Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

progestan ın etkili olması için jel veya iğne olarak kullanmak gerekir demişti bi dr.
ağızdan alınanı en etkisiz olanıymış. çok rahatsız ediyosa bi sor istersen dr.una, diğer şekillerde önerebilir.

geçmiş olsun canım.. kromozom sorununun yanında pıhtılaşmayı önemsemiyo bile dr.lar.
sağlıklı bebeği bulursan kromozom açısından sonrası kolay diyolar.
bizde de kromozom sorunu çıkmıştı, şimdi doğal yolla hamileyim, sağlıklı gidiyoruz. iğneye 9.haftada başladım.
daha önce yine iğnesiz 7-8.haftada kalbi duruyodu.
ama pıhtılaşmayı da ihmal etme sakın.

Son düzenleme:

canım ben de sana katılıyorum mesela kendimi örnek göstereyim biri 11 haftalık bir diğeri 4 haftalık(sadece kese oluşmuştu) düşüğüm oldu ve yapılan araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması yani 3 tane heterozigotum çıktı şu an ilaç içiyorum.doktoruma da sordum düşüklerim farklı oldu diye o da olur bu şekilde dedi. güzel dileklerine katılıyorum canım

tebrık ederım hayırlı guzel haberler al ınsallah.ben gunde 2kez vajinal yoldan alıyordum aynı hapı canım.doktorum agız yoluyla alınca fazla yan etkısı var dedı ve vajınadan alınca fitil gibi yani daha etkılı oluyor dedı.bıraz can sıkıcıydı ama bebişler için nelere katlanmadık kı
canım benım gecmıs olsun.allah hayırlı bılınclı doktorlarla karsılatrsın derdıne derman olsunlar ınsallah.rabbım fazla bekletmesin
progestan ın etkili olması için jel veya iğne olarak kullanmak gerekir demişti bi dr.
ağızdan alınanı en etkisiz olanıymış. çok rahatsız ediyosa bi sor istersen dr.una, diğer şekillerde önerebilir.
canım senın dogum seklı bellı oldumu.sezaryne tarıhı falan verdımı doktorun

ınsallahh canım hepımıze dua edıyorum ınsallah hepımız tez zamanda bebeklerımıze saglıklarıyla kavusuruz..

bayramda kaybettim canım yne erken gebelik kayıbı dendi..doktorum arda lembet. bagdat caddesinde. ılk basta bende inanmamıstım bana ıgne vermemek ıcın yapıo fln dedım hatta bebek dusunce oturdum agladım anneme dedım bu adam beceremedı cocugum gene ondan dustu dıye. ama megersem dogru soyluyormus. erken dusuklerın nedenı cogunlukla kromozom bozuklugundan olurmus ..bebegın kesesı olusmadan ıgne verılmezmıs cunku bıyolojık olarak bebek anne rahımıne dusmeden doktorlar bunu gebelık olarak gormuyorlarmıs. hem arda bey soyledı hem memorıalın genetık doktoru hemde baska bır genetıkcı volkan bey var o ızah ettı tekrardan.
bız kan pıhtılasmasından dolayı bebegın embolı yapmasını 9. - 10. haftalardan sonra beklerız bu bboyledır annenın rahımde kan akımını yavaslatır ve dusukler gerceklesır erken dusuge neden olmazlar dedi 3 ayrı doktorda bunu ızah ettı..
eger kı kızlar sızdede benımkı gıbı erken dusuk oluyorsa mutlaka esınızle gıdın kromozom testınızı yaptırın.. cok pahalı bısey degıl sonuc 3 haftada cıkıyor kısı bası 165-200 arası degısıyor fıyatları.. ama devlet hastanelerındede yapıyorlarmıs bu testı karyotip analızı dıye gecıyor..

canım tüp bebek için baska doktorla gorustum normal yolla cocuk sahıbı olamazsın dedı aıle doktorumuz.sadece tüp bebekle saglıklı embrıyo bulup onunla olabılır dedı. aynı seyı tahlıllerımı kadıkoy sıfanın tüp bebek dktoru ve memorialın tüp bebek doktoru da syledı...
ama ben tüp bebek ıcın memorıal ı tercıh edıyorum kısmetse eger onumuzdekı ay rahım fılmını cektırıp ondan sonrakı adettede tüp bebege baslıcam ınsallah..

amın canım benım cok tesekur ederım ,rabbım bu yol da kım varsa yuzunu guldursun ınsallah..

kromozom sorununuz neydi canım ve sanırım sadece tüp bebek değil tüp+pgt yaptıracaksın

rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagına da almayı nasip etsin... benım kromozomlarda fazlalık var. o da erken dusuge neden oluyormus. 3 kez yasadık ve gorduk bunu da ..PGT denılen bı yontem varmıs saglıklı yumurtayı onunla ayrıstırıyorlarmıs tup bebekte ekstra yapılan bıseymıs onu uygulucaklar en bastabıraz arastırdım alanındada memorıal şişli oldukca basarılı 70 kısılık bı ekıp var maslak acıbadem ,şifa da fln hep 14- 16 kısılık ekıp gozukuyor.
.ben gorustum genetıkcıyle once saglıklı embrıyoyu bulup yerlestırıcekler sonrada ıgneye baslatıcaklar benım mthfr1298c homozigot faktor v heterozigot.. oyuzden es gecemezzler bu durumumu.. ama faktor v daha onemlı dıye bakıyorlar duruma.. sımdıden apikobal ( b12 vıtamını) coraspırın bıde folbıol ıcıyorum..
bı kac doktora bırden gıttım hepsı dıyor kı mutlaka b12 vıtamını almalısınız..
kızlar hepınıze soluyorumm eger gebelık olusmadıysa folbıolun yanında mutlaka b12 vıtamınlerınıı de sakın ıhmal etmeyınn..

kromozom sorununuz neydi canım ve sanırım sadece tüp bebek değil tüp+pgt yaptıracaksın

46,xx,16 qh(+) fazlalık varmıs gıbı bısey 16. tırızomı dıye gecıyor erken dusuklere neden oluyormus..evet gorustum bende PGT yontemını uygulıcaklarını soledı ınsallah faydalı olur.. gercektı doktorlar ınanılmaz pozıtıf konusuyolar bu konu hakkında ama hakkımızda hayırlısı artık

bende salı kontrole gittim aslında kontrolum bugündü ama dayanamadımallaha şükür herşey yolunda karın ve kasık ağrılarım oluyodu doktorum normal dedi bu haftadan sonra olurmuş bebş de bazen çok hareketli bazende fazla hereket etmiyor korkuyorum dedim olabilir hergünü aynı olmaz doğuncada öyle olurlar bi gün saki bi gün yaramaz olurlar günde en az 10 hareket ederse ssorun yok demekmiş gelelim iğne konusuna artık kesmeliyiz dedi baktı benim moralim bozuluyor gün aşırıya düş şimdilik dedi ama bi dahaki kontrolde artık kesmeliyiz dedi bakalım ne kadar oyalayabileceğim doktorcuğumu tabi ben bi dahaki kontrole kadar yine hergün yapıcam:18:kontrol 15 gün sonra zaten bebek önden gittiği için o zaman 35 haftalık olacak inşallah rabbim izin verirse belki o zaman keserim:18:birde o gün nst istedi benden haberler böyle darısı sizlerin başına

bende kullandım b12 sanırım 4-5 aya kadardı sonra tahlilde baya yükseldiğini görünce bıraktık

canım sen tecrübelisin bebeğin hareketleri her zamn aynımıdır doktor açıkladı ama sizlerden duymak daha iyi gelecektir

pgt topiği var canım, orda hep böyle sorunları olan arkadaşlar var.
tüp bebek yapan dr.lar doğal yolla mümkün değil diyolar ama bizim pgt de sağlıklı bulunamadı, doğal yolla bulduk sağlıklıyı allahın izniyle.
sendeki sorun hakkında tam bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.
inş sağlıkla gelir bebeğin, zor süreçler bunlar..

slm kızlar daha önceden bu forma yazmıştım bende faktör 5 lıeden mutasyonu heterizigot taşıyıcısıyım izmirde oturuyorum geçen sene dış gebelik amiliyatı nedeniyle sağ tüpüm alındı 1 sene oldu şimdi tekrardan tedaviye başlama kararı aldım

SAİT YÜCEBİLGİN nin ismini çok duydum ege ünüversitesinde prof.muş 20 eylül'e ilk randevumu aldım. bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

izmirde oturupta tedavi görenler varmı aranızda .sait beyde tedavi olan varmı

geçmiş olsun canım iğne yapıyor arada bir baş ağrısı. ikili test zamanınız gelmiş bile ne zaman kontrolünüz

slm tatlım saolya çok fenaydı çok şükür geçti benim migrenim var o yüzden zor geçiyor. önümüzdeki salı yaptırcaz inşallah 2li testimizi bizim internette bi sorun var bi haftadır doğru düzgün giremiyorum ya inşallah bugun gelip bakıcaklar sorun çözülürse artık devamlı girerim

internetimde bi sorun var uzun zamandır o yüzden pek giremiyorum kısmetse bugün gelip bakıcaklar inşallah halledilir bişidirde artık rahat girebilirim

canım çok tşk. edrim. ilk düşüğümde kese görünmedi. ama o zaman plansız hamile kalmıştım ve hiçbirşey kullanmıyordum. ikincisinde coraspin kullan, yumurtlamadan sonra da iğne dedi. ama ben coraspini kullanmamıştırm. sadece 0,4 clexane kullandım. onda da adet günümde hcg testi yaptırdım. onda 76 çıktı. iki gün sonra 36'ya düşmüştü. değer. o zaman gittiğimde çok küçük bir şey görünüyor. demişti. zaten kanamada başladığından müdahaleye gerek yok kendiliğinden düşer dedi. öyle oldu. bu 3. bakalım. daha kese falan görmedik. çarşamba gel dedi. herşey normal giderse keseyi görücez inş. bu sefer. hep erken düştüğü için şu an bilemiyorum.

canım az önce dr. u aradım. crinone jel kullanıcam her akşam yatmadan bir tane. bu şekilde değiştirdik. çok tşk. ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…