senin adına çok sevindim ımarım herşey daha da iyi olur sen ve bebeğin için.ben de iyiyim teşekkür ederim şu an bişey yok ben de 1 hafta sonra adet görücem bitiminde de korunmayı bırakıcam. 8 ay önce 4 haftalık düşük yapmıştmm 3 aydır da folbiol aspirin kullanyom. canım daha gebeliği düşünmeden bana bi tavsiyen var mı
aslında doktorun daha iyi bilir tabi ama bebe aspirini de kullanabilirsin tedbir amaçlı tabi...inşallah korunmayı bıraktığın gibi hamile kalırsın canım..hayatta herşey bizler için hayata küsmek yerine yada hayatı askıya almak yerine onunla inatlaşmak en güzeli :)) ben 4 senelik evliyim ve bu benim 5.gebeliğim :)) durmak yook yola devam :))))
canım 3 aydır aspirin folbiol kullanyorum. ben de 4 senelik evliyim 3 yaşında oğlum var oğlumdan sonra 11 bi de 4 haftalık 2 düşüğüm old. için bidaha olur diye korkuyorum çok hazır değilim ama oğlumun kardeşi olsun istiyorumm. en azından rahatlarım. dediğin gibi durmak yokk yola devammm
Kızlar test sonuçlarıma bakar mısınız?
Beta-2-Mikroglobulin 1.7 mg/L 0.7 - 1.8
Anti-Kardiyolipin IgM Antikoru <2 U/mL < 12
Anti-Kardiyolipin IgG Antikoru <2 U/mL < 12
Anti-Trombin III (AT III) 89.3 % 75 - 125
Protein C Aktivitesi 110 % 70 - 140
Protein S Aktivitesi 46.7 % 60 - 130
Lupus Antikoagülanı (LAC) 1 36 sn 31 - 44
ne demek şimdi bu? ne yapmalıyım acaba? doktorum cumartesiden önce yokmuş, lütfen bilenler değerlendirsin..
slm iğneci kızlarrr :)ya bişey soracaktım hamıle kaldıgımı ogrenır ogrenmez ıgnelere baslamam gerek fakat burdaki devlet dr buyuk doguma gıdıp rapor yazdırman gerek bız rapor cıkartamıyoruz dedıler o hastane bana cok uzak ozelde raporu ckartsam devlettekı dr bu ıgnelerı yazarmı acaba ....
kızlarr bana yardım edin, anlayan biri var mı? ya da buna benzer bir sonucu olan?
canım ben raporumu özelde çıkarttırtım sağlık ocağında da iğnelerimi yazdırıyorum sende öyle yapabilirsin
tesekkur ederım canım....iğnnein adı clexanmı
Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum. Köyümdeydim. Bugün adetime 2 gün kala hcg testi yaptım. Sonuç 136 çıktı. Yaklaşık 10 gündür clexane vuruluyordum. Galiba hamileyim. Ama endişeliyim yarın doktora gidicem. Inş. Iyi olur. Sizce bu sonuç adete 2 gün kala için yüksekmi. Cevap verirseniz çok sevineceğim. Sevgiler...
adete 2 gün kala yüksek bir rakam hamilesin bence bir şey sorsam iğneye 10 gün önce başladım dedin hamile olduğunu bilmeden iğneye başlanıyormu peki ben kanda çıkar çıkmaz die biliyorumda sen nerdeki doktora gidiyosun
ben niğdedeyim doktorum yumurtlamadan birkaç gün sonra başlamamı söyledi. O yüzden coraspin, folbipl ve bemiks i sürekli kullanırken clexane'a da bu şekilde yaptım. Hamile kalmama 2 gün kala test yapıp negatifse bırakıyordum. Bu 3. Ayımız. Bu denemede bu şkeilde bir sonuç çıktı. Inş. Tekrar düşük yaşamam. Dua edin ne olur. şu aralar iiş anlamında da sıkıntılar yaşıyorum stresli olduğum bir dönemdeyim. Inş. Allahım yüzüme bakar bebişimi sağlıkla bana verir. Isteyen herkese en kısa zamanda inş.
kzılar cuma gunu bızı yıne aradılar saglık ocagından.tsh degerımız yıne yuksek cıkmıs.bızde hemen cocuk doktoruna goturduk allaha sukur normal dedı doktorumuz.saglık ocagı 18 kusur olcerken burada 6 cıktı degerımız.doktor endıse etmeyın bazen bakanlık yanlıs olcebılıyo demıstı ama ınsan rahat edemıyo kı...takıp etmeye gerek yok dedı doktorumuz ama bız rutın kontrolde tekrar baktıracagız.cok sukur ılac da baslanmayacak.dogumu yakın arkadaslar bılgınız olsun sizin de basınıza gelebılır bosyere canınızı acıtmasınlar
merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum. Köyümdeydim. Bugün adetime 2 gün kala hcg testi yaptım. Sonuç 136 çıktı. Yaklaşık 10 gündür clexane vuruluyordum. Galiba hamileyim. Ama endişeliyim yarın doktora gidicem. ınş. ıyi olur. Sizce bu sonuç adete 2 gün kala için yüksekmi. Cevap verirseniz çok sevineceğim. Sevgiler...
kzılar cuma gunu bızı yıne aradılar saglık ocagından.tsh degerımız yıne yuksek cıkmıs.bızde hemen cocuk doktoruna goturduk allaha sukur normal dedı doktorumuz.saglık ocagı 18 kusur olcerken burada 6 cıktı degerımız.doktor endıse etmeyın bazen bakanlık yanlıs olcebılıyo demıstı ama ınsan rahat edemıyo kı...takıp etmeye gerek yok dedı doktorumuz ama bız rutın kontrolde tekrar baktıracagız.cok sukur ılac da baslanmayacak.dogumu yakın arkadaslar bılgınız olsun sizin de basınıza gelebılır bosyere canınızı acıtmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?