Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız?? dün randevumuza gittik çok güzel geçti herşey yolunda çok şükür olsun Allah'a... ama dün ben biraz yoruldum tabi birde nst ye girdim ilk defa ve korktum çok panik oldum..eskiyi hatırladım baya fenalaştım neyse...herşey böyle güzelken dün geceden beri çok ii hissedemiyorum kızımın hareketlerini kızlar bi sorun yoktur dimi??? ben evham yapıyorum sanırım..zaten psikiyatriye sevk etti doktor panik atak olmuşsun ilerlemesin istiyorum bu iş lohusalık depresyonuna gider..onu yaşamanı istemem asla çok kötü bir durum çünkü o yüzden şimdiden ilaç kullanmanı istiyorum dedi...ne yapmalıyım bilemiyorum..kızın hareketlerini de hissedemiyorum zaten deliricem sanırım artık (((((((((

kızlar bu mthfr, factor 2 ve 5 ile API diye testler istedi doktorum bunları düşükten nekadar sonra yaptırdınız yaptıran varsa.. benim 6 hafta oldu, hemen yaptırsam olur mu

canım benim doktor düşükten sonra 40'ın bitince yapptır dedi bitince yaptırdım. senin de kırkın bittiğine göre yapabilirsinn

canım benim dr şöyle dedi 3 ay boyunca aspirin folik iç daha sonra korunmayı bırak dedi yaklaşık 3 aydır içiyom adet görüp sonrasında korunmayı bırakıcam senin de belli bi süre kullanp sonra korunmayı bırakman lazım genelde doktorlar böyle yapın diyo. bi de aspirin 100 lük kullanyom sanırım 100 lük olunca coraspin de aspirin de aynı.

Canim bende bes aydir korunuyodum simdi biraktim ama adet gorecem bende, sonra
Bakacaz artik, hamile kalana kadar ic dedi banada. Sen hamilemisin

Canim bende bes aydir korunuyodum simdi biraktim ama adet gorecem bende, sonra
Bakacaz artik, hamile kalana kadar ic dedi banada. Sen hamilemisin

canım ben hamile değilim perşembe adet olmam lazım 8 ay önce düşük yaptım sonrasnda araştrma yaptık kan pıhtılaşması çıktı ve yaklaşk 3 aydır aspirin 100 ve folbiol içiyorum adetim bitince 3 ayım doluyor artık korunmayı bırakacam ve gebe olduğumu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyacam.ilacı en az 3 ay öncesinde kullanmak gerekiyo çünkü kan hemen içtiğin gibi sulanmıyomuş.hakkımızda hayırlısıı

Benimde iki dusugum var allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin

canım çok geçmiş olsun. bak ne kadar güzel dr. a gitmişsin. herşey yolunda. bence çok düşünmemeye çalış. belki çok yorulduğundan bebek de yorulmuştur. uyuyodur. birşey olsa dr söylerdi herhalde. dinlenmeye ve tatlı şeyler yemeye çalış.

canım merak ettim seni test yaptın mı güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım bugün yaptırdım. dr. dan yeni geldim. değer pazar günü 834 çıkmıştı. bugün 1342 çıktı. değer yükseliyo ama istediğimiz gibi değil dedi. normalde yarın ultrasonla bakacaktı. böyle olunca cumartesiye attı. o güne kadar ilaçlarını kullan dedi. gelişmeyen gebelik olabilir dedi. bilemiyorum korkuyorum ama umarım herşey yolundadır. allahtan ümit kesilmez.

bendede kan pıhtılaşması varmış. 8. haftalıkken düşük yaptım sonradan öğrendik kan pıhtılaşmasını. tüp bebek yapmıştık. şimdi tekrar tüp bebek düşünüyoruz. bebek tutunsun diyede dr.um kortizon verecekmiş böyle durumu olan var mı arkadaşlar. çok canım sıkılıyor.

bir de artık s enden kan takibi istemiycem direkt ultrasonla bakacağım dedi. bilemiyorum yarın da devlet hastanesinde randevum var. gitsemmi bilemedim. korkuyorum açıkçası. keşke herşey yolunda ve bebişim sağlıklı olsa.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. canını sıkmamaya çalış. inş. tez zamanda bebişine kvuşursun. burada pıhtılaşma problemi olup bebeğine kavuşan çok kişi var. bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama burada devam eden hamilelikleri ve bebek sahiplerini görünce birazcık olsun iyi hissediyorum

kızlar bu kan pıhtılaşması sadece hamilelikte mi ortaya çıkıyor bilen var mı. normal günlük hayatıda etkiliyor mu. ben 2 yıl önce öğrendim düşük yaptıktan sonra. bebek beslenemedği için küçük kalmış ve düştü. kürtaj olmadım 8. haftalıkdı. dr. kendi düşer dedi. buna kimyasal gebelikte diyorlar öyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…