Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kılar kaçıncı haftada doktora gittinz ve doktor iğneyi kaçıncı haftada başladı.şimdi ben 5+2 de olmam gerek hamleysem(ama %90 hamileyim-yarın kanda baktıracam)bu cumartesi doktora gidemezsem haftaya cumartesi gidersem 7.haftada oluyor.çok mu geç kalmış olurum.corasprin içiyorum bu arada 100mglık...

kılar kaçıncı haftada doktora gittinz ve doktor iğneyi kaçıncı haftada başladı.şimdi ben 5+2 de olmam gerek hamleysem(ama %90 hamileyim-yarın kanda baktıracam)bu cumartesi doktora gidemezsem haftaya cumartesi gidersem 7.haftada oluyor.çok mu geç kalmış olurum.corasprin içiyorum bu arada 100mglık...

benim üstüne görme olmuştu 8+3 te başlamıştım ilaçlara. ama öncesinde 6 ay coraspin ve folbiol kullanmıştım, belki onların etkisi oldu.
kan testinde pozitifi görür görmez git bence, geciktirme.
hatta yarın dr.a git kan testini o istesin, sonuca göre ilaca başlasın

hayırlı olsun canım umarım güzel haberler verirsin yarın bize. ben sanırım 4+3 de yani adetim 2 gün geçmişti kanda pozitifi görünce doktora gittim iğneye hemen başlattı. bence pozitifse hemen doktorunu ara gitmesende olur ama iğneyi sor. zaten keseyi beta hcg 1000 i geçince anacak görebiliyor

canım şimid gördüm geçmiş olsun. nasıl şimdi değerleri düştü mü. hep duyarım topuk kanı olayını ama amacını bilmiyormuşum bak. tsh hormonu benim yüksek diye ilaç kullanıyorum. bebeğin zeka gelişimini sağlar demişti doktorum ama dediğim gibi ilacı ben kullanıyorum. sanırım bebişte olan farklı bir duurm. dualarım sizinle ii haberler ver bize annesi

Merhaba bayanlar bnm bu akşam randevum vardı ve kan pıhtı .problemim varmış gebelikte hep iğne olcakmışım.daha önce 2 düşük yaptım genetikte kromozom anomalisi cıktı.görümcemde de aynı problemler var ve su an 6aylık gebe biraz zor geciyor ama bebeği iyi.ya aslında kafamda sormak istediğim çok şey var ama aklıma su an gelmiyor

aklına gelince sorarsın canım ben de seninle aynı durumdaym 2 düşükten sonra tespit edildi pıhtılaşma olduğu şu an korynyom ve aspirin folik içiyorum sana ilaç başladı mı

aklına gelince sorarsın canım ben de seninle aynı durumdaym 2 düşükten sonra tespit edildi pıhtılaşma olduğu şu an korynyom ve aspirin folik içiyorum sana ilaç başladı mı

Merhaba,

benim ilk gebeliğimde bebeğim düştü sonraki gebeliğimde 4-5 ay bebek aspirini kullandım. hamd olsun şu an kızım 3 yaşına girecek.. şu an yine bebek istiyoruz ama yine aynı sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum. bir defa yaşayan hep yaşar mı bilginiz var mı?

Tabiki Gececek! Gecmek zorunda, gecmemesi gibi bir secenegimiz yok zaten....

bilirim ve tahmin edebiliyorum ne kadar zor oldugunu.. ama bunun ustesinden yine gelecek olan sensin.. gercekdende beyindeki dusuncelerin onune gecemedigi oluyor bazen insanin. Baris Muslu'nun Yika Beynini kitabini bende aldim, elimdeki kitabi gecenlerde kitapcida gorunce yika beynini kaldi bunu bitireyim ondan sonrada ona gecicem.. "Secret" yani "sir"i okudunmu o da guzel, Rhonde'nin kitabi. Senin dedigin cd'de ne var..icerigi nedir..iyiyse bende yararlanmak isterdim...internetten bana da gonder :)) birde biliyormusun uyumadan once guzel dusuncelerle uyumak cok yararliymiss..neyse ben daha da uzaticam galiba :) demek istedigim canim; bak elindekilerin kiymetini bil, kendini cok dinlememeye calis..vesveselerde insani dahada icinden cikilmaz bir duruma getiriyor, mesguliyet bul kendine, guzel seylerle ugras, ne bileyim bir hobi falan yarat kendine.. ya da bebegine guzel seyler hazirla dik sus esyalari yapabilirsin.. yani seni rahatlatacak ne varsa hepsini dene.. baktin olumsuz seyler dusunecek gibisin hemen kendini dikkatini dagitacak baska birseye odaklan...bunlarin hepsi gececek.. hic bu korkularindan eser kalmayacak bak gor.. ben mesela birara ruh dunyam slow muzigi hic kaldirmiyordu, turkuleri falan, sirf huzunlenmeyeyim diye kendimi uzaklastirdim, guzel hareketli seyler dinlemeye basladim, mesela huzunlu dizilerimiz oluyor ya, ben sezon basladiginda dramatik seylerden uzak kalacak dizileri seciyorum.. bunlar ornek yanii.. sadece..soyle bisey var ki, gunun icinde yaptigimiz seylerde zayif olan psikolojiyi daha da tetikliyor..

sen iyi dusun iyi olsun.. guzel dusun.. mesela kendine bir defter bul ve yaz hergun o deftere pozitif seyler yaz... icin mi daraldi..o defteri al, kucuk bir defter olsun, kendini iyi hissetmen icin guzel seyler yaz, bu herhangi bisey olabilir..hic bisey bulamiyorsan bile hayallerini yaz..yasamak istedigin hayati yaz... ozlemlerini yaz... bana da yaz arada :)) ozelime de yazabilirsin, msn'de verebilirim yazarsinnn..

cok opuyorum canim.

canım bu sorun bizde hep varolacağı için çocuk düşünmeden önce ve düşününce ilaç alıp tedavi olmamız lazım.(tabi pıhtılaşma sorunun varsa) sen de pıhtılaşma sorunu mu var yoksa aspirini sırf tedbir olsun diyemi içtin.

canım ne olduğunu bilmiyorum ilk düşükten sonra kızıma hamile kaldığımda 1 hafta sonra doktor kalp atışlarını tam duyamadı düşer ama siz yine de rogeteron ve aspirin alın dedi bebek aspirini ve gebelik hormonu kullandım bir müddet sorunu falan söylemedi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…