış onada :)
ah canım yerim ben onu. gaz problemi fenaymış hele erkek çocuklarında. korkmaz canım bizim gözümüz hepimiz o kadar gönüllüyüz ki bunları çekmeye. sağ salim olsunlar da gerisi gelip geçiyor :) yandan gülüşünü yesin teyzesiiiiiii . kokla benim için de. nazar değmesin miniğime :nazar: maşallah )[/QUOTE .!.:Aynen öyle HEPİMİZ GÖNÜLLÜYÜZ
gulsunoğuz canım sen iğneyi aspirini ne zaman bıraktın?
eğer olursa ben de normal doğum düşünüyorum. coraspini dün bıraktım, iğneyi de 5 eylülde bırak dedi dr.
bi hafta kadar iğnesiz gidicek yani, sen nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?