Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

malesef pıhtılaşmada düşükler şu haftada olur diye bişey yok.
bu topikte sürekli kimyasal yaşayan da okudum, benim 8.haftada kalbi duruyodu, doğuma az kala kayıp yaşayan da okudum, 20 li haftalarda da.
folik asit içmeyi de unutma hamile kalana kadar.

Canim oncelikle gecmis olsun uzulerek hosgeldin diyorum.ne yazik ki sunu yaparsan dogru olur.yada kayiplar su vakitte olur gibi bir genelleme yok. Ama erken donemde kayip yasayanlarda igneye de gebelik oncesi baslayan doktorlar var.coraspinde onlem amacli kullaniliyor.hemen hemen hepimiz gebelik oncesi basladik aspirine.

herkese merhaba. 2.kez bebeğimizi kaybettik.ilk düşükten sonra pıhtılaşma çıktı.ikincisinde genetik test yaptırıyoruz.yolculuğumuza devam ederken sizlerle paylaşmak istedim.

Cok gecmis olsun.allah bir daha yasatmasin. Umarim genetik sonucun temiz cikar.igne dozun neydi gebelikte belki o az gelmistir.

şu anda durumun nasıl peki ?

Ah be guzelim dedik biz sana.neyse icin rahatlamis. Bende doktora sormustum gunde 10 kere duzensiz kasilma olabilir dedi.duzenli araliklarla 10 dan fazla olursa problem var dedi.yani herseyiniz normal canim.dinlen ve duzenli beslen

teşekkür ederim.inşaallah rabbim herkese ve bize de sağlıklı çocuklar nasip eder.0.4 clexan kullanıyordum.fakat 2. gittiğim doktor iğneye geç başladığımızı söyledi.öğrendikten 5 gün sonra başladım doktorun talebiyle.yumurtlamadan hemen sonra başlamam gerekiyormuş yani öğrendiğimde başlasaydım da geç olacakmış.

bu bilinmezlik gerçekten çok zor....

yeni gebeligin hayirli olsun guzelim. Birkacimizin doktoru d dimer testi istiyor biri duman85 di sanirim.bu bilgiyi o verebilir. Bende pihtilasma var ama doktorum hic kan testi istemedi

merhabalar benim s bir sorum olacak bende iki kez düşük yaptım mtfhr 1298 saptandı bende ve hamile kalır kalmaz claxsan 0,2 iğne dendi banada kese görününce dediler senin iğne dozunu neye göre bel,rlediler bu sebeple yetersiz gelipte kayıplarda olabiliyormuş yumurtlamadan hemen sonra hamile kaldığını öğrenmeden nasıl geç olurki bendeanlamadım banada kese görür görmez deniyorr

canım senin düşüklerin nasıl oldu ? yani kaç haftalık yada aylıktı

canım benım dusuklerımın hepı 1,5 aylık oluyodu arastırmalarda kan pıhtılasmasına rastlanılmadı 3. düşügümde iğne kullandık bı ıse yaramadı 5, hamılelıgımde tekrar denedık sukur bebegımı aldım kucagıma ıgne vesile rabbım nasıp ederse hersey oluyor yeterki rabbım ol desın dılegım yuregı bebek askıyla yanan herkese rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder

size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatması.ben hamile kaldığımı öğrendikten 5 gün sonra başladım ve kaybettim.şimdi ki doktorum ise yumurtlama gününden 2-3 gün sonra başlayacağız dedi.bu konuda farklı fikirler var.bazı doktorlar keseyi görünce,bazısı kalp atışını duyunca bazısı da yumurtlama tarihini hesaplayarak iğneye başlatıyor. umarım şimdi durumu anlatabilmişimdir. benim iğne dozum 0.4 tü ve günde bir kez idi.1.67 boy 60 kilodayım.kiloya göre hesaplanıyor iğne dozu diye biliyorum.

bu konuda sorusu olan varsa cevaplamak isterim çünkü 5dk içinde forumdan çıkacağım bugünlük.herkese iyi akşamlar.

tekrar geçmiş olsun. ben öğrenir öğrenmez başlamıştım ama korunmayı bıraktıktan sonrada iğne yapanlar var. benimde başlangıçta 0,4 tü sonra kilo aldım diye 0,6 oldu ama coraspinle destekliyoruz da. güzel haberlerinde almak nasip olur inşallah

kız sen mkpasadanmısın bende ordayım nerde oturuyon kimlardensin ?:))

merhaba kızlar benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu gebelik oluşmadı..sonraki denemeden önce bende pıhtılaşma testi yaptırdım ama sanırım bendede pıhtlaşma sorunu var değil mi

1-DNA izolasyon kanNA eldesi başarılıdır..
2-MTHFR C677T:hastanın gen polimorfizmini heterizigot olarak taşıdığı tespit edilmiştir.
3-faktör v leiden mutasyon analizi:hastanın missene tip mutasyonu heterizigot olarak taşıdığı belirlenmiştir.
4-protrombin (faktör II)mutasyon analizi:analizde mutasyona rastlanmamıştır..

ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olun bana da

evet canım pıhtılaşma sorunun var bende de mtfhr c6 ile faktörv leiden heterozigot şu an korunuyom ve aspirin folbiol içiyorum 2 aydır içiyorum 1 ay daha içip korunmayı bırakıcam 8 ay önce 4 haftalık düşük yapmıştm. sen de doktorunla görüş yapman gerekeni söyleyecektir pıhtılaşma sorunu bazen gebelik oluşumuna da engel oluyomuş ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…