canım çok üzüldüm bu son olsun inşallah..ama artık aklı selim düşüneceksin... Konusunda uzman çok iyi bir kadın doğum uzmanı bul..her türlü tetkiklerini yaptır ama ne varsa hepsini topla ve doktorun değerlendirsin sana en uygun yolu gösterecektir..sakın ümitsizliğe kapılma..sabret canım ama dediğim gibi üzülmek bir sonuç vermiyor..sen açıkgöz ve akıllı olacaksın doktorunu iyi seçeceksin..benimde çok kayıbım oldu...ama doğru doktoru bulduğuma inanıyorum ve bu zamana kadar geldim..inşallah sende böyle güzel günler göreceksin..ben inanıyorum canım..kaybın için tekrardan geçmiş olsun inşallah..dualarımız hepimiz için ...
canım ne diyeceğimi inanki bilmiyorum senin hissettiklerini bende yaşadım ama her seferinde toparlanmak zorundaydım inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle bir gün seninde kucağına doldurur
canım çok üzüldüm ama sakın yılma belki de hakkında böylesi daha hayırlıdır. Doktoruna git ne tür bir gebeliktir diye sor kese oluşmuş mu öğren ve bundan sonra eğer bu dr.un iyi değilse araştır daha iyi bi doktorla devam ettt hiç üzme kendini eğer bikaç hafta daha geçmiş olsaydı fiziken de etkilenirdin en azından şimdi kendiliğinden adet gibi düşürecenn. Hiç üzme tatlı canını
Senay çok üzüldüm canım, inşallah bir çıkışımız olacak hepimizin bir durumdan. bu forumda bir dolu güzel örnek var bu sorunu aşmış, biz de aşacağız Allahın izniyle...
Kızlar doktor tavsiyelerimizi paylaşalım mı? Her kadın doğumcu anlamıyor bu konudan, lütfen iyi doktor bulanlar(bu konudan anlayan) paylaşsınlar. Ben doktorumu çok seviyorum ama bu konuda uzman bir doktor( sizlerden gelen olumlu yorumları olan) olsa ona görünmek isterim.
Lütfen paylaşalım,öpüyorum hepinizi
Kızlar yine bir kayıp. Değerim 291'e düşmüş ne yapacağımı artık bilmiyorum
aynen öyle canım allah kimseye yaşatmasın. ama bu sefer 3 aydır ilaçlarımı düzenli kullanoyodum. iğneme de başlamıştım. buna rağmen bu sefer de aynı şekilde kaybetmem gerçekten güç oldu. ne yapacağımı şaşırdırm. sanırım ankarada iyi bir doktor bulmam gerekecek artık çok yıprandım. bu üçüncü oldu.canım ya ne diyim bilemedim Allah bidaha bu acıyı yasatmasın çok zor hep bu yoldan geçtik seni çok iyi anlıyorum ah canım benim Allah yardımcın olsun inan sözün bittiği yer bişi diyemiyorum
aynen öyle canım allah kimseye yaşatmasın. ama bu sefer 3 aydır ilaçlarımı düzenli kullanoyodum. iğneme de başlamıştım. buna rağmen bu sefer de aynı şekilde kaybetmem gerçekten güç oldu. ne yapacağımı şaşırdırm. sanırım ankarada iyi bir doktor bulmam gerekecek artık çok yıprandım. bu üçüncü oldu.
canım vücut bozuk olan bebeği dışarı atarmış..böyle düşün ya doğup sakat olsaydı Allah göstermesin..biyolojik yapımız bile bizden daha iyi biliyor..gelelim doktor konusuna ben ankaralı değilim bursada oturuyorum ama ankaralı arkadaşlarım var..onlardan duymuştum cemil bey varmış özelde yani özel bir hastanede çalışıyor sanırım..birde hacettepe de sinan beksaç çok iyi diye duymuştum..umarım sende iyi doktorlar bulup içlerinden birinde karar verirsin canım benim..
bayramda kaybettim canım yne erken gebelik kayıbı dendi..doktorum arda lembet. bagdat caddesinde. ılk basta bende inanmamıstım bana ıgne vermemek ıcın yapıo fln dedım hatta bebek dusunce oturdum agladım anneme dedım bu adam beceremedı cocugum gene ondan dustu dıye. ama megersem dogru soyluyormus. erken dusuklerın nedenı cogunlukla kromozom bozuklugundan olurmus ..bebegın kesesı olusmadan ıgne verılmezmıs cunku bıyolojık olarak bebek anne rahımıne dusmeden doktorlar bunu gebelık olarak gormuyorlarmıs. hem arda bey soyledı hem memorıalın genetık doktoru hemde baska bır genetıkcı volkan bey var o ızah ettı tekrardan.
bız kan pıhtılasmasından dolayı bebegın embolı yapmasını 9. - 10. haftalardan sonra beklerız bu bboyledır annenın rahımde kan akımını yavaslatır ve dusukler gerceklesır erken dusuge neden olmazlar dedi 3 ayrı doktorda bunu ızah ettı..
eger kı kızlar sızdede benımkı gıbı erken dusuk oluyorsa mutlaka esınızle gıdın kromozom testınızı yaptırın.. cok pahalı bısey degıl sonuc 3 haftada cıkıyor kısı bası 165-200 arası degısıyor fıyatları.. ama devlet hastanelerındede yapıyorlarmıs bu testı karyotip analızı dıye gecıyor..
canım tüp bebek için baska doktorla gorustum normal yolla cocuk sahıbı olamazsın dedı aıle doktorumuz.sadece tüp bebekle saglıklı embrıyo bulup onunla olabılır dedı. aynı seyı tahlıllerımı kadıkoy sıfanın tüp bebek dktoru ve memorialın tüp bebek doktoru da syledı...
ama ben tüp bebek ıcın memorıal ı tercıh edıyorum kısmetse eger onumuzdekı ay rahım fılmını cektırıp ondan sonrakı adettede tüp bebege baslıcam ınsallah..
canım çok tşk edrim. Sanırım kendimi biraz toparlayınca araştyırmalara başlıycam ama inanın şu an kendimi çok aciz hissediyorum.bu sefer herşeyi doğru yaptığımı düşünmüştüm ama olmadı. Sanırım pıhtılaşmanın dışında başka bir sıkıntı var. şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Nasıl bir dr bulurum ne olur çıkmazda gibiyim rabbim dermansız dert vermesin. Yaşım 33 ve geç kalıyormuş gibi hissediyorum. Kafam çok karışık
sendedemi pıhtılaşma sorunu var bende de aynı bende avrupa yakasında bi doktor arıyorum artık bunaldım düşünmektennnnnnnn
aynen öyle canım allah kimseye yaşatmasın. ama bu sefer 3 aydır ilaçlarımı düzenli kullanoyodum. iğneme de başlamıştım. buna rağmen bu sefer de aynı şekilde kaybetmem gerçekten güç oldu. ne yapacağımı şaşırdırm. sanırım ankarada iyi bir doktor bulmam gerekecek artık çok yıprandım. bu üçüncü oldu.
Senay çok üzüldüm canım, inşallah bir çıkışımız olacak hepimizin bir durumdan. bu forumda bir dolu güzel örnek var bu sorunu aşmış, biz de aşacağız Allahın izniyle...
Kızlar doktor tavsiyelerimizi paylaşalım mı? Her kadın doğumcu anlamıyor bu konudan, lütfen iyi doktor bulanlar(bu konudan anlayan) paylaşsınlar. Ben doktorumu çok seviyorum ama bu konuda uzman bir doktor( sizlerden gelen olumlu yorumları olan) olsa ona görünmek isterim.
ben b vitamini olarak bemiks içiorum. pıhtılaşma problemi olanlarda b12 eksikliği yaşanabiliyormuş. pıhtılaşma problemi ile ilgili olan bazı genler folikasit ve b vitamini takviyesi ile de düzeltilebiliyormuş.
Merhba arkdslar. Benim 3. Gebeligim ama Allah izin verirse ilk bbegim olcak diger ikisi dusmustu
İzmirdeyim, ozel bi doktora gidiyrm, fraxiprin 0,4 luk igne vuruyorum, vajinadan progestrn hapi atiyorum, gunasiri
ecopirin kullaniyorum, ve hergun folicplus ve vitamin kullaniyorum. 5+2 yim, haftaya kontrlm var
İnsss her sey yolundadir Rabbim mubarek cuma gununde isteyen herkese nasip etsin bizler de saglikla kucgmza aliriz ins :)
canım vücut bozuk olan bebeği dışarı atarmış..böyle düşün ya doğup sakat olsaydı Allah göstermesin..biyolojik yapımız bile bizden daha iyi biliyor..gelelim doktor konusuna ben ankaralı değilim bursada oturuyorum ama ankaralı arkadaşlarım var..onlardan duymuştum cemil bey varmış özelde yani özel bir hastanede çalışıyor sanırım..birde hacettepe de sinan beksaç çok iyi diye duymuştum..umarım sende iyi doktorlar bulup içlerinden birinde karar verirsin canım benim..
Allah sabır versin.Umudu kaybetmek yok.Bizimde yüzümüz gülecek bir gün...
Cok gecmis olsun canim.. hissettiklerini cok iyi anliyorum zaten seni bizden daha iyi anlayan olamaz...
bende son dusugumde herseyi dogru yaptigimi dusunmustum... gebeligimi ogrenir ogrenmez 4. haftamda igneme baslamistim.. zaten coraspinde onceden kullaniyordum.. ama yine olmamisti..6. haftamin icinde dusuk yasadim... anlamadim neden ?
Doktorlar esimin spermine baktilar %5 sayi olarak az ve bu bile dusuk olmasinda bir etken olabilir...
sen ignene baslamismiydin??
kacinci haftandaydin...?
bende 33 yasindayim ayni seyleri hissediyoruz..ama uzulmeninde hicbir faydasi yok bize..
kendini toparlar ve yeniden baslarsin calismalara..Allahim daha beter acilardan korusun hepimizi..
galiba haklısın ben de şimdi onun araştırması içerisindeyimbende ignelerimi kullanmama ragmen kaybetmistimmm!!! o igneler umuttu oysa... daha iyi bir doktor bulmak lazim..
canım ben yumurtlama döneminden sonra 0,4 clexane başlamıştım. öğrenince de dr 0,6 verdi.coraspin ve diğerlerinin yanında bilemiyorum artık allahtan diyorum diyecek sözüm yok. dün çok fenaydım. bugün biraz daha toparladım kendimi. inş. en kısa zamanda rabbim sağlıkla hepimize verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?