Geldim canim hersey yolunda cok sukur. Eleviti haftada 3e indirdi, demir hapi verdi, kalsiyum ve gunde 2 defa clexane a devam. Dogum icin 39. Haftada aliriz dedi, clexani biraktiktan sonraki 1-2 gun icinde sezeryan olacakmisim ama simdilik tarih konusulmadi. 5 haftadan 4 haftaya indi kontrol, sonunda :) benden haberler Boyle. Herkese iyi geceler.
kızlar merhaba.ben de 8 aylık hamileyim.doğumuma az kaldı allahın izniyle.size sorum şu : kan pıhtılaşması için iğne kullanıyoruz diye illa ki sezeryan olmak zorunda mıyız.ben normal doğum istiyorum,doktorum da normal olacağını söylüyor,fakat buradaki yorumları okuyunca tereddüte düşüyorum doğrusu.sizin doktorlarınız ne diyor,siz nasıl doğum yapacaksınız,bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Bu arada arkadaşlar hamilelik sonuna kadar haftalık progestan iğnesi kullanan oldu mu?Ben dördüncü ayımdayım haftalık progestan kullanıyorum...Galiba erken doğum olmasını engellemek için.Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca bu iğne mi ben de bulantı yapıyor acaba.Hala geçmedi bulantılarım..Fenayım...
slm kızlar nasılsınız?? dün randevumuza gittik çok güzel geçti herşey yolunda çok şükür olsun Allah'a...ama dün ben biraz yoruldum tabi birde nst ye girdim ilk defa ve korktum çok panik oldum..eskiyi hatırladım baya fenalaştım neyse...herşey böyle güzelken dün geceden beri çok ii hissedemiyorum kızımın hareketlerini kızlar bi sorun yoktur dimi??? ben evham yapıyorum sanırım..zaten psikiyatriye sevk etti doktor panik atak olmuşsun ilerlemesin istiyorum bu iş lohusalık depresyonuna gider..onu yaşamanı istemem asla çok kötü bir durum çünkü o yüzden şimdiden ilaç kullanmanı istiyorum dedi...ne yapmalıyım bilemiyorum..kızın hareketlerini de hissedemiyorum zaten deliricem sanırım artık (((((((((
kızlar bu kan pıhtılaşması sadece hamilelikte mi ortaya çıkıyor bilen var mı. normal günlük hayatıda etkiliyor mu. ben 2 yıl önce öğrendim düşük yaptıktan sonra. bebek beslenemedği için küçük kalmış ve düştü. kürtaj olmadım 8. haftalıkdı. dr. kendi düşer dedi. buna kimyasal gebelikte diyorlar öyle mi.
kızlar bu kan pıhtılaşması sadece hamilelikte mi ortaya çıkıyor bilen var mı. normal günlük hayatıda etkiliyor mu. ben 2 yıl önce öğrendim düşük yaptıktan sonra. bebek beslenemedği için küçük kalmış ve düştü. kürtaj olmadım 8. haftalıkdı. dr. kendi düşer dedi. buna kimyasal gebelikte diyorlar öyle mi.
gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelmek nasip olur sen daha yenimi demir hapı kullanmaya başladın
normalde yapanlar var ama benim doktorumun dediği kıymetli bebek olduğu için riske atmaya gerek yok ki bende zaten normalden korktuğum için tercihim sezeryan olacaktı rabbim izin verirse
canım ben iğne değil ama hapını halen kullanıyorum
işte bende bundan korkuyorum salı günü ilk defa nst ye giricem ve biliyorum ki panik yapıcam :18:bebeğin hareketleri her zaman aynı olmuyor canım bende panik yapıyorum doktoruma sordum günde 10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi bazen çok sakın bazen hareketli olurlarmış ki benimki de dün çok sakindi akşam nerdeyse doktora gidecektim eşim durdurdu bugün gayet iyiyizbide biz sanırım kendimizi çok dinlediğimiz için hareketlere çok takılıyoruz
Canım seninle hamilelik haftamız da aynı galiba...Sen de bulantılar devam ediyor mu?Durumun nasıl?
kızmadım ben size sadece yanlış ifade edip sizi korkuttuğum için şaşırdım ve üzüldüm biraz. umarım iyisinizdir. dualarım tüm hamileler ve sizin için...
kızlar slm.ben 4defa dşük yaptım. kan pıhtılaşması nedeniyle.tam 1yıl oldu son kürtajım olalı.ozamandan beride korunmuyoruz ama olmuyor.4defa hamilelik tecrübesi yaşamama rağmen heray adet günü yaklaşınca hamilemiyim değil miyim bilemiyorum.yani artık vücut değişikliklerinden anlamam gerekir di mi?neyse bu ay 3gün geçti adetim ama bu gecikmelere alıştım onu saymıyorum.kahverengi akıntılarım var.sizce bu adet başlangıcı mı.ilk kez böyle oluyor.yada yerleşme kanaması mı?off bilemiyorum.en iyisi gidip kan testi yaptırmak mı yada 3 5gün daha bekleyip evde test yapmak mı?yinede bu kahverengi akıntılarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi tecrübelerini arkadaşlar :)
kızlar günaydın.. ben delirmek üzereyim gram uyku yok gözümde.. geçen geceden beri kızımın hareketleri azaldı artık bugün hiç yok hiç hareket etmiyor((( ne yaptıysam olmadı..süt içtim..sol tarafıma yattım uzandım..ellerimle karnıma masaj yaptım yok yok yok.........olmuyor hareket yok hissedemiyorum ölmek üzereyim sanki nefesim kesiliyor.. bu sabah birazdan doktora gidicem... bana kötü birşey söylemesinden korkuyorum........ offf hayırlısıyla doğduğunu göreydim..ben çok bişey istemedim ki...daha 2 gün önce doktor kontrolünde herşey yolundaydı..bir sorun yoktu..ne olduysa o randevudan sonra oldu.. kızlar ne olur bana bişeyler söyleyin..ne yapacağımı bilemiyorum bebeğimin ölmüş olma fikrini düşünmek bile istemiyorum...korkuyoruuumm
canım bende de pıhtılaşma çıktı günlük hayatı etkilemiyor hatta ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım oğlum dünyaya geldi sorunsuz bi şekilde sonrasında biri 11 diğeri 4 haftalık düşüklerm oldu ve öğrendikk ki kan pıhtılaşması varmış yani öyle bişey ki hem sağlıklı gebeliğnde olabiliyo hem erken hem de geç düşükler de olabiliyor. canım keseyi gördüysen kimyasal gebelik değil demek ki benim düşüğm 4 haftalık olmasına rağmen vajinal ultrasonda kese göründü ve kendiliğinden düşürdüm
Canim selam. 2 gun oncesine kadar hic durmadan ayni siddette devam ediyordu. Dun ve bugun baya yok gibi. Heralde bitti artik diye umuyorum
Senin ayni siddette mi devam ediyor
kızlar günaydın.. ben delirmek üzereyim gram uyku yok gözümde.. geçen geceden beri kızımın hareketleri azaldı artık bugün hiç yok hiç hareket etmiyor((( ne yaptıysam olmadı..süt içtim..sol tarafıma yattım uzandım..ellerimle karnıma masaj yaptım yok yok yok.........olmuyor hareket yok hissedemiyorum ölmek üzereyim sanki nefesim kesiliyor.. bu sabah birazdan doktora gidicem... bana kötü birşey söylemesinden korkuyorum........ offf hayırlısıyla doğduğunu göreydim..ben çok bişey istemedim ki...daha 2 gün önce doktor kontrolünde herşey yolundaydı..bir sorun yoktu..ne olduysa o randevudan sonra oldu.. kızlar ne olur bana bişeyler söyleyin..ne yapacağımı bilemiyorum bebeğimin ölmüş olma fikrini düşünmek bile istemiyorum...korkuyoruuumm
kızlar günaydın.. Ben delirmek üzereyim gram uyku yok gözümde.. Geçen geceden beri kızımın hareketleri azaldı artık bugün hiç yok hiç hareket etmiyor((( ne yaptıysam olmadı..süt içtim..sol tarafıma yattım uzandım..ellerimle karnıma masaj yaptım yok yok yok.........olmuyor hareket yok hissedemiyorum ölmek üzereyim sanki nefesim kesiliyor.. Bu sabah birazdan doktora gidicem... Bana kötü birşey söylemesinden korkuyorum........ Offf hayırlısıyla doğduğunu göreydim..ben çok bişey istemedim ki...daha 2 gün önce doktor kontrolünde herşey yolundaydı..bir sorun yoktu..ne olduysa o randevudan sonra oldu.. Kızlar ne olur bana bişeyler söyleyin..ne yapacağımı bilemiyorum bebeğimin ölmüş olma fikrini düşünmek bile istemiyorum...korkuyoruuumm
Ilkk gebeliginizde kan pihtilasmasi yoktu yani, merak ediyorum
Simdi bende kan pihtilasmasi var alllah izin verise birinciyi
Bole igneyle dogurduktan sonra allahin izniyle, ikincidede
Ayyni sorun cikarmi cikmayadabilirmi?
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. canını sıkmamaya çalış. inş. tez zamanda bebişine kvuşursun. burada pıhtılaşma problemi olup bebeğine kavuşan çok kişi var. bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama burada devam eden hamilelikleri ve bebek sahiplerini görünce birazcık olsun iyi hissediyorum[/QU
sağol. arada bir bazen çok bunalıyorum. çocuksuz bir hayat geçirmek çok zor geliyor. çaresizliğe düşüyorum. içime kapanıp hep ağlamak istiyorum. bugün de olduğu gibi. ben nedense hamile görmeye dayanamıyorum. onları kıskanmıyorum ama çevrem öyle sanıyor sanırım. offf offff
İNAN BURADA SENİNLE AYNI DUYGULARI PAYLAŞAN BAŞTA BEN OLMAK ÜZERE BİRÇOK KİŞİ VAR. AMA MALESEF AĞLAMAK ÇÖZÜM OLMUYOR. ÇARESİNE BAKMAK LAZIM. bende her hamile ya da çocuklu kadınları gördüğümde içim içimi yiyor. ama allaha sığınmaktan ve dr. ların dediğini yapmaktan başka yapacak pel birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?