SEYDAM canım ne güzel ,çok sewindim senin adına az kalmış bebişine kavuşmana..
sorma canım ya inşallah şu günlerde sağlıkla sıhhatle geçerde bu sefer kucağıma almak nasip olur
arkadaşlar iğnemi bacaktan vurayım diyorum nereden vurucam bilgilendirirmisiniz???
Hayırlı sabahlar herkese ben de bu sebepten üç düşük yaşadım şimdi 7.haftamdayım ve hergün iğne tabiki.Kalp atışlarını duyduk ama hep çok tedirginim.Her sabah uyandığımda midem bulansın diye bekliyorum böyle bişey olabilirmi.Doktorun odasına korkarak giriyorum.Bu topiğin eskilerinden olan arkadaşlar mutlaka bilirler iğne kullanmasına rağman bebeğini kaybeden kaç kişi var çok mu.Bir de sizler kaçıncı haftadan sonra rahatladınız veya pıhtılaşmaya bağlı düşük riskinin azaldığını düşündünüz.Ne yapacağımı şaşırdım artık oluruna bırakamıyorum.
kol,bacak ve göbekten vurabilirsin canım ama bence en rahat göbekten oluyor..
benim doktor göbekten izin vermedi koldan vuruyodum ama bugüm kimse yok yanımda bacağımın neresinden vurucamı bilemedim
neden göbekten izin vermedi bende göbekten yapıyorum
benim doktor göbekten izin vermedi koldan vuruyodum ama bugüm kimse yok yanımda bacağımın neresinden vurucamı bilemedim
neden izin vermedi acaba:26: canım pantolon cebiyle diz kapağından 4 parmak yukarısına kas olmayan yer yapabirsin..yani tam ara bölgeye oturduğunda bacağın dış tarafı sallanan yağlı bölgeye yap..
canım aynı şeyleri bende yaşadım bundan önceki hamileliğimde iğne kullanmama rağmen kalbi durmuştu 7 haftalık kaçıncı haftadan sonra rahatladığımızı sormuşsun bende o rahatlama hiç olmadı 30.haftayım halen doktora gittiğimde doktorum iyi diyene kadar ultrasona bakamıyorum malesef yaşadıklarımızdan dolayı o korkular geçmiyor benimde sabah aç karnıma midem bulanırdı hafif derecede ilk zamanlar hemen bişey yemezdim ki midem bulanacakmı iyi mi diye inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız
ben ilk iğnemi göbekten oldum görünce hayır kol ve bacak dedi bende sormadım neden diye bi bildiği vardır diye
çok teşekkür ederim saol yardımın için
her zamanki gibi yine doktorların birbirinden farklı görüşleri
kzılar bir yanım biraz daha bekle desede dayanamadım az önce test yaptım ama negatif çıktı gerçi benim ilk hamileliğimdede ilki negatif çıktıydı 5 gün sonraki pozitif çıktıydı.lekelenmem olalı 2 günü geçti ama hala kanamamda başlamadı ya bakalım hayırlısı.hamilemiyim diye içimden geçirmemein bir nedenide akıntım çoğaltı ve koyu kıvamlı bakalım biraz daha bekleyecez.sadece bir an önce öğrenip hamileysem iğneye başlayayım diye acele ediyorum....
canım kırmızıları görmedikçe her zaman ümit vardır...ama keşke kanda baktırsaydın daha kesin sonuç alırdın ve varsa iğnelerine başlardın hemen...2 gün daha gelmezse pazartesi kanda baktır ,inşaallah ta vardır..
canım ben beldede öğretmnelik yapıyorum buradaki sağlık ocağında salıları kan tahlili var olmazsa salı yaptırcam ama içimden bir ses hamilesin hemde ikiz diyor ya sağlıkla sağlıklıca sağlıklı hayırlı evlatla inşallah.çünkü bende ölümlerden döndüm bakalım hayırlısı rabbim ne beni ne de kimseyi evlatla,hastalıkla sınamasın....
sagol canım ınsallah duser.uzulmemekelde degıl bebegım hıssetmesın dıye ıyı olmaya calısıyorumkuzum üzülme yaa inşaallah değerler normale dönerde öyle bişey olmaz..geçmiş olsun canım..
canım 3.gun ıstıyor saglık ocagı topuk kanını.bızımde bayrama denk geldıgı ıcın 7.gunde vermıstık.umarım duser de mınıgım ılaclarlaa buyumez.raBBIM dermansız dert vermesın acılarını gostermesıncanım topuk kanını ne zaman aldırdığın çok önemli doğduktan hemen sonra aldırdıysan değerler hemen düşmemiş olabilir yeğenimdede aynı sorun olmuştu 11 sene önce hastanede topuk kanını hemen almışlar doğal olarakta değerler henüz düşmemiş neler dediler neler yaşadık anlatamam en son bi prof bulup tekrar edildi o da hemen alındığı için olduğunu söyledi allah şükür herşey yolunda çıktı inşallah sizinkide düşecektir
arkadaşımın bebeğinde olmuştu bu sorun, 9 aylık olana kadar ilaç kullandılar, her ay kan tahlili yapılıyodu.
2 yaşında geçer demişler ama 9.ayda düzeldi.
inş sorun çıkmaz sizin ama çıksa da önlemi alınabilen basit bişey, üzme kendini.
sagol canım ınsallah duser.uzulmemekelde degıl bebegım hıssetmesın dıye ıyı olmaya calısıyorum
canım 3.gun ıstıyor saglık ocagı topuk kanını.bızımde bayrama denk geldıgı ıcın 7.gunde vermıstık.umarım duser de mınıgım ılaclarlaa buyumez.raBBIM dermansız dert vermesın acılarını gostermesın
evet ılac tedavısı ve erken teshıs cok onemlıymıs.ınsallah butun bunlara gerek kalmaz.hamiş arkadaslar dualarınızı esırgemeyın kuzumdan.
HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM KIZLAR
SAGOL CANIM.ewet ya cok pınpırıklı bır hamılelık gecırdık yavrumu da boyle endıseyle buyutmek istemıyorum.cok sakınmak ıstemıyorum ama anne olmak baska bıseymıs insanın elınde degıl.Rabbım sızlere de saglıklı hamıslıkler bebişler versın canım.canim benim cok gecmis olsun.. insallah en kisa zamanda duzelir degerleri bebisin. gecer uzulme sende.. ama ilk anne olunca insan cok uzuluyor eminim benim kardesimin bebeginin atesi olurdu, kusardi cocuk..kardesim oturur aglardi bebegiyle birlikde... :) dusun yani..ben hangisini susturacagimi sasirirdim.. :))
buarada burdada dogumdan cikinca yapiyorlar topukdan igne bebek icin. ama tam olarak bilmiyorum neden yaptiklarini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?