Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah sağlıkla sağlıklıca,sağ salim ve sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya bebişin.seninle kalır ve sana tutunur.içimden birden kızın demek geldi,kızın mı olacak ne....

canım benim çok teşekkür ederim. inşallah sizin de dualarınızla sağ salim benimle kalır ve dünyaya gelir. şu an dua etmekten ve ilaçlarımı kullanmaktan başka birşey gelmiyor elimden

canım sana da çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın. bazen ağlamadan birşey elde edemiyoruz. belki gelecek ay herşey yoluna girer ve hamile kalabilirsin.

ya ben iğnemi 11.30da vuruyodum bugün nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum 13.30da vurdum iğneyi ( unuttum ( bişi olmaz dimi ya çok korkuyorum (

evet 1.düşükten sonra yaptırdım.ben size tetkik adlarını tek tek yazayım siz doktorunuzla paylaşın isterseniz.REAL TIME PCR(FAKTÖR V LEİ DEN),MTHFR(A1298C),MTHFR(C677T),FAKTÖR II(PROTROMBİN G20210A),BİYO.HORMON DÜZ (CENTAUR)TSH,ANTI TIROGLOBULIN ANTIKOR,ANTİ TPO,SPESİFİK KOAGÜLASYON ANTI TROMBİN 3 ANTİJENİ,PROTEİN C (PROTEİN S'E DE BAKTIRIN SİZ)KOAGÜLASYON APTT,HEMOGRAM. Testleri yaptırmak zor değil inanın devlet hastaneleri de yapıyor.biz şimdi bu testleri tekrar yaptırdık bir de ek olarak eşimle bana genetik testi de yapılacak.sizin yaptırmakla bi kaybınız olmaz sadece bir kaç tüp kan veriyorsunuz okadar.ben yaklaşık 9 ay coraspirin.bemiks kullandım hamile kalınca da iğne. herşey Allahtan diyoruz ama yine de hangi test gerekiyorsa yaptıracağım. görüşmek üzere...

ya ben iğnemi 11.30da vuruyodum bugün nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum 13.30da vurdum iğneyi ( unuttum ( bişi olmaz dimi ya çok korkuyorum (

canım ya lütfen korkma bebeğinide korkutma.doktorum bana 1 saat 1,5 saatler farketmez demişti.unutma iğneler ilaçlar vesile.benim sonu güzel bitmedi inşaallah senin güzel biter...

canım allahın izniyle bir kereden bişey olmaz. 2 saat gecikme çok önemli değil yarın yine 11.30 da devam edersin aynı şekilde

ya bişi olmaz dimi gerçekten şu anda çok korkuyorum daha öncede böyle yapmıştım bişi olmamıştı inşallah yine bişi olmaz önce küçüktü şimdi büyüdüya korkum ondan

nasıl yani iğneyi geç vurduğun içinmi sonu güzel bitmedi ayy çok korktum şimdi

hayır yaa nerden çıkardınız bu sonucu ben iğneyi dakika şaşmadan yapıyordum.ben sadece iyi bir temenni de bulundum size herşey yolunda gitsin diye.1 saat 2 saatlik gecikmeler önemli değil demişti doktorum içiniz rahat olsun demek istedim.stres herşeyden daha zararlı bebeğiniz içiin rahatlayın ve onunla konuşun bence...siz rahat olursanız kan akışınız da rahatlar....

merhabalar bikaç gündür giremiyordum konunun başını bilmiyorum ama ben izmirdeyim

merhaba sevindim izmirli birinin olmasına.doktor ve hastane paylaşımı için izmirli birileri var mı diye soruyordum. bu arada doktor ve hastane ismi vermek yasak değil dimi arkadaşlar...

Allah tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin tekrar aynı acıyı yaşatmasın.
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.
Tüm hamilelerinde bebeklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Ben 7 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim daha önce düşük yaşamadım ama kan pıhtılaşmasından korkuyorum.Bu konuda alabileceğim bir önelem varmı.Önlem amaçlı 9 ay bebe aspirini içenler var sanırım bunu dr. tavsiye etmesede içmek gerekli bana bu konuda fikir verebilecek olan varmı. ne yapmalıyım pıhtılaşma testleri çok maliyetliymiş sanırım.Pıhtılaşma sorunu bir belirti verirmi yoksa önlem amaçlı her gebe bebe aspirini içmelimi?

merhaba sevindim izmirli birinin olmasına.doktor ve hastane paylaşımı için izmirli birileri var mı diye soruyordum. bu arada doktor ve hastane ismi vermek yasak değil dimi arkadaşlar...

canım bende geçmişi okuyordum. var izmrli arkadaşlar ama bi süredir onlarda girmiyordu...doktorum hüsnü çağlar alsancakta kadomer diye bir merkezde çalışıyor sadece yani özel. ama tahlillerimi falanda orada yaptırıyorum özel hastanede güvenceyle yaptırmaktan ucuza geliyor. ilaçlarımı da sağlık ocağı yazıyor zaten. doktorumun tecrübesine inanılmaz güveniyorum ama o yüzden yavsiye ederim

Ben de İzmirliyimm:) şimdiye kadar çok doktor değiştirdim ma sonunda buldum....

canım daha önce düşük yapmamışsın pıhtılaşma testide yaptırmamışsın bu korku neden bu kadar bizler düşük yaptı ayrıca pıhtılaşma problemimiz olduğu için kullanıyoruz iğne ve aspirin bence kendi kendine içmemelisin doktoruna neden danışmıyorsun korkularını

bucu nasılsın canım. bebiş nasıl. bi sorum var benim yine. bazen rahim ağzıma doğru bir sızı giriyor biraz bekleyince geçiyor.. sana da oluyor mu .

kalp kalbe karşıymış canım ya bende aynı soruyu sana sorucaktım dün dışardaydık eşimle benimde öyle bi sızı giriyor sanki idrara sıkışmış gibi oluyorum tuvalete koşuyorum daha öncede oluyordu farkettimki yürüyünce oluyor dinlenince bişey yok seninde böylemi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…