sağol cnm ben rapor haklarımı kullandım ssk ile alırız artık) çok kilo yapıyormu öyle ya başka ne değişiklikler yapıyor? bu iğne sadece göbektenmi oluyor yoksa kol bacak neresi denk gelirsemi ) evt aynı mutasyon sen hamilesin sanırım kaçıncı ayındasın geçmişe fazla takılamıyorum...
Kızlar protein s aktivite düşüklüğü yaşayan var mi
kilo aldırma gibi bir etkisi yok canım. sadece bazen baş ağrısı yapıyor. birde uzun zamanda kalsiyum eksikliğine neden oluyor bunun içinde bol bol süt,yoğurt tüketiyoruz. göbekten yapmak benim kolayıma geliyor. ama doktoruma göre deri altı olsun nereden istersen yap :) kol ve bacakta oluyor yani. evet canım hamileyim şükür 8 olmak üzereyiz allahım herkese nasip etsin. tez vakitte sanada hayırlı ve sağlıkla nasip eder umarım :)
benimki sınırdaydı. bu da pıhtılaşmadan kaynaklanıyo. pıhtılaşma bunu engelliyo diye biliyorum. genetik testlerşini yaptırdın mı bilmiyorum ama belki sende de pıhtılaşma ile ilgili bir problem olabilir.
Benim 46 cikmis sınır deger 60. Hiçbir mutasyona da bakılmadı sadece lupus, antikardiyolipin ve protein s ve c. Doktora da ulaşılamıyor , ne olacak peki şimdi korunmayı bırakacaktım bu ay ne yapmalıyım nolar yardimm
Günaydın kızlarrr, protein s ile sorunu olanların yardımını bekliyorum, ne tedavi uygulandı, doktor tavsiyesi vs.. ne varsa yani. bir de istanbulda hematolog önerecek olan var mıı?
Öptüm hepinizi
beydağlı nirde ayollll
canım saglık bakanlıgı cok sıkı takıp edıyor zorunlu dıye bılıyorum.benım baglı oldugum saglık ocagı daha hamiş kalmadan arayıp duruyordu var mı bebek.hamiş kalınca haber verın mutlaka dıye.sonra rutın kontrollerı 1gun aksatsam arayıp azarlıyordu ebe.sımdıde oğlusu sıkı takıp edıolar yok su tarıhte asısı su tarıhte vıtamını var dıye.ama sonuclar boyle olunca ınsanın guvenı sarsılıyor tabı.2kez topuk kanı alındı yuksek cıkınca cocuk doktoruna yonlendırdıler.sımdı en sonkı tahlılımızıde ıstıyor bakanlık form doldurup gondercez.inanmıyorum ya ne demek yanlış ölçmek insana yaşattıkları endişeye ne demeli neyseki güzel tarafı sonuç güzel çıkmış doktorda gözünaydın canım bu testi sağlık ocağında yaptırmak zorunlumu canım hastanede yapılsa olur heralde değilmi
canım çok sevindim,gözün aydın.rahat bir nefes almışsındır.Rabbim oğlunu hep güzelliklerle karşılaştırsın...
nanuu, 3 yıldır coraspin ve folik kullanmayı ara ara bıraktım ama kullanıyorum yine de bir şey olmadı.
folik asit içiyorumm canım..
ama kan sulandırıcı bişey içmem gerekir mi acaba..aspirin vs..
bazı doktorlar hemen başlatıyormuş bazıları gebelikten sonra başlatıyormuş..
bana da dr öncesinde içme dedi.
az önce forumda bi doktora sordum aspirini düşük dozda içebilirsin dedi
kafam karıştı..
günaydıııın kızlaaarrr ...nerelerdesiniz ayol siz??? beydağlı yok, hannem yok, mpb yok, umudum yok ve diğerleri yoklama alamıyoruz kızlar yaa....umarım her biriniz iyisinizdir...
kızlar pazaar gecesinden beri bi bas ağrısı mahvoldum ya daha yeni kendime geliyorum hemen girdim sayfaya neler konuşulmuş basım döndü okucam derken neyse aranıza döndüm 2 günde özledim valla hepinizi öpüyorum arkadaşlar yarın görüşmek ümidiyle inşallah
cemocan kalbimi okumuşsun kızlar tek tek kayboluyor. yoklama almalıyız bence en az haftada bir haber versinler :) şaka bir yana sana katılıyorum umarım iyilerdir canım.
Benim 46 cikmis sınır deger 60. Hiçbir mutasyona da bakılmadı sadece lupus, antikardiyolipin ve protein s ve c. Doktora da ulaşılamıyor , ne olacak peki şimdi korunmayı bırakacaktım bu ay ne yapmalıyım nolar yardimm[/QUOTE
coraspin kullanoyırmusun bilmiyorum ama en azından doktora ulaşana kadar tedbir amaçlı onu kullanabilirsin. günde bir tane. bir de muhakkak bir üniversite hastanesinde genetik testlerini yaptır. ben üniversiteden bir kadın doğumcu prof bulup, onun muayenehanesine giderek bu testleri yaptırmıştım ve 10 günde çıkmıştı. bu kadar geç cevap verdiğim için de kusura bakma dün rahatsızdım. bugün de çok yoğundum.
sanırım protein s düşüklüğünden tedavi olan yok((
herkese selam. ben bugün yeniden bhcg yaptırmıştım 2 gün önce 136 idi. bugün 341 çıktı. birazdan dr a sonuç göstermeye gideceğim. umarım herşey yolundadır. bu arada devlet hastanesinde gittiğim dr. sabah bir akşam 2 progestan vermişti. sabah 1 içtiğimde pek birşey hissetmedim ama akşam 2 tane içince acillik oldum. resmen kendimden geçtim. baya bir sarsıyo. bu ilaca dün itibariyle başladım. kullanan var mı acaba aranızda ve ne kadar kullandınız. cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?