Yanlış hatırlamıyorsam 2. ayım bitince 3. ayın içinde birara başladım, doktor 3ten sonra veririz demişti ama ben erken başlasam ne olur diyince birşey olmaz başlayabilirsin demişti bana.
kızlar bu mthfr, factor 2 ve 5 ile API diye testler istedi doktorum bunları düşükten nekadar sonra yaptırdınız yaptıran varsa.. benim 6 hafta oldu, hemen yaptırsam olur mu
Bende hamilelik sonuna kdr kullanicam
Herkese slm, bu bolume yeni yaziorum cunku bendede kan pihtilsmasi cikti,
Iki dusugum oldu biri alti haftalikti dr cok onemsemdi, ikinci dokuz
Haftalikti kurtaj oldum, ilk bebekte kromozom bozuklugu cikti, sonra
Genetik bolumde gen testi yaptrdik cok sukur temiz cikti. Son olarak hemotoloji ve cocuk
Onkolojisnde kan testleri yapildi ve kan pihtilasmasindan bebislerim beslenemio
Oluo, simdi aspirin ve folikasit aliyorum zaten daha dun sonuc belli oldu. Korunmayi
Biraktik gebe kalir kalmaz igne olcakmisim. Size sorum bu bebe aspirini
Ile coraspirin aynimi, ne fark var.
Igne vurulmaya nezaman baslanio?
Benim aptt degerim 100 sn civarinda bide heterozigot var, bu degerler nasil
Herkese allah bebislerini kucagina almayi nasip etsin.
Buarda adanadan yazan varmi:)
canım benim dr şöyle dedi 3 ay boyunca aspirin folik iç daha sonra korunmayı bırak dedi yaklaşık 3 aydır içiyom adet görüp sonrasında korunmayı bırakıcam senin de belli bi süre kullanp sonra korunmayı bırakman lazım genelde doktorlar böyle yapın diyo. bi de aspirin 100 lük kullanyom sanırım 100 lük olunca coraspin de aspirin de aynı.
Canim bende bes aydir korunuyodum simdi biraktim ama adet gorecem bende, sonra
Bakacaz artik, hamile kalana kadar ic dedi banada. Sen hamilemisin
canım ben hamile değilim perşembe adet olmam lazım 8 ay önce düşük yaptım sonrasnda araştrma yaptık kan pıhtılaşması çıktı ve yaklaşk 3 aydır aspirin 100 ve folbiol içiyorum adetim bitince 3 ayım doluyor artık korunmayı bırakacam ve gebe olduğumu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyacam.ilacı en az 3 ay öncesinde kullanmak gerekiyo çünkü kan hemen içtiğin gibi sulanmıyomuş.hakkımızda hayırlısıı
slm kızlar nasılsınız?? dün randevumuza gittik çok güzel geçti herşey yolunda çok şükür olsun Allah'a...ama dün ben biraz yoruldum tabi birde nst ye girdim ilk defa ve korktum çok panik oldum..eskiyi hatırladım baya fenalaştım neyse...herşey böyle güzelken dün geceden beri çok ii hissedemiyorum kızımın hareketlerini kızlar bi sorun yoktur dimi??? ben evham yapıyorum sanırım..zaten psikiyatriye sevk etti doktor panik atak olmuşsun ilerlemesin istiyorum bu iş lohusalık depresyonuna gider..onu yaşamanı istemem asla çok kötü bir durum çünkü o yüzden şimdiden ilaç kullanmanı istiyorum dedi...ne yapmalıyım bilemiyorum..kızın hareketlerini de hissedemiyorum zaten deliricem sanırım artık (((((((((
canım merak ettim seni test yaptın mı güzel haberlerini bekliyoruz
tamam ya bende bişi demedim sordum öylemi oldu diye niye kızdın anlıyamadım:44:
bendede kan pıhtılaşması varmış. 8. haftalıkken düşük yaptım sonradan öğrendik kan pıhtılaşmasını. tüp bebek yapmıştık. şimdi tekrar tüp bebek düşünüyoruz. bebek tutunsun diyede dr.um kortizon verecekmiş böyle durumu olan var mı arkadaşlar. çok canım sıkılıyor.
Evet gunde 1 tane aliyorum.Saol cnmm doktoruma soriim her gun mu aliyorsun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. canını sıkmamaya çalış. inş. tez zamanda bebişine kvuşursun. burada pıhtılaşma problemi olup bebeğine kavuşan çok kişi var. bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama burada devam eden hamilelikleri ve bebek sahiplerini görünce birazcık olsun iyi hissediyorum[/QU
sağol. arada bir bazen çok bunalıyorum. çocuksuz bir hayat geçirmek çok zor geliyor. çaresizliğe düşüyorum. içime kapanıp hep ağlamak istiyorum. bugün de olduğu gibi. ben nedense hamile görmeye dayanamıyorum. onları kıskanmıyorum ama çevrem öyle sanıyor sanırım. offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?