herkese selam. ben bugün yeniden bhcg yaptırmıştım 2 gün önce 136 idi. bugün 341 çıktı. birazdan dr a sonuç göstermeye gideceğim. umarım herşey yolundadır. bu arada devlet hastanesinde gittiğim dr. sabah bir akşam 2 progestan vermişti. sabah 1 içtiğimde pek birşey hissetmedim ama akşam 2 tane içince acillik oldum. resmen kendimden geçtim. baya bir sarsıyo. bu ilaca dün itibariyle başladım. kullanan var mı acaba aranızda ve ne kadar kullandınız. cevap verirseniz sevinirim.
Benim 46 cikmis sınır deger 60. Hiçbir mutasyona da bakılmadı sadece lupus, antikardiyolipin ve protein s ve c. Doktora da ulaşılamıyor , ne olacak peki şimdi korunmayı bırakacaktım bu ay ne yapmalıyım nolar yardimm[/QUOTE
coraspin kullanoyırmusun bilmiyorum ama en azından doktora ulaşana kadar tedbir amaçlı onu kullanabilirsin. günde bir tane. bir de muhakkak bir üniversite hastanesinde genetik testlerini yaptır. ben üniversiteden bir kadın doğumcu prof bulup, onun muayenehanesine giderek bu testleri yaptırmıştım ve 10 günde çıkmıştı. bu kadar geç cevap verdiğim için de kusura bakma dün rahatsızdım. bugün de çok yoğundum.
senay çok teşekkürler, hayır daha testler yeni çıktı ve hiçbirşey kullanmıyorum ama dediğini yapacağım.. Bu rada hayırlı olsun:)))
günaydıııın kızlaaarrr ...nerelerdesiniz ayol siz??? beydağlı yok, hannem yok, mpb yok, umudum yok ve diğerleri yoklama alamıyoruz kızlar yaa....umarım her biriniz iyisinizdir...
cemocan kalbimi okumuşsun kızlar tek tek kayboluyor. yoklama almalıyız bence en az haftada bir haber versinler :) şaka bir yana sana katılıyorum umarım iyilerdir canım.
Sagol cemocan, buralardayim arada bakiyorum AMA topic bayagi sakinlesti...
Eskiler niye gelmiyor acaba bende anlamadim..
Hamisliklerinden gelip bahsetseler guzel olur aslinda
Cemocan sen nasil oldun? Daha iyimisin? Kontroller ne zaman?
Mltm sen nasilsin cnm , Hersey yolunda gozukuyor masallah kirkbirkere:) darisi iz bekleyenlere in basina olsun insallah
sanırım protein s düşüklüğünden tedavi olan yok((
canım benim tam olarak bilgim yok ama yumurta çoğaltıcı ilaçlar ve sonrasında çatlatma iğnesi kullanmıştı bir arkadaşım onun da yaklaşık 7 aydır olmuyor. bie sefer aşılama denedi olmadı. şimdi aynı tedaviyle ikincisini denedi şu an beklemede. doktora gittinmi.? tüplere falan baktırmak gerekiyor. bir de yumurtanın gelişimine doktor ona göre bir tedavi muhakkak uygular. allah kolaylık versin inş. en kısa zamanda olur.
canım 12m yazmış aslında.ama bende anlatayım. ben 8 ay hamile kalamayınca kendi isteğimle ilaçlara başlamıştım. klomen içtim. adetin 3.günü başladım günde 1 tane içtim 5 gün boyunca. sonra yumurtlama kontrolüne gittim. yumurtalar gelişincede çatlatma iğnesi oldum ovitrelle gibi bişeydi. sonrada doktor tavsiyesi ile ilişki :).
Sagol cemocan, buralardayim arada bakiyorum AMA topic bayagi sakinlesti...
Eskiler niye gelmiyor acaba bende anlamadim..
Hamisliklerinden gelip bahsetseler guzel olur aslinda
Cemocan sen nasil oldun? Daha iyimisin? Kontroller ne zaman?
Mltm sen nasilsin cnm , Hersey yolunda gozukuyor masallah kirkbirkere:) darisi iz bekleyenlere in basina olsun insallah
kızlar misafirim var sadece akşamları girebilicem
keyifler nasıl
ben varım canım benimde değerim 46 çıkmıştı ama bunu tek başına problem görmedi doktorum bu devamlı değişen bir değermiş tek başına etkili olmuyormuş pıhtılaşma testlerin yapılmadımı? ben gebelikten önce iğne kullanmaya başladım maşallah diyelimKızlar protein s aktivite düşüklüğü yaşayan var mi
hepınızı cok ozledım bayadır gıremıyodum siteye, bayramda 3. bebegı dusurdum
kromozom testı yapıldı megersem kromozomumdada bozukluk varmıs
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
hepınızı cok sevıyorum dualarım hala sızınleee
benim doktorum progesteron baktırmıştı kanda gebeliği öğrenince sonuç iyi gelince hiç ilaç vermedi. istersen bi sor doktoruna . bu arada darısı kalp atışlarının duyulmasına :)
ben progestanı halen kullanıyorum 200 olanından hemde günde 2 sefer ilk başlarda benide kötü yapmıştı sersem gibi oluyordum uykum geliyodu bünyem alıştı sanırım artık bi yan etkisini görmüyorum
senay çok teşekkürler, hayır daha testler yeni çıktı ve hiçbirşey kullanmıyorum ama dediğini yapacağım.. Bu rada hayırlı olsun:)))
canım benim ne demek. keşke çok daha fazlasını bilebilsek ama ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. canım ben de çok teşekkür ederim. umarım sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebişine kavuşursun.
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
insallah guzel haberlerle geleceksiniz.ya evet eskilerden kimse yok yaa..bende onları göremeyince üzülüyorum( ben biraz daha iyiyim canım..kız bugün biraz uykucuydu ama yine de kıpırdandı..kontrolüm pazartesi günü canım inşallah o güne kadar bi sorun çıkmaz ve pazartesi günü de iyi haberler alırım
iyi olmana sevindim. Rabbim hayirlisiyla mutlu sona erdirsin insallah. ben de iyiyim tatlim, calismlara basladik daha oncede yazmistim. Kismet hayirlisiyla saglikli sorunsuz bir gebelik hayirlisiyla nasip olsun insallah, tum isteyenlere ve bana.umuudm hoş geldin :) kızlar tek tek kayboldu iyi olsunlarda gelmesinler ama merak ediyor insan ister istemez. ben iyiyim canım çok şükür günlük şikayetler dışında bir sorunumuz yok. okullar açılıyor mesai başlıyor ama bekletmicem doğum iznimi.ayın 24 ünde hem izin almaya hem kontrole gidicem kısmetse. sen nasılsın canım. tez zamanda allahım nasip etsinde iyi haberler ver bize. hayırlı ve sağlıkla nasip olsun inşallah .
bana direkt herhangi bir kan testi yaptırmadan verdiler. inş. amin canım çok istiyorum minik atışları duyması. allahım o günleri de gösterir inş. dün dr a sonuç gösterdim. iyi dedi. şu an 5 kalem ilaç kullanıyorum devam dedi. çarşamba kese görünürmüş. gel bakalım dedi. inş. bir aksilik olmaz. o zaman progestan için de kan tahlili isteyim bari. buradaki dr. lar ben demeden pek birşey yapmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?