Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım ben 3 ay boyunca yattım yaşadıklarımdan dolayı korkuyordum zaten doktorumda izin vermemişti ancak 4 aydan sonra izin verdi kendimi çok yormamak şartıyla tabi tercih senin

kızlar öğlen doktorumla konuştum.bu haftayı bekle sonra 1 haftaya adet olmazsan test yap dedi.geç döllenme olabilir dedi.senin ilki de öle olmuştu dedi.umutsuzluğa kağılma dedi.daha önce olsa derim ki gecikiyordu ama en geç 35.günde oluyorum.33-35 arası değişiyor.bakalım bekletyecez.kırmızıyı görmedikçe umut kesilmez.belki de psikolojikman yalancı gebelikte olabilir.bakalım.nasip....

haklısın ama bir bebek daha kaybedince keşke ne varsa yaptırsaydım diyosun.
fakültenin genetik bölümü yaptı benim testleri, kadın doğumcu yönlendiriyo bazı yerlerde direk gidiliyo.

30.günde sıfır çıkmıştı değerim, hamile değilim diye düşünmüştüm, 42.gün kese görmüştük düzensizlik var diye dr.a gittiğimde.
benim de 33 gün flndır adet döngüm, hep geç döllenme olur.

inşallah canım.galiba az kaldı doğuma.akşama sabaha gelecek mi yaramazın...

nedemek bişi değil aynı şeyleri sende yaşama ( bi kadın doğumcuya sorabilirsin o yönlendirir yada maddi olanağın varsa özele git yaptır çık yada fakülteye gidebilirsin ama bu araştırmalar devlette yapılmıyor haberin olsun devlette yapılanlar rutin şeyler

canım pıhtılaşma testleri özelde ne kadar tuttu?

kızlar ben dün doktora gittim..kontrol için gitmiştim tam 1,5 ay dayandım neyse herşey yolunda bebeğin eli kolu falan ama 26 haftalık çıkması gereken kilo 25 haftalık çıktı AC çapı 25 haftalık çıktı doktor günde kaç öğün yiyorsun dedi bende 2 öğün sabah ve akşam dedim..bana baya kızdı...öğünlerimi 6 ya çıkarmam gerektiğini söyledi ve sonra bebeğin kafasıyla rahim ağzına olan uzaklığını ölçtü 24 cm dedi...bu kadar olmamalıydı dedi...bu erken doğum habercisi dedi...ara ara sancıların oluyor sanırım..sen hissetmiyorun ama böyle giderse erken doğum yaparsın ki ben bunu istemiyorum dedi...MAGNORM verdi magnezyum günde 2 kez içiyorum şimdi...haftalık progesteron iğneme aynen devam dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı...kızlar ben ne yapıcam ne demek oluyor bütün bunlar...dün bi süre bebeğim hiç kıpırdamadı gittim doktora ve kalp atışına baktırdım 120 ile 175 arasında çıktı kalp atışları bugün biraz daha iyi hareketler düne göre daha canlı ama ben korkuyorum şimdi bana dedi ki dinlenmelisin sizce ben yatmalı mıyım kalkmamacasına yoksa ufak ufak yürüyüşler mi yapmalıyım kızlar ben erken doğum yapmak istemiyorum....((((((((((((((

canım pıhtılaşma testleri özelde ne kadar tuttu?

biz önce fakülteye gittik ama birbuçukayda hiç bişi yapmamışlar dahada yapılacak testler varmış hemde en önemli olan genetikleri yaomamışlar onların sonuçlarınıda 3 ayda anca alırsınız dediler bizde özele gittik özel hastaneler esnaf gibi biraz pazarlık yapman gerekiyor. bize 1.380 tl fiyat çıkardılar sonuç olarak bin liraya indiler fakültede yapılan testler hesaptan çıkınca 750ye bağladık kredi kartına tek çekim yaptılar medical parkta.

canım kendini hiç üzme allahın izniyle hiçbişey olmıyacak inş.bol bol dinlen bugünlerde bebeğin için daha çok yemeye çalış yemek istemesen bile kendini zorla kendini yormamak kaydıyla ara ara kalkabilirsin tabikide ama daha çok dinlenmeye ve bol bol yemene bak.bebeğin hareketleri azaldığı zaman süt ve yanında tatlı bi bisküvi ye uzan bi sorun yoksa gör bak nasıl harekete başlar. oğlumda dr tavsiyesi ile ben de bunu yapıyodum. gebelik boyunca terslikler olur tabi sen yeter ki rahat oll kib

canım bekle bakalım hayırlısı olsun
artık gelse olur, bekliyoruz bakalım. hayırlısıyla sağlıkla gelsin de..

ay çok heyecanlı yaaaaa inşallah hayırlısıylaaa

Allah yardımcın olsun canım bişi olmaz içini ferah tut sen bebiş etkilenmesin ama doktor ne dediyse onu yap Allahın izniyle zamanında sağlıklı doğum yaparsın yat dinlen az ve sık sık bişiler yemeye çalış kib dikkat et

Canım seni korkutmuş gibi olmayayım ama bilinçli olman için söylüyorum çok dikkat et.Ve bence her hafta doktor kontrolüne git bu aralar.Benim bebeğim de bu haftalarda 1-1,5 hafta geriden çıkmıştı.Benim doktorum normal demişti.Ama bir hafta içinde bebeğimi kaybettim.Tabi o zaman bilmiyordum ilk olunca,suyum gelmiş fark etmemişim.Belki erken doğum olacaktı.Ben anlamayınca öldü bebeğim...O zaman böyle şeyleri keşke bilseydim daha dikkatli olurdum.Seni bilgilendirmek için yazıyorum bunları.Sen şanslısın.Senin doktorun anlamış en azından.Doktorunun dediklerini yap ve bu ara sık kontrole git bence...İnşallah yavruşun çook iyidir.Bol Bol dua et ve kalbini ferah tut...

canim yemene dikkat et, ve moralini yuksek tut... kendini kasmamaya calis... iyi dusun iyi olsun.. guzel seyler dusun.. doktor boyle dedi diye daha fazla panik olmamaya gayret et...
Dualarimiz seninle..

canım ya en kötüsünü düşünme sen, dr durumun ciddiyetini anlaman için sanırım çok açık konuşmuş,ama erken doğum ihtimali sağlıklı giden gebeliklerde de bianda çıkıyo ortada.beslenmene dikkat etmelisin ama 2 öğün çok az gerçekten... çalışıyomusun? rapor al evinde dinlen eğer öyleyse bikaç hafta daha dayansın bebişin

öncelikle gittiğin doktor kendi doktorunmuydu çünkü her doktor farklı ölçüyor onun için ben kendi doktoruma gitmeye karar verdim çünkü arada başka doktora gidiyodum ölçümlerini hep benim doktorumdan geri çıkıyodu ve kendi doktoruma gidene kadar kafayı yiyodum:18:yemek konusunda doktorun haklı ama gerçi çok yemek önemli değilk faydalı besinler yamek önemli olan biraz dikkat et düzelecektir kaşar peyniri pekmez muz bebeğe kilo aldıran besinler arada bunlarda da yemeye dikkat et inşallah haftasını yakalayacaktır erken doğum içinde ben bile korkumdan inanki hiç yürüyüş yapmıyorum şimdilik böyle bi tehlikem olmamasına rağmen dikkat ediyorum bence sende bi süreliğine yürüyüşü düşünme derim ve en önemlisi sakın kafanı takma stresten bebeği daha çok etkilersin

tatlım gecmıs olsun oncelıkle.kullandıgın ılac ıse yarayacaktr.bırcok arkadasım kullandı hatta bırtanesı erken dogum rıskı vardı sureklı doktor gozetımındeydı sancıları vardı.nst de sık sık takıp edılıyordu.gel gor kı bebiş 40 haftayı doldurdu gelmek ıstemıyor ne yapacaklarını sasırdılar.buyuktur moralını yuksek tutup bol bol dua et.melek arkadasın dedıklerı cok dogru kontrollerını sıklastır hatta nst de sancın varmı yokmu dıye de baktır.suyuna da mutlaka baktır.bebişin saglıklı kılo alması ıcın yemek yedıkten sonra 1saat kadar sol tarafına uzan.kılo yapıcı seyler yıyebılırsın.ben tahınlı pekmezı ve koca bır bardak ballı sutu eksık etmedım.muz da kılo aldırırmıs.yuruyus falan yapma bence kendını yorma

hastanede yapılan nasıl çıkmıştı canım bi de sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor böyle beklemek çok yorucu olur senin için inşallah değer düşmüştürde derin bi oh çekersin

canım sanırım bu mesleyı saglıkocakları sıkı takıp ettıklerı ıcın dogum yaptıgım hastane bılgı vermedı.eger yuksek dıye ararlarsa zaten ıyı bır cocuk doktoruna gıderız tekrar saglık ocagına goturmem dıye dusunuyorum.sonuclar 15gunde cıkıyor demıserdı ama 1haftada aradılar.ya bıde elıne sonuc kagıdı vermıyorlar kı yuksekse ararlarmıs.aramazlarsa sorun yok demekmıs gıcık oluyorum bu memleketın saglık ıslerıne

kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inanın ne yapacağımı sapıttım..dinleniyorum ama deli gibi hareketli çocuk nerdeyse hareketleri baya azaldı...neden oldu niçin oldu anlamadım yaa (( doktorum magnezyuma başla dedi acaba magnezyum mu etkiledi bebeği bilmiyorum ( ben yarın devlet hastanesine bi gideyim bari offff ama herşey yolundaydı kızlar...dopler ölçümü ayrıntılı ultrason ölçümleri kan akımı çocuğun gelişimi yaniii hiç bir sorun yok sadece 100 gr eksik haftasına göre ve rahim ağzına uzaklık 24 cm dedi bu kadar.............sonra eve geldim ve bebeğin hareketlerine bi haller oldu offf yaaaaaaaaaaa kızlar korkuyorum ben....ya bebeğin kilosunda değilim açıkçası nice cılız doğan bebekler var yeter ki sağlıklı olsun dirençli olsun ben onu istiyorum.........korktuğum nokta ise erken doğum ve bebeğin hareketlerindeki azalma ((((((((((((( inşallah düzelir kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…