Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SEYDAM canım ne güzel ,çok sewindim senin adına az kalmış bebişine kavuşmana..

sorma canım ya inşallah şu günlerde sağlıkla sıhhatle geçerde bu sefer kucağıma almak nasip olur

inşaallah canım inşaallah olacak...

canım aynı şeyleri bende yaşadım bundan önceki hamileliğimde iğne kullanmama rağmen kalbi durmuştu 7 haftalık kaçıncı haftadan sonra rahatladığımızı sormuşsun bende o rahatlama hiç olmadı 30.haftayım halen doktora gittiğimde doktorum iyi diyene kadar ultrasona bakamıyorum malesef yaşadıklarımızdan dolayı o korkular geçmiyor benimde sabah aç karnıma midem bulanırdı hafif derecede ilk zamanlar hemen bişey yemezdim ki midem bulanacakmı iyi mi diye inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız

benim doktor göbekten izin vermedi koldan vuruyodum ama bugüm kimse yok yanımda bacağımın neresinden vurucamı bilemedim

neden izin vermedi acaba:26: canım pantolon cebiyle diz kapağından 4 parmak yukarısına kas olmayan yer yapabirsin..yani tam ara bölgeye oturduğunda bacağın dış tarafı sallanan yağlı bölgeye yap..

Azaltmışsın canım ya.İnşallah kucağına alırsın bebişini.Ama ben 12.haftadan sonra pıhtılaşmadan kayıp duymadım genelde 7-8-9 diyolar.İnşallah gittikçe azalan bir gerginliğimiz olur.Yoksa bebişlerimize yansır Allah korusun.

kzılar bir yanım biraz daha bekle desede dayanamadım az önce test yaptım ama negatif çıktı gerçi benim ilk hamileliğimdede ilki negatif çıktıydı 5 gün sonraki pozitif çıktıydı.lekelenmem olalı 2 günü geçti ama hala kanamamda başlamadı ya bakalım hayırlısı.hamilemiyim diye içimden geçirmemein bir nedenide akıntım çoğaltı ve koyu kıvamlı bakalım biraz daha bekleyecez.sadece bir an önce öğrenip hamileysem iğneye başlayayım diye acele ediyorum....

canım kırmızıları görmedikçe her zaman ümit vardır...ama keşke kanda baktırsaydın daha kesin sonuç alırdın ve varsa iğnelerine başlardın hemen...2 gün daha gelmezse pazartesi kanda baktır ,inşaallah ta vardır..

canım ben beldede öğretmnelik yapıyorum buradaki sağlık ocağında salıları kan tahlili var olmazsa salı yaptırcam ama içimden bir ses hamilesin hemde ikiz diyor ya sağlıkla sağlıklıca sağlıklı hayırlı evlatla inşallah.çünkü bende ölümlerden döndüm bakalım hayırlısı rabbim ne beni ne de kimseyi evlatla,hastalıkla sınamasın....

amin canımm...neeeyyy ikizmiinşaallah hislerin doğrudur,o zaman salı günü git yaptır hemen...

kuzum üzülme yaa inşaallah değerler normale dönerde öyle bişey olmaz..geçmiş olsun canım..
sagol canım ınsallah duser.uzulmemekelde degıl bebegım hıssetmesın dıye ıyı olmaya calısıyorum
canım 3.gun ıstıyor saglık ocagı topuk kanını.bızımde bayrama denk geldıgı ıcın 7.gunde vermıstık.umarım duser de mınıgım ılaclarlaa buyumez.raBBIM dermansız dert vermesın acılarını gostermesın

evet ılac tedavısı ve erken teshıs cok onemlıymıs.ınsallah butun bunlara gerek kalmaz.hamiş arkadaslar dualarınızı esırgemeyın kuzumdan.
HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM KIZLAR

canim benim cok gecmis olsun.. insallah en kisa zamanda duzelir degerleri bebisin. gecer uzulme sende.. ama ilk anne olunca insan cok uzuluyor eminim benim kardesimin bebeginin atesi olurdu, kusardi cocuk..kardesim oturur aglardi bebegiyle birlikde... :) dusun yani..ben hangisini susturacagimi sasirirdim.. :))

buarada burdada dogumdan cikinca yapiyorlar topukdan igne bebek icin. ama tam olarak bilmiyorum neden yaptiklarini :)

SAGOL CANIM.ewet ya cok pınpırıklı bır hamılelık gecırdık yavrumu da boyle endıseyle buyutmek istemıyorum.cok sakınmak ıstemıyorum ama anne olmak baska bıseymıs insanın elınde degıl.Rabbım sızlere de saglıklı hamıslıkler bebişler versın canım.
topuk kanınını dogum yaptıgım hastanede aldılar canım.3gun sonrada saglık ocagında alıyorlar.saglık bakanlgının yaptıgı 3 tarama testı var oyuzden alınıyor.neyse dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor sımdılık .destegın ıcın cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…