Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ?

Devletin karsilamasi icin 3 dusuk olmasi gerekiyor. Bir de bazi doktorlar bir tane dusuk oldugu zaman herkese olur diye arastirma zahmetine girmiyorlar, ilgilenen bir doktor bulman lazim. Bu arada devlete gidip 3 dusuk yaptim dersen kanit istemiyorlar :)

doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ? herhangi bir sorun yaşar mıyım sonra gel falan derler mi

öyleyse tamam devlete giderim... onlarda geç gün veriyor ( yarın randevu için uğraşayım çok teşekkürler

doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ?

Devletin karsilamasi icin 3 dusuk olmasi gerekiyor. Bir de bazi doktorlar bir tane dusuk oldugu zaman herkese olur diye arastirma zahmetine girmiyorlar, ilgilenen bir doktor bulman lazim. Bu arada devlete gidip 3 dusuk yaptim dersen kanit istemiyorlar :)

Butun testleri ayni yerde mi yaptirmistin? Insallah artmaya devam eder.

canım çok geç cevap verdim kusura bakma. evde değildim şimdi geldim. canım korunmayı bıraktıktan sonra folikasit ve corasprin 100lük kullandım hamile kaldığımı anladığımdada hemen 0.4lük clexane iğne başladım doktor bunu neye göre belirledi bilmiyorum. hiç sormadım. bu arada son kürtajımdan sonra 5 ay korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım sabırlı olmak gerekiyor

arkadaşlar izmirde yaşayanlar iyi doktor ve hastane isimlerini paylaşabilir miyiz?ben izmirde yaşıyorum homozigot mutant çıktı ve 2 kez düşük yaşadım şimdi pıhtılaşma testini tekrar yaptırdım ege üniversitesi bu işte en iyisi olduğu için.ayrıca eşimle genetik testini de yaptıracağız.ilk gebelik kaybından sonra öğrendik pıhtılaşma olduğunu 2.sinde ise adet gecikmesinden 5 gün sonra başladık iğneye fakat geç kalmışız.şimdi test sonuçlarını bekleyeceğiz birde yeni doktorumuz ibrahim bey kürtajdan sonra 1 ay korunmanız yeterli dedi.fikriniz varsa paylaşır mısınız. herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin rabbim.amin.

kızlar merhaba bende sulandırma iğnesi kullanıyorum 27. haftamdayım ve gebeliğimin başından beri göbekten vuruyorum iğnemi
size bi sorum var iğnenin bebeğime ulaşması imkansız belki ama iğne yaptığım anlarda tekmeliyo ve ben ona değmesinden çok korkuyorum
böyle bişey olma ihtimali var mı acaba

atis merhaba testi 1. düşükten sonra mı yaptırdın ayrıca tromboz paneli mi yaptırdığın test ??? beni bu konuda aydınlatabilirmisin ?? ben 1 düşük yaşadım patolojide bebeğimin beslenmediğini öğrendim. dr um hamile kalır kalmaz gel coraspin vericem dedi. şimdi benim içim içimi yiyor ya kan pıhtılaşması varsa diye...şu an 2. adetimi oluyorum.. kasım aralık gibi tekrar gebelik düşünüyorum.. amiiin diyorum güzel dileklerin için.. bildiklerini paylaşırsan çok sevinirm.. iyi akşamlar...

canım böyle bir şey olması imkansızkorkma tatlım. iğne vurduğun sırada geriliyorsan bebeğin de farkediyordur.

sağolun ya aslında imkansız olduğunu biliyorum ama birinden duymaya ihtiyacım vardı
tam da iğneyi vurduğum yeri tekmeleyince korkuyorum ister istemez

kızlar bana kargoyla milupadan tanıtım seti ve indirim kuponları geldi galiba üye olmuşum hatırlamıyorum.indirim kuponları çok iyi ama saolsunlar çok işe yarıcak

Butun testleri ayni yerde mi yaptirmistin? Insallah artmaya devam eder.

hayır ama daha önce de bu şekilde farklı yerlerde yaptırdığımda beni yanıltmamıştı. umarım sadece yanlışlıktır. ama pek değil sanırım. inşallah hala benimle ve sağlıklıdır bebişim. pek ümitlendirmek istemiyorum kendimi ama yine de inşanoğlu inşallah demekten ve ilaçlarımı kullanmaktan başka birşey gelmiyor elimden

canım kürtajdan sonra genelde dr. lar 5-6 ay korunma diyorlar. iyice bir araştır istersen. allah korusun tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak oldukça yıpratıyor insanı.

inşallah sağlıkla sağlıklıca,sağ salim ve sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya bebişin.seninle kalır ve sana tutunur.içimden birden kızın demek geldi,kızın mı olacak ne....

Şenaycim 2. Testi başka yerde yatırdıysan ondan dusuk çıkmış olabilir , yükseldiğine göre hersey yolunda sanki

bu arada benim hayaller suya düştü.prolaktinin iyi dedi doktor.istersen ilaç verelim dedi.yumurtalığın biri büyümüş ama sönmeye başlamış bu iyi demekki yumurtluyorsun dedi.zaten cuma doktora gitmeden önce akıntım pembeleşmişti sanki doktora gitmemi bekliyordu.adet içinde ilaç verdi akıntın değişmiş adete döndürürse içme dedi.bugünde demin yani 2 büyük kan pıhtısı geldi.burda okumuştum suya tuttum et parçası gibiydi titreye titreye korkuyla aradım doktorumu iyi bişey o korkme kalınlaşan rahim duvarından geliyor dedi.bana birde 6 ay bekleyelim hamile kalamazsan çatlatma hapı kullanalım dedi.bakalım nasip.muaynaneden ağlayarak çıktım çünkü gerçekten hamile olduğuma inanıyordum.o kadar ölüm gördüm(anne-abi-baba-evlat ki 3 yıl içinde)tık demeden oldum.olmayınca hamileleiğe yorumladım.bakalım nasip ne zamana

günaydın canım haftasonu yoktum bazen işyerinde açıyorum seni çok merak ettim yazılanlara baktım senin değerlerini görünce şaşırdım belki herşey yolundadır. ama genelde doktorlar hep aynı laboratuardan yaptır derler testi çünkü farklı farklı çıkabiliyo.benim 4 haftalık düşükte değerim 530 dan yavaş yavaş düşmeye başladı(karın ağrılarm sayesinde farkettim bi aksilik olduğunu) ve 2 günde bir test yapıyodum hep düşüyodu bi ara yüksldi ( tabi seninki kadar çok yükselmemişti) değerim dru aradım dış gebelik olabilir dedi daha da korktum neyse ertesi gün baktğmda tekrardan düşüşe geçmişti bazen laboratuar yanıltabiliyor. sen yarın tam olarak herşeyi öğrenirsinn

inşallah canım herşey yolundadır. ama benim de kasıklarımda ağrı vardı. özellikle ayağa kalktığımda. bilmiyorum belki yorgunluktan oldu. bu aralar yoğun ve stresli bir dönemime denk geldi çünkü. yani anlıyacağın herşey üst üste geldi. cumartesi ve pazar sürekli yattım. kasıklarımdaki ağrı da azaldı ama tabi dediğin gibi yarın netleşecek. umarım bebişim sağlıklı ve benimledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…