Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Iyi dusunmussun canim, baska bir doktora gozukmekde yarar var...
Bisey yok endiselenme bosu bosuna huzursuz etme kendini
Verilen magnezyum ilacini kullanmalisin.doktorynun bi bildigi vardir muhakkak
Bizi habersiz birakma.
Opuyorum

UMUDUM ; nick name'in gibi sen bi umut gibisin seninle konuşunca birden düşüncelerim pozitife dönüyor...tabiii diğer arkadaşlardan da Allah 1000lerce kere razı olsun...yarın doktora gidicem birde o ölçsün bakalım ne diyecek???? size durumumu bildiririm kızlar...dualarınızı ne olur eksik etmeyin

neredekı madıcalpark ıstanbulmu

nst demı su ve sancı gozukuyor ben sadece kalp atısı gozukyor dıye bılıyordum benım doktor oyle demıstı

yorulmusdur belkı annnesı korkma bıseycık olmaz bırde bısey sorucam bu rahım agzı uzaklıgı doplerden mı bellı oluyor acaba benım zamanınmda hıc denılmedı bana da merak ettım sadece kılosunu soyluyordu doktor

Canim. Ne guzel bi faydam oluyosa Az biseyde olsa , Allah sendende razi olsun,
Sende cok guzel paylasimlarda bulunuyirsun. Burda iste elimizden geldigince Herkes birbirine yardim etmeye calisiyor..
Yarin guzel gelismeler olacak buna inan ve oyle uyu..
Zaten aksini dusunmenin hicbifaydasi olmaz..
Saat kacda gidiceksin yarin?

Bendede kan pıhtılaşması varmış 2 düşüğü bilmeden yaptım.Şimdi gebeliği bekliorum.Yarınnnnn regl günüm.Duaa edinn kızlar olmıyımmm =) İYİ GECELERR

yok canım doppleer de değil benim kontrol günüm de ultrasonla öyle bakarken söyleyiverdi kadın..usg ile anlaşılıyor sanırım çünkü bana da ilk kez böyle bişey dendi..

walla sabah 9-10 gibi giderim herhalde 11 e kadar biter işim inşallah..bi arkadaşla konuştum da aslında sadece wc ye kalkmalısın 24 cm baya az sadece yatman gerek dedi...işim hemen biterse gelip yatıcam durum biraz ciddi galiba :)

Merhaba Arkadaslar,
sizlerin bir konuda tecrubelerine cok ihtiyacim var. su an 5 haftalik hamileyim ve d dimer test sonucum 560 cikti. en yuksek deger olarak 500 gosteriyor. 18 aylik bir oglum var, hamillegimde d dimer testim hep cok yuksek cikti 7 aylik hamileyken 1380 di mesala. doktorum hamilelikte d dimerin yuksek cikmasinin normal oldugunu soyledi bir uzmana danisti o da ayni seyi soyleyince ben konunun ustune gitmemistim. ama yaklasik 4 hafta erken dogum yaptim ve dogumdan sonra farkettim aldigim sandigim kilolar hep odemmis. 10 kg odeù yapmisim ve bu aslinda d dimer sonuclarimla ilgili bir seymis diye hatirliyorum.
buiki hamileligimden baska 13. haftada kaybettigim bir hamileligim daha olmustu ve ilk hamileligimdi o zaman kan pihtilasmasi testlerini yapmistik kayibin nedeni aratirirken ve tum degerlerim normal cikmisti. su an d dimer testim sadece hamileliklerimde yuksek cikiyor.
ben bu hamileligimde bu konunun ustune gitmeye karar verdim, dedigim gb oglumun erken dogmasi asiri odem olusmasi herseyi birlestirince icimden bir ses bir sorun oldugunu soylemeye basladi.
hamileligimi yeni ogrendigim icin henuz sadece aile doktorunu gordum, ddimer testini isteyen de kendisi. protein c reactive (CRP) testini de istemis ve onun sonucu normal cikmis. yanilmiyorsam butestte kan pihtilasmasi testleri icinde vardi/
aklima hemen sizler ve tecrubeleriniz geldi, bana yardimci olabilirsiniz cok sevinirim. bu arada ben fransada yasiyorum ve bu kadar teknik konulara yabanci dilde hakim olamamak beni cok urkutuyor.

nst demı su ve sancı gozukuyor ben sadece kalp atısı gozukyor dıye bılıyordum benım doktor oyle demıstı

canım nst kagıdında 2 grafık cıkıyor.usttekı bebegın kalp atıslarını alttakıde senın sancılarının sıddetını ve hangı zaman aralıklaryla geldıgını gosterıyor.su olcumunu usg cıhazı ıle doktor yapıyor.benım her kontrolumde suyumuzu olcuyordu sıkıntı olup olmadıgını soyluyordu.cunku su azalması da erken doguma sebep olabılır.ve ıdrarla falan azar azar gelırse farkedılmeyebılır

cemocan doktordan gelmedinmi vallaa bilgisayar başında merakla bekliyorum yazıcaklarını

selam canım ben geldim ama öyle bir uyumuşum ki daha yeni kalktım gece hiç uyuyamadım çarpıntım oldu stesten sanırım sabaha karşı 4 gibi uyumuşum...bu hafta gitmicem kızlar doktora falan gece bebeğin hareketleri iyiydi çok şükür bugün de öyle hareketli haftaya gidicem hem kilosuna baktırıcam hem de rahim ağzına...öyle karar aldım fazla düşmeyeceğim üstüne bu kadar..ben gerektiği kadar tedbir alıyorum vicdanım rahat...tedbir benden takdir Allahtan....sonuçta inşallah hayırlı yazılar yazmıştır hakkımızda ne diyeyim...

bende 3 gün önce doktorda herşeyime baktırdım suyu falan normal herhangi bi yerden sızıntı yapmıyor :)) herşeyi normal ama işte nedense rahim ağzına yaklaşmış bizim kız aceleci mi ne

Merhaba kızlar,daha önceleri sizleri takip etmiştim.yorumlarınızdan bayağı bilgi sahibi oldum.sayenizde genetik testlerden tutunda mutasyon testerine kadar olan herşeyi öğrendim ve hepsini yaptırdım.Allah a çok şükür hiçbir genetik mutasyon saptanmadı.ve ben sizlerden öğrenip bebe aspirini içmeye başladım kürtajımdan sonra.Allah a çok şükür ki 6 haftalık hamileyim.doktor tedbir amaçlı Fraxiparine 0,3 iğne verdi sabah akşam.sizlere teşekkür ederim..Allah ım hamilelerin bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını,bebek isteyenlere de sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.İşten ayrılacağım için artık sizlere yazamayacağım.Herkes kendine dikkat etsin.İnşallah herşey gönlünüzce olur sevgiler :))

kızlar sancım oldu hemde bayağı korktum hemen doktora gittim...bu arada hastaneye mükemmel bir doktor geldi..ismi sezcan mümüşoğlu ankara hacettepeden gelmiş..ankaralı arkadaşlar bilirler belki..mükemmel ötesi bir doktor...çok ilgili ve bilgili...beni öyle görünce hemen ultrasona aldı uzun uzun baktı...ultrason aleti benim kendi doktorumunkinden çok çok daha ileri teknolojide 4 boyutluyla baktı....rahim ağzı kalınlığı 35 cm dedi...bebek gayet iyi durumda kilosu da maşallah diyeyim nazar değmesin 1200 olmuş 4-5 günde baya iyi bakmışım kızıma :)) bütün ölçümleri haftasını tutuyor dedi..zaten bebek ters yani kafası yukarda ayakları aşağıda dedi...kan akımı gayet güzel dedi...kasılmaların günde kaç kez oluyor dedi5-6 kez dedim...27 haftalık gebelikte 5-6 olması olağan bir durum dedi...10 dakika da 1 olursa hemen haber veriyorsun dedi..şuan erken doğum söz konusu değil ama bu olmayacak anlamına da gelmiyor dedi...önemli olan anne bu konuda bilinçli olacak sürekli takipte olacaksın dedi...bol bol dinlen yat ayaklarını uzat dedi..lifli ve protein ağırlıklı beslen dedi...ilişki yasak dedi...ve eve yolladı beniii işte böyle kızlar nasıl sizcede herşey yolunda mı???

tebrık ederım canım dılerım kucagına saglıcakla alırsın bebeısını....ben 4 dusuk yaptım sukur 5. kucagıma aldım yapılan testlerde hersey normal cıktı dr onlem olarak ıgne vermıstı ve 2. dusunuyoruz rabbım nasıp ederse bugun ıdrar testınde pozıtıf cıktı hastalanmama daha 2 gunum var sızce hemen gıdıp ıgnelere baslıyımmı yoksa gunumun gelmesını bekleyıp bos hayallere kapılmayayımmmı..

arkadaşlar benim bütün tahlillerim çıktı sadece heterezigot diye bir şey çıktı yanlız ben düşükleri çok erken yaptığım için yani ya 4 ya da 5 haftalıkken kimi doktor kimyasal dedi kimi de kan pıtılaşması toplamda 4 düşük oldu en son zeynep kamile gittim doktor hamile kalana kadar bebe aspirini hamile kalınca iğne diyor bu şekilde sağlıklı bir gebelik oluşur mu sizce artık çok yıprandığımı hissediyorum bir de kan pıhtılaşması varken sanki çok sonra düşük yaşanıyor diye biliyorum 4-5 haftalık değilde ...

herkese merhaba. 2.kez bebeğimizi kaybettik.ilk düşükten sonra pıhtılaşma çıktı.ikincisinde genetik test yaptırıyoruz.yolculuğumuza devam ederken sizlerle paylaşmak istedim.

canım senin düşüklerin nasıl oldu ? yani kaç haftalık yada aylıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…