SAGOL CANIM.ewet ya cok pınpırıklı bır hamılelık gecırdık yavrumu da boyle endıseyle buyutmek istemıyorum.cok sakınmak ıstemıyorum ama anne olmak baska bıseymıs insanın elınde degıl.Rabbım sızlere de saglıklı hamıslıkler bebişler versın canım.
topuk kanınını dogum yaptıgım hastanede aldılar canım.3gun sonrada saglık ocagında alıyorlar.saglık bakanlgının yaptıgı 3 tarama testı var oyuzden alınıyor.neyse dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor sımdılık .destegın ıcın cok sagol
amin canım aminnn...insallah bızımde duzene gırer 40 ı cıkınca diyorlar beklıyoruz bakalım.tatlım bıde bısey soracagım bu saglık ocagından topuk kanı alıyorlar ya bızım tsh hormonumuz yuksek cıkmıs tekrar gıttık tekrar aldılar ınsallah dusmustur.dunden berı canım cok sıkılıyor cok uzuldum.eger dusmemıs yada yukselmısse 2yıl boyunca ılac kullanacakmısız.allah korusun gelısım gerılıgı zeka gerılıgıne neden oluyomus.sız boyle bıseyle karsılastınız mı
Cemocan..tatlim soyle bir forumda gezinirken yazmis olduklarini gordum, yazmak istedim, belki biraz moral verebilirim diye dusundum...
Canim seninde soyledigin gibi yasamis oldugun tamam psikolojik..bilincaltinda muhtemelen bu haftalarda yasamis oldugun aci olaylar oldugu icin..simdi bilincaltin sana baski yapiyor..huzurunu bozma sakin kesinlikle..moralini bozcak hicbisey yok, bak sukret rabbime bebegin seninle ve saglikli ve lutfen sende bebeginin sagligini bozmaya calisma olurmu canim.. dusunme hic kotu bisey.. biliyorum simdi bunu soylemesi kolay diyeceksin.. ama gercekdende seninde bunu basarabilmen cok kolay..sadece bazen durumlarin icinde olunca ne kadar degistigimizin, kendimize hayati ne kadar zorlastirdigimizin farkinda bile olmuyoruz.. inan bana bende panik atagin esiginden donmus biriyim..simdi anlatsam ne kadar aptalca seyler yasadigimi anlarsin...ama ben daha cok universite gunlerimde yasadim..ve baktim panik atak gibi bir belanin icine giriyorum engelledim izin vermedim beni ele gecirmesine :)
yani sana demek istedigim...yasadiklarin hic kolay seyler degildi kesinlikle Allah birdaha yasatmasin..kimseye de yasatmasin.. ama simdi lutfen kendini ve bebegine bunu yasatma... onu uzme kendinide uzme, tabi esinide...dusunsene bu durumdan kac kisi etkileniyor...yani boyle sacma dusuncelerden dolayi hepiniz etkileniyorsunuz...hadi siz buyuksunuz ama bebisin her ne kadaar senin kaninla ve yediklerinle besleniyorsada..sunu unutmaki...o senin moralinin duzgun olmasiyla da besleniyor ...
bak neden kendini rahatlatacak farkli seyler denemiyorsun.. ben bilincaltinin gucu diye bir kitap okudum sirf bu tarz olumsuzluklari ortadan kaldirmak icin.. Joseph Murphy yazari...yasadigim olumsuz gunleri atlatmamda cok yardimci oldu... ve hala bu tarz kitaplar okumaya devam ediyorum.. cunku bende cok duygusal ve zayif bir insanim.. en ufak seylerden uzulen kendime hayati zindan eden biriydim..simdi epey degistirdim kendimi... tabi bu demek degilki mukemmel guclu bir insan oldum ciktim degil.. ama bu tarz dusuncelerin bene ele gecirmesine izin vermemek icin devamli guzel seyler okuyorum... ve bilinc altimi yonetmeye calisiyorum. beni mutlu etmesi icin onu zorluyorummmm....
sacmaladigimi dusunebilirsin ama degilgercekten akil da vermek degil niyetim.. sende cok akilli akli basinda bir insansin..
simdi derin bir nefes al..... ve hep guzel seyler dusunecegine soz ver...
SAGOL CANIM.ewet ya cok pınpırıklı bır hamılelık gecırdık yavrumu da boyle endıseyle buyutmek istemıyorum.cok sakınmak ıstemıyorum ama anne olmak baska bıseymıs insanın elınde degıl.Rabbım sızlere de saglıklı hamıslıkler bebişler versın canım.
topuk kanınını dogum yaptıgım hastanede aldılar canım.3gun sonrada saglık ocagında alıyorlar.saglık bakanlgının yaptıgı 3 tarama testı var oyuzden alınıyor.neyse dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor sımdılık .destegın ıcın cok sagol
Siz Bursa'da mısınız?Hangi doktora gidiyorsunuz?
Selam canim beni hatirladinmi bende senin gibi ilk bebekten sonra pihtilasmayi ogrenenlerdenim coraspin i 3 ay once kullanmaya basla dedi doktorum 4. aya girdik korunmayi biraktim coraspin ve folbiol vede apikobal kullaniyorum birlikte aliyorum
gebelikle beraber clexane 0.4 baslayacakmisim :18::18: allah yardimcimiz olsun
canım hatırladım seni tşk ederim cevabın için hakkında hayırlısı inş. ben de ekim ayıylan beraber düşünecem belli olmaz belki önümüzdeki aylarda hamile olup ta birbirimizden destek ve yardım alırız. senin sonuçlarn nasıldı benim mtfhrc6 heterozigot faktörv heterozigot faktörxııı heterozigot paı 4g/5g heterozigot diğer leri normal çıktı
canım benim 677 ve 1298 heterezigot bide protein s düşük çıktı canımkısmet bakalım neler olacak
evet canım bursadayım..pembe mavi tüp bebek merkezinde doktorum ismail küçükerdoğan ama ben bu hamileliğimde balıkesirde bir doktor buldum ve onunla bu zamana kadar geldim..ama geçenlerde ayrıntılı ultrason için pembe maviye gittim..çooook memnunum şiddetle tavsiye ederim kliniği de doktorlarını da :))
benim protein s ve protein c normal aralıklarda çıkmıştı canım unuttm düşüklerin nasıl ve kaç haftalık olduu
DUMAN85 osman hocayla dimer testlerine devam ediyormusun ve ne durumdasın merak ettim.bende osman hocanın kontrolündeyim.bende yüksek dozda devam ediyorum.24.hafta içindeyim.2*0.6 cleaxane kullanıyorum..görüşmek üzere..
ikisi 10 haftalık birisi 14 haftalık kalbi durdu canım ve kürtaj hepside 14 haftalık olan once normal kalanları için kürtajj
hayatım bende özele msj yazamıyorum maalesef
DUMAN85 osman hocayla dimer testlerine devam ediyormusun ve ne durumdasın merak ettim.bende osman hocanın kontrolündeyim.bende yüksek dozda devam ediyorum.24.hafta içindeyim.2*0.6 cleaxane kullanıyorum..görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?