Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim doktorumda aspirini 37 haftada bırakırız diyor iğneyide doktoruma kalsa önceki kontrolde keselim senin için riskli olur kanama olasılığına karşı dedi anlamıyorum artık bu doktorları allah yardımcımız olsun

anladım canım çok sağol. coraspini 37.haftada bırakmış oldum. iğneyi sezeryandan bi gün önce bırakmalısın dedi.
normal doğum olursa da aynı gün bırakıp doğumu bekle diyo ama bırakmasak da oluyo heralde. tekrar sorayım bakalım.

canım bizim gelinimizin ablası da kan pıhtılaşması için iğne kullanıyordu onun doktoruda 5 aylık olunca artık iğneye gerek yok kullanma demiş. şimdi kullanmıyor şükür şimdilik bir sorunu yok. hamileliği bizim kadar yani en az 2 aydır iğnesiz devam ediyor. senin doktorunda böyle düşünüyor demek ki. sen ne yapacaksın doktoru mu dinleyeceksin...

size iyi gezmeler havalar serinledi bir miktar çok şükür. kasık ağrın rahim genişlemesindendir canım. çok yormayaya çalış kendini

selam kızlar sizler gebelik düşünmeden kaç ay önce aspirin kullanmaya başladınız ben 2 aydır kullanyom ilacı 1 ay daha kullanacam aspirin ve folbiolu aynı anda alıyom siz nasıl alıyosunuz ilacı bilgilendirirsenz sevinirmm bi de zinco verdi doktorum aranızda içen var mııı bu ve buna benzer ilacı

canım allah evladına uzun ömürler versin merak ettim kan pıhtılaşmasına bağlı kalp krizi felç riskin niye o kakar yüksekk kii bi de bebbeğinin sağlığı nasıl iyi mii pıhtılaşma nedeniyle aldığmız ilaçların çocuğa bi yan etkisi olur mu diye çok korkuyorumm hep rahatlatırsan sevinirimmm

arkadaşlar merhaba burada yazan başka topiclerden de arkadaşım olan mpb den haber alamıyorum bilgisi olan varmı? varsa bana özel msj atabilirmisiniz. kendisini çok merak ediyorum.

canım ben de 3 aylık korunma sürecindeydim ve üç aydır ecopirin ve folbiol yanı sıra cleaxen kullanıyorum.zinco yu bilmiyorum ama glifor kullanıyorum ben.

evet canım cok degıskenlık gosterıyor bu mevzu.allah yardımcımız olsun gercekten.ben bu topıkte normal dogum yapan ıkı arkadas vardı sevgı54 ve kardelen.onlarla ıletısıme gectım onlarda bırakmamıslardı ıgenyı benım gıbı.kanama problemlerıde olmamamıstı.eger olursa k vıtamını verılıyor demıstıler.benımde olmadı sukurler olsun.Rabbım korktuklarımıza ugratmasın emeklerımızı zayı etmesın canım
ıgne ıcın endıse etme canım.kaanama rıskı olmuyor hatta doktorum sezaryende kanama rıskı daha fazla dıyor.planlı oldugu ıcın onceden bırakabılıyorsun tabı.guzel haberlerını alırız ınsallah.allah arttırsın hamışlerimizi ,yavrukuslarımzı

15 gün çnceki kontrolde doktor keselim dedi ben kesmeyelim rahat edemem dedim o zaman bi dahaki kontrole kadar devam dedi dün kontrolum vardı tekrar dedi bende yok bi dahaki sefer keselim dedim o da bi dahaki kontrolde kesin kesmeliyiz artık aspirinle devam ederiz dedi sanırım bi dahaki kontrolde keseriz artık aspirini 37 kadar kullanacakmışım zaten ekim sonu yada kasım başında sezaryen dedi gelişimine göre karar veririz dedi :18:şu anda 15 gün önden gidiyor

kızlar geçen gün cumartesiyi dört gözle bekliyorum dedim ya çarşamba gecesi sadece lekelenmem oldu.dün bişey gelmedi bugünde su saate kadar bişey yok.eğer yarında bişey gelmezse sizce test yapmalımıyım???lekelenmem olunca çok üzüldüydüm...

kızlar birkaç günden beri tekrar başladı çarpıntılarım..panik ataktan olduğunu düşünüyorum..oysa geçmişti çok rahattım kaç zamandır..şimdi çarpıntılarım tekrar olmaya başladı..içimde huzursuzluk, korku, heyecan her türlü duyguyu birarada yaşıyorum..korkuyorum..doğum korkusu ölüm korkusu yaşama korkusu hepsi birbirine girdi..kızlar bana yardım edebilecek olanınız var mı? acaba kalp doktoruna falan mı gitsem napsam bilemiyorum...bu aptal hastalığın pençesine mi düştüm yine onu da bilemiyorum ama hamileyken çok zor oluyor ilaç da alamıyorum kızlar lütfen bişey söyleyin

Önce böyle bir rahatsızlığınız mı vardı bilmiyorum.Ama şu an hamileliğinizin en güzel dönemleri Bebişinizin hareketlerini çok güzel hissettiğiniz bir dönem.Onunla konuşun,dinlenin,gülün eğlenin......Bilmiyorum daha önce doğum yaptınız mı?Doğum öyle korkulacak bir şey değil.Çok güzel bir şey...

Geçenlerde ara ara bende de oldu çarpıntı, hem ben sakin yapıda bir insanım yani sinirsel, fiziksel bir sorundan değil normal hamilelikten oldu. Merak etme senin ki de öyledir hem de 26. haftaya geldin ya onun stresinden olmuştur. Dert etme, ufaklık tepinip duruyordur zaten için rahat olsun. Daha yeni kontrole gittin, bebekle ilgili bir durum olsa ki sen de söyledin geçen sefer önceden belirtiler verdiğini doktor sana söylerdi. Bu sefer herşey yolunda gidiyor. Tansiyonuna baktır sadece yükseldiyse o rahatsız ediyor olabilir seni. Uzan dinlen, ufaklıkla çene çal. Baktın seni çok rahatsız ediyor veya için rahat etmeyecek ara kadın doğum doktorunu sor, normal mi diye. Büyük ihtimal o da benim dediklerimi, herkese oldugunu vs. söyleyecektir.

Yerleşme kanaması olabilir, bence yarın şansını dene :)

ya evet zaten bi sorunum yoktu ki ama 1-2 gündür hafif hafif ara ara yokluyordu ama bugün öğlen 12 de bir başladı çarpıntı ara ara ama uzun sürdü...26.hafta sendromunu mu yaşıyorum bilmiyorum ama içimde bir heyecan bir korku var sebebini bilmediğim..sakinleştirici içtim..pasiflora.. bu saate kadar bekledim ama bir türlü geçmedi içimdeki bu huzursuzluk, doktorum vermişti zor kaldığın anlarda iç demişti içtim..ama bu panik atak hastalığı çok kötü birşey ya..kafamı dağıtmaya çalışıyorum evde deli gibi temizlik yaptım iş yaptım ama iş yaparken daha çok çarpıntım oldu sanki ((((( acaba kalp doktoruna mı gitsem ki?? daha önce 2 kere gittim her tetkik yapılmıştı ve beni psikiyatriye sevkettiler kalpte bir sorunun yok demişlerdi ama burcu çıkmazda gibiyim neden böyle oldu ki??

evet ben doğum yaptım ve doğumda oğlumu kaybettim malesef..bu yüzden depresyona girdim geçen sene ekim ayından beri tedavi görüyordum ama hamile kalınca bıraktım ilaçları..ilk defa bugün yine çok kötü oldum panik atağım tekrarladı sanki...kalbim yerinden çıkacakmış gibi sürekli bir çarpıntım var..anlayamadım..içimde bir huzursuzluk var korku heyecan bir arada aklımda bir sürü düşünce var..offf herşey çok iyi giderken neden şimdi bu durum aslında en güzel günlerimdeyim...hamileliğimin balayındayım ama saçma bir kalp çarpıntısı hayatımı mahvetti bugün ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…