kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inanın ne yapacağımı sapıttım..dinleniyorum ama deli gibi hareketli çocuk nerdeyse hareketleri baya azaldı...neden oldu niçin oldu anlamadım yaa(( doktorum magnezyuma başla dedi acaba magnezyum mu etkiledi bebeği bilmiyorum ( ben yarın devlet hastanesine bi gideyim bari offff ama herşey yolundaydı kızlar...dopler ölçümü ayrıntılı ultrason ölçümleri kan akımı çocuğun gelişimi yaniii hiç bir sorun yok sadece 100 gr eksik haftasına göre ve rahim ağzına uzaklık 24 cm dedi bu kadar.............sonra eve geldim ve bebeğin hareketlerine bi haller oldu offf yaaaaaaaaaaa kızlar korkuyorum ben....ya bebeğin kilosunda değilim açıkçası nice cılız doğan bebekler var yeter ki sağlıklı olsun dirençli olsun ben onu istiyorum.........korktuğum nokta ise erken doğum ve bebeğin hareketlerindeki azalma ((((((((((((( inşallah düzelir kızlar yaaa
biz önce fakülteye gittik ama birbuçukayda hiç bişi yapmamışlar dahada yapılacak testler varmış hemde en önemli olan genetikleri yaomamışlar onların sonuçlarınıda 3 ayda anca alırsınız dediler bizde özele gittik özel hastaneler esnaf gibi biraz pazarlık yapman gerekiyor. bize 1.380 tl fiyat çıkardılar sonuç olarak bin liraya indiler fakültede yapılan testler hesaptan çıkınca 750ye bağladık kredi kartına tek çekim yaptılar medical parkta.
tatlım gecmıs olsun oncelıkle.kullandıgın ılac ıse yarayacaktr.bırcok arkadasım kullandı hatta bırtanesı erken dogum rıskı vardı sureklı doktor gozetımındeydı sancıları vardı.nst de sık sık takıp edılıyordu.gel gor kı bebiş 40 haftayı doldurdu gelmek ıstemıyor ne yapacaklarını sasırdılar.buyuktur moralını yuksek tutup bol bol dua et.melek arkadasın dedıklerı cok dogru kontrollerını sıklastır hatta nst de sancın varmı yokmu dıye de baktır.suyuna da mutlaka baktır.bebişin saglıklı kılo alması ıcın yemek yedıkten sonra 1saat kadar sol tarafına uzan.kılo yapıcı seyler yıyebılırsın.ben tahınlı pekmezı ve koca bır bardak ballı sutu eksık etmedım.muz da kılo aldırırmıs.yuruyus falan yapma bence kendını yorma
kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inanın ne yapacağımı sapıttım..dinleniyorum ama deli gibi hareketli çocuk nerdeyse hareketleri baya azaldı...neden oldu niçin oldu anlamadım yaa(( doktorum magnezyuma başla dedi acaba magnezyum mu etkiledi bebeği bilmiyorum ( ben yarın devlet hastanesine bi gideyim bari offff ama herşey yolundaydı kızlar...dopler ölçümü ayrıntılı ultrason ölçümleri kan akımı çocuğun gelişimi yaniii hiç bir sorun yok sadece 100 gr eksik haftasına göre ve rahim ağzına uzaklık 24 cm dedi bu kadar.............sonra eve geldim ve bebeğin hareketlerine bi haller oldu offf yaaaaaaaaaaa kızlar korkuyorum ben....ya bebeğin kilosunda değilim açıkçası nice cılız doğan bebekler var yeter ki sağlıklı olsun dirençli olsun ben onu istiyorum.........korktuğum nokta ise erken doğum ve bebeğin hareketlerindeki azalma ((((((((((((( inşallah düzelir kızlar yaaa
UMUDUM ; nick name'in gibi sen bi umut gibisin seninle konuşunca birden düşüncelerim pozitife dönüyor...tabiii diğer arkadaşlardan da Allah 1000lerce kere razı olsun...yarın doktora gidicem birde o ölçsün bakalım ne diyecek???? size durumumu bildiririm kızlar...dualarınızı ne olur eksik etmeyin
yorulmusdur belkı annnesı korkma bıseycık olmaz bırde bısey sorucam bu rahım agzı uzaklıgı doplerden mı bellı oluyor acaba benım zamanınmda hıc denılmedı bana da merak ettım sadece kılosunu soyluyordu doktor
Canim. Ne guzel bi faydam oluyosa Az biseyde olsa , Allah sendende razi olsun,
Sende cok guzel paylasimlarda bulunuyirsun. Burda iste elimizden geldigince Herkes birbirine yardim etmeye calisiyor..
Yarin guzel gelismeler olacak buna inan ve oyle uyu..
Zaten aksini dusunmenin hicbifaydasi olmaz..
Saat kacda gidiceksin yarin?
neredekı madıcalpark ıstanbulmu
nst demı su ve sancı gozukuyor ben sadece kalp atısı gozukyor dıye bılıyordum benım doktor oyle demıstı
cemocan doktordan gelmedinmi vallaa bilgisayar başında merakla bekliyorum yazıcaklarını
canım nst kagıdında 2 grafık cıkıyor.usttekı bebegın kalp atıslarını alttakıde senın sancılarının sıddetını ve hangı zaman aralıklaryla geldıgını gosterıyor.su olcumunu usg cıhazı ıle doktor yapıyor.benım her kontrolumde suyumuzu olcuyordu sıkıntı olup olmadıgını soyluyordu.cunku su azalması da erken doguma sebep olabılır.ve ıdrarla falan azar azar gelırse farkedılmeyebılır
Merhaba kızlar,daha önceleri sizleri takip etmiştim.yorumlarınızdan bayağı bilgi sahibi oldum.sayenizde genetik testlerden tutunda mutasyon testerine kadar olan herşeyi öğrendim ve hepsini yaptırdım.Allah a çok şükür hiçbir genetik mutasyon saptanmadı.ve ben sizlerden öğrenip bebe aspirini içmeye başladım kürtajımdan sonra.Allah a çok şükür ki 6 haftalık hamileyim.doktor tedbir amaçlı Fraxiparine 0,3 iğne verdi sabah akşam.sizlere teşekkür ederim..Allah ım hamilelerin bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını,bebek isteyenlere de sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.İşten ayrılacağım için artık sizlere yazamayacağım.Herkes kendine dikkat etsin.İnşallah herşey gönlünüzce olur sevgiler :))
tebrık ederım canım dılerım kucagına saglıcakla alırsın bebeısını....ben 4 dusuk yaptım sukur 5. kucagıma aldım yapılan testlerde hersey normal cıktı dr onlem olarak ıgne vermıstı ve 2. dusunuyoruz rabbım nasıp ederse bugun ıdrar testınde pozıtıf cıktı hastalanmama daha 2 gunum var sızce hemen gıdıp ıgnelere baslıyımmı yoksa gunumun gelmesını bekleyıp bos hayallere kapılmayayımmmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?