tebrık ederım hayırlı guzel haberler al ınsallah.ben gunde 2kez vajinal yoldan alıyordum aynı hapı canım.doktorum agız yoluyla alınca fazla yan etkısı var dedı ve vajınadan alınca fitil gibi yani daha etkılı oluyor dedı.bıraz can sıkıcıydı ama bebişler için nelere katlanmadık kı
canım benım gecmıs olsun.allah hayırlı bılınclı doktorlarla karsılatrsın derdıne derman olsunlar ınsallah.rabbım fazla bekletmesin
canım senın dogum seklı bellı oldumu.sezaryne tarıhı falan verdımı doktorun
sezeryan tarihi vermişti ama ben normal istedim, son güne kadar beklicez bakalım bi gelişme de yok şimdilik
canım çok tşk. edrim. ilk düşüğümde kese görünmedi. ama o zaman plansız hamile kalmıştım ve hiçbirşey kullanmıyordum. ikincisinde coraspin kullan, yumurtlamadan sonra da iğne dedi. ama ben coraspini kullanmamıştırm. sadece 0,4 clexane kullandım. onda da adet günümde hcg testi yaptırdım. onda 76 çıktı. iki gün sonra 36'ya düşmüştü. değer. o zaman gittiğimde çok küçük bir şey görünüyor. demişti. zaten kanamada başladığından müdahaleye gerek yok kendiliğinden düşer dedi. öyle oldu. bu 3. bakalım. daha kese falan görmedik. çarşamba gel dedi. herşey normal giderse keseyi görücez inş. bu sefer. hep erken düştüğü için şu an bilemiyorum.
bende salı kontrole gittim aslında kontrolum bugündü ama dayanamadımallaha şükür herşey yolunda karın ve kasık ağrılarım oluyodu doktorum normal dedi bu haftadan sonra olurmuş bebş de bazen çok hareketli bazende fazla hereket etmiyor korkuyorum dedim olabilir hergünü aynı olmaz doğuncada öyle olurlar bi gün saki bi gün yaramaz olurlar günde en az 10 hareket ederse ssorun yok demekmiş gelelim iğne konusuna artık kesmeliyiz dedi baktı benim moralim bozuluyor gün aşırıya düş şimdilik dedi ama bi dahaki kontrolde artık kesmeliyiz dedi bakalım ne kadar oyalayabileceğim doktorcuğumu tabi ben bi dahaki kontrole kadar yine hergün yapıcam:18:kontrol 15 gün sonra zaten bebek önden gittiği için o zaman 35 haftalık olacak inşallah rabbim izin verirse belki o zaman keserim:18:birde o gün nst istedi benden haberler böyle darısı sizlerin başına
çarşamba günü gittiğin zaman idrara sıkışık olarak gidersen kese daha net görülür. inş hayırlı güzzel haberlerini burdan alırız kendine de çok dikkat et
canım hayırlı olsun inş. sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun sorunsuz. uöarım herşey dilediğin gibi olur.
bu hamılelıgınde mı oldu canım klomenle hamılelıgın senın
hepınızı cok ozledım bayadır gıremıyodum siteye, bayramda 3. bebegı dusurdum
kromozom testı yapıldı megersem kromozomumdada bozukluk varmıs
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
hepınızı cok sevıyorum dualarım hala sızınleee
bende salı kontrole gittim aslında kontrolum bugündü ama dayanamadımallaha şükür herşey yolunda karın ve kasık ağrılarım oluyodu doktorum normal dedi bu haftadan sonra olurmuş bebş de bazen çok hareketli bazende fazla hereket etmiyor korkuyorum dedim olabilir hergünü aynı olmaz doğuncada öyle olurlar bi gün saki bi gün yaramaz olurlar günde en az 10 hareket ederse ssorun yok demekmiş gelelim iğne konusuna artık kesmeliyiz dedi baktı benim moralim bozuluyor gün aşırıya düş şimdilik dedi ama bi dahaki kontrolde artık kesmeliyiz dedi bakalım ne kadar oyalayabileceğim doktorcuğumu tabi ben bi dahaki kontrole kadar yine hergün yapıcam:18:kontrol 15 gün sonra zaten bebek önden gittiği için o zaman 35 haftalık olacak inşallah rabbim izin verirse belki o zaman keserim:18:birde o gün nst istedi benden haberler böyle darısı sizlerin başına
slm kızlar daha önceden bu forma yazmıştım bende faktör 5 lıeden mutasyonu heterizigot taşıyıcısıyım izmirde oturuyorum geçen sene dış gebelik amiliyatı nedeniyle sağ tüpüm alındı 1 sene oldu şimdi tekrardan tedaviye başlama kararı aldım
SAİT YÜCEBİLGİN nin ismini çok duydum ege ünüversitesinde prof.muş 20 eylül'e ilk randevumu aldım. bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
izmirde oturupta tedavi görenler varmı aranızda .sait beyde tedavi olan varmı
kızlar ben 31+2 haftalık hamileyim tüp bebekle oldu benim hamileliğim clexan ilk 3 ay kullandım sonra coraspine devam etmem söylendi tüp bebek merkezinden ben istanbulda yaptırdım şuan eskişehirde yim o yüzden dr değişti ordakiler 32. hafta bırakabilirsin dedi ama bu dr doğuma kadar devam edebiliriz dedi kafam karışık ne yapacam kime uyucam bilmiyorum bebişimi sağlıkla alırım kucama inşallah herkes sağlklı evlatlarına kavuşsun benim gibi olan son zamana kadar kullanan varsa paylaşırsa sevinirim
kızlar bende hala kırmızılanmadım.yarın kendi doktoruma 4 de randevum.cumartesi haber ederim ne olduğumu..hamile mi,menopoz mu
prolaktinime baktırdım 35 çıktı.nasıl????yüksek mi iyi micanım kusura bakma görmemişim şimdi farkettim. evet canım bu hamileliğim ilk ayımdı allahım nasip etti. kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
geçmiş olsun canım. umarım bebeğin çok bekletmez seni :)
yine mi erken gittin :) neyse ki az kaldı . bir tanıdığımızın doktoru iğnesini 5.ayda kesmiş. nitekim oda bırakmış. şu anda 35.haftasında çok şükür sağlıkla ilerliyor. ama yerinde olsam benimde bırakasım gelmezdi :) doktoruma sordum doğumdan 1 gün önce bırakıcaz iğneyi dedi. bu arada doktorun bebeğin ileride olması konusunda ne diyor. endişe edilecek bir durum yok di mi. benim ki ileri doktorum olumsuz bişey demedi ama bikaç yerde bazı doktorların bu durumda panik yaptığını okudum.
canım ben izmirdeyim. ama doktorum özel yani bir kuruma bağlı değil. düşünürsen yazarım . sait beyin adını duydum ama tedavisi nasıldır bilmiyorum
ben henüz sona gelemesemde doktorum hapı sanırım 36 da kesicek. iğneyide 1 gün kala dedi. hapı erken bırakıyolar genelde ama 32 de çok erken değil mi.
ne menopozu tatlım ya. iki şık var. ya hamilesin yada prolaktinin yükselmiştir. benim adetim düzensiz olduğunda prolaktinim yüksek çıkmıştı. inşallah birinci şıktır.
prolaktinime baktırdım 35 çıktı.nasıl????yüksek mi iyi micanım kusura bakma görmemişim şimdi farkettim. evet canım bu hamileliğim ilk ayımdı allahım nasip etti. kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
yine mi erken gittin :) neyse ki az kaldı . bir tanıdığımızın doktoru iğnesini 5.ayda kesmiş. nitekim oda bırakmış. şu anda 35.haftasında çok şükür sağlıkla ilerliyor. ama yerinde olsam benimde bırakasım gelmezdi :) doktoruma sordum doğumdan 1 gün önce bırakıcaz iğneyi dedi. bu arada doktorun bebeğin ileride olması konusunda ne diyor. endişe edilecek bir durum yok di mi. benim ki ileri doktorum olumsuz bişey demedi ama bikaç yerde bazı doktorların bu durumda panik yaptığını okudum.
canım ben izmirdeyim. ama doktorum özel yani bir kuruma bağlı değil. düşünürsen yazarım . sait beyin adını duydum ama tedavisi nasıldır bilmiyorum
ben henüz sona gelemesemde doktorum hapı sanırım 36 da kesicek. iğneyide 1 gün kala dedi. hapı erken bırakıyolar genelde ama 32 de çok erken değil mi.
ne menopozu tatlım ya. iki şık var. ya hamilesin yada prolaktinin yükselmiştir. benim adetim düzensiz olduğunda prolaktinim yüksek çıkmıştı. inşallah birinci şıktır.
canım ben de sana katılıyorum mesela kendimi örnek göstereyim biri 11 haftalık bir diğeri 4 haftalık(sadece kese oluşmuştu) düşüğüm oldu ve yapılan araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması yani 3 tane heterozigotum çıktı şu an ilaç içiyorum.doktoruma da sordum düşüklerim farklı oldu diye o da olur bu şekilde dedi. güzel dileklerine katılıyorum canım
ewet kuzucum kuzenimi getirdim azcık bana yardım etsin arkadaş olsun diye uzun süre kalıcak inş.hoşgeldin canım . yatılı misafirlerin var galiba kolay gelsin.biz iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl.
canım benim öncelikle çok geçmiş olsunhepınızı cok ozledım bayadır gıremıyodum siteye, bayramda 3. bebegı dusurdum
kromozom testı yapıldı megersem kromozomumdada bozukluk varmıs
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
hepınızı cok sevıyorum dualarım hala sızınleee
pgt topiği var canım, orda hep böyle sorunları olan arkadaşlar var.
tüp bebek yapan dr.lar doğal yolla mümkün değil diyolar ama bizim pgt de sağlıklı bulunamadı, doğal yolla bulduk sağlıklıyı allahın izniyle.
sendeki sorun hakkında tam bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.
inş sağlıkla gelir bebeğin, zor süreçler bunlar..
bende kullandım b12 sanırım 4-5 aya kadardı sonra tahlilde baya yükseldiğini görünce bıraktık
ewet kuzucum kuzenimi getirdim azcık bana yardım etsin arkadaş olsun diye uzun süre kalıcak inş.
sen nasılsın canım
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
rabbim dermanı olan dert versin inş.
PGT yöntemiyle sağlıklı evlatlar edineceğine eminim rabbim yolunuzu açık etsin
oy maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim bizde bu günlere gelebiliriz inş.
UMUDUM
sen nasılsın canım
canım kusura bakma görmemişim şimdi farkettim. evet canım bu hamileliğim ilk ayımdı allahım nasip etti. kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
hildan, benimde biri boş iki kez de 7. haftalarda biten gebeliklerim var. Hem haşimato troidim var hem de 3 pıhtılaşma sorunum (MTHFR 677 heterozigot, PAI-1 ve 5g/5g) var. İlaç içiyorum demişsin, ne kullanıyorsun?
canım kusura bakma görmemişim şimdi farkettim. evet canım bu hamileliğim ilk ayımdı allahım nasip etti. kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
ewet kuzucum kuzenimi getirdim azcık bana yardım etsin arkadaş olsun diye uzun süre kalıcak inş.
sen nasılsın canım
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
rabbim dermanı olan dert versin inş.
PGT yöntemiyle sağlıklı evlatlar edineceğine eminim rabbim yolunuzu açık etsin
oy maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim bizde bu günlere gelebiliriz inş.
UMUDUM
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?