inşallah sağlıkla sağlıklıca,sağ salim ve sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya bebişin.seninle kalır ve sana tutunur.içimden birden kızın demek geldi,kızın mı olacak ne....
Şenaycim 2. Testi başka yerde yatırdıysan ondan dusuk çıkmış olabilir , yükseldiğine göre hersey yolunda sanki
bu arada benim hayaller suya düştü.prolaktinin iyi dedi doktor.istersen ilaç verelim dedi.yumurtalığın biri büyümüş ama sönmeye başlamış bu iyi demekki yumurtluyorsun dedi.zaten cuma doktora gitmeden önce akıntım pembeleşmişti sanki doktora gitmemi bekliyordu.adet içinde ilaç verdi akıntın değişmiş adete döndürürse içme dedi.bugünde demin yani 2 büyük kan pıhtısı geldi.burda okumuştum suya tuttum et parçası gibiydi titreye titreye korkuyla aradım doktorumu iyi bişey o korkme kalınlaşan rahim duvarından geliyor dedi.bana birde 6 ay bekleyelim hamile kalamazsan çatlatma hapı kullanalım dedi.bakalım nasip.muaynaneden ağlayarak çıktım çünkü gerçekten hamile olduğuma inanıyordum.o kadar ölüm gördüm(anne-abi-baba-evlat ki 3 yıl içinde)tık demeden oldum.olmayınca hamileleiğe yorumladım.bakalım nasip ne zamana
atis merhaba testi 1. düşükten sonra mı yaptırdın ayrıca tromboz paneli mi yaptırdığın test ??? beni bu konuda aydınlatabilirmisin ?? ben 1 düşük yaşadım patolojide bebeğimin beslenmediğini öğrendim. dr um hamile kalır kalmaz gel coraspin vericem dedi. şimdi benim içim içimi yiyor ya kan pıhtılaşması varsa diye...şu an 2. adetimi oluyorum.. kasım aralık gibi tekrar gebelik düşünüyorum.. amiiin diyorum güzel dileklerin için.. bildiklerini paylaşırsan çok sevinirm.. iyi akşamlar...
ya ben iğnemi 11.30da vuruyodum bugün nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum 13.30da vurdum iğneyi( unuttum ( bişi olmaz dimi ya çok korkuyorum (
canım ya lütfen korkma bebeğinide korkutma.doktorum bana 1 saat 1,5 saatler farketmez demişti.unutma iğneler ilaçlar vesile.benim sonu güzel bitmedi inşaallah senin güzel biter...
ya ben iğnemi 11.30da vuruyodum bugün nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum 13.30da vurdum iğneyi( unuttum ( bişi olmaz dimi ya çok korkuyorum (
canım allahın izniyle bir kereden bişey olmaz. 2 saat gecikme çok önemli değil yarın yine 11.30 da devam edersin aynı şekilde
nasıl yani iğneyi geç vurduğun içinmi sonu güzel bitmedi ayy çok korktum şimdi
merhabalar bikaç gündür giremiyordum konunun başını bilmiyorum ama ben izmirdeyim
ya bişi olmaz dimi gerçekten şu anda çok korkuyorum daha öncede böyle yapmıştım bişi olmamıştı inşallah yine bişi olmaz önce küçüktü şimdi büyüdüya korkum ondan
merhaba sevindim izmirli birinin olmasına.doktor ve hastane paylaşımı için izmirli birileri var mı diye soruyordum. bu arada doktor ve hastane ismi vermek yasak değil dimi arkadaşlar...
merhaba sevindim izmirli birinin olmasına.doktor ve hastane paylaşımı için izmirli birileri var mı diye soruyordum. bu arada doktor ve hastane ismi vermek yasak değil dimi arkadaşlar...
canım 1 krere bende öyle geciktirdim unutmuşum allaha şükür bişey olmadı rahat ol lütfen
Allah tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin tekrar aynı acıyı yaşatmasın.
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.
Tüm hamilelerinde bebeklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben 7 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim daha önce düşük yaşamadım ama kan pıhtılaşmasından korkuyorum.Bu konuda alabileceğim bir önelem varmı.Önlem amaçlı 9 ay bebe aspirini içenler var sanırım bunu dr. tavsiye etmesede içmek gerekli bana bu konuda fikir verebilecek olan varmı. ne yapmalıyım pıhtılaşma testleri çok maliyetliymiş sanırım.Pıhtılaşma sorunu bir belirti verirmi yoksa önlem amaçlı her gebe bebe aspirini içmelimi?
bucu nasılsın canım. bebiş nasıl. bi sorum var benim yine. bazen rahim ağzıma doğru bir sızı giriyor biraz bekleyince geçiyor.. sana da oluyor mu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?