günaydın kızlar
Günaydın kızlar..İnşallah her şey yolundadır.Haftada bir vurulan progestanlar hep aynı gün de aynı saatte mi vurulmalı?Aynı günde vurduruyorum ama saat değişebiliyor.
günaydın kızlar
ben gülay 2 kere 7 haftalık kalp atışları duyulmadığı için kürtaj geçirdim ilk gebeliklerimdi tahlillerim sonucu mtfhr 1298 saptandı bende ve hamile kalınca clexsan 0,2 iğne ve coraspirin kullanıcağım söylendi 5 ay korunma süresinden sonraki 7 aydırda hamile kalamadım ve aklıma takılan şu var bilgisi olan bu konuyla ilgili yardımcı olabilirse hamile kaldıktan keseyi gördükten sonra iğne dendi bazı doktorlarda kese görünmeden kafam karıştı hangisi doğru yine geç kalmaktan korkuyorum ve iğnenin dozuda beni düşündürüyor iğnenin dozları neye göre veriliyor iğne de yetrsiz gelebiliyormuş çünki bir yerden duyduğum kadarıyla peritanoloji diye bir bölüm varmış iğnenin dozunu o belirliyomuş bu konuda bilgisi olan varmıı
arkadaşlar herkese günaydın mutlu günler :)))
cemocan bi cevap vermedin ya mkpaşadamı oturuyosun diye sordum görmedin herhalde bende mkpaşada oturuyorum
Günaydın kızlar..İnşallah her şey yolundadır.Haftada bir vurulan progestanlar hep aynı gün de aynı saatte mi vurulmalı?Aynı günde vurduruyorum ama saat değişebiliyor.
canım nasılsın bebiş nasıl hareket ediyomu şu an:)
ben gülay 2 kere 7 haftalık kalp atışları duyulmadığı için kürtaj geçirdim ilk gebeliklerimdi tahlillerim sonucu mtfhr 1298 saptandı bende ve hamile kalınca clexsan 0,2 iğne ve coraspirin kullanıcağım söylendi 5 ay korunma süresinden sonraki 7 aydırda hamile kalamadım ve aklıma takılan şu var bilgisi olan bu konuyla ilgili yardımcı olabilirse hamile kaldıktan keseyi gördükten sonra iğne dendi bazı doktorlarda kese görünmeden kafam karıştı hangisi doğru yine geç kalmaktan korkuyorum ve iğnenin dozuda beni düşündürüyor iğnenin dozları neye göre veriliyor iğne de yetrsiz gelebiliyormuş çünki bir yerden duyduğum kadarıyla peritanoloji diye bir bölüm varmış iğnenin dozunu o belirliyomuş bu konuda bilgisi olan varmıı
senin mtfhr 697 benimde 1298 saptandı peki neyapmam gerek şaşırıdm bende sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyosun ben istanbul dayım ve bu kan pıhtılaşma sorunuyla alakalı iyi bir doktor bulmam gerek iğneye hamile kalmadan mı başlıcam sen öylemi yaptın
selam herkese.... bugun ılk 0.4 luk ıgnemı oldum arkasına basıma bı agrı gırdıı boyle olan varmı?
canım aynı günde vurulacaksın ama aynı saat olmasa da olur..sadece gün atlama yeter..ama hergün eğer clexane ve benzeri bir iğne vuruluyorsan işte onu hergün aynı saatte vurulman gerekiyor..çünkü o iğnelerin zamanı 24 saatlikmiş..
hayır canım benim böyle bi durumum olmadı
ya benım vurulduktan sonra basıma bı agrı gırdı ve ıdrarım kırmızımsıydı sankıı bı garıplıkmı var
selam herkese.... bugun ılk 0.4 luk ıgnemı oldum arkasına basıma bı agrı gırdıı boyle olan varmı?
ben sana özelden mesaj atmıştım canım ama ya sana iletilmedi yada okumadın bilemiyorum..her neyse bende mkpaşada oturuyorum...mkpaşalı değilim ama tanıdığım çok insan var..
ahh canım kusura bakma mesajını görmemişim ben şimdi gördüm...saol düşündüğün için evet hareketleri düzeldi canım hatta karnım bile artık daha rahat..saolsun doktor verdi bana magnezyum günde 2-3 kere içiyorum bende bebeğim de rahatladık...sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?