Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde hamileliklerimde kalp atışı duyulmuyordu bende mthft677 heterezigot bundan önceki hamileliğimde öncesinde 0.2 lik ve aspirin kullandım hamile kalmadan hamile kalınca lekelenmem olduğu için aspirini kesti ondan 1 hafta sonra kalp atışları durdu bu hamileliğimde 0.4 clexane ve aspirin kullanıyorum ama bu iğne ve aspirinleri doktorlar kesinlikle ezbere veriyorlar deneme yanılma uyguluyorlar bana kadın doğum doktorum verdi ama burdaki arkadaşlarda genellikle hamilelik öncesi başladık iğne ve aspirine allah yardımcımız olsun

senin mtfhr 697 benimde 1298 saptandı peki neyapmam gerek şaşırıdm bende sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyosun ben istanbul dayım ve bu kan pıhtılaşma sorunuyla alakalı iyi bir doktor bulmam gerek iğneye hamile kalmadan mı başlıcam sen öylemi yaptın

arkadaşlar herkese günaydın mutlu günler :)))
cemocan bi cevap vermedin ya mkpaşadamı oturuyosun diye sordum görmedin herhalde bende mkpaşada oturuyorum

ben sana özelden mesaj atmıştım canım ama ya sana iletilmedi yada okumadın bilemiyorum..her neyse bende mkpaşada oturuyorum...mkpaşalı değilim ama tanıdığım çok insan var..

Günaydın kızlar..İnşallah her şey yolundadır.Haftada bir vurulan progestanlar hep aynı gün de aynı saatte mi vurulmalı?Aynı günde vurduruyorum ama saat değişebiliyor.

canım aynı günde vurulacaksın ama aynı saat olmasa da olur..sadece gün atlama yeter..ama hergün eğer clexane ve benzeri bir iğne vuruluyorsan işte onu hergün aynı saatte vurulman gerekiyor..çünkü o iğnelerin zamanı 24 saatlikmiş..

canım nasılsın bebiş nasıl hareket ediyomu şu an:)

ahh canım kusura bakma mesajını görmemişim ben şimdi gördüm...saol düşündüğün için evet hareketleri düzeldi canım hatta karnım bile artık daha rahat..saolsun doktor verdi bana magnezyum günde 2-3 kere içiyorum bende bebeğim de rahatladık...sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah...

canım inşallah yazacaklarımla sana bilgi vermiş olurum...benimde aynı mutasyonum var hatta daha fazlası var bende..3 düşüğüm ve 1 ölü doğumum var..benim doktorum her zaman şunu söylerdi bana iğne kesinlikle erken başlanmalı kese görüp görmemek önemli değil..ne zamanki ilişki yaşadın adet günün gelmeden önce başla test yapmaya hatta diyelim adetin 2 gün geçti gelip kanda baktıracaksın ve eğer kanda çıkarsa derhal iğneye başlıcaksın demişti..ben 2 gebeliğimde geç kaldım daha doğrusu bende kistler olduğu için adet düzensizliği vardı ve kestiremiyordum zamanını..geç kaldığım için de gebeliklerim biri 6. diğeri 9.haftada sonlandı...şimdiki gebeliğimdede Allah tarafından herhalde çok çabuk öğrendim ve öğrendiğim gibi iğne ve bebe aspirinine başladım..benim ilk iğnem clexane 0.6 lık olandı çünkü doktorum kanımın baya sulanmasını istedi..3 ay boyunca 0.6lık kullandım ama bu arada da haftalık APTT baktırdım..olası iç kanama riski olmasın diye..bi ara kanımın çok ama çok sulandığını öğrendik hayati tehlike boyutlarına vardığında hemen dozu 0.4lüğe düşürdü..sonra tekrar APTT takibine devam ettik ve kanım artık istenilen sıvılıktaydı ve şimdi de o şekilde devam ediyorum...daha önceki gebeliklerimde sadece iğne kullanmıştım ama yeterli olmadı sanırım..şimdi bebe aspirinini de kullanıyorum..bu iğnenin dozunu kimi doktorlar annenin kilosuna göre veriyorlar ama bence çok saçma çünkü önemli olan kanın koyuluk yada cıvıklık derecesi yani benim mantığım bunu kabul ediyor..siz ne düşünürsünüz bilemem...perinatolog riskli gebelikler uzmanı oluyor ama inan bana canım ister perinatoloğa git istersen hematoloğa bence çok ama çok iyi işinde uzman bir kadın doğumcu her ikisinden de iyi olabiliyor..bu da senin şansınla alakalı bir durum..inşallah anlatabilmişimdir..Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun...

selam herkese.... bugun ılk 0.4 luk ıgnemı oldum arkasına basıma bı agrı gırdıı boyle olan varmı?

ben istanbul avrupa yakasındayım doktorun özel muanesine gidiyorum canım ben hamile kalmadan iğne ve aspirine başladım

Teşekkür ederim canım.clexane kullanıyorum.Hep öğle vaktinde vuruyordum.Şimdi okullar açılınca saatimi değiştirmek zorunda kaldım.Akşama aldım...Bir gün rotasyonda bir şey olmaz herhalde..

ya benım vurulduktan sonra basıma bı agrı gırdı ve ıdrarım kırmızımsıydı sankıı bı garıplıkmı var

canım geç gördüm ama yazayım bazen benimde başım ağrıyor doktorum clexane ın yan etkisiyle baş ağrısı olabilir dedi. minoset içebilirsin korkmadan dedi. ama daha minişin çok ufak soğuk kompre yaparak geçirmeye çalış başın ağrıdığında. idrar rengi ise benim için söylüyorum az su içtiğimde koyulaşıyor hemen. sabahları kalktığımda özellikle koyu oluyor su alımını arttır bide öyle kontrol et.

selam herkese.... bugun ılk 0.4 luk ıgnemı oldum arkasına basıma bı agrı gırdıı boyle olan varmı?

ilk zamanlar benim baş ağrım çok olmuştu hamilelikte olurmuş baş ağrısı idrarın rengini senmi sormuştun hatırlayamadım ama bol su içmelisin bende suyu azaltınca rengi koyulaşıyor

ben sana özelden mesaj atmıştım canım ama ya sana iletilmedi yada okumadın bilemiyorum..her neyse bende mkpaşada oturuyorum...mkpaşalı değilim ama tanıdığım çok insan var..

ya kusura bakma ben özele bakmıyorum da ondan farketmedim mesajını bende özelden yanıtladım bakalım tanıcakmısın beni :)) ???

REGLIME SON 3 GUN VAR EGER REGLI OLURSAM HAPLA DENIYCEZ NASIL OLUYOR YUMURTLAMA HAPLARI IYISI Hangısı ne zaman kullanıcam hıc bılgım yok bılgı sı olan dan bılgı lutfen he en son olarakda ıgnemı kullanıcam acaba?

senin adına çok sevindim ımarım herşey daha da iyi olur sen ve bebeğin için.ben de iyiyim teşekkür ederim şu an bişey yok ben de 1 hafta sonra adet görücem bitiminde de korunmayı bırakıcam. 8 ay önce 4 haftalık düşük yapmıştmm 3 aydır da folbiol aspirin kullanyom. canım daha gebeliği düşünmeden bana bi tavsiyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…