arkadaşlar yarın sabah üniversite hastanesine gidiyorum. kan pıhılaşması için test yaptırcam . inş bişi çıkmaz dua edin benim için...[/QUO
iyi haberlerle dönmenizi diliyorum inşaallah...
canım inş. birşey çıkmaz.ama en azından aklında soru işareti kalmamış olur. öbür türlü acaba bende de varmı sorusu insanın içini kemiriyo.
merhaba arkadaşlar sizlerhamilelik konusunda daha tecrübeli olduğunuz için fikir danışmak istedim.
kızlar iki gün önceki kontrolümde kese 6.2mm çıkmıştı ama iki yerde kanama alanı olduğu için düşük tehlikesi var. kan vermiştim az önce öğrendm sonucunu. bhcg 3853 progesteran 40 çıkmış. doktor değer güzel keseyle uyumlu dedi ama progesteran değeri için bşy söylemedi. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
ayrıca bi önceki hamileliğimde 10.haftada bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
değerlerin nasıl sizce
hamile arkadaşlardan bir şey rica edebilirmiyim acaba.bizler için yani tekrar hamile kalmak isteyenler için uyguladıkları tedavi yöntemlerini yazabilirler mi?geçmişa ait böyle listeler görmüştüm ama yakın zamanda görmedim. iğneye ne zaman başladılar hangi ilaçları kullandılar,homozigot mutant ya da heterozigotlar mı ?eğer hamile arkadaşlar yazarlarsa biz tek listede toplamaya çalışırız. tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı bizlerede tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı diliyorum...
Tatlım bana kızma sakın ama sakin olmaya çalış, bak doktorun da geçen sefer söylemişti panik atağın başlamış destek alman lazım diye bence biran önce hiç vakit kaybetmeden bu konuyla ilgilen. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra 2 kere hissetmedim hareketlerini, birinde akşam eşimle kavga ettik 2 gün oynamadı velet, diğerinde de işte sıkıcı şeyler oldu yine bir süre hareket etmedi, ettiği zaman da çok hafif bir şekilde ediyordu. Yani ben ne zaman üzülsem streslensem o da hareket etmiyor. Direk bir bağlantı var bu konuda. O yüzden sakin olmalısın, ama şu aşamada kendi kendini sakinleştiremediğin için doktora gitmelisin. Lütfen kendini bu kadar üzülme, valla ben de üzülüyorum seni her böyle gördüğümde.
canım bugün nasılsın bebiş hareketlendi mi. acaba yorgunluk falan var mı bu aralar o yüzden mi uyuyor kerata:)
canım arkadaşım saol walla beni bu kadar düşündüğünüz için...allahım razı olsun sizlerden...benim çocuğun kıpırdamaması şu yüzdenmiş..direk doktorun dediğini yazıyorum...çocuk tam olarak rahime yerleşmiş ayaklarını kasıklaıma iyice yerleştirmiş ve kıpırdama olasılığı yokmuş..bu durumda sadece ellerini ve kafa hareketlerini hisedebilirsin dedi..dedim bu düzelir mi çocuk hareket edip yerini değiştirirse tabiki de ayak hareketlerini hissedersin dedi..zaten anne karnında bir bebeğin ayaklarının uyguladığı basınçla ellerinin uyguladığı basınç arasında büyük fark varmış..ben el hareketlerini o yüzden hissedemiyordum sanırım ama çocuğumun ayak hareketlerini muhteşem hissediyordum..neyse akşam olunca annem bende bi koca karı yöntemi denedi ve sonuç başarılıBebiş takıldığı yerden kurtuldu maşallah diyeyim Yine kıpır kıpır :))))))) o yüzden iyiyim...ama yarın psikoloğa başlıyorum arkadaşım..inşallah telkinlerle daha da rahatlıcam...
Slm senaycım :) evet bugün hareketlendi yukardada bahsettim bi koca karı yöntemi uyguladık bebeğimin ayaklarını kurtardık kasıklardan :)) şimdi yine eskisi gibi akşama nstye gidicem rutin işte öyle...yorgunluktan değil arkadaşım yaa annem dedi ki bende ablana hamileyken ters bir hareket yapmıştım kasıklarıma ağrılar girmişti sonra ablanın hareketleri kesildi doktora gittiğimizde senin doktorunun dediğini dedi bize de dedi..sonra ona da babaannem işte bi yöntem uygulamış ve ablam yine eskisi gibi hareketlenmiş..şimdi de aynı şeyi bana yaptı sonuç : Gayet başarılı :))))
selam kızlar, umarım herkes iyidir.
bende sonunda hamileyim pazartesi günü öğrendim.
allahıma şükürler olsun, inş kucağımıza almak nasip olur.
adetimin 24. gününde hcg 147 çıktı. hemen doktora koştum.
erken yumurtlamışım meger 5 gün öndesin. 4 haftalık şuan dedi ve keseyi gördük
1 ekimde de kalp atışı için bekliyıorum dedi.
herşey o kdr iyiki şuanda ben bu çocuga hiçbi müdahale etmesem bile doğar allahın izniyle dedi.
bilemiyorum kızlar ister istemez tedirginim. mthfr A1289C homozigotum.
hiç gerek görmüyorum ama yinede vericem sana ilaçları dedi.
progestan verdi, haşimato olduğum için peridnol diye bi hap verdi. coraspin ve 1200 mg folic aside devam.
ve iğne olarakta innohep verdi, ancak hergün vurunmana gerek yok 3. günde bir vuracaksın dedi. örneğin pzt perş pazar şeklinde
işte böyle. beni çok rahatlattı herşey çok iyi kan değerinden belli ,keseden rahimden belli vs dedi ama.
endişelerden bi kurtulabilsem. doktorum aslında çok iyi çok seviyorum ve güveniyorum.
Prof dr Gürkan Uncu hatta izin taviyenizle bulmuştum kendisini allah razı olsun. ama yinede endişeeler bırakmıyo insanı.
allahın izniyle kalp atışını devamını bi görebilsem.
allaha emanetiz umarm bi sorun yaşamayız. tüm bekleyenlerr için dualarım, rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Canım çok sevindim senin adına gerçekten herşeyin yolunda olduğunu duymak çok güzel. ben 5 haftalığım ama hala belirli birşey yok. umarım hepimiz için sonuna kadar herşey yolunda gider. tebrik ederim:)
canım nasılsın dün çok merak ettim seni sabah işyernde açabildim hemen açtm bir sorun olmadğnı görünce sewindim.şu an nasıl hareket etti mi yoksa hala uyuyor muu
canım neymiş bu yöntem ya merak ettim şimdi. Gerçekten enteresan bi durummuş. Neyse herşey iyi ya önemli olan o çok geçmiş olsun.
canım bnm çok teşekkür ederim.umarım hep böyle devam eder.
senin içinde umarım herşey yoluna girer tatlım.bebegini saglıkla kucagına alırsın inş
hepimz için..
senin durumun nedir canım blli olmayan ne riskin mi var
pıhtılaşma yüzünden mi
canım inş. birşey çıkmaz.ama en azından aklında soru işareti kalmamış olur. öbür türlü acaba bende de varmı sorusu insanın içini kemiriyo.
evet aynen.. yoksa 2.ye hamile kalmam zorlaşacak... tıbbi sekreterden Allah razı olsun.. neredeyse sarılacaktım kadına .... normalde doktorlar yapmıyorlarda ben yardımcı oldum sana bu şekilde dedi .. genetik testmiş
herşey o kdr iyiki şuanda ben bu çocuga hiçbi müdahale etmesem bile doğar allahın izniyle dedi.
progestan verdi, haşimato olduğum için peridnol diye bi hap verdi. coraspin ve 1200 mg folic aside devam.
ve iğne olarakta innohep verdi, ancak hergün vurunmana gerek yok 3. günde bir vuracaksın dedi. örneğin pzt perş pazar şeklinde
işte böyle. beni çok rahatlattı herşey çok iyi kan değerinden belli ,keseden rahimden belli vs dedi ama.
endişelerden bi kurtulabilsem. doktorum aslında çok iyi çok seviyorum ve güveniyorum.
Prof dr Gürkan Uncu hatta izin taviyenizle bulmuştum kendisini allah razı olsun. ama yinede endişeeler bırakmıyo insanı.
allaha emanetiz umarm bi sorun yaşamayız. tüm bekleyenlerr için dualarım, rabbim yardımcımız olsun inşallah.
evet canım ya artık eskisi gibi hareketlendi çok şükür :))) beni de korkuttu cadaloz kızım benim :)) anası gibi inatçı olacak ama beni geçecek sanırım inat konusunda :))
şimdi burda yazmayayım böyle şeyleri ulu orta paylaşmayı sevmiyorum ama şunu söyleyeyim senaycım eskiler ne biliyorsa doğru biliyor en azından benim annem bu güne kadar hiç yanılmadı biz ne zaman anneeeeeeeeee desek o hemen kendi tecrübeleriyle harmanladığı bilgilerini bizim üzerimizde uyguladı ve dediğim gibi hiç yanılmadı..eski toprak dedikleri böyle bişey olsa gerek..ama herşeyin başı da sonu da dua buna çok inanıyorum dua çok güçlü bir inanç... O yüzden dualarınıza ihtiyacım var benimkilerde sizler için :)) inşallah ben inanıyorum herşey hepimiz için yoluna girer, yolunda gider...
canım çok sevindim inş. sonuna kadar herşey yolunda gider. ben bir duyamadım ya şu herşey yolunda kelimesini!!!
canım senin hamile arkadaşlardan istediklerini ben de istiyorum. allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.kızlar bugün adet gördüm 8 ay önce düşük yaptm 3 aydır da aspirin folbiol kullanyodum artık adetim bitince korunmayı bırakacam kendimi çok hazır hissetmiyorum ama eninde sonunda düşüneceğim için istiyecem artık. gebelik planlarken sizler neler yaptınızz neye dikkat ettiniz paylaşırsanz sewinirimm
pıhtılaşma tedavisi görüyorum. ilaçlarımı kullanıyorum ancak geçen hafta cuma günü bhcg değerimde bir düşüş oldu. sonra yükseldi, yükselmeye de devam etti ama istenildiği gibi 2 katı oranında değil. dün ultrasona girdim nokta kadar bir kese göründü ancak gelişip gelişmeyeceği meçhul. cumartesi başka dr. a randevum var bakalım o ne diyecek
canıııııııııııııımm çoooook sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..doktorun gürkan uncu sanırım öyle yazmışsın...bursadasın sanırım... bence doktor olarak mükemmel bir seçim çok doğru bir karar..benim komşularımın çoğu onda doğum yaptılar ve gerçekten çok memnunlar..çok ilgili alakalı güler yüzlü bir insan...bende eğer balıkesirdeki doktora başlamamış olsaydım ona gidecektim..sana şöyle birşey söyleyeyim için rahatlasın..bana doktorum demişti ki birden hiç hesapta yokken hamile kalan kadınların çoğu sağlıkla doğum yaparlar..çünkü vücut tam olarak kabul ettiği çocuğu çabucak büyütür kesesini sağlamlaştırırmış..seninki sana süpriz olmuş sanırım..için rahat olsun..Allah'ım sana çok güzel bir armağan vermiş..şunu da unutma doktoruna güven inan tedbir senden takdir Allah'tan... güç ve kudret O'nun elinde..sadece iyi düşün ve dua et birde doktorunun tavsiyesine uy mutlaka inşallah güzel günler göreceksin canım..
çok güzel bi haber bu. Allah kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?