Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok tşk edrim. Sanırım kendimi biraz toparlayınca araştyırmalara başlıycam ama inanın şu an kendimi çok aciz hissediyorum.bu sefer herşeyi doğru yaptığımı düşünmüştüm ama olmadı. Sanırım pıhtılaşmanın dışında başka bir sıkıntı var. şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Nasıl bir dr bulurum ne olur çıkmazda gibiyim rabbim dermansız dert vermesin. Yaşım 33 ve geç kalıyormuş gibi hissediyorum. Kafam çok karışık

canım ne diyeceğimi inanki bilmiyorum senin hissettiklerini bende yaşadım ama her seferinde toparlanmak zorundaydım inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle bir gün seninde kucağına doldurur

evet doğru söylüyosun sizler bana hep umut oldunuz. Inş. Bundan sonrakinde rabbim bana sağlıklısını verir demekten başka birşey gelmiyor şu an elimden

bu arada pazar günü tekrar kan istedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi başka birşey söylemedi. Benim öyleki hiç bir müdahaleye fırsat kalamadan kaybediyorum. Ben niğdedeyim ve niğdedeki en iyi bilinen dr lara gidiyorum. Sanırım ankaraya gideceğim henüz kanama başlamadı. Adetim bitsin ondan sonra pıhtılaşmanın dışında neler var onlara baktıracağım artık

sendedemi pıhtılaşma sorunu var bende de aynı bende avrupa yakasında bi doktor arıyorum artık bunaldım düşünmektennnnnnnn

canım ya ne diyim bilemedim Allah bidaha bu acıyı yasatmasın çok zor hep bu yoldan geçtik seni çok iyi anlıyorum ah canım benim Allah yardımcın olsun inan sözün bittiği yer bişi diyemiyorum
aynen öyle canım allah kimseye yaşatmasın. ama bu sefer 3 aydır ilaçlarımı düzenli kullanoyodum. iğneme de başlamıştım. buna rağmen bu sefer de aynı şekilde kaybetmem gerçekten güç oldu. ne yapacağımı şaşırdırm. sanırım ankarada iyi bir doktor bulmam gerekecek artık çok yıprandım. bu üçüncü oldu.

canım vücut bozuk olan bebeği dışarı atarmış..böyle düşün ya doğup sakat olsaydı Allah göstermesin..biyolojik yapımız bile bizden daha iyi biliyor..gelelim doktor konusuna ben ankaralı değilim bursada oturuyorum ama ankaralı arkadaşlarım var..onlardan duymuştum cemil bey varmış özelde yani özel bir hastanede çalışıyor sanırım..birde hacettepe de sinan beksaç çok iyi diye duymuştum..umarım sende iyi doktorlar bulup içlerinden birinde karar verirsin canım benim..

günaydın katılıyorum bu konuda sana cemocan. benimde 2.kaybımda doktor bu vücut Allah yapısı okadar güzel yaratmışki Allah bizi bebekte bi sorun oldumu onu vücut dışarı atmak istiyo ve bunu bi şekilde yapıyor demişti herşey Allahtan. verende alanda Allah. Allah sabır versin ne diyim çok zor.

evet iyi bir doktor diyorlar arda lembet icin bende cok duydum ama gitmedim kendisine..

Kacinci haftadaydi dusugun erken gebelik kaybi ama ne kadar erken?

Anne rahmine dusmeden gebelik olarak gormuyo bazi doktorlar dogru soyluyorsun ama iste o yuzden kimilerine gebelikden once igne uygulamasi yapiliyor.. ama diyorsanki Karyotip kromozom analizi sonucu kromozom bozuklugu var o durumda tup+pgt+kan pihtilasmasi tedavisi birlikde yurutulur.. Karyotip analizi sonuclarin nasil peki ?

Insallah saglikli hayirli bir gebelik sonucunda sende yavruna kavusursun canim..dualarimiz butun bu yolda husrana ugrayanlar icin zaten...

Cok gecmis olsun canim.. hissettiklerini cok iyi anliyorum zaten seni bizden daha iyi anlayan olamaz...

bende son dusugumde herseyi dogru yaptigimi dusunmustum... gebeligimi ogrenir ogrenmez 4. haftamda igneme baslamistim.. zaten coraspinde onceden kullaniyordum.. ama yine olmamisti..6. haftamin icinde dusuk yasadim... anlamadim neden ?

Doktorlar esimin spermine baktilar %5 sayi olarak az ve bu bile dusuk olmasinda bir etken olabilir...

sen ignene baslamismiydin??

kacinci haftandaydin...?

bende 33 yasindayim ayni seyleri hissediyoruz..ama uzulmeninde hicbir faydasi yok bize..

kendini toparlar ve yeniden baslarsin calismalara..Allahim daha beter acilardan korusun hepimizi..

bende ignelerimi kullanmama ragmen kaybetmistimmm!!! o igneler umuttu oysa... daha iyi bir doktor bulmak lazim..

Son düzenleme:

nerede yasiyorsun canim... evet su iyi doktorlar paylasilsa cok iyi olur.. neticede bu alanda uzman olan cok doktor yokk..

ben b vitamini olarak bemiks içiorum. pıhtılaşma problemi olanlarda b12 eksikliği yaşanabiliyormuş. pıhtılaşma problemi ile ilgili olan bazı genler folikasit ve b vitamini takviyesi ile de düzeltilebiliyormuş.

amin canimmm insallahhh..

çok teşekkür ederim canım dr. tavsiyelerin için. mutlaka değerlendireceğim şu an bir arayış içerisindeyim zaten. doğru söylüyosun sakat olmasından bu şekilde olması daha iyi herşeyin en iyisini güzel rabbim bilir. allah tez zmanda bana ve isteyen herkese çocuk sevgisini yaşatsın. allahım kimseyi bu sevgiden mahrum bırakmasın.

canım şu an sorun sadece pıhtılaşmamı onu bile bilmiyorum belki başka birşey var bu genetik bozukluk yüzünden biz sadece buna eğildik. şu an daha başka ne yapabilirim artık ona bakıyorum. eğer bilginiz olursa paylaşırsanız sevinirim. sizin paylaşımlarınız çok önemli benim için. çünkü ancak yaşayan bilir.

canım ben yumurtlama döneminden sonra 0,4 clexane başlamıştım. öğrenince de dr 0,6 verdi.coraspin ve diğerlerinin yanında bilemiyorum artık allahtan diyorum diyecek sözüm yok. dün çok fenaydım. bugün biraz daha toparladım kendimi. inş. en kısa zamanda rabbim sağlıkla hepimize verir.

Amin canim insallah..
ignelere bayagida erken baslamissin AMA kismet degilmis demekki; kismet ten ote yol demek diye dusunmelimiyiz, yoksa

Biryerlerde gozden kacan bisey varda bir sorun bizmi bilmiyoruz? Yinede alaninda uzman bizi didik didik arastiracak uzman doktorla yola devam etmek lazimmm

Benim esim in spermi sayi olarak Az cikti doktor diyorki bu bile bir etken olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…