doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ?
Devletin karsilamasi icin 3 dusuk olmasi gerekiyor. Bir de bazi doktorlar bir tane dusuk oldugu zaman herkese olur diye arastirma zahmetine girmiyorlar, ilgilenen bir doktor bulman lazim. Bu arada devlete gidip 3 dusuk yaptim dersen kanit istemiyorlar :)
doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ?
Butun testleri ayni yerde mi yaptirmistin? Insallah artmaya devam eder.kızlar mrb. şu an şaşkınım ve ne düşüneceğimi bilemiyorum. çarşamba 341 olan hcg değerim cuma günü 295'e düşmüştü. bugün tekrar yapmtırım 834 çıktı sonu. dr. aradım salı tekrar yaptıracaksın şu an bişey söylemek için çok erken dedi. korkuyorum şu an. bilginiz varmı
masal sen hangi iğneyi kullandın cnm iğne dozu benim kafama çok takılmış durumda neye göre belirliyo bu doktorlar bunu bende de 2 kayıp sonrası araştırmada çıktı mtfhr 1298 3. cüsünde aynısını yaşamak istemiyorumm beni bilgilendirmisin corasprin kullandınmı yanı sıra
arkadaşlar izmirde yaşayanlar iyi doktor ve hastane isimlerini paylaşabilir miyiz?ben izmirde yaşıyorum homozigot mutant çıktı ve 2 kez düşük yaşadım şimdi pıhtılaşma testini tekrar yaptırdım ege üniversitesi bu işte en iyisi olduğu için.ayrıca eşimle genetik testini de yaptıracağız.ilk gebelik kaybından sonra öğrendik pıhtılaşma olduğunu 2.sinde ise adet gecikmesinden 5 gün sonra başladık iğneye fakat geç kalmışız.şimdi test sonuçlarını bekleyeceğiz birde yeni doktorumuz ibrahim bey kürtajdan sonra 1 ay korunmanız yeterli dedi.fikriniz varsa paylaşır mısınız. herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin rabbim.amin.
kızlar merhaba bende sulandırma iğnesi kullanıyorum 27. haftamdayım ve gebeliğimin başından beri göbekten vuruyorum iğnemi
size bi sorum var iğnenin bebeğime ulaşması imkansız belki ama iğne yaptığım anlarda tekmeliyo ve ben ona değmesinden çok korkuyorum
böyle bişey olma ihtimali var mı acaba
Butun testleri ayni yerde mi yaptirmistin? Insallah artmaya devam eder.
arkadaşlar izmirde yaşayanlar iyi doktor ve hastane isimlerini paylaşabilir miyiz?ben izmirde yaşıyorum homozigot mutant çıktı ve 2 kez düşük yaşadım şimdi pıhtılaşma testini tekrar yaptırdım ege üniversitesi bu işte en iyisi olduğu için.ayrıca eşimle genetik testini de yaptıracağız.ilk gebelik kaybından sonra öğrendik pıhtılaşma olduğunu 2.sinde ise adet gecikmesinden 5 gün sonra başladık iğneye fakat geç kalmışız.şimdi test sonuçlarını bekleyeceğiz birde yeni doktorumuz ibrahim bey kürtajdan sonra 1 ay korunmanız yeterli dedi.fikriniz varsa paylaşır mısınız. herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin rabbim.amin.
kızlar mrb. şu an şaşkınım ve ne düşüneceğimi bilemiyorum. çarşamba 341 olan hcg değerim cuma günü 295'e düşmüştü. bugün tekrar yapmtırım 834 çıktı sonu. dr. aradım salı tekrar yaptıracaksın şu an bişey söylemek için çok erken dedi. korkuyorum şu an. bilginiz varmı
nerede yasiyorsun canim... evet su iyi doktorlar paylasilsa cok iyi olur.. neticede bu alanda uzman olan cok doktor yokk..
kızlar mrb. şu an şaşkınım ve ne düşüneceğimi bilemiyorum. çarşamba 341 olan hcg değerim cuma günü 295'e düşmüştü. bugün tekrar yapmtırım 834 çıktı sonu. dr. aradım salı tekrar yaptıracaksın şu an bişey söylemek için çok erken dedi. korkuyorum şu an. bilginiz varmı
hayır ama daha önce de bu şekilde farklı yerlerde yaptırdığımda beni yanıltmamıştı. umarım sadece yanlışlıktır. ama pek değil sanırım. inşallah hala benimle ve sağlıklıdır bebişim. pek ümitlendirmek istemiyorum kendimi ama yine de inşanoğlu inşallah demekten ve ilaçlarımı kullanmaktan başka birşey gelmiyor elimden
günaydın canım haftasonu yoktum bazen işyerinde açıyorum seni çok merak ettim yazılanlara baktım senin değerlerini görünce şaşırdım belki herşey yolundadır. ama genelde doktorlar hep aynı laboratuardan yaptır derler testi çünkü farklı farklı çıkabiliyo.benim 4 haftalık düşükte değerim 530 dan yavaş yavaş düşmeye başladı(karın ağrılarm sayesinde farkettim bi aksilik olduğunu) ve 2 günde bir test yapıyodum hep düşüyodu bi ara yüksldi ( tabi seninki kadar çok yükselmemişti) değerim dru aradım dış gebelik olabilir dedi daha da korktum neyse ertesi gün baktğmda tekrardan düşüşe geçmişti bazen laboratuar yanıltabiliyor. sen yarın tam olarak herşeyi öğrenirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?