Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Son düzenleme:

canım zaman zaman benimde oluyor çarpıntılarım sanırım stresten rahatlamaya çalış gececektir çarpıntıların rabbim şifa versin inşallah

teşekkür ederim burcu.yok mu bana başka cevap verecek...

Cemocan..tatlim soyle bir forumda gezinirken yazmis olduklarini gordum, yazmak istedim, belki biraz moral verebilirim diye dusundum...
Canim seninde soyledigin gibi yasamis oldugun tamam psikolojik..bilincaltinda muhtemelen bu haftalarda yasamis oldugun aci olaylar oldugu icin..simdi bilincaltin sana baski yapiyor..huzurunu bozma sakin kesinlikle..moralini bozcak hicbisey yok, bak sukret rabbime bebegin seninle ve saglikli ve lutfen sende bebeginin sagligini bozmaya calisma olurmu canim.. dusunme hic kotu bisey.. biliyorum simdi bunu soylemesi kolay diyeceksin.. ama gercekdende seninde bunu basarabilmen cok kolay..sadece bazen durumlarin icinde olunca ne kadar degistigimizin, kendimize hayati ne kadar zorlastirdigimizin farkinda bile olmuyoruz.. inan bana bende panik atagin esiginden donmus biriyim..simdi anlatsam ne kadar aptalca seyler yasadigimi anlarsin...ama ben daha cok universite gunlerimde yasadim..ve baktim panik atak gibi bir belanin icine giriyorum engelledim izin vermedim beni ele gecirmesine :)

yani sana demek istedigim...yasadiklarin hic kolay seyler degildi kesinlikle Allah birdaha yasatmasin..kimseye de yasatmasin.. ama simdi lutfen kendini ve bebegine bunu yasatma... onu uzme kendinide uzme, tabi esinide...dusunsene bu durumdan kac kisi etkileniyor...yani boyle sacma dusuncelerden dolayi hepiniz etkileniyorsunuz...hadi siz buyuksunuz ama bebisin her ne kadaar senin kaninla ve yediklerinle besleniyorsada..sunu unutmaki...o senin moralinin duzgun olmasiyla da besleniyor ...

bak neden kendini rahatlatacak farkli seyler denemiyorsun.. ben bilincaltinin gucu diye bir kitap okudum sirf bu tarz olumsuzluklari ortadan kaldirmak icin.. Joseph Murphy yazari...yasadigim olumsuz gunleri atlatmamda cok yardimci oldu... ve hala bu tarz kitaplar okumaya devam ediyorum.. cunku bende cok duygusal ve zayif bir insanim.. en ufak seylerden uzulen kendime hayati zindan eden biriydim..simdi epey degistirdim kendimi... tabi bu demek degilki mukemmel guclu bir insan oldum ciktim degil.. ama bu tarz dusuncelerin bene ele gecirmesine izin vermemek icin devamli guzel seyler okuyorum... ve bilinc altimi yonetmeye calisiyorum. beni mutlu etmesi icin onu zorluyorummmm....

sacmaladigimi dusunebilirsin ama degil gercekten akil da vermek degil niyetim.. sende cok akilli akli basinda bir insansin..

simdi derin bir nefes al..... ve hep guzel seyler dusunecegine soz ver...

Son düzenleme:

Selam canim beni hatirladinmi bende senin gibi ilk bebekten sonra pihtilasmayi ogrenenlerdenim coraspin i 3 ay once kullanmaya basla dedi doktorum 4. aya girdik korunmayi biraktim coraspin ve folbiol vede apikobal kullaniyorum birlikte aliyorum
gebelikle beraber clexane 0.4 baslayacakmisim :18::18: allah yardimcimiz olsun

Hayırlı sabahlar herkese ben de bu sebepten üç düşük yaşadım şimdi 7.haftamdayım ve hergün iğne tabiki.Kalp atışlarını duyduk ama hep çok tedirginim.Her sabah uyandığımda midem bulansın diye bekliyorum böyle bişey olabilirmi.Doktorun odasına korkarak giriyorum.Bu topiğin eskilerinden olan arkadaşlar mutlaka bilirler iğne kullanmasına rağman bebeğini kaybeden kaç kişi var çok mu.Bir de sizler kaçıncı haftadan sonra rahatladınız veya pıhtılaşmaya bağlı düşük riskinin azaldığını düşündünüz.Ne yapacağımı şaşırdım artık oluruna bırakamıyorum.

biz iyiyiz canım.hızla büyüyoruz,bakımı başlarda zordu büyüdükçe düzenimiz oturdu.
Rabbim sizlerede sorunsuz hamilelikler,kızım gibi uslu bebekler nasip etsin.

amin canım aminnn...insallah bızımde duzene gırer 40 ı cıkınca diyorlar beklıyoruz bakalım.tatlım bıde bısey soracagım bu saglık ocagından topuk kanı alıyorlar ya bızım tsh hormonumuz yuksek cıkmıs tekrar gıttık tekrar aldılar ınsallah dusmustur.dunden berı canım cok sıkılıyor cok uzuldum.eger dusmemıs yada yukselmısse 2yıl boyunca ılac kullanacakmısız.allah korusun gelısım gerılıgı zeka gerılıgıne neden oluyomus.sız boyle bıseyle karsılastınız mı

kuzum üzülme yaa inşaallah değerler normale dönerde öyle bişey olmaz..geçmiş olsun canım..

teşekkür ederim burcu.yok mu bana başka cevap verecek...
canım ne bekliyosun tabiki yaptır hemde hemen...
biz iyiyiz canım.hızla büyüyoruz,bakımı başlarda zordu büyüdükçe düzenimiz oturdu.
Rabbim sizlerede sorunsuz hamilelikler,kızım gibi uslu bebekler nasip etsin.

amin canım..yesinler senin uslu kızını..

Merhaba ben bu topigin cok eskilerdeninim yazmasamda ara ara takib ediyorum sizleri endişeni okuyunca ve aynı gebelik haftasında olduğumuzu fark edince yazmak istedim,seninle satlarimiz bile aynı,benimde doktorum iğneyi bu sali kontrolümde bırakmamı isteyecek aynı korkular bendede var,coraspin içinse 37. Haftayı bekleriz demişti,sanırım farklı farklı görüşleri var doktorların,tek farkımız benim sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun bu benim 8. Hamileliğin ,6 düşük yaşadım geçmişte malesef...bende kesin su sebeptendir denilen bi durum bulunamadı önlem amaçlı ilk defa kan sulandiricilarla denedik ,rabbimde ol dedi bugunlere geldik .....hepimiz hayırla ,sağlıkla ,sıkıntısiz bir şekilde yavrularımizi kucaklariz insallah..[/QUOTE]
SEYDAM canım ne güzel ,çok sewindim senin adına az kalmış bebişine kavuşmana..

slm kayıpların için çok üzüldüm benimde bu 3. gebeliğim insallah busefer sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza valla ben şimdiden rahatım kendimi sıkıntıya sokmamaya çalışıyorum çünkü bebekte çok etkileniyor hiç kötü şeyler aklına gelmesin hep iyi düşün her doktora girdiğimde ultrasona bakamıyorum doktor bak dediğinde bakıyorum tek sıkıntım bu kaldı ama bunlar normal zor zamanlardan geçtik içini rahat tut bebeğinde rahat olsun :))

arkadaşımın bebeğinde olmuştu bu sorun, 9 aylık olana kadar ilaç kullandılar, her ay kan tahlili yapılıyodu.
2 yaşında geçer demişler ama 9.ayda düzeldi.
inş sorun çıkmaz sizin ama çıksa da önlemi alınabilen basit bişey, üzme kendini.

Sağol canım senin bulantın oldumu olması iyi diyorlar ya bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş kendimize eziyet ediyoz resmen.Ben de doktorun yüz ifadesini takip ediyorum gülümserse bakıyorum ultrasona.Ama o kadar hayal kırıklığından sonra..İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğururuz bebişlerimizi.

canım topuk kanını ne zaman aldırdığın çok önemli doğduktan hemen sonra aldırdıysan değerler hemen düşmemiş olabilir yeğenimdede aynı sorun olmuştu 11 sene önce hastanede topuk kanını hemen almışlar doğal olarakta değerler henüz düşmemiş neler dediler neler yaşadık anlatamam en son bi prof bulup tekrar edildi o da hemen alındığı için olduğunu söyledi allah şükür herşey yolunda çıktı inşallah sizinkide düşecektir

evet bir de bu var, en az 5 gün anne sütü aldıktan sonra alınması gerekiyomuş kanın.

SEYDAM canım ne güzel ,çok sewindim senin adına az kalmış bebişine kavuşmana..
BUCU seninde az kaldı anaamm zaman nasıl geçti ya...

sorma canım ya inşallah şu günlerde sağlıkla sıhhatle geçerde bu sefer kucağıma almak nasip olur

benim mide bulantılarım çok ya sürekli afedersin çıkartıyorum günde kaç kere bilmiyorum yani bide erken başladı seninde olabilir bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…