Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum. Köyümdeydim. Bugün adetime 2 gün kala hcg testi yaptım. Sonuç 136 çıktı. Yaklaşık 10 gündür clexane vuruluyordum. Galiba hamileyim. Ama endişeliyim yarın doktora gidicem. Inş. Iyi olur. Sizce bu sonuç adete 2 gün kala için yüksekmi. Cevap verirseniz çok sevineceğim. Sevgiler...
Bi de ben hamile kaldığımı öğrenince iğnelere başladığımda geç kalmış oluyordum ve düşük oluyordu. O yüzden böylebir yol takip ettik. Aslında bir çok dr. Hamile kalınca dedi. Ama bir dr. Bu şekilde bir tedavi yöntemi sundu.
benimde doktorum hamile olduğunu anladığında başlamamı söyledi çok zor bi durum anlıyorum bende 2 kere gelişmedi kürtaj olmakzorında kaldım ve yeniden aynı şeyi yaşamaktan korkuyoeum sana iğnenin dozu ile ilgili test yaptımı bana clexsan 0,2 dedi
canım hayırlı olsun değer herkesin farklı çıkar yumurtlamayla zamanıyla alakalı olarak en doğrusunu doktorun söyleyecektir benim her hamileliğimde adet öncesi farlı sonuçlar çıkmıştı onun için aklını karıştırma derim
canım allah korusun ne demek menopoz falan. Dr.a hemen gitmende fayda var. Belki küçük bir ilaçlık işi vardır. Stresten ya da bir hormon yüksekliğinden olmuyordur. Hemen aklına en kötüsünü getirme. Inş. Ya hamilesindir. Ya da en kısa zamanda adet olusun ve tekrar denersin o zaman. çok geçmiş olsun. Biraz düşünmemeye çalış. K.i.b.kızlar ben hala kırmızılanmadım.cumartesi kendim test yaptım çıkmadı.cuma gününe kendi doktoruma randevu aldım ama dayanamadım bugün kemere devlet hast.gidip ultrasonla baksınlar dedim beelki testte çıkmıyordur diye.tabi doktor bir ilgili demişim.afedersiniz kıçını bile kaldırmıyor.test istedi ultrasonla bakmadı.testte çıkmadı mı snir odum çekip geldim.evde kendim bakarım ben ondan daha iyi doktorum dedim.beta hcg 2 çıkmış.prolaktin 35,86 çıkmış.tsh 1.86 çıkmış.ben hamile değilmişim sonuca göre ama neden adet olmadım hayret.o kadar sıkıntı,streste bile bana mısın demeyen bu adet niye böle oldu bilmyorum galiba menopoza girdim ozaman.bakalım cuma akşamı kendi doktorum ne diyecek.üstüne üstlük birde küçük grup 1.sınıflara başladım bugün düşünün yorgun,ve umutsuzum.zaten 3 gündürde uyuyamıyorum.bugün 4.30da uyandım daha uyuyamadım.adet olmadım ya elim ayağım yanıyor.
canım seni okadar iyi anlıyorum ki. Ben 2 ay hamile kalamadım diye gözyaşlarına boğuldum. Inş. En kısa zamanda olur. Tabi stresin büyük etkisi var. Muhakkak allahım en güzelini en iyisini bilir. Sonuçta bu canı verecek olan allah bizim elimizden dua etmekten ve dr ların verdiği ilaçları kullanmaktan başka bir şey kalmıyor. Ama sana önerim buradaki geçmiş yazıları okuyup drların söyledikleri ile kıyaslayarak ve değişik bir-iki dr u gezerek kendine en iyi tedavi yolunu izlemen. Bazen kendi kendinin dr u olmak gerekiyor. Inş. En kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Ben hep şimdiye kadar kaybettiğim içim içimde bir sevinç bile olamıyor malesef. Sanki aynı şeyleri tekrar yaşacakmışım gibi geliyor. çok acı bir şey. Insan hamile kaldığına bile sevinemiyor. Allah bize ve bizim gibi olanlara yardım etsinhangi doktora inanacağımı şaşırdım bende bende kürtajdan sonra herşey normal olmasına rağmen hamile kalamadım 7 ay oldu yumurta takipleri ve çatlatma iğneleri vuruldum ama durum negatif dıktırlar sitrese bağlıyor 2 kere kaldım hamile düştü kan pıhtışması olduğı anlaşıldı 2.ci düşük sonunda ama malesefki şimdi olmuyor bundada var bi hayır vaktı zamanı var belkide bu sebeple yeni bir hamilelik olursa iğne dozıu yetersiz gelmesi beni korkutıyor araştırma içerisindeyim
yani aslında benim sormask istediğim bu sonuç normal gebelik habercisi mi yoksa bir aanormallik varmı onu merak ediyorum.
canım allah korusun ne demek menopoz falan. Dr.a hemen gitmende fayda var. Belki küçük bir ilaçlık işi vardır. Stresten ya da bir hormon yüksekliğinden olmuyordur. Hemen aklına en kötüsünü getirme. Inş. Ya hamilesindir. Ya da en kısa zamanda adet olusun ve tekrar denersin o zaman. çok geçmiş olsun. Biraz düşünmemeye çalış. K.i.b.
yani aslında benim sormask istediğim bu sonuç normal gebelik habercisi mi yoksa bir aanormallik varmı onu merak ediyorum.
bu arada yazını yeni gördüm hayırlı olsun.allah sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canım sinirim bozuldu.olmamakta sinir yapıyor hamile olup olmadığımı öğrenememekte.hamileysemde çok gizemli bir bebek yani kendini iyi saklıyor olacak.üzülüyorum da niye böyle oldu diye bakalım cuma ola hayrola.
canım öncelikle hayırlı olsun benim de adetime 4 gün kala 140 çıkmıştı yani bence seninki çok normal. önemli olan 2 günde 2ye katlaması 2 gün sonra tekrar yaptırırsın inşallah bizlere güzel haberleri verirsin.
Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum. Köyümdeydim. Bugün adetime 2 gün kala hcg testi yaptım. Sonuç 136 çıktı. Yaklaşık 10 gündür clexane vuruluyordum. Galiba hamileyim. Ama endişeliyim yarın doktora gidicem. Inş. Iyi olur. Sizce bu sonuç adete 2 gün kala için yüksekmi. Cevap verirseniz çok sevineceğim. Sevgiler...
REGLIME SON 3 GUN VAR EGER REGLI OLURSAM HAPLA DENIYCEZ NASIL OLUYOR YUMURTLAMA HAPLARI IYISI Hangısı ne zaman kullanıcam hıc bılgım yok bılgı sı olan dan bılgı lutfen he en son olarakda ıgnemı kullanıcam acaba?
REGLIME SON 3 GUN VAR EGER REGLI OLURSAM HAPLA DENIYCEZ NASIL OLUYOR YUMURTLAMA HAPLARI IYISI Hangısı ne zaman kullanıcam hıc bılgım yok bılgı sı olan dan bılgı lutfen he en son olarakda ıgnemı kullanıcam acaba?
Şenay, bana da doktorlar hamileliği öğrenince iğne başlanacak dedi. Ben de hep düşünüyorum, öncesinde başlamayı. Son düşüğümden bu yana 3 yıldır hamile kalamıyorum, acaba ben de öncesinde 0,2'lik iğne mi başlasam. Pıhtılaşma döllenmeyi de engelliyor. Benim 677 heterozigot, PAI-1 ve 5g/5g mutasyonlarım var, senin mutasyonun neydi?
bılgı verın kızlar ona gore hareket etmeyı dusunuyorum
kızlar bu arada doktordan geldim. tabi şu an yapılacak pek birşey yok. 2 güne bir hcg takibi yaptıracağım. aksatmamamı söyledi. daha önce 0,4 kullanarak düşük yaptığım için 0,6 lık clexane verdi. bu akşam onu yapacağım. bir de progestan verdi. folikasit ve aspirine de devam. inş. bu sefer düşmez. ama dün midem bulanıyordu bugün pek bulanmıyor. yarına kadar sabredeceğim bakalım inş. değerler normal bir şekilde artış gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?