Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allahım inşallah beişini sağlıkla seninle tutar. Sen bol bol dua et. Dr.un dediğini yap. üzülme ne olur. Bebeğin hisseder.

canım ben ultrasonun zararı olduğunu düşünmüyorum ilk zamanlar ben 3 günde 1 ultrasondaydım beynimi yeyip durmak daha zararlıydı hamileliğim için bende gidip rahatlıyordum doktorumda aynı fikirdeydi

canım bak hiçbir sorun yokmuş rahat ol biraz tamam haklısın evham yapıyosun bende yapıyorum zaman zaman ama inanki ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam kafaya taksam bebekte hareket etmiyor ayrıca 1 saatte 4 hareket etmeyebilir benim doktorum günde 10 hareket ediyorsa sorun yok demişti sen kendi doktoruna mı gittin biraz sakinle bak nasıl başlayacak hareketlere

Canım benim çok tşk. ederim. biranda aklıma geldi. şimdi rahatladım.

Ben Anadolu yakasindayim canım, dusukten sonra Arda lembetin başladım bakalım hayırlısı.tavsiyeleri bekliyorum, Arda beye gidenlerin de yorumlarını merak ediyorum

canım ben de arda beyın hastasıyım.arda bey cok ıyı bır doktor alanındada cok basarılı gonul rahatlıgıyla devam edebılırsın..
ben kan pıhtılasması ıcın gıttım hatta daha gecen ay ordaydım. kendısı cok yogun ama asla hastalarını yuz ustu bırakmıyor o gun olmasa bıle bı kac gun sonra mutlaka donup ayrıntılı bılgı verıyor.
zaten arastırıp gıtmıssındır ama yurtdısındada bır suru doktorla beraber çalışmış araştırmalar yapmış kendisi...

canım bende en son bayramda senın yasadıklarını yasadım ve 3. gebelıgım huranla sona erdı.. kromozom analizi istedi doktor yaptırdık ve ve bozukluk cıktı .. o da dusuk yapmamı tetıklıyormus..normal de doktorlar kalp atımı dıolar ,kese olussun dıyorlar ama dogrusunu soluyolarmıs ben bunu arastırdım ıyıcene.. bence sen kromozom analizi testlerını yaptır esınle bırlıkte.. ondan sonrada ıyı bır genetıkcıye gıdıp detaylı bır bılgı al doktorlardan daha cok bılgılerı oluyor bu konularda.
gecmıs olsun cok

canım bak bi problem yokmuş sakinleş biraz senin stresinden bence bebekte etkilendi. Doktorun yap dedikleride hiçbişeyi şansa bırakmamak adına istediği şeyler bence. nolur sakin ol bebeğinide tedirgin etme. bişi olursa haber ver ama. inşallah hiç bişi olmıcak dua et bizde duacınız.

kızlar aslında kafaya takmıyorum yani ben durumuma göre gayet rahat davranıyorum yoksa daha dün doktora giderdim telaşlı telaşlı ellerim ayaklarım falan titrerdi ama şimdi öyle değilim..sadece ilk gebeliğimde yaşadığım kötü tecrübe yüzünden tedirgin oluyorum ya neyse işte ama kızlar gerçekten hareket etmiyor şimdi yaşadığını biliyorum o yüzden gayet sakin yazıyorum ama 26 yaşındayım kendimi 60 yaşında hissediyorum böyle saçlarım bir anda beyazladı hayattan zevk alamaz oldum.. inşallah bu zamanları da atlatırım hayırlısıyla.. saolun kızlar sizlerde olmasanız kiminle ne konusucam bilmiyorum çünkü çevremdekiler hem üzülüyorlar hem de benim evham manyağı olduğumu düşünüyorlar ama ben bişeyleri yaşıyorum ve onun tepkisini veriyorum yoksa niyetim hayatımda aksiyon yaratmak değil..zaten yorulmuşum aksiyonu napim...dualarınıza çok ihtiyacım var..bir arkadaşım demiş zaten ben elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyen için Allaha sığınıyorum..inşallah halimi görür yardım eder ne diyeyim ki başka...

sana da çok geçmiş olsun. biz de testleri yaptırdık canım sonucunu bekliyoruz. bizim doktor kromozom testi sonucuna göre PGD yöntemiyle tüp bebek önerdi. siz ne yapacaksınız?

arkadaşlar yarın sabah üniversite hastanesine gidiyorum. kan pıhılaşması için test yaptırcam . inş bişi çıkmaz dua edin benim için...

hamile arkadaşlardan bir şey rica edebilirmiyim acaba.bizler için yani tekrar hamile kalmak isteyenler için uyguladıkları tedavi yöntemlerini yazabilirler mi?geçmişa ait böyle listeler görmüştüm ama yakın zamanda görmedim. iğneye ne zaman başladılar hangi ilaçları kullandılar,homozigot mutant ya da heterozigotlar mı ?eğer hamile arkadaşlar yazarlarsa biz tek listede toplamaya çalışırız. tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı bizlerede tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı diliyorum...

canım benim nasıl bir stres yaşamışsın sen öyle
rabbim gönlüne ferahlık versin güzel haberlerlede gelmişsin
sonu çok güzel oluck ben eminim

cemocan ve saltas ınsallah bebeklerınız ıyıdır endısenızı ben de burda ınankı yaşiyorum herkese h akşamlar allaha emnet olun ben de 5 ay oldu bısey yok bu ay klomen kullanacaktım amamısafır var yatılı kullanamadım reglım de tam zamanında oldu yanı ben den haberler bu kadar gelecek ay hayırlısı dıyelım ben sadece follıbol kullanyorum doktorum aspırın kulllanma dedı degerın ıyı dedı neye gore dedı bılmıyorum f5 heterızıgot ve mtfr 677 heterızıgot bn de c ve s de dusuklukler var bunuda anlıyamadım ya neden bırı yusekken dıyerı dusuk oluyor hangı test oluyor acaba aspırın kullanmak ıcın deger bılgı verırsenız sevınırım

kızlar 2li testim yapıldı kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıcakmış. Ense kalınlığıda çok iyi tam benim istediğim gb incecik bi ense kalınlığı var dedi 0.98 miş.inşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar.

Tatlım bana kızma sakın ama sakin olmaya çalış, bak doktorun da geçen sefer söylemişti panik atağın başlamış destek alman lazım diye bence biran önce hiç vakit kaybetmeden bu konuyla ilgilen. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra 2 kere hissetmedim hareketlerini, birinde akşam eşimle kavga ettik 2 gün oynamadı velet, diğerinde de işte sıkıcı şeyler oldu yine bir süre hareket etmedi, ettiği zaman da çok hafif bir şekilde ediyordu. Yani ben ne zaman üzülsem streslensem o da hareket etmiyor. Direk bir bağlantı var bu konuda. O yüzden sakin olmalısın, ama şu aşamada kendi kendini sakinleştiremediğin için doktora gitmelisin. Lütfen kendini bu kadar üzülme, valla ben de üzülüyorum seni her böyle gördüğümde.

merhaba arkadaşlar sizlerhamilelik konusunda daha tecrübeli olduğunuz için fikir danışmak istedim.
kızlar iki gün önceki kontrolümde kese 6.2mm çıkmıştı ama iki yerde kanama alanı olduğu için düşük tehlikesi var. kan vermiştim az önce öğrendm sonucunu. bhcg 3853 progesteran 40 çıkmış. doktor değer güzel keseyle uyumlu dedi ama progesteran değeri için bşy söylemedi. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
ayrıca bi önceki hamileliğimde 10.haftada bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
değerlerin nasıl sizce

canım bugün nasılsın bebiş hareketlendi mi. acaba yorgunluk falan var mı bu aralar o yüzden mi uyuyor kerata:)

canım çok sevindim inş. sonuna kadar herşey yolunda gider. ben bir duyamadım ya şu herşey yolunda kelimesini!!!

canım çok sevindim inş. sonuna kadar herşey yolunda gider. ben bir duyamadım ya şu herşey yolunda kelimesini!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…