kızlar bu arada doktordan geldim. tabi şu an yapılacak pek birşey yok. 2 güne bir hcg takibi yaptıracağım. aksatmamamı söyledi. daha önce 0,4 kullanarak düşük yaptığım için 0,6 lık clexane verdi. bu akşam onu yapacağım. bir de progestan verdi. folikasit ve aspirine de devam. inş. bu sefer düşmez. ama dün midem bulanıyordu bugün pek bulanmıyor. yarına kadar sabredeceğim bakalım inş. değerler normal bir şekilde artış gösterir.
Şenay, bana da doktorlar hamileliği öğrenince iğne başlanacak dedi. Ben de hep düşünüyorum, öncesinde başlamayı. Son düşüğümden bu yana 3 yıldır hamile kalamıyorum, acaba ben de öncesinde 0,2'lik iğne mi başlasam. Pıhtılaşma döllenmeyi de engelliyor. Benim 677 heterozigot, PAI-1 ve 5g/5g mutasyonlarım var, senin mutasyonun neydi?
canım ben 10 ay önce pıhtılaşma yüzünden düşük yaşadım ve coraspirine başladım yanında folik asitle beraber ve ancak bu zamanda hamile kalabildim, sana tavsiyem öncelikle aspirine başla, inşallah hamile kaldığında da iğneye başlarsın doktorun da onaylarsa..
evet hep kullanıyosun bunları hatta hamile kalınca bile dvm ediyosun, ben her sabah işe gelince alışkanlık haline getirdim içiyordum, ztn hem sabah almak daha iyi hem de aynı saatlerde almak. pıhtılaşma çok ciddi bi sorun ve nerdeyse herkeste var(
bılgı verın kızlar ona gore hareket etmeyı dusunuyorum
canım senin için hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider. Yazdığına göre seninle pıhtılaşma değerlerimiz aynı. Sonucun bence normal olması gereken değerde çıkmış. önlemini alıyosun zaten takibini de aksatma gerisi allaha kalmış.iğneye bu akşam mı başlıyacan yoksa daha önce yapıyormuydun
canım ben de aynı durumdayım daha doğrusu ilk düşüğüm pıhtılaşma yüzünden olduğu için şuan 0,4 clexane kullanıyorum ama bunun yanında progestan da var ve ciddi yan etkilerini yaşıyorum, 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı ve bugün bıraktım artık, folik asit ve aspirine dvm ben de. Yarın inşallah bebeği görürsek ilaçtan tamamen kurtulucam!
ben dört düşük yaşadım en son doktora 2 hafta önce gittim düşüklerin çok erken gerçekleştği için hamile kalıncaya kadar aspirin ve folik asit iç dedi hamile kaldığını öğrendiğin anda da iğneye başlayacağız denildi ne kadar etkili olur bilmiyorum. kimi doktor kimyasal diyor kimi de kan pıhtılaşması ama tahlilimde de yazıyor heterozigot diye eski doktorlar bana bundan bişey olmaz iç aspirini dedi gönderdi hep.
inş. Bebği görebilirsin ben şu an bir tane progestan aldım. Akşam 2 adet dedi. Bakalım kısmet. Ben şu ara 2 güne 1 bhcg testi yaptıracağım. şu an hiçbirşey belli değil.
canım çok tşk. Ederim. Iğneye 10 gün kadar önce 0,4 olarak başlamıştım. Bugün akşam 0,6 olucam. Inş. Bir aksilik olmaz. Ama şu günlerde hem bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum hem deişimle ilgili büyük sorunlarım var. Ve şu aralar çok sıkıntılıyım. Hatta şu an ağlıyorum. üstelik bir de bunun da bebeğe zarar vermesinden korkarak. Ama şu an ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden.
canım çok tşk. Ederim. Iğneye 10 gün kadar önce 0,4 olarak başlamıştım. Bugün akşam 0,6 olucam. Inş. Bir aksilik olmaz. Ama şu günlerde hem bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum hem deişimle ilgili büyük sorunlarım var. Ve şu aralar çok sıkıntılıyım. Hatta şu an ağlıyorum. üstelik bir de bunun da bebeğe zarar vermesinden korkarak. Ama şu an ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden.
nanuu merhaba
ben de de kan pıhtılaşması var doktor gebe kalıncaya kadar aspirin ve folki verdi şu adet gördüm de adetkende bunları kullanıyormuyuz.
ben de hamile olduğumu öğrendiğimde şehirdışındaydım, dr.u aradım hemen 200 mg progestana başla, akşamları al sadece dedi, ilk betahcg 350ydi, 4 gün sonra 4000e çıktı, 2 gün sonra da 6000e çıkınca bıraktım baktırmayı yoksa ben de senin gibi mrk ediyordum, ama progestanın bütün yan etkilerini gördüm, depresyon en başta olmak üzere, bu sabah ayaklarıma basamayaınca doktoru aradım ve bıraktım, ztn yarın da inşallah bebeği görürsek bırakacaktım, sana çok demiş sanki ama ben 2 haftadır içiyordum, inşallah hemen bebişi görürsün de ilacı kesersin
canım üzülme ben önümüzdeki ay korunmayı bırakacam daha şimdiden içimde bi korku oluşmaya başladı. Haklısın endişe etmekte ama iyi yanını düşün şu an bi problem yok elinden geleni yapıyon zaten hiiç kafana takmamaya çalış. Mesela ben de bu problem olmasna rağmen ilk gebeliğim sorunsuz çok rahat geçti ve 1 oğlum oldu. Sonrasında 2 düşük yaşadğm için araştrma yapıldı ve ortaya çıktı. Bak allahım nasip ederse ediyor sorun olduğu halde hiç ilaç almadğm halde çocuğumu dünyaya sağlıklı bir şekilde getirdmm
inşallah şu an bilemiyorum yarın başka bir dr a daha gideceğim bakalım o nediyecek inş. En kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. şu an başka dileğim yok
adetli iken de kullan ben de ilk kullandığım zaman burda kızlara sormuştum sağolsunlar cevapladılar.ne zamandır içiyon ilacı? canım gebeliği düşünüyomusun benim dr gebeliği düşünmeden 3 ay önce kullan dedi şu an 2.5 ayım bitti ama yinede 3 ay dolmasını bekliyecemmm
bılgı verın kızlar ona gore hareket etmeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?