Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inş. bebşine birşey olmaz çok üzüldüm. biz seninle çok yakınız. ben de 5. haftadayım. hala benim de belirsiz ne olacağı. hayırlısı olsun. allaha dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

canım senin hamile arkadaşlardan istediklerini ben de istiyorum. allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.kızlar bugün adet gördüm 8 ay önce düşük yaptm 3 aydır da aspirin folbiol kullanyodum artık adetim bitince korunmayı bırakacam kendimi çok hazır hissetmiyorum ama eninde sonunda düşüneceğim için istiyecem artık. gebelik planlarken sizler neler yaptınızz neye dikkat ettiniz paylaşırsanz sewinirimm

canım nasılsın dün çok merak ettim seni sabah işyernde açabildim hemen açtm bir sorun olmadğnı görünce sewindim.şu an nasıl hareket etti mi yoksa hala uyuyor muu

canım arkadaşım saol walla beni bu kadar düşündüğünüz için...Allahım razı olsun sizlerden...benim çocuğun kıpırdamaması şu yüzdenmiş..direk doktorun dediğini yazıyorum...çocuk tam olarak rahime yerleşmiş ayaklarını kasıklaıma iyice yerleştirmiş ve kıpırdama olasılığı yokmuş..bu durumda sadece ellerini ve kafa hareketlerini hisedebilirsin dedi..dedim bu düzelir mi çocuk hareket edip yerini değiştirirse tabiki de ayak hareketlerini hissedersin dedi..zaten anne karnında bir bebeğin ayaklarının uyguladığı basınçla ellerinin uyguladığı basınç arasında büyük fark varmış..ben el hareketlerini o yüzden hissedemiyordum sanırım ama çocuğumun ayak hareketlerini muhteşem hissediyordum..neyse akşam olunca annem bende bi koca karı yöntemi denedi ve sonuç başarılı bebiş takıldığı yerden kurtuldu maşallah diyeyim yine kıpır kıpır :))))))) o yüzden iyiyim...ama yarın psikoloğa başlıyorum arkadaşım..inşallah telkinlerle daha da rahatlıcam...

canım bugün nasılsın bebiş hareketlendi mi. acaba yorgunluk falan var mı bu aralar o yüzden mi uyuyor kerata:)

slm senaycım :) evet bugün hareketlendi yukardada bahsettim bi koca karı yöntemi uyguladık bebeğimin ayaklarını kurtardık kasıklardan :)) şimdi yine eskisi gibi akşama nstye gidicem rutin işte öyle...yorgunluktan değil arkadaşım yaa annem dedi ki bende ablana hamileyken ters bir hareket yapmıştım kasıklarıma ağrılar girmişti sonra ablanın hareketleri kesildi doktora gittiğimizde senin doktorunun dediğini dedi bize de dedi..sonra ona da babaannem işte bi yöntem uygulamış ve ablam yine eskisi gibi hareketlenmiş..şimdi de aynı şeyi bana yaptı sonuç : gayet başarılı :))))

canım neymiş bu yöntem ya merak ettim şimdi. Gerçekten enteresan bi durummuş. Neyse herşey iyi ya önemli olan o çok geçmiş olsun.

kızlarrr pekı bu kan pıhtılaşması ıcın aspırın ve vıtamın den baska, ıyı gelen bıse varmı bıldıgınız. lımon suyu duydum ıyı geldıgını,bıldıgınız baska yıyecek ne bılım bır bıtkı felan varmı,kanı sulandırmaya yardımcı olacak. daha baska bıgısı olan arkadaslar yazarsa super olurrr , herkesee mutlu gunler:)

selam kızlar, umarım herkes iyidir.
bende sonunda hamileyim pazartesi günü öğrendim.
allahıma şükürler olsun, inş kucağımıza almak nasip olur.
adetimin 24. gününde hcg 147 çıktı. hemen doktora koştum.
erken yumurtlamışım meger 5 gün öndesin. 4 haftalık şuan dedi ve keseyi gördük
1 ekimde de kalp atışı için bekliyıorum dedi.
herşey o kdr iyiki şuanda ben bu çocuga hiçbi müdahale etmesem bile doğar allahın izniyle dedi.
bilemiyorum kızlar ister istemez tedirginim. mthfr A1289C homozigotum.
hiç gerek görmüyorum ama yinede vericem sana ilaçları dedi.
progestan verdi, haşimato olduğum için peridnol diye bi hap verdi. coraspin ve 1200 mg folic aside devam.
ve iğne olarakta innohep verdi, ancak hergün vurunmana gerek yok 3. günde bir vuracaksın dedi. örneğin pzt perş pazar şeklinde
işte böyle. beni çok rahatlattı herşey çok iyi kan değerinden belli ,keseden rahimden belli vs dedi ama.
endişelerden bi kurtulabilsem. doktorum aslında çok iyi çok seviyorum ve güveniyorum.
Prof dr Gürkan Uncu hatta izin taviyenizle bulmuştum kendisini allah razı olsun. ama yinede endişeeler bırakmıyo insanı.
allahın izniyle kalp atışını devamını bi görebilsem.
allaha emanetiz umarm bi sorun yaşamayız. tüm bekleyenlerr için dualarım, rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Canım çok sevindim senin adına gerçekten herşeyin yolunda olduğunu duymak çok güzel. ben 5 haftalığım ama hala belirli birşey yok. umarım hepimiz için sonuna kadar herşey yolunda gider. tebrik ederim:)

Canım çok sevindim senin adına gerçekten herşeyin yolunda olduğunu duymak çok güzel. ben 5 haftalığım ama hala belirli birşey yok. umarım hepimiz için sonuna kadar herşey yolunda gider. tebrik ederim:)

canım bnm çok teşekkür ederim.umarım hep böyle devam eder.
senin içinde umarım herşey yoluna girer tatlım.bebegini saglıkla kucagına alırsın inş
hepimz için..
senin durumun nedir canım blli olmayan ne riskin mi var
pıhtılaşma yüzünden mi

canım nasılsın dün çok merak ettim seni sabah işyernde açabildim hemen açtm bir sorun olmadğnı görünce sewindim.şu an nasıl hareket etti mi yoksa hala uyuyor muu

evet canım ya artık eskisi gibi hareketlendi çok şükür :))) beni de korkuttu cadaloz kızım benim :)) anası gibi inatçı olacak ama beni geçecek sanırım inat konusunda :))

canım neymiş bu yöntem ya merak ettim şimdi. Gerçekten enteresan bi durummuş. Neyse herşey iyi ya önemli olan o çok geçmiş olsun.

şimdi burda yazmayayım böyle şeyleri ulu orta paylaşmayı sevmiyorum ama şunu söyleyeyim senaycım eskiler ne biliyorsa doğru biliyor en azından benim annem bu güne kadar hiç yanılmadı biz ne zaman anneeeeeeeeee desek o hemen kendi tecrübeleriyle harmanladığı bilgilerini bizim üzerimizde uyguladı ve dediğim gibi hiç yanılmadı..eski toprak dedikleri böyle bişey olsa gerek..ama herşeyin başı da sonu da dua buna çok inanıyorum dua çok güçlü bir inanç... o yüzden dualarınıza ihtiyacım var benimkilerde sizler için :)) inşallah ben inanıyorum herşey hepimiz için yoluna girer, yolunda gider...

pıhtılaşma tedavisi görüyorum. ilaçlarımı kullanıyorum ancak geçen hafta cuma günü bhcg değerimde bir düşüş oldu. sonra yükseldi, yükselmeye de devam etti ama istenildiği gibi 2 katı oranında değil. dün ultrasona girdim nokta kadar bir kese göründü ancak gelişip gelişmeyeceği meçhul. cumartesi başka dr. a randevum var bakalım o ne diyecek

Arkadaşlar üniversite hastanesiine gittim sabah... kan verdim.. yapılacak testler şunlar ama ne olduğunu bilmiyorum açıklama ypar mısınız biliyosanız??

AT III

APTT

FIB

PROTEİN S

PROTEİN C
PT

mthfr

canıııııııııııııımm çoooook sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..doktorun gürkan uncu sanırım öyle yazmışsın...bursadasın sanırım... bence doktor olarak mükemmel bir seçim çok doğru bir karar..benim komşularımın çoğu onda doğum yaptılar ve gerçekten çok memnunlar..çok ilgili alakalı güler yüzlü bir insan...bende eğer balıkesirdeki doktora başlamamış olsaydım ona gidecektim..sana şöyle birşey söyleyeyim için rahatlasın..bana doktorum demişti ki birden hiç hesapta yokken hamile kalan kadınların çoğu sağlıkla doğum yaparlar..çünkü vücut tam olarak kabul ettiği çocuğu çabucak büyütür kesesini sağlamlaştırırmış..seninki sana süpriz olmuş sanırım..için rahat olsun..Allah'ım sana çok güzel bir armağan vermiş..şunu da unutma doktoruna güven inan tedbir senden takdir Allah'tan... güç ve kudret O'nun elinde..sadece iyi düşün ve dua et birde doktorunun tavsiyesine uy mutlaka inşallah güzel günler göreceksin canım..

çok haklısın bazen bize yanlış gelse de hep büyüklerimiz haklı çıkıyor sonunda. Neyse herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Umarım hepimiz için herşey güzel olur. Dualarla

çok güzel bi haber bu. Allah kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inşallah.

tatlım ben kendi adıma konuşayım. Hamile kalmayı planladığımda tek tük sigara içiyodum hemen bıraktım. tekrar doktora gidip bi kontrolden geçtim zaten folbiol ve corasprin kullanıyodum devam ettim. Meyve sevmediğim halde hergün birtek meyve bile olsa yedim. Kısaca sağlıklı beslenmeye başladım. Sana tavsiyem bi doktor kontrolünden geç. Çünkü ben kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve bu kistin hiçbir önemi yok demişti doktor kendiliğinden kaybolur o takılma demişti. ama kist 4ay sonra kayboldu ve ben 5.ayda hamile kalabildim. Tedbiri elden bırakmamak lazım

canım benim allah yardımcın olsun. bende bu korkuları yaşıyorum hala daha önce kimyaal gebelik geçirdim 2 defa.
rabbim kimseye yaşatmasın. kesende gözükmüş bence bir sorun olmayacak allahın izniyle.
sende içini ferah tut iyi düşünelim ki iyi olsun.güzel haberlerini bekliyorum inş.

canımm benim allah razı olsun çok sağol.
aslında sürpriz olmadı yani zaten 9-10 aydır bebek için uğraşıyorduk.
kimyasal gebelikte geçirmiştim hatta bu süreçte.
ama geçen ay dediğin gibi pek ümitli değilken sürpriz yaptı bebiş bana artık umudu kesmiştim çnkü hamile kalamıyorum diye düşünüyordum..
birde çok erken yumurtlamışım ve 16. günümde lekelenmem oldu yerleşmeymiş o meğer bende geçmi yumurtluyorum diyodum
velhasıl canım gürkan beye gidiyorum evet. kan degerimi çok begendi usg görüntüsünüde öyle.
bu çok saglıklı bir bebek buna inan dedi hiçbi müdahale etmesekte doğar bu çocuk dedi.
bunun gibi iddialı şeyler söyledi ama ben yinede endişelerden kurtulamıyorum bi türlü.
iğneyi hergün degilde 3 günde bir verdi falan. progetan veriyorum ama inan buna bile gerek yok şu durumunda dedi.
kan testini tekrarlamaya gerek bile görmüyorum dedi. keseyi de gördü zaten ama ne bileyim...
allahım diyorum bişiy olmasın ne olurrrrrrrrrrrrr
ama dedigin gibi çok iyi bi doktor ona güveniyorum güvenmek zorundayım başka çaremde yok anlaşılan.
rabbim inş saglıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin canım

çok güzel bi haber bu. Allah kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inşallah.

canım benim çok teşekkürler.
rabbim inşallah hepimize nasip etsin tüm bekleyenlere tüm hamişlerimize.

bugün ilk kez ignemi tek başıma yaptım baya bi heyecan aldı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…