Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bence biran evvel kan testi yaptır. Düşünüp endişelenmekten daha iyidir.

slm kızlar ben yaklaşık 3 aydır aspirin folbiol kullanyom dr zinco hap vermişti onu içerken yan etki yapıyordu içemedim yarın adet olmam lazım sonrasnda korunmayı bırakacam kızlar vitamine başlıyım mı siz içiyormusunuz maksat bugün alayım bi de hangi vitamini kullanyosunuz?

Kızlar bugün devlet hastanesindeki dr. A gittim. Inanın özeldekinden daha güzel ilgilendi. Ultrasonla baktı. Küçücük bir kese gördü. Hatta ben belki karından bakar diye sıkışık gitmiştirm baya sıkışıksın dedi güldü:) ben de karından bakacağınızı düşünmüştüm dedim. 1500 altındaki değerlerde karından görünmezmiş. Neyse en azından dış gebelik veya yalancı gebelik ihtimali gözükmüyormuş şu an ama değerlerim sıkıntı. Haftaya yine gel dedi. Haftaya netleşir mi dedim. Netleşmez dedi. Kalp atımlarını duyacağız daha dedi. Ama tabi her an risklisin dedi. Umarım bebişim sağlıkla gelişebilir. Cuma günü değerim düştü diye ortalığı velveleye verdim ama neyse. şimdi birazcık ama sadece birazcık rahatladım.

canım bana dr. Bemiks vermişti. B vitamini hem damar yapısını düzenliyormuş hem de pıhtılaşma problemi olanlarda bazı genlerdeki bozukluk folikasit ve b vitamini takviyesi baskılanabiliyormuş. Dr. La görüşüp alabilirsin. Ama acayip iştah açıyor. Ben baya kilo aldım.

inş bebişin sağlıkla gelir canım. değerlerin çok kötü değil sadece biraz yavaş artıyor belki kimi gebelerde öyle oluyodur. kafaya çok taktığımız için ve sürekli takip ettiğimiz için yerli yersiz üzülüyoruz. kesenin gözükmesi iyi birşey.benim 4 haftalık düşükte değerlerim düşmeye başladı bu ne tür gebeliktr diye korkarken ultrasonda kese gözükmesi beni de rahatlatmıştı en azından farklı bir gebelik türü değildir dedim.değerlerim düşmesne rağmen kese beni sevindrmişti. senin değerler yükselyo inşş herşey güzel olacakkk

canım ben 48 kiloyum iştahım yok. bi de işyerinde pek sağlıklı beslenemyoruz o yüzden ihtiyacım var hem kiloya hem de vitamine tşk ederim. ben de bemiks içeym iştahım açılsn çok istiyorum

çok sevindim bu habere, inş bebeğin sağlıkla tutunur..
tahlilleri hep aynı yerde yaptırmalısın yoksa böyle yanıltıcı sonuçlar olabiliyor.

canım ben 48 kiloyum iştahım yok. bi de işyerinde pek sağlıklı beslenemyoruz o yüzden ihtiyacım var hem kiloya hem de vitamine tşk ederim. ben de bemiks içeym iştahım açılsn çok istiyorum

Ben de B vitamini kullanıyorum.Damar yapısını düzenliyormuş...Doktor kilo yapar demişti..Ama sen çok zayıfsın iyi olur demişti...Ben de bulantılar yüzünden iyi beslenemiyorum diye üzülüyorum..

inşallah hepimiz için herşey güzel olur. rabbm bizim gibi sıkıntı çekenlere yardım etsin. gerçekten çok zor bir süreç ve dayanıklı olmak gerekiyor.

canım senin kesinlikle kullanman lazım o zaman. hem zayıfsın hem de yeterli beslenemediğini söylüyorsun. bunları doktorunla görüş ve senin için hangisi en uygun ise onu versin

çok sevindim bu habere, inş bebeğin sağlıkla tutunur..
tahlilleri hep aynı yerde yaptırmalısın yoksa böyle yanıltıcı sonuçlar olabiliyor.

canım çok teşekkür ederim. bu süreçte beni yalnız bırakmadınız. hildan, burcu, sen ve şu an daha ismini sayamadığım diğerleri yorumlarınızla hep içimi rahatlattınız. desteklerinizin ve dualarınızın devamını diliyorum. hepinize sevgiler.

Ben de B vitamini kullanıyorum.Damar yapısını düzenliyormuş...Doktor kilo yapar demişti..Ama sen çok zayıfsın iyi olur demişti...Ben de bulantılar yüzünden iyi beslenemiyorum diye üzülüyorum..

üzülme canım ben de oğlumda 9 ay boyunca hem ii beslenemedim hem de çok affedersn yediğim içimde kalmyodu üzülüyodm çocuk beslenemyo diye doktorum üzülme o senin depolarından alıp besleniyor dedi.tşk ederim ben de bugünden itibaren b vitaminine başlıyımm

kızlarr ben 25 haftalık hamıleyken bebegımın kalbı durmustuu yanı kaybettıkten sonraa kan pıhtılasması testlerınde sadece bı degerımde mthfr1298 heterozigot mutasyonu cıkmıstıı doktorumda proff ama celıskılı konusuyoo ılk sonucu aldıgımda demıstıkı sonucumu gordugunde kesınlıkle bu yuzden kaybettın bebegını demıstıı daha sonra 2 ay sonra yenıden doktrumla gorustugumde yanımda goturmustumm sonucları yıne buseferde baktıgındaa dedıkı bu degerlerle kaybetmıs olamazsın dedııı nasıl yanı dedımm ılk dedıgınde kesn dıyodu ıkıncısınde tek bu sebepten olamaz dıyoo ee madem olamazsa neden baska testler tahlıller yaptırmıyo onada gerek yok dıyooo sızce neyapmalıyımmm baska bı nedende varsaa yınee aynı seylerı yazıycam sonuctaa bu adam kafamı karıstırıyorr

canım bu proflar bazen böyle yapabiliyorlar. ben de ankara da prof a gittim ben de 3 gen mutasyonunda bozukluk var senin hiçbirşey kullanmana gerek yok bebeğin kalp atışları duyulunca iğneye başlarsın dedi. ama ona rağmen iğne kullandım ve iğneye rağmen de düştü. çünkü coraspine gerek yok demişti. ben de buna güvenerek onu kullanmadım. sadece iğne kullandım. bu sefer yine hamileyim ama sonucunun ne olacağı şu an belirsiz. iğne, coraspin vs. rağmen henüz herşey yolunda diyemiyoruz. sana tavsiyem başka dr. larla da görüş. tahlillerini göster başka tesler yaptırman gerekiyor mu sor. coraspin veya kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor mu iyice öğren ondan sonra hamile kal. çok geçmiş olsun. umarım bu üzüntüyü tekrar yaşamazsın.

saol cnm cok tesekkur ederımmmsen ankaradamı yasıosun yoksa doktor ıcınmı oraya gıttın??? dedıgın gıbı baska doktorlarada gıtmekte fayda var senın 3 tane mutasyon var cnm ınsallah bu kez alırsın kucagınaa bebısını koklarsınnn ben bu ay bırde kımyasal gebelık gecırdım aynı doktora gıttım hamıle olabılırım testlerım pozıtıf cıktıı dedım sonra bana gobekten 0.4 luk ıgne yaptıı nasıl yapıldıgını gosterdııı kan sonucundada kesınlesırsee bu ıgneye devam edeceksın dedıı ama onuda kımyasal gebelık gecırdım kaybettım iğneyi vurduu yaa kanamam basladı o günnnn :26::26: off ya allah yardımcımız olsunnn

canım ben ankara da yaşamıyorum orada ailem var. Ama ilk düşükten sonra orada gazi üniversitesinden bir prof a gittik. Genetik testlerimi yaptırttık. Düşüğüme pıhtılaşmanın neden olamayacağını herkeste bu şekilde bir düşük olabileceğini söyledi. Ancak yine düşük yaşadım. Burada gittiğm drlar pıhtılaşmayı daha çok önemsedi. Biraz da kendi araşırmalarım sayesinde şimdilik 5. Haftadayım ancak henüz net birşeyden bahsedemiyoruz mslesef umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

Kızlar biliyorum çok oluyorum ama bir sorum daha olacak. Ben bugün devlet hastanesinde dr.a gittim ve alttan ultrasonla baktı. özeldeki dr. Da cumartesi çağırmıştı. Ultrason takibi için. şimdi bu kadar sık ultrasona girmek sizce sakıncalı mı. Muhtemelen o da alttan ultrasonla bakar herhalde. Ne yapsam bilemedim. Bir de devletteki haftaya çarşamba tekrar çağırdı. Bir de cumartesiden sonra tekrar çarşamba ultrasona girme ihtimali var. Ne dersiniz. Fikrinize ihtiyacım var.

Canım doktora gittin mi?Sonuç ne oldu?Dualarımız seninle...

canım inşallah kötü birşey yoktur. Ne olur kötü düşünme kendine ve bebeğine iyi bak.

kızlar sabahtan beri doktordayım ve ancak eve geldim..gelir gelmez olanları sizinle paylaşmak istedim..evet ultrasona girdim..bebek ters pozisyonda ayaklarını senin kasıklarına yerleştirmiş bu yüzden ayak hareketlerini hissedemezsin dedi..ama kol ve kafa hareketini hissetmen gerekiyor oysa sen hiç hareket hissetmiyorum dedin bu çok garip dedi..neyse doppler yaptı kan akımına baktı kalbine baktı 25 dakika falan detaylı inceledi..bişey yok dedi..nstye yolladı nst sonucu da ii geldi..ama daha detaylı doppler yapalım dedi..ama ben sinirden ağlamaya başladım ve krize girdim nerdeyse bi sakinleştirici yaptı eve geldi işte bu gece yemek ye 30 dakika yürüyüş yap ve sessiz bir odaya gir ve karşına bir saat koy tam 60 dakika tut bu süre içinde 4 kereden fazla hareket etmezse hastaneye gel bana haber versinler dedi nst bağlıcam yine seni dedi..böyle yanii şimdi ben napıcam ???? yemin ederim 10 yaş yaşladım 2 gündür...yaşıyor muyum ölü müyüm bilmiyorum sinirlerim çok bozuk....ne oldu da bu çocuk böyle oldu anlayamadım... bi sorun çıkmadı çok şükür olsun Allahıma ama bi sonuca da varamadık..şu andan itibaren her an sezaryene girebilirim yani öyle bi durum var

canım ben son günlerdeyim artık, bebeğim ben rahat olursam daha çok hareket ediyor. kafamda bişeyler varsa daha sakin oluyo hareketleri.
bebeğin senin stresini yaşıyo bence başka hiçbir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…