Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlarrr herşey yolundadır umarım, herkesler iyidir inşş.

bizim bir zamanlar bi çizelgemiz vardı sanki ne oldu ya,göremiyom epeydir,mpb yi de göremiyorum hayırdır inşş:18:

canım ben de aynı durumdayım daha doğrusu ilk düşüğüm pıhtılaşma yüzünden olduğu için şuan 0,4 clexane kullanıyorum ama bunun yanında progestan da var ve ciddi yan etkilerini yaşıyorum, 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı ve bugün bıraktım artık, folik asit ve aspirine dvm ben de. yarın inşallah bebeği görürsek ilaçtan tamamen kurtulucam!

canım ben 10 ay önce pıhtılaşma yüzünden düşük yaşadım ve coraspirine başladım yanında folik asitle beraber ve ancak bu zamanda hamile kalabildim, sana tavsiyem öncelikle aspirine başla, inşallah hamile kaldığında da iğneye başlarsın doktorun da onaylarsa..

nanuu merhaba

ben de de kan pıhtılaşması var doktor gebe kalıncaya kadar aspirin ve folki verdi şu adet gördüm de adetkende bunları kullanıyormuyuz.

evet hep kullanıyosun bunları hatta hamile kalınca bile dvm ediyosun, ben her sabah işe gelince alışkanlık haline getirdim içiyordum, ztn hem sabah almak daha iyi hem de aynı saatlerde almak. pıhtılaşma çok ciddi bi sorun ve nerdeyse herkeste var(

ben dört düşük yaşadım en son doktora 2 hafta önce gittim düşüklerin çok erken gerçekleştği için hamile kalıncaya kadar aspirin ve folik asit iç dedi hamile kaldığını öğrendiğin anda da iğneye başlayacağız denildi ne kadar etkili olur bilmiyorum. kimi doktor kimyasal diyor kimi de kan pıhtılaşması ama tahlilimde de yazıyor heterozigot diye eski doktorlar bana bundan bişey olmaz iç aspirini dedi gönderdi hep.

bılgı verın kızlar ona gore hareket etmeyı dusunuyorum

canım ben 4 ay denedim bu şekilde ilaçla.bir kaç tane marka var.serophene,klomen ve gonaphene.hepsi aynı işlevi görüyor.etken maddeleri aynı klomifen sitrat.ilaca benim dr um adetin 3.günü başlatıyordu.5 gün kullanyordum.içinde toplam 10 tablet var.günde iki defa alıyordum.sonra adetin 12.ya da 13. günü kontrole gidiyorsun yumurta yada yumurtaların yeterli olgunluğa erişmişse -18mm ve üzeri olmasını istiyordu benim dr um-çatlama iğnesi veriyor.ovitrelle vermişti bana.onu söylediği saatte yaptırıyorsun ve dr unun belirlediği günlerde cinsel ilişkiye giriyorsun.bu kadar... :) hakkında hayırlısı olsun canım.en kısa bütün isteyenler bebeklerine kavuşsun inşallah.

canım çok tşk. Ederim. Iğneye 10 gün kadar önce 0,4 olarak başlamıştım. Bugün akşam 0,6 olucam. Inş. Bir aksilik olmaz. Ama şu günlerde hem bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum hem deişimle ilgili büyük sorunlarım var. Ve şu aralar çok sıkıntılıyım. Hatta şu an ağlıyorum. üstelik bir de bunun da bebeğe zarar vermesinden korkarak. Ama şu an ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden.

inş. Bebği görebilirsin ben şu an bir tane progestan aldım. Akşam 2 adet dedi. Bakalım kısmet. Ben şu ara 2 güne 1 bhcg testi yaptıracağım. şu an hiçbirşey belli değil.

ben hemen araştırmıştım düşükten sonra, hatta hematolojiye (kan bilimi) gittim genetiğe kdr baktırdım ve ordaki doktor, düşüklerin genetik bozuklukla alakası yok dedi ama jinekologlar öyle düşünmüyor, ben geçen hafta keseyi görür görmez iğneye başladım, bi yandan da progestana başladım ama o mahvetti beni, rah,m duvarı kalınlaşsın bebek tutunsun diye veriliyo ama beni ruh gibi yaptı, tabi hala aspirine dvm ediyorum ve hayat boyu da aspirini kullanıcam, aspirin bence beni kurtardı öyle söyleyebilirim

inş. Bebği görebilirsin ben şu an bir tane progestan aldım. Akşam 2 adet dedi. Bakalım kısmet. Ben şu ara 2 güne 1 bhcg testi yaptıracağım. şu an hiçbirşey belli değil.

ben de hamile olduğumu öğrendiğimde şehirdışındaydım, dr.u aradım hemen 200 mg progestana başla, akşamları al sadece dedi, ilk betahcg 350ydi, 4 gün sonra 4000e çıktı, 2 gün sonra da 6000e çıkınca bıraktım baktırmayı yoksa ben de senin gibi mrk ediyordum, ama progestanın bütün yan etkilerini gördüm, depresyon en başta olmak üzere, bu sabah ayaklarıma basamayaınca doktoru aradım ve bıraktım, ztn yarın da inşallah bebeği görürsek bırakacaktım, sana çok demiş sanki ama ben 2 haftadır içiyordum, inşallah hemen bebişi görürsün de ilacı kesersin

canım bosa kendını uzme benım 4 düşüğüm oldu 5. kucagıma aldım simdıde 6. hamıleyım bu surecte sunu anladımki rabbim nasıp ederse bi şekılde oluyo simdi hamıleyım ama içimde ne bir sevinc ne bir üzüntü zaman hgosterecek herseyi bende kan pıhtılasması yok ama onlem olarak 0.4 luk ıgne kulandım bundada kullanıyorum rabbım hepımız ıcın hayırlısını versın sımdı aglayıp bebeısı de uzme olurmu....

canım üzülme ben önümüzdeki ay korunmayı bırakacam daha şimdiden içimde bi korku oluşmaya başladı. haklısın endişe etmekte ama iyi yanını düşün şu an bi problem yok elinden geleni yapıyon zaten hiiç kafana takmamaya çalış. mesela ben de bu problem olmasna rağmen ilk gebeliğim sorunsuz çok rahat geçti ve 1 oğlum oldu. sonrasında 2 düşük yaşadğm için araştrma yapıldı ve ortaya çıktı. bak allahım nasip ederse ediyor sorun olduğu halde hiç ilaç almadğm halde çocuğumu dünyaya sağlıklı bir şekilde getirdmm

nanuu merhaba

ben de de kan pıhtılaşması var doktor gebe kalıncaya kadar aspirin ve folki verdi şu adet gördüm de adetkende bunları kullanıyormuyuz.

adetli iken de kullan ben de ilk kullandığım zaman burda kızlara sormuştum sağolsunlar cevapladılar.ne zamandır içiyon ilacı? canım gebeliği düşünüyomusun benim dr gebeliği düşünmeden 3 ay önce kullan dedi şu an 2.5 ayım bitti ama yinede 3 ay dolmasını bekliyecemmm

inşallah şu an bilemiyorum yarın başka bir dr a daha gideceğim bakalım o nediyecek inş. En kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. şu an başka dileğim yok

inş. Allahım bana ve isteyen herkese biran önce sağlıkla verir bebişlerini. Doğru ben elimden geleni yaptım. Kısmet.

inşallah şu an bilemiyorum yarın başka bir dr a daha gideceğim bakalım o nediyecek inş. En kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. şu an başka dileğim yok

tatlım sen çok kafaya takmışsın, bu korkularla 9 ayı nasıl geçireceksin, bak ben 2 yılda sadece 2 kez hamile kalabildim onun da biri düşük, allah önce sabır verir bize unutma bunu, olmazsa da kısmet değilmiş demen gerekir, moral bozukluğu seni kötü etkiler biliyosun. ya başka yollarla hamile kalmaya çalışsaydık, şükür ki doğal yolla kalabiliyoruz öyle düşün..

ben ağustos ayında yine düşük yaptım gebeliği düşündüğüm için verdi ama doktora sormayı unuttum adetliyken içilirmi diye bi size sorim dedim çok teşekkür ederim.

bılgı verın kızlar ona gore hareket etmeyı dusunuyorum

canım 12m yazmış aslında.ama bende anlatayım. ben 8 ay hamile kalamayınca kendi isteğimle ilaçlara başlamıştım. klomen içtim. adetin 3.günü başladım günde 1 tane içtim 5 gün boyunca. sonra yumurtlama kontrolüne gittim. yumurtalar gelişincede çatlatma iğnesi oldum ovitrelle gibi bişeydi. sonrada doktor tavsiyesi ile ilişki :).

canım allahım bebişine sağlıkla kavuşmak nasip etsin öncelikle. endişelerin korkuların telaşın o kadar normal ki. hamile kalmak için çırpınan ben hamilelik haberime sevinemedim. günlerim panikle geçti.şimdi bile yarım saat kıpırdanmazsa korkuyorum. yani bu kaybetme korkusu hiç bitmeyecek. çünkü biz kaybetmenin ne demek olduğunu biliyoruz ne yazık ki işinle ilgili sorunlar yüzündende canın sıkılmış. bugünlerde benimde işle ilgili sıkıntılarım var . bazen sıkılsamda arada bir silkinip bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hallolur diyorum. gerçektende öyle. allahım sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın gerisi gerçekten bir şekilde halloluyor. ii haberler ver bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…