ya bişi olmaz dimi gerçekten şu anda çok korkuyorum daha öncede böyle yapmıştım bişi olmamıştı inşallah yine bişi olmaz önce küçüktü şimdi büyüdüya korkum ondan
Allah tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin tekrar aynı acıyı yaşatmasın.
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.
Tüm hamilelerinde bebeklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben 7 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim daha önce düşük yaşamadım ama kan pıhtılaşmasından korkuyorum.Bu konuda alabileceğim bir önelem varmı.Önlem amaçlı 9 ay bebe aspirini içenler var sanırım bunu dr. tavsiye etmesede içmek gerekli bana bu konuda fikir verebilecek olan varmı. ne yapmalıyım pıhtılaşma testleri çok maliyetliymiş sanırım.Pıhtılaşma sorunu bir belirti verirmi yoksa önlem amaçlı her gebe bebe aspirini içmelimi?
Tüm hamilelerinde bebeklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben 7 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim daha önce düşük yaşamadım ama kan pıhtılaşmasından korkuyorum.Bu konuda alabileceğim bir önelem varmı.Önlem amaçlı 9 ay bebe aspirini içenler var sanırım bunu dr. tavsiye etmesede içmek gerekli bana bu konuda fikir verebilecek olan varmı. ne yapmalıyım pıhtılaşma testleri çok maliyetliymiş sanırım.Pıhtılaşma sorunu bir belirti verirmi yoksa önlem amaçlı her gebe bebe aspirini içmelimi?
Selam kızlar.Maraton bugün başladı.Bu sene sabahçıyım.Çok fena oldum bugün.Kahvaltımı yapıp okula gittim.Sıra falan olduk,konuşmalar falan.Sonra sınıflara çıktık.Veliler geldi konuşuyorlar falan.Neyse ki gittiler.1 velim vardı benim gözler kararmaya başladı.Baş dönüyor.Zar zor oturdum yerime.Terlemeye başladım.Rengim sarardı..Mide bulantısı falan velim çok korktu tabi.Aceleyle kantine su,ayran almaya gitti..Ben kendimden geçtim tabi.Uzanmak istiyorum ama nereye uzanacaksın.Yere uzanmamak için zor tuttum kendimi..Su gibi oldum resmen sonra birazcık çıkardımNeyseki poşet vardı Çocuklarda şok oldu..Biraz çıkarınca rahatladım..Kendime geldim.Ama sırılsıklam olmuştum..Teneffüste gidip tansiyonu ölçtürdüm.7 ye 5 olmuş.Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim 5 dk.Sonra okula döndüm.Ama gün boyu iyi değildim...Çok korktum ama ilk defa böyle oldum..Neden oldu anlamadım.
burcu nasılsın canım bebiş nasıl
hayır yaa nerden çıkardınız bu sonucu ben iğneyi dakika şaşmadan yapıyordum.ben sadece iyi bir temenni de bulundum size herşey yolunda gitsin diye.1 saat 2 saatlik gecikmeler önemli değil demişti doktorum içiniz rahat olsun demek istedim.stres herşeyden daha zararlı bebeğiniz içiin rahatlayın ve onunla konuşun bence...siz rahat olursanız kan akışınız da rahatlar....
canım geçmiş olsun hem havalar sıcak hem de ayakta fazla kalmışsın. ondandır. bu aralar herkes böyle telaşlı ve yoğun allah kolaylık versin
törende ayakta kaldığın için olmuştur canım. birde aç-susuz kaldı isen tansiyonun ondan düşmüştür. fırsat buldukça dinlen artık okulda. sınıf öğretmenisin sanırım senin işin daha da zor. bende branş öğretmeniyim. başladık bugün ama doğum iznine çıkıcam kısmetse bu dönem okul stresi yok...
allah nasip kısmet ederse benimde sezeryan canım ama bende epidural istemiyorum sanırım korkarım ondan uyanık olmaktan
canım bende korktuğum için istememiştim epidurali.zaten hamileliğimiz korkularla geçiyor.
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bu arada biz bugün 4 aylık olduk.
Canim iyiyiz aksam kontrol var merakla ve heyecanla bekliyorum aksam olmasini.
maşallah allah sağlıkla sıhhatle bebeğine uzun ömürler versin canım
hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Geldim canim hersey yolunda cok sukur. Eleviti haftada 3e indirdi, demir hapi verdi, kalsiyum ve gunde 2 defa clexane a devam. Dogum icin 39. Haftada aliriz dedi, clexani biraktiktan sonraki 1-2 gun icinde sezeryan olacakmisim ama simdilik tarih konusulmadi. 5 haftadan 4 haftaya indi kontrol, sonunda :) benden haberler Boyle. Herkese iyi geceler.
Geldim canim hersey yolunda cok sukur. Eleviti haftada 3e indirdi, demir hapi verdi, kalsiyum ve gunde 2 defa clexane a devam. Dogum icin 39. Haftada aliriz dedi, clexani biraktiktan sonraki 1-2 gun icinde sezeryan olacakmisim ama simdilik tarih konusulmadi. 5 haftadan 4 haftaya indi kontrol, sonunda :) benden haberler Boyle. Herkese iyi geceler.
Kizlar doktorum tatildeymis ona soramadim birkac sorum var bakar misiniz?
1) Sabahlari bacagima kramp giriyor bazen, normalde sut urunlerini eksik etmemeye calisiyorum ve aksamlari bir tane osteocare(kalsiyum ve magnesyum iceren bir hap) aliyorum, baska bir onerisi olan var mi?
2) Sivrisinek kovucu spreyler kullanilabilir mi?
3) gunes yanigi vs. Olursa ne kullanilabilir? Ben normalde bepanthene kullanirdim.
Bu arada arkadaşlar hamilelik sonuna kadar haftalık progestan iğnesi kullanan oldu mu?Ben dördüncü ayımdayım haftalık progestan kullanıyorum...Galiba erken doğum olmasını engellemek için.Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca bu iğne mi ben de bulantı yapıyor acaba.Hala geçmedi bulantılarım..Fenayım...
Cnm osteocare e kacinci haftada basladin? Bende baslamak istiyorum. Bir de burda benim gibi kanamali hamilelik geciren varmi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?