Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrblar bende de 1298 heterozgt cikmisti, oay duzei bi sekilde coraspin folikasit b12 kulandim, ama aylar oldu hamile kalamadim. Artik tamam asilama yaptiralim dedigimiz ay bi baktim hamile kalmisim, 4,5 haftalikken dr hemen fraxprin 0,4 igne ve ecopirin verdi. Suan 5+4 gunluk hamilegim, Rabbim'in izniyle ins bi sikinti cekmeden devam ederim. Haa 5 doktora gittiysem 3'u igne kullanmana gerek yok dedi ama en guvendigim dr igne diyince igneye basladik bakalim, hayirlisi. Buarada 2 dusuk yasadim, 6.hafta sonu 7.haftaicinde oldu hepsi :/
Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin, dualarinizi felak naslarinizi eksik etmeyin arkadalar

canlarım umarım iyisinizdir. biz kızımla çok iyiyiz. 3.5 aylık olduk teyzeleri. ama fazla giremedim nete ve sizleri çok merak ettim. gülsüncüm doğurmuş sanırım gözü aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün.

seninle durumumuz a<ynı bende de 1298 saptandı 2 düşükten sonra tahliller sonucunda çıktı benimde hamile kalı8nca iğne kullanıcağım söylendi hatta iğnede clexsan 0,2 dendi ama hamile kalamadım tabiki iğnenin dozunun yetersizliği bneni korkutuyor bu doz neye gföre veriliyor hala anlamış değilim ben de bende avrupa yakası b ağclarda oturuyorum burda gitmediğim doktor kalmadı bu konuyla alakalı kimi iğneye gerrek yok aynı sen gibi kimi iğne başllanıcak dedi benim düşüklerim birde kendi düşmedi gelişmiyor kalp atışları olmadı 9 haftaya kadar bekledim kendim kürtaj olmak zorunda kaldım kendi düşmüyor yani

merhaba canım seni görmek ne güzel.maşallah kızına.fırsat buldukca gir canım özletme kendini

kızlar günaydın heerkese mutlu bir gün olsun inşallah

günaydın canım

ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicem elimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar

evet 1hafta oldu yazmayalı.bende merak etmiştim çok geçmiş olsun. sen iyi olda arada haber ver böyle.

selam kızlaaar. bende de mthfrc677t heterozigot ve mthfra1298c heterozigot mutasyonları var. bu hafta 3. düşüğümü yaşıyorumçok üzgünüm. bir tane 11 haftalık, bir tane kimyasal gebeliğim var. bu da 6. haftanın sonu aspirini düzenli olarak kullanıyordum. iğneyi hamile kalırsan kalp atışlarını duyunca başlarız dedi hemen tüm dr'lar. sonuç yine aynı yine kaybettim. acaba hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğne vurulsa bunu yaşarmıydım bilmiyorum. Allah böyle bir şeyi inşallah tekrar ne bana ne başkasına yaşatmasın

Son düzenleme:

canım ya çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah benimde 2 kaybım var bu 3. gebeliğim 12. haftam bitiyo bugun çok şükür. bende 2 doktorla görüştüm hep. biri kalp atışı olduğunda iğneye baslanacak dedi diğeri hamile olduğunu anladığımız an baslanacak dedi. bende hamile olduğumu anlar anlamaz hemen o gün basladım. çünkü kalp atımı hangi gün baslıyor bilemeyiz. hergün ultrasonla bakılmıyor. geç kalmamak adına hemen başlamakta fayda var diye düşünüyorm. Allah herşeyin en hayırlısını nasip adiyor. bundada vardır bi hayır diye düşün nolur çok üzme kendini. biliyorum gerçekten çok zor yaşadığın. Allah sabır versin canım

çok sağol canım benim. gerçekten zor bir durum ama ne yapayım Allah büyük. İnşallah böyle bir acıyı bir daha yaşamam. ben de bir daha hamile kalırsam hemen başlamayı düşünüyorum. bi de genetik tahlil yaptıracağız bana, eşime ve bebeğe. canım sen de inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.

Allah razı olsun.inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun canım. tahlillerin yapıldığında sonuçlarını yaz buraya olurmu?? bu sayfada ol inan çok faydalanıcaksın.

kızlar mrb. şu an şaşkınım ve ne düşüneceğimi bilemiyorum. çarşamba 341 olan hcg değerim cuma günü 295'e düşmüştü. bugün tekrar yapmtırım 834 çıktı sonu. dr. aradım salı tekrar yaptıracaksın şu an bişey söylemek için çok erken dedi. korkuyorum şu an. bilginiz varmı

masal sen hangi iğneyi kullandın cnm iğne dozu benim kafama çok takılmış durumda neye göre belirliyo bu doktorlar bunu bende de 2 kayıp sonrası araştırmada çıktı mtfhr 1298 3. cüsünde aynısını yaşamak istemiyorumm beni bilgilendirmisin corasprin kullandınmı yanı sıra

ayyyyyy canım benım yaaaa nickini görünce sasırdım cok oldu gırmeyelı ozlemısız valla....bu arada kızçene de maasallah demek 3.5ay olduumarım sende bebişin de ıyısıznızdır.evet ben de dogum yaptım sukurler olsun oğlusuma kavustum bızde bugun 1aylık olduk derya teyzesii.oğluma baktıkca herkese ver allahım bu nimetten dıye dua edıyorum
canım benım allah şifalar versin fizik tedavi falan gördunmu inşallah amelyata gerek kalmaz allaha emanet olll

Gunaydin kizlar, iyi pazarlar herkese. Sabah igne icin kalktim, tekrar uyumakti niyetim ama ufaklik uyutmuyor sabah sporu yapiyor :) esim de yok, bir haftadir bekarim o yuzden hic kalkasim yok ama birazdan pes edecegim herhalde...
maasllah böyle umut dolu guzel seyler okumak duymak beni cok mutlu edıyor allah saglıklıca kavustursun bebişlerinize canım.sanırım dogumlar arka arkaya gelecek.haftalar birbirine yakın hadı bakalım o gunlerı gorelım ınsallah.

teşekkür ederim öncelikle.. ben kasım aralık gibi yeni bir gebelik düşünüyorum. hamile kalmadan önce mi yaptırmalıyım bu testleri.

eğer sürekli aratarsa canım senin için söylenecek tek bir kelime var ''mucizesin'' :))))) canım ya inşallah gebeliğin devam ediyordur yaaa...

doktorlar bu testi yaparlar değil mi illa 3. düşükten sonra olacak diye bir şey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…