Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım. evet ağız yoluyla beni mahfetti. şimdi değiştirdik çok şükür.

çarşamba günü gittiğin zaman idrara sıkışık olarak gidersen kese daha net görülür. inş hayırlı güzzel haberlerini burdan alırız kendine de çok dikkat et

çok güzel allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla dünyaya gelir bebiş az kalmış artık.

çarşamba günü gittiğin zaman idrara sıkışık olarak gidersen kese daha net görülür. inş hayırlı güzzel haberlerini burdan alırız kendine de çok dikkat et

amin canım. tavsiyene uyacağım. dr. söylememişti. senin uyarman iyi oldu. inş. dr. dan gelir gelmez hemen yazarım güzel haberleri.

kızlar ben 31+2 haftalık hamileyim tüp bebekle oldu benim hamileliğim clexan ilk 3 ay kullandım sonra coraspine devam etmem söylendi tüp bebek merkezinden ben istanbulda yaptırdım şuan eskişehirde yim o yüzden dr değişti ordakiler 32. hafta bırakabilirsin dedi ama bu dr doğuma kadar devam edebiliriz dedi kafam karışık ne yapacam kime uyucam bilmiyorum bebişimi sağlıkla alırım kucama inşallah herkes sağlklı evlatlarına kavuşsun benim gibi olan son zamana kadar kullanan varsa paylaşırsa sevinirim

kızlar bende hala kırmızılanmadım.yarın kendi doktoruma 4 de randevum.cumartesi haber ederim ne olduğumu..hamile mi,menopoz mu

bu hamılelıgınde mı oldu canım klomenle hamılelıgın senın

canım kusura bakma görmemişim şimdi farkettim. evet canım bu hamileliğim ilk ayımdı allahım nasip etti. kucağıma almayıda nasip eder inşallah.

geçmiş olsun canım. umarım bebeğin çok bekletmez seni :)

yine mi erken gittin :) neyse ki az kaldı . bir tanıdığımızın doktoru iğnesini 5.ayda kesmiş. nitekim oda bırakmış. şu anda 35.haftasında çok şükür sağlıkla ilerliyor. ama yerinde olsam benimde bırakasım gelmezdi :) doktoruma sordum doğumdan 1 gün önce bırakıcaz iğneyi dedi. bu arada doktorun bebeğin ileride olması konusunda ne diyor. endişe edilecek bir durum yok di mi. benim ki ileri doktorum olumsuz bişey demedi ama bikaç yerde bazı doktorların bu durumda panik yaptığını okudum.

canım ben izmirdeyim. ama doktorum özel yani bir kuruma bağlı değil. düşünürsen yazarım . sait beyin adını duydum ama tedavisi nasıldır bilmiyorum

ben henüz sona gelemesemde doktorum hapı sanırım 36 da kesicek. iğneyide 1 gün kala dedi. hapı erken bırakıyolar genelde ama 32 de çok erken değil mi.

kızlar bende hala kırmızılanmadım.yarın kendi doktoruma 4 de randevum.cumartesi haber ederim ne olduğumu..hamile mi,menopoz mu

ne menopozu tatlım ya. iki şık var. ya hamilesin yada prolaktinin yükselmiştir. benim adetim düzensiz olduğunda prolaktinim yüksek çıkmıştı. inşallah birinci şıktır.

Son düzenleme:
prolaktinime baktırdım 35 çıktı.nasıl????yüksek mi iyi mi

prolaktinime baktırdım 35 çıktı.nasıl????yüksek mi iyi mi

hildan, benimde biri boş iki kez de 7. haftalarda biten gebeliklerim var. Hem haşimato troidim var hem de 3 pıhtılaşma sorunum (MTHFR 677 heterozigot, PAI-1 ve 5g/5g) var. İlaç içiyorum demişsin, ne kullanıyorsun?

hoşgeldin canım . yatılı misafirlerin var galiba kolay gelsin.biz iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl.
ewet kuzucum kuzenimi getirdim azcık bana yardım etsin arkadaş olsun diye uzun süre kalıcak inş.
sen nasılsın canım

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
rabbim dermanı olan dert versin inş.
PGT yöntemiyle sağlıklı evlatlar edineceğine eminim rabbim yolunuzu açık etsin

oy maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim bizde bu günlere gelebiliriz inş.

UMUDUM
sen nasılsın canım

ya bende ondan korkuyorum ya pgt de de bulunamazsa rabbım gostermesın oyle kotu gunler dılerım yanı..

bende kullandım b12 sanırım 4-5 aya kadardı sonra tahlilde baya yükseldiğini görünce bıraktık

bende 1 aydır kullanıorum bı sure daha kullanırım sonra sadece folbıole devam ederım bakalım benımde tahlıllde cıkar zaten..

Tatlim Ben iyiyim Allah'a sukur. BUgunlerimize binlerce sukur
.... Sen nasilsin? Hamismiydin bak yine unuttum yaaa! Epeydir ara vermis dim girmiyodum...

tabi canım hangi doktora gittiğini yazarsan sevinirim sonuçta bizim gibi rahatsızlıkları olan kişiler hep bir arayış içindeyiz ve temkinli gitmek istiyoruz haklı olarak tabi yine herşey nasip

hildan, benimde biri boş iki kez de 7. haftalarda biten gebeliklerim var. Hem haşimato troidim var hem de 3 pıhtılaşma sorunum (MTHFR 677 heterozigot, PAI-1 ve 5g/5g) var. İlaç içiyorum demişsin, ne kullanıyorsun?

canım 2 düşükten sonra araştırma yapıldı 3 tane heterozigotum çıktı ve temmuz ayında doktora sonuçları gösterdiğimde hemen folbiol,aspirin 100'lük, ve zinco hap başladı 3 ay kullan gebe kaldığnda gel iğneye başlarz dedii yaklaşık 3 aydır kullanyorum hergün haftaya adet görücem adet bitiminden sonra da korunmayı bırakacammm hayırlısı olur inş.

kızlar b12 vitamininden bahsetmişsiniz benim dr zinco hap folbiol asp. verdi. b12 vitamini hakkında bilginz var mı ne için verildi size

dayanamadım valla zaten ben 1 hafta geçince başlıyorum huysuzlanmaya:18:ama bu sefer 12 gün dayandım arada kaçtığım doktorada kaçmadımbenim doktorum önde gitmesiyle ilgili bi olumsuzluktan bahsetmedi neden panikliyolarmış ki anlamadım canım

amin canım inşallah hepimiz için sonu güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…