Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelmek nasip olur sen daha yenimi demir hapı kullanmaya başladın

normalde yapanlar var ama benim doktorumun dediği kıymetli bebek olduğu için riske atmaya gerek yok ki bende zaten normalden korktuğum için tercihim sezeryan olacaktı rabbim izin verirse

canım ben iğne değil ama hapını halen kullanıyorum

işte bende bundan korkuyorum salı günü ilk defa nst ye giricem ve biliyorum ki panik yapıcam :18:bebeğin hareketleri her zaman aynı olmuyor canım bende panik yapıyorum doktoruma sordum günde 10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi bazen çok sakın bazen hareketli olurlarmış ki benimki de dün çok sakindi akşam nerdeyse doktora gidecektim eşim durdurdu bugün gayet iyiyiz bide biz sanırım kendimizi çok dinlediğimiz için hareketlere çok takılıyoruz

benim kan pıhtılaşma problemim sadece hamilelikte normalde günlük hayatta etkilemedi beni kese gözükmeden düşmüşse kimyasal gebelik deniliyor

benim de bebeğim beslenemediği için karnımda öldü bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum

Evet canim yeni verdi, kan degerim hep iyi cikti o yuzden kullandirmadi daha once.

merhaba kızlar. uzun zamandır yazmıyordum hep okuyup çıkıyordum. bugün kontrolüm vardı. çok şükür her şey yolunda 24. haftadayız.
okul başladı dün malumunuz. çok yoruldum sınıflar kalabalık toz kir içinde. akşam geldim eve sırt ağrısından uyuyamadım. bebeğimin hareketleri de azaldı. sabah panikle dr. a gittik. normalde kontrolum haftayaydı. ama allaha şükür bebişim çok iyi. kıpır kıpır maşallah. dr. çok ayakta kalma dinlen sürekli aralıklarla dedi. eleviti kesti magnezyum ve kalsiyum verdi. demire devam dedi. ve bundan sonra kontollerim 3 haftada bir:)))
hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar...

kızlar slm.ben 4defa dşük yaptım. kan pıhtılaşması nedeniyle.tam 1yıl oldu son kürtajım olalı.ozamandan beride korunmuyoruz ama olmuyor.4defa hamilelik tecrübesi yaşamama rağmen heray adet günü yaklaşınca hamilemiyim değil miyim bilemiyorum.yani artık vücut değişikliklerinden anlamam gerekir di mi?neyse bu ay 3gün geçti adetim ama bu gecikmelere alıştım onu saymıyorum.kahverengi akıntılarım var.sizce bu adet başlangıcı mı.ilk kez böyle oluyor.yada yerleşme kanaması mı?off bilemiyorum.en iyisi gidip kan testi yaptırmak mı yada 3 5gün daha bekleyip evde test yapmak mı?yinede bu kahverengi akıntılarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi tecrübelerini arkadaşlar :)

kızmadım ben size sadece yanlış ifade edip sizi korkuttuğum için şaşırdım ve üzüldüm biraz. umarım iyisinizdir. dualarım tüm hamileler ve sizin için...

tedbiri elden bırakmamak adına herkese herseyi soruyoruz aynı seyler yasanmasın diye. bende yanlış bişi sordum ve sizi kızdırdım sanıp üzülmüştüm.sorun olmadığına sevindim duaların için çok tesekkürler.Allah razı olsun

kan pıhtılaşman varsa hiç bekleme hemen yarın test yaptır. kanda kesin sonuç. benim adet olcağımı bu kahverengi akıntılardan anlıyodum gebe olduğumu kahverengi akıntı olmayınca anladım. ama herkesin farklı bak senin ilk defa böyle oluyormuş yerleşmeden dolayı oluyor olabilr.gebeysen iğnelere hemen başlaman lazım geç kalmadan hemen yarın kanda baktır. sen önlemini alda gebe değilsen bile için rahat olur. inşallah gebesindir. Allaha bol dua et bende duacınım canım. haber vermeyi unutma ama merak edrim ben. hadi inşallah hayırlı haber verirsin.

kızlar günaydın.. ben delirmek üzereyim gram uyku yok gözümde.. geçen geceden beri kızımın hareketleri azaldı artık bugün hiç yok hiç hareket etmiyor ((( ne yaptıysam olmadı..süt içtim..sol tarafıma yattım uzandım..ellerimle karnıma masaj yaptım yok yok yok.........olmuyor hareket yok hissedemiyorum ölmek üzereyim sanki nefesim kesiliyor.. bu sabah birazdan doktora gidicem... bana kötü birşey söylemesinden korkuyorum........ offf hayırlısıyla doğduğunu göreydim..ben çok bişey istemedim ki...daha 2 gün önce doktor kontrolünde herşey yolundaydı..bir sorun yoktu..ne olduysa o randevudan sonra oldu.. kızlar ne olur bana bişeyler söyleyin..ne yapacağımı bilemiyorum bebeğimin ölmüş olma fikrini düşünmek bile istemiyorum...korkuyoruuumm

günaydın canım sabah açar açmaz böyle yazdığını görünce inan çok üzüldüm( kendini bu kadar üzdüğün için) daha güzel düşünmeye çalış kesin bişey yok ki ultrasona verince anlaşılır herşey allahın izniyle kötü olan hiçbişey olmıyacak sen elinden geleni yapıyosun gerisi allaha kalmış. hem ara ara hareketlerde azalma ya da hiç hareket etmeme oluyo. belki kızının tembelliği tutmuş:)

canım bende de pıhtılaşma çıktı günlük hayatı etkilemiyor hatta ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım oğlum dünyaya geldi sorunsuz bi şekilde sonrasında biri 11 diğeri 4 haftalık düşüklerm oldu ve öğrendikk ki kan pıhtılaşması varmış yani öyle bişey ki hem sağlıklı gebeliğnde olabiliyo hem erken hem de geç düşükler de olabiliyor. canım keseyi gördüysen kimyasal gebelik değil demek ki benim düşüğm 4 haftalık olmasına rağmen vajinal ultrasonda kese göründü ve kendiliğinden düşürdüm

Ilkk gebeliginizde kan pihtilasmasi yoktu yani, merak ediyorum
Simdi bende kan pihtilasmasi var alllah izin verise birinciyi
Bole igneyle dogurduktan sonra allahin izniyle, ikincidede
Ayyni sorun cikarmi cikmayadabilirmi?

Canim selam. 2 gun oncesine kadar hic durmadan ayni siddette devam ediyordu. Dun ve bugun baya yok gibi. Heralde bitti artik diye umuyorum

Senin ayni siddette mi devam ediyor

Ben iğneyi 3 aydan sonra kullanmaya başladım.bulantılarım arttı sanki.Afedersiniz sabah erkan saatlerde uyandığımda midemde yanma ve bulantı oluyor ve kusuyorum.Aç karna..Sarı acı bir su geliyor..Bana sanki bulantılar iğne vurulduğum ilk 3 gün daha şiddetli sonra azalıyormuş gibi geliyor...

ya niye hemen en kötüsünü düşündün. Bugun doktordan çok güzel haberlerle döneceğine ben inanıyorum.Kendini bu kadar üzme boşyere bebeğini etkiliceksin hadi hayır haber bekliyoruz senden.Ne zaman randevun saat kaçta???

Canım doktora gittin mi?Sonuç ne oldu?Dualarımız seninle...

merhaba kızlar,şöyle az bişey geçmişe göz atayım dedim ama ben yine kaçırmışım ipin ucunu
cemocan, canım inş önemli bişey yoktur ve kızın tembellik yapıyordur sadece,umarım beklediğinden çok çok daha güzel haberler alırsın doktorundan.
burcu_gen,senin de iyi gidiyor anladığım kadarıyla,inş hayırlısıyla sonuna kadar sorunsuz bir şekilde geçirsin canım.
bucu,sen de daha nst ye girmeden stres yapma lütfen,herşey yolunda gidecek inş,iyi düşün iyi olsun olur mu,no panik
sevinc,beydağlı,mpb,hannem sizler de iyisinizdir umarım,yakın zamanda yazdığınızı göremedim.
herşey gönlünüzce olsun hanımlarrr

canım inşallah kötü birşey yoktur. Ne olur kötü düşünme kendine ve bebeğine iyi bak.

Ilkk gebeliginizde kan pihtilasmasi yoktu yani, merak ediyorum
Simdi bende kan pihtilasmasi var alllah izin verise birinciyi
Bole igneyle dogurduktan sonra allahin izniyle, ikincidede
Ayyni sorun cikarmi cikmayadabilirmi?

canım bizim gibi kan pıhtılaşması sorunu olanlar gebelik düşüneceği zaman ve gebelik boyunca tedavi olmak zorunda ikincide de üçüncüde de. çünkü bu durum genetik. genetik olduğu için bende de önceden beri var ama oğlumda bi sorun çıkmadı doktoruma da sordum bazen çocuğa etki etmeyebiliyor dedi. kısmet olunca hiçbişey de olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…