15 gün çnceki kontrolde doktor keselim dedi ben kesmeyelim rahat edemem dedim o zaman bi dahaki kontrole kadar devam dedi dün kontrolum vardı tekrar dedi bende yok bi dahaki sefer keselim dedim o da bi dahaki kontrolde kesin kesmeliyiz artık aspirinle devam ederiz dedi sanırım bi dahaki kontrolde keseriz artıkaspirini 37 kadar kullanacakmışım zaten ekim sonu yada kasım başında sezaryen dedi gelişimine göre karar veririz dedi :18:şu anda 15 gün önden gidiyor[/QUOTE
[/B]
Merhaba ben bu topigin cok eskilerdeninim yazmasamda ara ara takib ediyorum sizleri endişeni okuyunca ve aynı gebelik haftasında olduğumuzu fark edince yazmak istedim,seninle satlarimiz bile aynı,benimde doktorum iğneyi bu sali kontrolümde bırakmamı isteyecek aynı korkular bendede var,coraspin içinse 37. Haftayı bekleriz demişti,sanırım farklı farklı görüşleri var doktorların,tek farkımız benim sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun bu benim 8. Hamileliğin ,6 düşük yaşadım geçmişte malesef...bende kesin su sebeptendir denilen bi durum bulunamadı önlem amaçlı ilk defa kan sulandiricilarla denedik ,rabbimde ol dedi bugunlere geldik .....hepimiz hayırla ,sağlıkla ,sıkıntısiz bir şekilde yavrularımizi kucaklariz insallah..
15 gün çnceki kontrolde doktor keselim dedi ben kesmeyelim rahat edemem dedim o zaman bi dahaki kontrole kadar devam dedi dün kontrolum vardı tekrar dedi bende yok bi dahaki sefer keselim dedim o da bi dahaki kontrolde kesin kesmeliyiz artık aspirinle devam ederiz dedi sanırım bi dahaki kontrolde keseriz artıkaspirini 37 kadar kullanacakmışım zaten ekim sonu yada kasım başında sezaryen dedi gelişimine göre karar veririz dedi :18:şu anda 15 gün önden gidiyor[/QUOTE
[/B]
Merhaba ben bu topigin cok eskilerdeninim yazmasamda ara ara takib ediyorum sizleri endişeni okuyunca ve aynı gebelik haftasında olduğumuzu fark edince yazmak istedim,seninle satlarimiz bile aynı,benimde doktorum iğneyi bu sali kontrolümde bırakmamı isteyecek aynı korkular bendede var,coraspin içinse 37. Haftayı bekleriz demişti,sanırım farklı farklı görüşleri var doktorların,tek farkımız benim sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun bu benim 8. Hamileliğin ,6 düşük yaşadım geçmişte malesef...bende kesin su sebeptendir denilen bi durum bulunamadı önlem amaçlı ilk defa kan sulandiricilarla denedik ,rabbimde ol dedi bugunlere geldik .....hepimiz hayırla ,sağlıkla ,sıkıntısiz bir şekilde yavrularımizi kucaklariz insallah..
allah evladını ve karnındaki bebeğini sana bağışlasın inşallah benimde 5. hamileliğim malesef diğerleri hüsranla sonuçlandığı için çok endişeliyim inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız
kızlar birkaç günden beri tekrar başladı çarpıntılarım..panik ataktan olduğunu düşünüyorum..oysa geçmişti çok rahattım kaç zamandır..şimdi çarpıntılarım tekrar olmaya başladı..içimde huzursuzluk, korku, heyecan her türlü duyguyu birarada yaşıyorum..korkuyorum..doğum korkusu ölüm korkusu yaşama korkusu hepsi birbirine girdi..kızlar bana yardım edebilecek olanınız var mı? acaba kalp doktoruna falan mı gitsem napsam bilemiyorum...bu aptal hastalığın pençesine mi düştüm yine onu da bilemiyorum ama hamileyken çok zor oluyor ilaç da alamıyorum kızlar lütfen bişey söyleyin
kızlar geçen gün cumartesiyi dört gözle bekliyorum dedim ya çarşamba gecesi sadece lekelenmem oldu.dün bişey gelmedi bugünde su saate kadar bişey yok.eğer yarında bişey gelmezse sizce test yapmalımıyım???lekelenmem olunca çok üzüldüydüm...
iyi diyeyim iyi olsun kuzum sen nasılsın bebiş nasıl?? büyüdümü,bakımı zormu??
amin canim amin,rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin,zorumuzu kolaylastirsin insallah....allah evladını ve karnındaki bebeğini sana bağışlasın inşallah benimde 5. hamileliğim malesef diğerleri hüsranla sonuçlandığı için çok endişeliyim inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız
ya evet zaten bi sorunum yoktu ki ama 1-2 gündür hafif hafif ara ara yokluyordu ama bugün öğlen 12 de bir başladı çarpıntı ara ara ama uzun sürdü...26.hafta sendromunu mu yaşıyorum bilmiyorum ama içimde bir heyecan bir korku var sebebini bilmediğim..sakinleştirici içtim..pasiflora.. bu saate kadar bekledim ama bir türlü geçmedi içimdeki bu huzursuzluk, doktorum vermişti zor kaldığın anlarda iç demişti içtim..ama bu panik atak hastalığı çok kötü birşey ya..kafamı dağıtmaya çalışıyorum evde deli gibi temizlik yaptım iş yaptım ama iş yaparken daha çok çarpıntım oldu sanki((((( acaba kalp doktoruna mı gitsem ki?? daha önce 2 kere gittim her tetkik yapılmıştı ve beni psikiyatriye sevkettiler kalpte bir sorunun yok demişlerdi ama burcu çıkmazda gibiyim neden böyle oldu ki??
evet ben doğum yaptım ve doğumda oğlumu kaybettim malesef..bu yüzden depresyona girdim geçen sene ekim ayından beri tedavi görüyordum ama hamile kalınca bıraktım ilaçları..ilk defa bugün yine çok kötü oldum panik atağım tekrarladı sanki...kalbim yerinden çıkacakmış gibi sürekli bir çarpıntım var..anlayamadım..içimde bir huzursuzluk var korku heyecan bir arada aklımda bir sürü düşünce var..offf herşey çok iyi giderken neden şimdi bu durum aslında en güzel günlerimdeyim...hamileliğimin balayındayım ama saçma bir kalp çarpıntısı hayatımı mahvetti bugün((
selam kızlar sizler gebelik düşünmeden kaç ay önce aspirin kullanmaya başladınız ben 2 aydır kullanyom ilacı 1 ay daha kullanacam aspirin ve folbiolu aynı anda alıyom siz nasıl alıyosunuz ilacı bilgilendirirsenz sevinirmm bi de zinco verdi doktorum aranızda içen var mııı bu ve buna benzer ilacı
biz iyiyiz canım.hızla büyüyoruz,bakımı başlarda zordu büyüdükçe düzenimiz oturdu.
Rabbim sizlerede sorunsuz hamilelikler,kızım gibi uslu bebekler nasip etsin.
amin canım aminnn...insallah bızımde duzene gırer 40 ı cıkınca diyorlar beklıyoruz bakalım.tatlım bıde bısey soracagım bu saglık ocagından topuk kanı alıyorlar ya bızım tsh hormonumuz yuksek cıkmıs tekrar gıttık tekrar aldılar ınsallah dusmustur.dunden berı canım cok sıkılıyor cok uzuldum.eger dusmemıs yada yukselmısse 2yıl boyunca ılac kullanacakmısız.allah korusun gelısım gerılıgı zeka gerılıgıne neden oluyomus.sız boyle bıseyle karsılastınız mı
canım ne bekliyosun tabiki yaptır hemde hemen...teşekkür ederim burcu.yok mu bana başka cevap verecek...
biz iyiyiz canım.hızla büyüyoruz,bakımı başlarda zordu büyüdükçe düzenimiz oturdu.
Rabbim sizlerede sorunsuz hamilelikler,kızım gibi uslu bebekler nasip etsin.
allah evladını ve karnındaki bebeğini sana bağışlasın inşallah benimde 5. hamileliğim malesef diğerleri hüsranla sonuçlandığı için çok endişeliyim inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız
BUCU seninde az kaldı anaamm zaman nasıl geçti ya...
Hayırlı sabahlar herkese ben de bu sebepten üç düşük yaşadım şimdi 7.haftamdayım ve hergün iğne tabiki.Kalp atışlarını duyduk ama hep çok tedirginim.Her sabah uyandığımda midem bulansın diye bekliyorum böyle bişey olabilirmi.Doktorun odasına korkarak giriyorum.Bu topiğin eskilerinden olan arkadaşlar mutlaka bilirler iğne kullanmasına rağman bebeğini kaybeden kaç kişi var çok mu.Bir de sizler kaçıncı haftadan sonra rahatladınız veya pıhtılaşmaya bağlı düşük riskinin azaldığını düşündünüz.Ne yapacağımı şaşırdım artık oluruna bırakamıyorum.
amin canım aminnn...insallah bızımde duzene gırer 40 ı cıkınca diyorlar beklıyoruz bakalım.tatlım bıde bısey soracagım bu saglık ocagından topuk kanı alıyorlar ya bızım tsh hormonumuz yuksek cıkmıs tekrar gıttık tekrar aldılar ınsallah dusmustur.dunden berı canım cok sıkılıyor cok uzuldum.eger dusmemıs yada yukselmısse 2yıl boyunca ılac kullanacakmısız.allah korusun gelısım gerılıgı zeka gerılıgıne neden oluyomus.sız boyle bıseyle karsılastınız mı
slm kayıpların için çok üzüldüm benimde bu 3. gebeliğim insallah busefer sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza valla ben şimdiden rahatım kendimi sıkıntıya sokmamaya çalışıyorum çünkü bebekte çok etkileniyor hiç kötü şeyler aklına gelmesin hep iyi düşün her doktora girdiğimde ultrasona bakamıyorum doktor bak dediğinde bakıyorum tek sıkıntım bu kaldı ama bunlar normal zor zamanlardan geçtik içini rahat tut bebeğinde rahat olsun :))
canım topuk kanını ne zaman aldırdığın çok önemli doğduktan hemen sonra aldırdıysan değerler hemen düşmemiş olabilir yeğenimdede aynı sorun olmuştu 11 sene önce hastanede topuk kanını hemen almışlar doğal olarakta değerler henüz düşmemiş neler dediler neler yaşadık anlatamam en son bi prof bulup tekrar edildi o da hemen alındığı için olduğunu söyledi allah şükür herşey yolunda çıktı inşallah sizinkide düşecektir
SEYDAM canım ne güzel ,çok sewindim senin adına az kalmış bebişine kavuşmana..Merhaba ben bu topigin cok eskilerdeninim yazmasamda ara ara takib ediyorum sizleri endişeni okuyunca ve aynı gebelik haftasında olduğumuzu fark edince yazmak istedim,seninle satlarimiz bile aynı,benimde doktorum iğneyi bu sali kontrolümde bırakmamı isteyecek aynı korkular bendede var,coraspin içinse 37. Haftayı bekleriz demişti,sanırım farklı farklı görüşleri var doktorların,tek farkımız benim sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun bu benim 8. Hamileliğin ,6 düşük yaşadım geçmişte malesef...bende kesin su sebeptendir denilen bi durum bulunamadı önlem amaçlı ilk defa kan sulandiricilarla denedik ,rabbimde ol dedi bugunlere geldik .....hepimiz hayırla ,sağlıkla ,sıkıntısiz bir şekilde yavrularımizi kucaklariz insallah..
BUCU seninde az kaldı anaamm zaman nasıl geçti ya...
Sağol canım senin bulantın oldumu olması iyi diyorlar ya bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş kendimize eziyet ediyoz resmen.Ben de doktorun yüz ifadesini takip ediyorum gülümserse bakıyorum ultrasona.Ama o kadar hayal kırıklığından sonra..İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğururuz bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?