Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kafana göre ilaç kullanmmalısın bence. bu ilaçların iyi tesirleri olduğu gibi yan etkileri de var. eğer sen de pıhtılaşma problemi yoksa coraspin belki düşüğe bile neden olabilir. o yüzden ya pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın ya da doktorunun tavsiyesine uymalısın.

canım kafana göre ilaç kullanmamalısın bence. bu ilaçların iyi tesirleri olduğu gibi yan etkileri de var. eğer sen de pıhtılaşma problemi yoksa coraspin belki düşüğe bile neden olabilir. o yüzden iillaki şüphen varsa ya pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın ya da doktorunun tavsiyesine uymalısın.
pıhtılaşmanın öyle bir belirtisi de yok malesef. bazı teslerle ortaya çıkabiliyor. ya da toplardamarına aniden bir gün pıhtı attığında ancak o zaman anlayabiliyorsun malesef. çok kötü bir hastalık umarım sen de yoktur. ve bebişin sağlıkla doğar

canım geçmiş olsun hem havalar sıcak hem de ayakta fazla kalmışsın. ondandır. bu aralar herkes böyle telaşlı ve yoğun allah kolaylık versin

tamam ya bende bişi demedim sordum öylemi oldu diye niye kızdın anlıyamadım:44:

Evet sınıf öğretmeniyim.Ben zorlanacağımı düşünmemiştim hiç..Bir daha böyle olur muyum diye korkuyorum.O haldeyken düşündüm rapor alıp okula gelmesem mi diye...Gerçi daha 16. haftama yeni girdim....Rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmeyi nasip eder inşallah...

merhaba tıpkı şu cümlelerinle bana tercüman oldunuz... güzel dilekleriniz için çok teşekkürler... amiiiin...

ben 2 ay önce bir gebelik yaşadım 7 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim.. yeterli beslenememiş karnımda..kürtajdan sonra kontrole gittiimde doktor sana coraspin vericem hamile kaldığında... adetin geçtiinde hemen gel dedi. şimdi burdan araştırmaya başlayınca ben de kan pıhtılaşmasından korkmaya başladım. buğün üniversite hastanesinden randevu aldım.. dedikleri şey ilk gebelikte test yapmıyoruz oldu... ama ben bu testi ısrarla yaptıracağımı söyledim tamam dediler.. olmadı kaynım doktor taaaa manisaya kadar gidip bu testi yaptırıcam

eğer öyle bir evhamın varsa ilaç almak yerine doktorunu sor gerekiyorsa yapsın.. bide dr un ne dediklerine dikkat et... kan pıhtılaşması yönünde bişiler dediyse yaptır testini ben beselenemeyen bebek ve coraspin sözlerini duyunca direkt süphelenmeye başlamıştım.. dr una anlat o yönde bilgi al.... bana da mutlaka yaz....

allah nasip kısmet ederse benimde sezeryan canım ama bende epidural istemiyorum sanırım korkarım ondan uyanık olmaktan

canım bende korktuğum için istememiştim epidurali.zaten hamileliğimiz korkularla geçiyor.
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bu arada biz bugün 4 aylık olduk.

Son düzenleme:
canım bende korktuğum için istememiştim epidurali.zaten hamileliğimiz korkularla geçiyor.
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bu arada biz bugün 4 aylık olduk.

maşallah allah sağlıkla sıhhatle bebeğine uzun ömürler versin canım

Canim iyiyiz aksam kontrol var merakla ve heyecanla bekliyorum aksam olmasini.

hayırlı haberlerle gel canım inşallah

maşallah allah sağlıkla sıhhatle bebeğine uzun ömürler versin canım

hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Geldim canim hersey yolunda cok sukur. Eleviti haftada 3e indirdi, demir hapi verdi, kalsiyum ve gunde 2 defa clexane a devam. Dogum icin 39. Haftada aliriz dedi, clexani biraktiktan sonraki 1-2 gun icinde sezeryan olacakmisim ama simdilik tarih konusulmadi. 5 haftadan 4 haftaya indi kontrol, sonunda :) benden haberler Boyle. Herkese iyi geceler.

kızlar merhaba.ben de 8 aylık hamileyim.doğumuma az kaldı allahın izniyle.size sorum şu : kan pıhtılaşması için iğne kullanıyoruz diye illa ki sezeryan olmak zorunda mıyız.ben normal doğum istiyorum,doktorum da normal olacağını söylüyor,fakat buradaki yorumları okuyunca tereddüte düşüyorum doğrusu.sizin doktorlarınız ne diyor,siz nasıl doğum yapacaksınız,bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

kızlar hayırlı geceler
bende bikaç düşük yaptıktan sonra drum önlem amaçlı bebe aspirinine başlatmıştı 9 ay kullandım belirlediğimiz doğum tarihinden bir hafta önce aspirini bıraktım ve hastaneye kontrol için yattım 1. gece yutmadım ertesi gün kalp atışları düştü bebeğimin 1 haftayı beklemeden hemen o gün sezeryane aldılar ve çok şükür ki kucağıma aldım bebeğimi Allah izin verirse 3 yaşına yaklaştı
ve drum doğumdan çıkınca bana sende pıhtılaşma var diğer hamileliklerinde aspirin kullanmalısın dedi test yaptıramadım bulunduğum şehirde yapmıyorlar
sonrasında gebe kaldığımı farketmedim meğer dış gebelikmiş ameliyat oldum tüpüm alındı falan şimdi Allahın izniyle yine hamileyim aspirine başladım

benim size sorum drun biri iğneye başla dedi kendi drum gerek yok dedi benim gibi sadece bebek aspirini kullanıp hamileliği yolunda giden varmı???
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Her şeyin yolunda gitmesine sevindim..İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Bu arada arkadaşlar hamilelik sonuna kadar haftalık progestan iğnesi kullanan oldu mu?Ben dördüncü ayımdayım haftalık progestan kullanıyorum...Galiba erken doğum olmasını engellemek için.Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca bu iğne mi ben de bulantı yapıyor acaba.Hala geçmedi bulantılarım..Fenayım...

Cnm osteocare e kacinci haftada basladin? Bende baslamak istiyorum. Bir de burda benim gibi kanamali hamilelik geciren varmi ((

Bende hamilelik sonuna kdr kullanicam

Herkese slm, bu bolume yeni yaziorum cunku bendede kan pihtilsmasi cikti,
Iki dusugum oldu biri alti haftalikti dr cok onemsemdi, ikinci dokuz
Haftalikti kurtaj oldum, ilk bebekte kromozom bozuklugu cikti, sonra
Genetik bolumde gen testi yaptrdik cok sukur temiz cikti. Son olarak hemotoloji ve cocuk
Onkolojisnde kan testleri yapildi ve kan pihtilasmasindan bebislerim beslenemio
Oluo, simdi aspirin ve folikasit aliyorum zaten daha dun sonuc belli oldu. Korunmayi
Biraktik gebe kalir kalmaz igne olcakmisim. Size sorum bu bebe aspirini
Ile coraspirin aynimi, ne fark var.
Igne vurulmaya nezaman baslanio?
Benim aptt degerim 100 sn civarinda bide heterozigot var, bu degerler nasil
Herkese allah bebislerini kucagina almayi nasip etsin.
Buarda adanadan yazan varmi:)

Cnm osteocare e kacinci haftada basladin? Bende baslamak istiyorum. Bir de burda benim gibi kanamali hamilelik geciren varmi ((

Yanlış hatırlamıyorsam 2. ayım bitince 3. ayın içinde birara başladım, doktor 3ten sonra veririz demişti ama ben erken başlasam ne olur diyince birşey olmaz başlayabilirsin demişti bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…