Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kilo aldırma gibi bir etkisi yok canım. sadece bazen baş ağrısı yapıyor. birde uzun zamanda kalsiyum eksikliğine neden oluyor bunun içinde bol bol süt,yoğurt tüketiyoruz. göbekten yapmak benim kolayıma geliyor. ama doktoruma göre deri altı olsun nereden istersen yap :) kol ve bacakta oluyor yani. evet canım hamileyim şükür 8 olmak üzereyiz allahım herkese nasip etsin. tez vakitte sanada hayırlı ve sağlıkla nasip eder umarım :)

amin cnm inş darısı başımıza...bende göbekten yaparım en yağlı bölge orası hehhehee iyice göbek salcam beeee(((

Benim 46 cikmis sınır deger 60. Hiçbir mutasyona da bakılmadı sadece lupus, antikardiyolipin ve protein s ve c. Doktora da ulaşılamıyor , ne olacak peki şimdi korunmayı bırakacaktım bu ay ne yapmalıyım nolar yardimm

kızlar pazaar gecesinden beri bi bas ağrısı mahvoldum ya daha yeni kendime geliyorum hemen girdim sayfaya neler konuşulmuş basım döndü okucam derken neyse aranıza döndüm 2 günde özledim valla hepinizi öpüyorum arkadaşlar yarın görüşmek ümidiyle inşallah

Günaydın kızlarrr, protein s ile sorunu olanların yardımını bekliyorum, ne tedavi uygulandı, doktor tavsiyesi vs.. ne varsa yani. bir de istanbulda hematolog önerecek olan var mıı?

Öptüm hepinizi

Günaydın kızlarrr, protein s ile sorunu olanların yardımını bekliyorum, ne tedavi uygulandı, doktor tavsiyesi vs.. ne varsa yani. bir de istanbulda hematolog önerecek olan var mıı?

Öptüm hepinizi

kan pıhtılaşması ile ilgili çözüme ulaşan istanbulda oturan arkadaşlar önere bileceğiniz bir doktor varsa yazarmısınız lütfen ben istanbul avrupa yakasındayım ve kan pıhtılaşmasından 2 kere düşük yaşadım ve iğneler duyduğuma göre hamile kalmadan öncede başlanıyormuşbu konuda beni yönlendire bilecek birisi varmııı

canım saglık bakanlıgı cok sıkı takıp edıyor zorunlu dıye bılıyorum.benım baglı oldugum saglık ocagı daha hamiş kalmadan arayıp duruyordu var mı bebek.hamiş kalınca haber verın mutlaka dıye.sonra rutın kontrollerı 1gun aksatsam arayıp azarlıyordu ebe.sımdıde oğlusu sıkı takıp edıolar yok su tarıhte asısı su tarıhte vıtamını var dıye.ama sonuclar boyle olunca ınsanın guvenı sarsılıyor tabı.2kez topuk kanı alındı yuksek cıkınca cocuk doktoruna yonlendırdıler.sımdı en sonkı tahlılımızıde ıstıyor bakanlık form doldurup gondercez.
canım çok sevindim,gözün aydın.rahat bir nefes almışsındır.Rabbim oğlunu hep güzelliklerle karşılaştırsın...

sagol canım.sukurler olsun bayagı stres yapmıstım.rahatladım.Rabbım kımseyı evlat acısıyla hasretıoyle sınamasın...hepımız derece derece yasadık ne kadar zoroldugunu bılıyoruz

HAMİŞ OLAN ARKADASLAR VAR SANIRIM HEPSINI TEBRIK EDERIM SAGLIKLA KAVUSSUNLAR YAVRULARINA.VAKIT BULDUKCA GIRMEYE CALISIYORUM HOŞÇA KALIN

günaydıııın kızlaaarrr ... nerelerdesiniz ayol siz??? beydağlı yok, hannem yok, mpb yok, umudum yok ve diğerleri yoklama alamıyoruz kızlar yaa....umarım her biriniz iyisinizdir...

bazen kanın bazen aşırı sulanmasından da sorunlar olabiliyomuş, bunlar hassas konular kesinlikle doktora görünmek lzm başlamadan önce ama farklı doktorlara gitmekte her zmn yarar vardır. Ben 1 yıldır her gün içiyorum ve ancak kalabildim, onunla alakası var mı yok mu bilemiyorum ama iyiki da içmişim (doktorumun tavsiyesiyle), folik asitim şuan normal değerin de üzerinde mesela, bebeğin gelişimindeki en önemli vitaminlerden biriymiş. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın, ,isteyen herkes inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kalır:)

günaydıııın kızlaaarrr ... nerelerdesiniz ayol siz??? beydağlı yok, hannem yok, mpb yok, umudum yok ve diğerleri yoklama alamıyoruz kızlar yaa....umarım her biriniz iyisinizdir...

cemocan kalbimi okumuşsun kızlar tek tek kayboluyor. yoklama almalıyız bence en az haftada bir haber versinler :) şaka bir yana sana katılıyorum umarım iyilerdir canım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım iğne yapıyor arada bir baş ağrısı. ikili test zamanınız gelmiş bile ne zaman kontrolünüz

herkese selam. ben bugün yeniden bhcg yaptırmıştım 2 gün önce 136 idi. bugün 341 çıktı. birazdan dr a sonuç göstermeye gideceğim. umarım herşey yolundadır. bu arada devlet hastanesinde gittiğim dr. sabah bir akşam 2 progestan vermişti. sabah 1 içtiğimde pek birşey hissetmedim ama akşam 2 tane içince acillik oldum. resmen kendimden geçtim. baya bir sarsıyo. bu ilaca dün itibariyle başladım. kullanan var mı acaba aranızda ve ne kadar kullandınız. cevap verirseniz sevinirim.

benim doktorum progesteron baktırmıştı kanda gebeliği öğrenince sonuç iyi gelince hiç ilaç vermedi. istersen bi sor doktoruna . bu arada darısı kalp atışlarının duyulmasına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…