Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim 950 şuan ama en yüksek dozdayım.sen heterozigotmusun homozigot mu?bende faktör v leiden , mtfhr 677 ve paı 4g/5g heterozigot mutasyon var.

benimki faktör v leiden homozigot mutant... Dozu kiloya göre artabiliyo cnm... Kaçıncı haftandasın? Ne diyo osman bey bu durumda?

kadın doğum uzmanın kim.Onun yorumu ne. ben ankara dışındayım.telle görüşüyorum hocayla 15 günde bir bakmaya devam.

kadın doğum uzmanın kim.Onun yorumu ne. ben ankara dışındayım.telle görüşüyorum hocayla 15 günde bir bakmaya devam.

k.doğumcum tobb etüde cemil hoca... o tek başına yeterli bulmuyo bu değeri,bebek de iyi gidiyo diye çok takmamı söylüyo,ama osman hoca kafamı karıştırıyo açıkçası.... ben 20 yıldır bu değeri görmedim dedi bana, bende endişeleniyorum doğal olarak... bilmiyorum hayırlısı 20.haftaya kadar gelebildik,12.haftadan beri düzenli olarak her hafta 500 artıyo nerdeyse...

k.doğumcular dimer çok anlamlı bulmuyorlar.inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..bende çok stres yapıyorum..hayırlısı Allahtan.keşke özelden mesaj atıp irtibatta kalabilseydik.

k.doğumcular dimer çok anlamlı bulmuyorlar.inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..bende çok stres yapıyorum..hayırlısı Allahtan.keşke özelden mesaj atıp irtibatta kalabilseydik.

ben akşam evden yazarım iş yerinden girince mail kısmı açılmıyo... senin değerin yinede iyi cnm...artış oranında azsa sıkıntı yapma... inşallah her türlü olumsuzluğa rağmen sonuç güzel olur hakkımızda hayırlısı..

arkadaşlar 41 tane hamişten bir tane ayetel kürsi okutturuyorum
hamiş oluptu okumuk isteyen veya okuyan olursa özele msj atsın teşekkürler Allah razı olsun
her hamiş bir tane okuyacak..

Son düzenleme:
hamiş oluptu okumuk isteyen veya okuyan olursa özele msj atsın teşekkürler Allah razı olsun

canım bana göre hamileyim ama yarın sabah kan tahlili yaptıracam eğer hamileysem ben 1 tane okurum.

merhaba yazdıklarınızı okudumda bu dimer ne oluyor bizde yaptırcakmıyız???

Selam arkadaşlar, mthfr c677t geninde homozigot mutasyonum vardı. İki düşükten sonra tahlil yapıldı. Gebe kalır kalmaz iğneye ve coraspine başladım. Tahmin edeceğiniz gibi biraz zor geçti gebelik. Üstelik 20. haftadan sonra da gebelik şekeri çıktı, diyet işe yaramadı insüline başladım. Hem kan sulandırıcı iğne hem de günde 4 tane insülin baya yordu beni, diyet de yapıyordum. Gerçekten çok zor bir gebelik geçirdim ama sabrın sonu selamettir.Bebişimi sağlıkla kucağıma aldım. Allah isteyen ve bekleyen herkese sağlıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin. Kan pıtılaşmasından hiiiçççç korkmayın, ilaçlarınızı aksatmayınca her şey yoluna giriyor.Ben en çok şekerden çektim hala çekiyorum.Doğumum sezeryan oldu, şeker olduğu için yara geç iyileşiyor. 12 gün önce doğum yaptım daha bugün ayağa kalktım desem yalan olmaz. Herkese sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim.

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısı başlarımıza siz bizlerin umudusunuz
Rabbim acısını göstermesin bebeğinin uzun ömürler versin bol bol dua et hepimizee

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısı başlarımıza siz bizlerin umudusunuz
Rabbim acısını göstermesin bebeğinin uzun ömürler versin bol bol dua et hepimizee

Amin canım sağol darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başına olsun inşallah. Dediğim gibi pıhtılaşmadan gerçekten korkmayın, kontrolleri düzenli yapın ilaçları iğneleri aksatmayın bu kadar. Siz de başkalarına umut olun inşallah.

canım okudum 1 tane allahım kabul etsin tez zamanda hayırlı evlat versin

gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…