Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin insallah canim.
evet canim anne olmak bambaska cok baska bisey olmali...ahhhh. ahhhh..... bir ahhh cektim yani simdi :)

canım kendini üzme inşallah değerler düşmüştür.bilgim yok ama sen iyi düşün herşey iyi olsun.Allahın izniyle herşey yoluna girer.
40 çıkınca düzene giriyor dedikleri gibi,inşallah sizde de öyle olur...

canım benim Allah razı olsun cevap vermişsin çok da güzel yazmışsın..çok haklısın söylediklerinde bende uzun zamandır bu hastalığın pençesindeyim çok zor hastalığa düşerken zor düşdükten sonra kurtulmak çok daha zor yani uyuşturucu bağımlısı olsan daha kolay kurtulursun diye düşünüyorum..ama bu beyin varya çok fazla düşünceler üretiyor ve eğer bu hastalığı yaşıyorsan hep negatif düşünceler üretiyor..beyin saçma sapan zamanlarda adrenalin salgılayıp vücudumu alt üst ediyor..bende bilinçaltını kontrol altına alan kitaplar okudum NLP gibi şimdi elimde barış muslu'nun yıka beynini diye kitabı var onu okudum ama yine okuycam onun içinde yapmam gerekenleri anlatıyor teker teker hepsini yapıcam..psikoloğum bana cd vermişti içinde telkin olan o telkinleri 21 gün her gece uyurken dinlicem..inşallah geçecek çünkü bu zamana kadar iyiydim ama nedendir bilmem durduk yere pa oldum tekrar ve korktum işte...ama dediğin gibi güçlü bir insanım inşallah çabucak atlatırım canım...kızım zaten bana çok destek o tekmeler attıkça ben mutlu oluyorum elimi karnıma koyuyorum ona teşekkür ediyorum artık güzel şeyler düşünücem iyi olanı pozitif olanı düşünücem inşallah geçecek canım....geçecek değil mi????

bu topuktan alınan kan ıcın bılgım dahılınde cevap vermek ıstedım arkadaşlar fenulketenuru hastalıgı denılıyor eger bu durum varsa ozel mamaları var pku dıye bu mamaları yemek zorunda ve cıkolata sut turu gıbı seyler yasak ozel onalrın cıkolatalarıda varmış sanırım ben cok eskıden arastırmıstım bu mamalr ozel mamalar ve egerkı cıkılota vb unlu mamuller yerse kısı beyınde hasar olusturuyormuş ve beyın ozurlu olabılıyormuş yıyecegı seyler fasulye gıbı yemekler bıle gramla tartıyla yenılıyormuş benım arastırdıgım ve bılgım bu pku lu cocuk tanıdım merdıven den ınemıyormuş ve de cıkamıyormuş korkusu oluyormuş cocuk cıkmayınca annnesıne sordum annnesı dedı rehabılıtasyon merkezınde gormuştum benım cocugum ıcınde demıslerdı fk hastalıgı olabılır dıye ondan arastırmıstım benım bılgım bu kadar

Siz Bursa'da mısınız?Hangi doktora gidiyorsunuz?

evet canım bursadayım..pembe mavi tüp bebek merkezinde doktorum ismail küçükerdoğan ama ben bu hamileliğimde balıkesirde bir doktor buldum ve onunla bu zamana kadar geldim..ama geçenlerde ayrıntılı ultrason için pembe maviye gittim..çooook memnunum şiddetle tavsiye ederim kliniği de doktorlarını da :))

DUMAN85 osman hocayla dimer testlerine devam ediyormusun ve ne durumdasın merak ettim.bende osman hocanın kontrolündeyim.bende yüksek dozda devam ediyorum.24.hafta içindeyim.2*0.6 cleaxane kullanıyorum..görüşmek üzere..

canım hatırladım seni tşk ederim cevabın için hakkında hayırlısı inş. ben de ekim ayıylan beraber düşünecem belli olmaz belki önümüzdeki aylarda hamile olup ta birbirimizden destek ve yardım alırız. senin sonuçlarn nasıldı benim mtfhrc6 heterozigot faktörv heterozigot faktörxııı heterozigot paı 4g/5g heterozigot diğer leri normal çıktı

canım benim 677 ve 1298 heterezigot bide protein s düşük çıktı canım kısmet bakalım neler olacak

Ben de Osman Hoca'ya gidiyorum.A.R.T ye.Ben de memnunum..Pembe mavi aklımda olsun....

benim protein s ve protein c normal aralıklarda çıkmıştı canım unuttm düşüklerin nasıl ve kaç haftalık olduu

ikisi 10 haftalık birisi 14 haftalık kalbi durdu canım ve kürtaj hepside 14 haftalık olan once normal kalanları için kürtajj

DUMAN85 osman hocayla dimer testlerine devam ediyormusun ve ne durumdasın merak ettim.bende osman hocanın kontrolündeyim.bende yüksek dozda devam ediyorum.24.hafta içindeyim.2*0.6 cleaxane kullanıyorum..görüşmek üzere..

cnm özelden mailini yollarmısın..iş yerindeyim maille konuşalım benimde sormak istediğim bişeyler olacak:) ben msj yazamıyorum burdan

ikisi 10 haftalık birisi 14 haftalık kalbi durdu canım ve kürtaj hepside 14 haftalık olan once normal kalanları için kürtajj

allahım bidaha yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin. 3 düşükten sonra mı araştırma yaptın yoksa tedavi olurken mi düşüklerin oldu bi de bizimle aynı durumda olan başka arkadaşlar da var mıı ilkte sorun yaşamayp sonradan sorun yaşayanlar?

yok cnm yazamıyorum özelden... burdan kısaca anlatayım..en son d-dimerim 3800 çıktı..osman hoca bana bıraktı gibi bişey, elimden hiç bişey gelmiyo bu durumda istersen yapmayalım testi dedi bende 2 haftada bir yapmaya devam ediyorum..65 kilo olunca dozum günde 2 kere 0.7 ye çıkacak...300 mg corasprin de kullan demişti ama ona kadın doğumcum müsade etmedi... senin d-dimerlerin kaç çıkıyo?

benim 950 şuan ama en yüksek dozdayım.sen heterozigotmusun homozigot mu?bende Faktör V leiden , mtfhr 677 ve PAI 4G/5G heterozigot mutasyon var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…