Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bende hala kırmızılanmadım.yarın kendi doktoruma 4 de randevum.cumartesi haber ederim ne olduğumu..hamile mi,menopoz mu

canım ne menopozu bazen mevsim değişikliğinde olur böyle değişimler benimde adetlerim çok düzenlidir bi keresinde böyle gecikmişti dedim kesin hamileyim test yaptırmaya gittim hamileyim ya değer öğrencem havamı aldım mltm de dediği gibi prolaktinden olabilir benimde yükseldiğinde adetim azalıyordu

kızlar b12 vitamininden bahsetmişsiniz benim dr zinco hap folbiol asp. verdi. b12 vitamini hakkında bilginz var mı ne için verildi size

ben b vitamini olarak bemiks içiorum. pıhtılaşma problemi olanlarda b12 eksikliği yaşanabiliyormuş. pıhtılaşma problemi ile ilgili olan bazı genler folikasit ve b vitamini takviyesi ile de düzeltilebiliyormuş.

Son düzenleme:
kızlar mrb. ben bugün tekrar kan verdim özeldeki dr. gerek yok çarşamba gel dedi. ama ben duramadım. çarşamba değerim 341'di. bugün 700 civarı olması gerekiyor galiba. sonucu öğleden sonra alınca bildiririm size. ama benim ara ara kasıklarıma şiddetli kramplar giriyo. bu normal mi. yoksa yine düşük mü korkuyorum.

kızlar b12 vitamininden bahsetmişsiniz benim dr zinco hap folbiol asp. verdi. b12 vitamini hakkında bilginz var mı ne için verildi size

özellikle mthfr faktörü olanlarda B12 düşüklüğü olabilirmiş, vücut bu vitamini sentezlemede sorun yaşıyomuş. benim düşük çıkmıştı B12.

bende hamile kalmadan zinco c kullanmıştım bizim gibi pıhtılaşma problemi olanlara doktorların dikkate aldıkları b12 eksikliği olabilr diye hemen veriliyor

kasıklarda ağrı normal canım benimde sanki içerde ip gerilir gibi ağrılarım oluyodu ama yinede çok ayakta kalma dinlen fırsat buldukça inşallah sonucunda yükselmiştir

kasıklarda ağrı normal canım benimde sanki içerde ip gerilir gibi ağrılarım oluyodu ama yinede çok ayakta kalma dinlen fırsat buldukça inşallah sonucunda yükselmiştir

aynen canım senin dediğin gibi ağrılar oluyor. bu aralar pek dinlenmeye fırsatım olmadı. inş. herşey yolundadır. sonucu çok merak ediyorum.

Merhba arkdslar. Benim 3. Gebeligim ama Allah izin verirse ilk bbegim olcak diger ikisi dusmustu
İzmirdeyim, ozel bi doktora gidiyrm, fraxiprin 0,4 luk igne vuruyorum, vajinadan progestrn hapi atiyorum, gunasiri
ecopirin kullaniyorum, ve hergun folicplus ve vitamin kullaniyorum. 5+2 yim, haftaya kontrlm var
İnsss her sey yolundadir Rabbim mubarek cuma gununde isteyen herkese nasip etsin bizler de saglikla kucgmza aliriz ins :)

canım değerin yükselmişse sorun yok demektir.kramplar normaldir olur. sonucunu mutlaka bildir

Kızlar yine bir kayıp. Değerim 291'e düşmüş ne yapacağımı artık bilmiyorum

canım çok üzüldüm bu son olsun inşallah..ama artık aklı selim düşüneceksin... konusunda uzman çok iyi bir kadın doğum uzmanı bul..her türlü tetkiklerini yaptır ama ne varsa hepsini topla ve doktorun değerlendirsin sana en uygun yolu gösterecektir..sakın ümitsizliğe kapılma..sabret canım ama dediğim gibi üzülmek bir sonuç vermiyor..sen açıkgöz ve akıllı olacaksın doktorunu iyi seçeceksin..benimde çok kayıbım oldu...ama doğru doktoru bulduğuma inanıyorum ve bu zamana kadar geldim..inşallah sende böyle güzel günler göreceksin..ben inanıyorum canım..kaybın için tekrardan geçmiş olsun inşallah..dualarımız hepimiz için ...

Kızlar yine bir kayıp. Değerim 291'e düşmüş ne yapacağımı artık bilmiyorum

canım çok üzüldüm ama sakın yılma belki de hakkında böylesi daha hayırlıdır. doktoruna git ne tür bir gebeliktir diye sor kese oluşmuş mu öğren ve bundan sonra eğer bu dr.un iyi değilse araştır daha iyi bi doktorla devam ettt hiç üzme kendini eğer bikaç hafta daha geçmiş olsaydı fiziken de etkilenirdin en azından şimdi kendiliğinden adet gibi düşürecenn. hiç üzme tatlı canını

gecmıs olsun canım sen pırtılaşma faktorlerı yaptırmamışmıydın kı kromozon yaptırmısmıydın sımdı benımde onceden dusuyor ıcıme korku bındı ben de kromozonda bısey cıkmadıydı

ben dıger hamılelıgımde kullandım baş donmesı uyusukluk yapıyor doktora soyledım fıtıl olarak kullan dedı ben de fıtıl olarak kullandım ve cabuk etkı edıyormuş fıtıl olarak da yan etkıde yapmıyormuş arkadasımda kullanmıstı fıtıl olarak

Senay çok üzüldüm canım, inşallah bir çıkışımız olacak hepimizin bir durumdan. bu forumda bir dolu güzel örnek var bu sorunu aşmış, biz de aşacağız Allahın izniyle...

Kızlar doktor tavsiyelerimizi paylaşalım mı? Her kadın doğumcu anlamıyor bu konudan, lütfen iyi doktor bulanlar(bu konudan anlayan) paylaşsınlar. Ben doktorumu çok seviyorum ama bu konuda uzman bir doktor( sizlerden gelen olumlu yorumları olan) olsa ona görünmek isterim.

Lütfen paylaşalım,öpüyorum hepinizi

kızlar bana anadolu yakasında bu pıhtılaşmayla ilgili bilgili doktor tavsiye eder misinizzz?

ben erdemm e gıdıyorum hmıle degılım ama arkadasımın esı ona gıtmısytı onda ıgm ıgg sorunu varmış ben de başladım kntrol amaclı gıttım tup bebek doktoru umranıyede sen de başka doktor ogrenırsen ozelden at bana bazen yorumları okumuyorum vakıt bulup ozelde en azından gormem mumkun oluyor

canım nasılsın sana özelden msj yazdım kaç sefer ama kutun doluydu inşallah biraz toparlanabilmişsindir merak ediyorum seni allaha emenet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…