canım 34.haftada aspırını kestım.cok erken oldugunu dusunuyodum ama doktorum bebegın kalbınde probleme yol acabılır dedı.ve ıgneye gore daha etkılı oldugu ıcın erkenden bıraktırdı.doktoruma guvenmekten rabbıme sıgınmaktan baska carem yoktu.ıgneyı hıc kesmedım canım hergun aksam 6da yapıodum ıgnemı ogunde yaptım sabah 6da yatısım yapıldı ve oglen 11.12de yavruma kavustum.yıne aynı gun ıgnemı yaptım hala da yapıorum.kırkımız cıkana kadar yapacakmısım pıhtı atması olmaması ıcınmıs.normal dogumun bence rıskı yok sadece ınsan defalarca kayıp yasadıgı ıcın tekrar yasarsam dıye endıse edıp goze alamıyor normal dogumu.ama doktorum bu konuda cok rahattı ve sezaryen lafnı hıc ettmedı sukurler olsun saglıkla kolaylıkla kavustum yavruma darısı sızlerın basına
canım 34.haftada aspırını kestım.cok erken oldugunu dusunuyodum ama doktorum bebegın kalbınde probleme yol acabılır dedı.ve ıgneye gore daha etkılı oldugu ıcın erkenden bıraktırdı.doktoruma guvenmekten rabbıme sıgınmaktan baska carem yoktu.ıgneyı hıc kesmedım canım hergun aksam 6da yapıodum ıgnemı ogunde yaptım sabah 6da yatısım yapıldı ve oglen 11.12de yavruma kavustum.yıne aynı gun ıgnemı yaptım hala da yapıorum.kırkımız cıkana kadar yapacakmısım pıhtı atması olmaması ıcınmıs.normal dogumun bence rıskı yok sadece ınsan defalarca kayıp yasadıgı ıcın tekrar yasarsam dıye endıse edıp goze alamıyor normal dogumu.ama doktorum bu konuda cok rahattı ve sezaryen lafnı hıc ettmedı sukurler olsun saglıkla kolaylıkla kavustum yavruma darısı sızlerın basına
benim doktorumda aspirini 37 haftada bırakırız diyor iğneyide doktoruma kalsa önceki kontrolde keselim senin için riskli olur kanama olasılığına karşı dedi anlamıyorum artık bu doktorları allah yardımcımız olsun
çok şükür az kaldı Allah izin verirse inşallah biter. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ben kasıklarımda bi ağırlık hissediyorum acaba rahim genişlemesindenmi kaynaklanıyor ??? görümcem burda buakşam gezmeye gidicez yarın sabahta yine giremicem neyse fırsat buldukça girerim artık okadar çok merak ettiğim şey varki !!!
slm kızlar bende sizin gibi kanphtılaşması yaşayanlardandım. çok şükür 1 ay önce doğum yaptım kurtuldum . darısı size . 180 tane fargmin kullandım yeri geldi kollarım msmor oldu , yeri geldi apse yaptı şişti. ama hepsi geçiyor işte. benim en büyük sorunum kan pıhtılaşmasına bağlı kalp krizi ve felç riskim çok yüksekti. günde 2 kez bazen de 3 kez yapıyoduk. kullananlar anlar zorlıgunu. allah hepinizin yardımcısı olsun
selam kızlar sizler gebelik düşünmeden kaç ay önce aspirin kullanmaya başladınız ben 2 aydır kullanyom ilacı 1 ay daha kullanacam aspirin ve folbiolu aynı anda alıyom siz nasıl alıyosunuz ilacı bilgilendirirsenz sevinirmm bi de zinco verdi doktorum aranızda içen var mııı bu ve buna benzer ilacı
evet canım cok degıskenlık gosterıyor bu mevzu.allah yardımcımız olsun gercekten.ben bu topıkte normal dogum yapan ıkı arkadas vardı sevgı54 ve kardelen.onlarla ıletısıme gectım onlarda bırakmamıslardı ıgenyı benım gıbı.kanama problemlerıde olmamamıstı.eger olursa k vıtamını verılıyor demıstıler.benımde olmadı sukurler olsun.Rabbım korktuklarımıza ugratmasın emeklerımızı zayı etmesın canımbenim doktorumda aspirini 37 haftada bırakırız diyor iğneyide doktoruma kalsa önceki kontrolde keselim senin için riskli olur kanama olasılığına karşı dedi anlamıyorum artık bu doktorları allah yardımcımız olsun
ıgne ıcın endıse etme canım.kaanama rıskı olmuyor hatta doktorum sezaryende kanama rıskı daha fazla dıyor.planlı oldugu ıcın onceden bırakabılıyorsun tabı.guzel haberlerını alırız ınsallah.allah arttırsın hamışlerimizianladım canım çok sağol. coraspini 37.haftada bırakmış oldum. iğneyi sezeryandan bi gün önce bırakmalısın dedi.
normal doğum olursa da aynı gün bırakıp doğumu bekle diyo ama bırakmasak da oluyo heralde. tekrar sorayım bakalım.
canım bizim gelinimizin ablası da kan pıhtılaşması için iğne kullanıyordu onun doktoruda 5 aylık olunca artık iğneye gerek yok kullanma demiş. şimdi kullanmıyor şükür şimdilik bir sorunu yok. hamileliği bizim kadar yani en az 2 aydır iğnesiz devam ediyor. senin doktorunda böyle düşünüyor demek ki. sen ne yapacaksın doktoru mu dinleyeceksin...
canım ben de 3 aylık korunma sürecindeydim ve üç aydır ecopirin ve folbiol yanı sıra cleaxen kullanıyorum.zinco yu bilmiyorum ama glifor kullanıyorum ben.
hayırlı cumalar kızlar
kızlar birkaç günden beri tekrar başladı çarpıntılarım..panik ataktan olduğunu düşünüyorum..oysa geçmişti çok rahattım kaç zamandır..şimdi çarpıntılarım tekrar olmaya başladı..içimde huzursuzluk, korku, heyecan her türlü duyguyu birarada yaşıyorum..korkuyorum..doğum korkusu ölüm korkusu yaşama korkusu hepsi birbirine girdi..kızlar bana yardım edebilecek olanınız var mı? acaba kalp doktoruna falan mı gitsem napsam bilemiyorum...bu aptal hastalığın pençesine mi düştüm yine onu da bilemiyorum ama hamileyken çok zor oluyor ilaç da alamıyorum kızlar lütfen bişey söyleyin
kızlar birkaç günden beri tekrar başladı çarpıntılarım..panik ataktan olduğunu düşünüyorum..oysa geçmişti çok rahattım kaç zamandır..şimdi çarpıntılarım tekrar olmaya başladı..içimde huzursuzluk, korku, heyecan her türlü duyguyu birarada yaşıyorum..korkuyorum..doğum korkusu ölüm korkusu yaşama korkusu hepsi birbirine girdi..kızlar bana yardım edebilecek olanınız var mı? acaba kalp doktoruna falan mı gitsem napsam bilemiyorum...bu aptal hastalığın pençesine mi düştüm yine onu da bilemiyorum ama hamileyken çok zor oluyor ilaç da alamıyorum kızlar lütfen bişey söyleyin
kızlar geçen gün cumartesiyi dört gözle bekliyorum dedim ya çarşamba gecesi sadece lekelenmem oldu.dün bişey gelmedi bugünde su saate kadar bişey yok.eğer yarında bişey gelmezse sizce test yapmalımıyım???lekelenmem olunca çok üzüldüydüm...
sanada hayırlı cumalar canım.nasılsın?
Geçenlerde ara ara bende de oldu çarpıntı, hem ben sakin yapıda bir insanım yani sinirsel, fiziksel bir sorundan değil normal hamilelikten oldu. Merak etme senin ki de öyledir hem de 26. haftaya geldin ya onun stresinden olmuştur. Dert etme, ufaklık tepinip duruyordur zaten için rahat olsun. Daha yeni kontrole gittin, bebekle ilgili bir durum olsa ki sen de söyledin geçen sefer önceden belirtiler verdiğini doktor sana söylerdi. Bu sefer herşey yolunda gidiyor. Tansiyonuna baktır sadece yükseldiyse o rahatsız ediyor olabilir seni. Uzan dinlen, ufaklıkla çene çal. Baktın seni çok rahatsız ediyor veya için rahat etmeyecek ara kadın doğum doktorunu sor, normal mi diye. Büyük ihtimal o da benim dediklerimi, herkese oldugunu vs. söyleyecektir.
Önce böyle bir rahatsızlığınız mı vardı bilmiyorum.Ama şu an hamileliğinizin en güzel dönemleriBebişinizin hareketlerini çok güzel hissettiğiniz bir dönem.Onunla konuşun,dinlenin,gülün eğlenin......Bilmiyorum daha önce doğum yaptınız mı?Doğum öyle korkulacak bir şey değil.Çok güzel bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?