Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben progestanı halen kullanıyorum 200 olanından hemde günde 2 sefer ilk başlarda benide kötü yapmıştı sersem gibi oluyordum uykum geliyodu bünyem alıştı sanırım artık bi yan etkisini görmüyorum

günaydıııın kızlaaarrr ... nerelerdesiniz ayol siz??? beydağlı yok, hannem yok, mpb yok, umudum yok ve diğerleri yoklama alamıyoruz kızlar yaa....umarım her biriniz iyisinizdir...

cemocan kalbimi okumuşsun kızlar tek tek kayboluyor. yoklama almalıyız bence en az haftada bir haber versinler :) şaka bir yana sana katılıyorum umarım iyilerdir canım.

Sagol cemocan, buralardayim arada bakiyorum AMA topic bayagi sakinlesti...

Eskiler niye gelmiyor acaba bende anlamadim..

Hamisliklerinden gelip bahsetseler guzel olur aslinda

Cemocan sen nasil oldun? Daha iyimisin? Kontroller ne zaman?

Mltm sen nasilsin cnm , Hersey yolunda gozukuyor masallah kirkbirkere :) darisi iz bekleyenlere in basina olsun insallah

Son düzenleme:

ya evet eskilerden kimse yok yaa..bende onları göremeyince üzülüyorum ( ben biraz daha iyiyim canım..kız bugün biraz uykucuydu ama yine de kıpırdandı..kontrolüm pazartesi günü canım inşallah o güne kadar bi sorun çıkmaz ve pazartesi günü de iyi haberler alırım

doktora gıtmıstım sorun yok ama bır an once olsun beklemeyelım dedı ama bılmedıgım ıcın nasıl bır surec dıye merak ettım tesekkur ederım canım

bu hamılelıgınde mı oldu canım klomenle hamılelıgın senın

umuudm hoş geldin :) kızlar tek tek kayboldu iyi olsunlarda gelmesinler ama merak ediyor insan ister istemez. ben iyiyim canım çok şükür günlük şikayetler dışında bir sorunumuz yok. okullar açılıyor mesai başlıyor ama bekletmicem doğum iznimi.ayın 24 ünde hem izin almaya hem kontrole gidicem kısmetse. sen nasılsın canım. tez zamanda allahım nasip etsinde iyi haberler ver bize. hayırlı ve sağlıkla nasip olsun inşallah .

hepınızı cok ozledım bayadır gıremıyodum siteye, bayramda 3. bebegı dusurdum
kromozom testı yapıldı megersem kromozomumdada bozukluk varmıs
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
hepınızı cok sevıyorum dualarım hala sızınleee

Kızlar protein s aktivite düşüklüğü yaşayan var mi
ben varım canım benimde değerim 46 çıkmıştı ama bunu tek başına problem görmedi doktorum bu devamlı değişen bir değermiş tek başına etkili olmuyormuş pıhtılaşma testlerin yapılmadımı? ben gebelikten önce iğne kullanmaya başladım maşallah diyelimhamileliğimde şimdilik bir sorunum yok başka sormak istediğin varsa cevaplayabilirim

canım rabbim sabır versin inşallah bebeğin fazla bekletmeden gelir

canım nerelerdesin seni göremiyorum. seninle aynı anda adet idik öyle hatırlıyorum bu ay da korunduğm için adet belirtilerim başladı sen de bi gebelik belirtisi falan var mııı yani var mı umutt:)

Son düzenleme:
benim doktorum progesteron baktırmıştı kanda gebeliği öğrenince sonuç iyi gelince hiç ilaç vermedi. istersen bi sor doktoruna . bu arada darısı kalp atışlarının duyulmasına :)

bana direkt herhangi bir kan testi yaptırmadan verdiler. inş. amin canım çok istiyorum minik atışları duyması. allahım o günleri de gösterir inş. dün dr a sonuç gösterdim. iyi dedi. şu an 5 kalem ilaç kullanıyorum devam dedi. çarşamba kese görünürmüş. gel bakalım dedi. inş. bir aksilik olmaz. o zaman progestan için de kan tahlili isteyim bari. buradaki dr. lar ben demeden pek birşey yapmıyorlar.

ben progestanı halen kullanıyorum 200 olanından hemde günde 2 sefer ilk başlarda benide kötü yapmıştı sersem gibi oluyordum uykum geliyodu bünyem alıştı sanırım artık bi yan etkisini görmüyorum

ben herhalde 200 mg kullansam uçarım gibi geliyo. resmen dengemi sağlayamıyorum konuşamıyorum. boşlukta gibi oluyorum. dr. akşam 2 tane demişti. ben de akşam 6 gibi bir tane 11-12 gibi bir tane alıyorum. ne yapayım böyle çözüm ürettim. eşim de endişelendi. illaki dr. a sor başka bir ilaç versin diye. ama şimdilik ben gerekiyorsa diye fazla da direnmiyorum. bakalım çarşamba tekrar sorucam.

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda tedavin sonuç verir ve kavuşursun bebişine. ama ben de 4-5. haftalarda düşük yaşıyorum. şu an 4. haftadayım ve iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum. buna rağmen ben de kaybedersem sanırım ben de başka araştırmalar içerisine gireceğim. ve bu korkuyla beklemek çok zor. şimdi senin yazını okuyunca endişelendim doğrusu çünkü biz benim daha önce dvt (derin ven trombozu) öyküm olduğu için bua eğildik. önceden coraspini çok düzenli kullanmadığım için düştüğünü düşündük. buna göre coraspin, folikasit, bemiks c, clexane tedavisi uyguladık. gerçekten zor bir durum. allah bize ve bizim gibi olanlara yardım etsin.

insallah guzel haberlerle geleceksiniz.
iyi olmana sevindim. Rabbim hayirlisiyla mutlu sona erdirsin insallah. ben de iyiyim tatlim, calismlara basladik daha oncede yazmistim. Kismet hayirlisiyla saglikli sorunsuz bir gebelik hayirlisiyla nasip olsun insallah, tum isteyenlere ve bana.

Cayaz... gecmis olsun tatlim... ben senin gebe oldugu bile bilmiyordum.. kacinci haftada kaybettinnnn? cok uzuldum.
Gittigin perinotoloji uzmani kimdi?
Kan pihtilasmasi hakkindaki soylediklerine sasirdim... ben doktorunun soylediklerinin tam tersini dusunuyordum.. bu topicdede herzaman konusuldu bu konular.. kimisi doktorunun fikirlerini paylasti burda, kimisi okudugu arastirmalari, ama kan pihtilasmasinin 9. haftadan sonra tehdit olusturdugunu degilde, cok erken donemlerde bile 4, 5 ve 6 -7. haftalarda ve hatta gebeligin herhangi bir haftasinda tehlike olusturdugunu biliyordum.. doktorun tup bebek uzmanimi ayni zamanda? acaba diyorum tup bebege yonlendirmek icinmi boyle birsey soylemis olabilirmi diye dusundum biranda.. benim kayiplarim 5. 6 ve 7. haftalarda olmustu..
insallah saglikli hayirli bir gebelik nasip etsin guzel Allahim.

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun sonucun iyi çıkmış inşş bir aksilik olmaz. benim de 8 ay önce 4 haftalık düşüğüm oldu vajinal ultrasonda kese görünyodu daha sonra değerlerim düşşmeye başlyodu ve o keseyi düşürüyodum. senin düşüklerde kese görünüyormuydu ya da oluşuyomuyduuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…