merhaba yazdıklarınızı okudumda bu dimer ne oluyor bizde yaptırcakmıyız???
amin inşallah canımsaol canım Allah razı olsun hayırlı doğumlar yapıpı bebeğine kavuşursun inşallah
Sağol canım darısı başına inşallah.
amin inşallah canımsaol canım Allah razı olsun hayırlı doğumlar yapıpı bebeğine kavuşursun inşallah
Sağol canım darısı başına inşallah.
kılar kaçıncı haftada doktora gittinz ve doktor iğneyi kaçıncı haftada başladı.şimdi ben 5+2 de olmam gerek hamleysem(ama %90 hamileyim-yarın kanda baktıracam)bu cumartesi doktora gidemezsem haftaya cumartesi gidersem 7.haftada oluyor.çok mu geç kalmış olurum.corasprin içiyorum bu arada 100mglık...
kılar kaçıncı haftada doktora gittinz ve doktor iğneyi kaçıncı haftada başladı.şimdi ben 5+2 de olmam gerek hamleysem(ama %90 hamileyim-yarın kanda baktıracam)bu cumartesi doktora gidemezsem haftaya cumartesi gidersem 7.haftada oluyor.çok mu geç kalmış olurum.corasprin içiyorum bu arada 100mglık...
amin canım aminnn...insallah bızımde duzene gırer 40 ı cıkınca diyorlar beklıyoruz bakalım.tatlım bıde bısey soracagım bu saglık ocagından topuk kanı alıyorlar ya bızım tsh hormonumuz yuksek cıkmıs tekrar gıttık tekrar aldılar ınsallah dusmustur.dunden berı canım cok sıkılıyor cok uzuldum.eger dusmemıs yada yukselmısse 2yıl boyunca ılac kullanacakmısız.allah korusun gelısım gerılıgı zeka gerılıgıne neden oluyomus.sız boyle bıseyle karsılastınız mı
canım allahım kabul ederse bebişimle bizde okuduk. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. amin ...
günaydın pıhtıdaşlarımmmmm
Merhaba bayanlar bnm bu akşam randevum vardı ve kan pıhtı .problemim varmış gebelikte hep iğne olcakmışım.daha önce 2 düşük yaptım genetikte kromozom anomalisi cıktı.görümcemde de aynı problemler var ve su an 6aylık gebe biraz zor geciyor ama bebeği iyi.ya aslında kafamda sormak istediğim çok şey var ama aklıma su an gelmiyor
aklına gelince sorarsın canım ben de seninle aynı durumdaym 2 düşükten sonra tespit edildi pıhtılaşma olduğu şu an korynyom ve aspirin folik içiyorum sana ilaç başladı mı
canım benim Allah razı olsun cevap vermişsin çok da güzel yazmışsın..çok haklısın söylediklerinde bende uzun zamandır bu hastalığın pençesindeyim çok zor hastalığa düşerken zor düşdükten sonra kurtulmak çok daha zor yani uyuşturucu bağımlısı olsan daha kolay kurtulursun diye düşünüyorum..ama bu beyin varya çok fazla düşünceler üretiyor ve eğer bu hastalığı yaşıyorsan hep negatif düşünceler üretiyor..beyin saçma sapan zamanlarda adrenalin salgılayıp vücudumu alt üst ediyor..bende bilinçaltını kontrol altına alan kitaplar okudum NLP gibi şimdi elimde barış muslu'nun yıka beynini diye kitabı var onu okudum ama yine okuycam onun içinde yapmam gerekenleri anlatıyor teker teker hepsini yapıcam..psikoloğum bana cd vermişti içinde telkin olan o telkinleri 21 gün her gece uyurken dinlicem..inşallah geçecek çünkü bu zamana kadar iyiydim ama nedendir bilmem durduk yere pa oldum tekrar ve korktum işte...ama dediğin gibi güçlü bir insanım inşallah çabucak atlatırım canım...kızım zaten bana çok destek o tekmeler attıkça ben mutlu oluyorum elimi karnıma koyuyorum ona teşekkür ediyorum artık güzel şeyler düşünücem iyi olanı pozitif olanı düşünücem inşallah geçecek canım....geçecek değil mi????
Merhaba,
benim ilk gebeliğimde bebeğim düştü sonraki gebeliğimde 4-5 ay bebek aspirini kullandım. hamd olsun şu an kızım 3 yaşına girecek.. şu an yine bebek istiyoruz ama yine aynı sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum. bir defa yaşayan hep yaşar mı bilginiz var mı?
canım bu sorun bizde hep varolacağı için çocuk düşünmeden önce ve düşününce ilaç alıp tedavi olmamız lazım.(tabi pıhtılaşma sorunun varsa) sen de pıhtılaşma sorunu mu var yoksa aspirini sırf tedbir olsun diyemi içtin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?