Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dualarına amin diyorum öncelikle...canım kesin bişey söylemek zor. ama şunu biliyorum. bir tanıdığım 42 yaşına kadar her türlü tedaviye rağmen hamile kalamamıştı. o yaşta kendiliğinden kaldı. doktoru coraspin 100 vermişti ona. yani bazı doktorlar önlem amaçlı veriyorlar ama kullan kullanma diyemem doktoruna bir danış yinede.

Selam kızlar.Maraton bugün başladı.Bu sene sabahçıyım.Çok fena oldum bugün.Kahvaltımı yapıp okula gittim.Sıra falan olduk,konuşmalar falan.Sonra sınıflara çıktık.Veliler geldi konuşuyorlar falan.Neyse ki gittiler.1 velim vardı benim gözler kararmaya başladı.Baş dönüyor.Zar zor oturdum yerime.Terlemeye başladım.Rengim sarardı..Mide bulantısı falan velim çok korktu tabi.Aceleyle kantine su,ayran almaya gitti..Ben kendimden geçtim tabi.Uzanmak istiyorum ama nereye uzanacaksın.Yere uzanmamak için zor tuttum kendimi..Su gibi oldum resmen sonra birazcık çıkardım Neyseki poşet vardı Çocuklarda şok oldu..Biraz çıkarınca rahatladım..Kendime geldim.Ama sırılsıklam olmuştum..Teneffüste gidip tansiyonu ölçtürdüm.7 ye 5 olmuş.Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim 5 dk.Sonra okula döndüm.Ama gün boyu iyi değildim...Çok korktum ama ilk defa böyle oldum..Neden oldu anlamadım.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Çok geç anne olduğum için ister istemez korkuyorum.Ama dediğiniz gibi sanırım en iyisi dr. uma danışmak.

aynen öyle güzelim ayaktayken oluyor.rahim ağzıma doğru sızı şeklinde. sanırım bu haftalarda sığışamıyorlar ondan oluyor :) ikimizdede olduğuna göre normaldir dedim şimdi. 1 hafta var doktora geçse zamanda gitsem artık ....

geçmiş olsun canım ayakta fazla kaldıysan ondan olmuş olabilir

ya bişi olmaz dimi gerçekten şu anda çok korkuyorum daha öncede böyle yapmıştım bişi olmamıştı inşallah yine bişi olmaz önce küçüktü şimdi büyüdüya korkum ondan

hiçbişeycik olmaz. benimde unuttuğum oldu. 1 değil bi kaç kere sonradan telde saat kurdum.şimdi o hatırlatıyor .

ya bişi olmaz dimi gerçekten şu anda çok korkuyorum daha öncede böyle yapmıştım bişi olmamıştı inşallah yine bişi olmaz önce küçüktü şimdi büyüdüya korkum ondan

hiçbişeycik olmaz. benimde unuttuğum oldu. 1 değil bi kaç kere sonradan telde saat kurdum.şimdi o hatırlatıyor .

bende haftaya salı gidicem o gün nst de istedi doktorum bi debenim arada karın ağrılarım oluyor varmı sendede doktorum bu haftadan sonra normal bu ağrılar dedi :18:

bende haftaya salı gidicem o gün nst de istedi doktorum bi debenim arada karın ağrılarım oluyor varmı sendede doktorum bu haftadan sonra normal bu ağrılar dedi :18:

karın ağrım olmuyor. bazen karnım kaskatı oluyor kastettiğin o değildir sanırım. öyle olunca yatmadan geçmiyor. o yüzden izine çıkıcam 32 haftada . zaman geçmiyor artık bana ama...az kaldıkça hem korku hem heyecan başladı:) sanırım pazartesi benide bağlarlar nst ye. doppler le ölçücez dedi. doğum için konuşucaz artık. allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim canım.Belki de ondandır..Tören esnasında bayağı bekledik.Bir de 3. kata inip çıktım.Belki ondandır...

törende ayakta kaldığın için olmuştur canım. birde aç-susuz kaldı isen tansiyonun ondan düşmüştür. fırsat buldukça dinlen artık okulda. sınıf öğretmenisin sanırım senin işin daha da zor. bende branş öğretmeniyim. başladık bugün ama doğum iznine çıkıcam kısmetse bu dönem okul stresi yok...

amin canım arada karın ağrım arada da dediğin gibi karnım kaskatı oluyor kımıldayamıyorum yatınca yavaş yavaş geçiyor aynı heyecanlar korkular bende de var bazen uzun süre hareket etmeyince aklım çıkıyor sanki inşallah sağsalim kucağımıza alırız doktora sordum günde 10 sefer hareket ediyorsa sorun yok dedi bazen hareketli bazen sakin olur doğduğunda da öyle olur dedi de rahatladım biraz

Bana doktorlarim kesinlikle ayni yerde yaptirmalisin yoksa yaniltici olabilir demislerdi. Umarim farkliliklar bundandir ve hersey yolundadir.

nasılsın canım bebişin nasıl bu arada sen sanırım sezeryan olmuştun genelmi oldun epiduralmi

mehaba canım iyiyiz kızım uyuyor ben de size bakayım dedim.
genel sezeryan oldum canım epidural ben istemedim.normal için bekledik olmayınca doktor beklemek istemedi.
seninde az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.senin doğum şeklin belli mi?

allah nasip kısmet ederse benimde sezeryan canım ama bende epidural istemiyorum sanırım korkarım ondan uyanık olmaktan

Ben de İzmirliyimm:) şimdiye kadar çok doktor değiştirdim ma sonunda buldum....

selam sevindim izmirli olmanıza.ben kordon klinikte ibrahim beye gittim en son.ona devam etmeyi düşünüyorum.daha önce 2 düşük yaşadığım için doktorumu değiştirdim ve ibrahim yanıka başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…