kızlar bende hala kırmızılanmadım.yarın kendi doktoruma 4 de randevum.cumartesi haber ederim ne olduğumu..hamile mi,menopoz mu
kızlar b12 vitamininden bahsetmişsiniz benim dr zinco hap folbiol asp. verdi. b12 vitamini hakkında bilginz var mı ne için verildi size
kızlar b12 vitamininden bahsetmişsiniz benim dr zinco hap folbiol asp. verdi. b12 vitamini hakkında bilginz var mı ne için verildi size
kızlar mrb. ben bugün tekrar kan verdim özeldeki dr. gerek yok çarşamba gel dedi. ama ben duramadım. çarşamba değerim 341'di. bugün 700 civarı olması gerekiyor galiba. sonucu öğleden sonra alınca bildiririm size. ama benim ara ara kasıklarıma şiddetli kramplar giriyo. bu normal mi. yoksa yine düşük mü korkuyorum.
kasıklarda ağrı normal canım benimde sanki içerde ip gerilir gibi ağrılarım oluyodu ama yinede çok ayakta kalma dinlen fırsat buldukça inşallah sonucunda yükselmiştir
kızlar mrb. ben bugün tekrar kan verdim özeldeki dr. gerek yok çarşamba gel dedi. ama ben duramadım. çarşamba değerim 341'di. bugün 700 civarı olması gerekiyor galiba. sonucu öğleden sonra alınca bildiririm size. ama benim ara ara kasıklarıma şiddetli kramplar giriyo. bu normal mi. yoksa yine düşük mü korkuyorum.
Kızlar yine bir kayıp. Değerim 291'e düşmüş ne yapacağımı artık bilmiyorum
hepınızı cok ozledım bayadır gıremıyodum siteye, bayramda 3. bebegı dusurdum
kromozom testı yapıldı megersem kromozomumdada bozukluk varmıs
sımdı onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonrakı ay da kısmetse tüp bebek tedavisine baslıcaz.
cok ıyı bı perınotolojı doktoruna gıtmıstım pozıtıf sonucu alınca kese olmadan sana ıgne veremeyız dedı dusuklerının nedenıde kan ıhtılasmasıyla alakalı degıldır dedı cunku bebek anne karnınana dusmeden pıhtılasma olusmuyormus. onu sonra genetık doktoruylada konustum oda aynısını soyledı bız 9. haftadan sonra beklerız pıhtılasma dedı.. velhasıl 3. bebegımde gıtmıs oldu..
ınsallah tup bebek tedavım olumlu sonuc verır de bende saglıkla bebegımı kucagıma alırım..
hepınızı cok sevıyorum dualarım hala sızınleee
ben herhalde 200 mg kullansam uçarım gibi geliyo. resmen dengemi sağlayamıyorum konuşamıyorum. boşlukta gibi oluyorum. dr. akşam 2 tane demişti. ben de akşam 6 gibi bir tane 11-12 gibi bir tane alıyorum. ne yapayım böyle çözüm ürettim. eşim de endişelendi. illaki dr. a sor başka bir ilaç versin diye. ama şimdilik ben gerekiyorsa diye fazla da direnmiyorum. bakalım çarşamba tekrar sorucam.
kızlar bana anadolu yakasında bu pıhtılaşmayla ilgili bilgili doktor tavsiye eder misinizzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?