Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allahtan hayırlısı canım ona tevekkül etmekten başka çare yok. ben de şu an pıhtılaşmanın haricinde birşey olabilir mi diye ona bakınıyorum. ama ben 4 dr. a gittim hepsi de aşağı yukarı aynı şeyleri söylediler. bu arada benim ilkini kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım. acaba ondan kaynaklanan birşeymi var diye içim içimi yiyor.

Hayir canim onla hic alakasi yoktur bosuna oyle dusunup uzme kendini..

Ilk hamileligini sonlandiran bir arkadasim vardi.. Doktoru demis uzulme kendini suclama demis belki
o da yine Boyle sagliksiz gebelik olacakdi demis

Allahdan herseyin hayirlisi..

Bizim goremedigimiz bir hayir vardir muhakkak bu yasadigimiz olaylardada..Rabbim biliyor sadece...

kızlar merhaba nasılsınızz...yeni bebek haberleri varmı acaba? ben kızımlayım hergün bi an bile yanından ayrılmıorum...Allah hepinize nasip etsin inşallahh..umudunuzu yitirmeyin sakın.. elbet bir gün hepiniz kucağınıza yavrularınızı alıcaksınız ALLAHın izniyle...
çok ağladım bende ama Rabbim gözyaşlarımızın karşılığını verior inanınn..herkesin beklemesi gereken bi zaman var bence..
bana gebelik yada doğumla ilgili sormak istediğiniz bişey olursa burdaımm..hoşçakalınn

Gecmis olsun, insallah bir daha yasamazsin. Ben de son dusugumu igne kullanirken yapmistim, 3 ay sonra tekrar hamile kaldim. Umarim Sen de en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasarsin.

umudum; benim bir arkadaşım var almanyada yaşıyor kendisi..onun da eşinin spermlerinin yapısı bozukmuş..o yüzden tüp bebek yaptılar artık en son..tabi kendisi de pcos hastasıydı..neyse kocası çinko hapları ve bizim kullandığımız folik asitlerden kullandı kendisi de yumurta geliştirici iğnelerden vuruldu ve tüp bebek yapıldı şimdi nur topu gibi dünya güzeli bir kızı var..tıp ta çareler tükenmez inan buna..birde Rabbim ol desin yeter ki...doktor işi de inan bana beyaz eşya gibi şansın varsa eğer iyi bir doktora denk geliyorsun..bizim gözümüzden kaçan bişey olamaz çünkü biz doktor değiliz topladığımız bilgilerle kendi fikirlerimizle en iyi doktorlara gidiyoruz..böyle düşünün..inşallah herşey güzel olacak her birimiz için...

canımsın çok teşk ederim. içimi biraz olsun rahatlattın. insan ard arda kaybedince ister istemez aklına geliyor. sizinle konuşmak gerçekten çok güzel iyiki varsınız. herkesle konuşulamiıyor bu tür şeyler

Gecmis olsun, insallah bir daha yasamazsin. Ben de son dusugumu igne kullanirken yapmistim, 3 ay sonra tekrar hamile kaldim. Umarim Sen de en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasarsin.

çok teşekkür ederim canım allah dualarımızı kabul etsin inş. artık ne yapacağımı şaşırdım. işin ilginç tarafı iğne ve ilaç kullanırken de kullanmazken de yaklaşık aynı şekilde kaybetmem. 5. hatanın sonunu bile göremiyorum. belki kromozom teslerini falan yaptırmam gerekiyor bi onlar kaldı zaten

Ne guzel, hep boyle mutlu olun insallah canim... mis kokuyordur simdi bebisin..
yeni bebek haberleri bende yok canim simdilik; calismalara basladik hayirlisi Allahdan...

amin insallah canim...
biz doktora sorduk esimin sperm azligi icin hicbirsey kullanmaniza gerek yok demisti....

iyiki sende varsin canim.. herkesle konusalamiyor, iyiki de burasi var bende herzaman soyluyorum

kromozom testlerini yaptir canim. onemli onlar.. ben yaptirdim, cok sukur bisey cikmadi.. ama yinede benimkide erken donem kayiplari 5, 6, 7. haftalarda birtanede kimyasalim var o da 4. haftada..
benim doktorum devamli deniyceksiniz boyle dedi...
baska bir doktorumda dusuklerim cok erken donemde oldugu icin ignelere gebelikden once baslamam gerektigini soylemisti..yani gebe oldugunu ogrendikden sonra ignelere baslamanin benim icin cok gec oldugunu soylemisti.. kismet artik, hayirlisi herseyin..

avrupa yakasinda cerrahpasanin perinotoloji alani iyi diyolar....

senin durumun tam olarak nasıl ben formlarda okuduğuma görwe hamiler kalmadan başlıyanlar var iğneye bernim doktorum hamile olduğunu kan testinde gör hemen başlıcaz dedi bende hamile kalmadım 8 aydır çok sitres yapıyorum doktorumumu değiştirsem çünki iğne dozu bile çok önemli ii bir doktor bulmam gerekkk

benim durumum mthfr1298 heterozigot

2 kayipdan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim...

3.ye yani son gebe kaldigimi ogrendigimde; ogrenir ogrenmez igneye basladim yani 4. haftada.. ama 6. haftada kaybettim..

birkac doktora gozukdum.. birtanesii..gerekli tedaviyi uygulamissin, yine bu sekilde devam ediceksin baska yapacak bisey yok dedi... baska bir doktor gebe kalmadan once ignelere basliycaksin dedi.. bende korktum ondan biraz yani sonucda ne zaman gebe kalacagimizi bilmiyoruz neticede ne kadar sure bu igneleri kullanabilirizki sonucda kanin asiri sulanmasi sozkonusu olur ki bu da tehlikeli bisey.. doktorda arada yani ayda bir kanin sulanip sulanmadigini ogrenmek icin testleri yapmak lazim demisti... ben avrupada yasiyorum, burdaki doktorlarim ise, kesinlikle hic bisekilde igneye gerek yok, igne veremeyiz senin durumunda bisey yok dendi.. hayirlisi Allahdan baska bisey diyemiyorum.. ama iyi bir doktoru bende ariyorum.. gittigim doktorlar benide tatmin etmediiii.

kızlar bu gebelikler genelde hangi haftalarda sonlandı biliyor musunuz ben hiç yaşamadım yaşamak da istemiyorum allahın izniyle ilk hamilelik. şu an için bi sorunumuz yok.bu arada benim faktor 5 ve mthfr her ikiside homozigot

Son düzenleme:
Herkese selamlar...Arkadaşlar bugün sağ kasığımda ağrı hissettim tüm gün.Adet ağrısı gibi değil..Sanki çekiliyormuş gibi..Neden olabilir acaba?Bu arada 15. haftamdayım..

benimkiler 5, 6. 7. haftalardaaa ama gebeligin her doneminde olma riski var kimisi erken kaybediyor kimisi sonlarda kimisi ortalarda... ama benim sahsi fikrim ilk donem kayiplari sanki daha cok oluyor ( yasama zaten Allah korusun... peki pihtilasma testlerini yapmak nerden aklina geldi... cok iyi yapmissin...

igne kullaniyormusun peki?

Herkese selamlar...Arkadaşlar bugün sağ kasığımda ağrı hissettim tüm gün.Adet ağrısı gibi değil..Sanki çekiliyormuş gibi..Neden olabilir acaba?Bu arada 15. haftamdayım..

gecmis olsun canim.. o haftalara gelemedigim icin hicbir fikrim yok..ama hamislerimiz cevap yazar gorurlerse :) ama ihmal etme bir doktoruna gorun derim..

arkadaşlar 7 haftalık bir gebelik yaşadım. 7. haftama girdiğim gün bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim...2 dr a gittim bu süreçte.. ilk dr bebeğimin öldüğünü söyledi ama nedenini söylemedi. 2dr a gittiğimde bebeğimin yeteri kadar beselenemediğini ve hamile kalır kalmaz hemen gelip coraspin vereceğini söyledi.. ben forumdan araştırdığım kadarıyla coraspinin kan pıhtılaşması nedeniyle kullanıldığını öğrendim.. şu an emin olamıyorum sizce bebeğim kan pıhtılaşması nedeniyle ölmüş olabilir mi ???

ne yapmam gerekiyor ??? tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum...

Genelde olurmus bu tip agrilar, rahmin buyumesi nedeniyle oluyormus,galiba oradaki bag doku ve kaslar ayni hizla esneyemediklari icin oluyormus merak edilecek birsey oldugunu sanmiyorum. Eger gecmezse doktora sorarsin.

Gunaydin kizlar, iyi pazarlar herkese. Sabah igne icin kalktim, tekrar uyumakti niyetim ama ufaklik uyutmuyor sabah sporu yapiyor :) esim de yok, bir haftadir bekarim o yuzden hic kalkasim yok ama birazdan pes edecegim herhalde...

gecmis olsun. 2. Gittigin doktor pihtilasmadan suphelenmis olmali. Bunu anlamak icin en iyisi bu konuyla ilgili testleri yaptirman, trombofili paneli diye geciyor. Factor mutasyonlari, antitrombin, protein c ve s, PAI ve MTHFR mutasyonlarina, LUPUSa bakiliyor en cok, aslina bakarsan daha bir suru test vardir su anda aklima gelmeyen. Bunlari devlet eger 3 dusuk yaptiysan karsiliyor ve bu konuda beyaz yalan şoyleyebilirsin, ya da bunlara ozelde baktirabilirsin ama ucuz degiller. pihtilasma ile ilgilenen bir doktor bulursan o da seni yonlendirecektir. Cogunlukla doktorlar eger pihtilasma varsa. Pihtilasmanin oldugu gene gore coraspin, folik asit ve B12 vitaminine onceden basliyorlar ayrica igne de veriyorlar. Once uzman bir doktor bulup sonra gerekli testleri yaptirman bence iyi olur. Insallah birsey cikmaz ve bir daha yasamazsin.

bu forumu okurken takıldı aklımıza hadi yaptıralım dedik ve şok. bende o dönemde hiç gebelik oluşmamıştı ki sebebi de tüpler tıkalıymış laparoskopi falan oldum ve aşılamayla ilk hamilelik. pıhtılaşma faktorlerinin sonucunu ilk öğrendiğimizde fraxiparin 0.3 kullandım sonra aspirine geçtim. beta hcg yi adete 1 hafta kala baktık ve soluğu dr da aldık şimdi hibor 3500 ve aspirine devam ediyorum bakalım hayırlısıyla inşallah sonucu ii olur sağ salim kucağıma alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…