kızlar sabahtan beri doktordayım ve ancak eve geldim..gelir gelmez olanları sizinle paylaşmak istedim..evet ultrasona girdim..bebek ters pozisyonda ayaklarını senin kasıklarına yerleştirmiş bu yüzden ayak hareketlerini hissedemezsin dedi..ama kol ve kafa hareketini hissetmen gerekiyor oysa sen hiç hareket hissetmiyorum dedin bu çok garip dedi..neyse doppler yaptı kan akımına baktı kalbine baktı 25 dakika falan detaylı inceledi..bişey yok dedi..nstye yolladı nst sonucu da ii geldi..ama daha detaylı doppler yapalım dedi..ama ben sinirden ağlamaya başladım ve krize girdim nerdeyse bi sakinleştirici yaptı eve geldi işte bu gece yemek ye 30 dakika yürüyüş yap ve sessiz bir odaya gir ve karşına bir saat koy tam 60 dakika tut bu süre içinde 4 kereden fazla hareket etmezse hastaneye gel bana haber versinler dedi nst bağlıcam yine seni dedi..böyle yaniişimdi ben napıcam ???? Yemin ederim 10 yaş yaşladım 2 gündür...yaşıyor muyum ölü müyüm bilmiyorum sinirlerim çok bozuk....ne oldu da bu çocuk böyle oldu anlayamadım... Bi sorun çıkmadı çok şükür olsun allahıma ama bi sonuca da varamadık..şu andan itibaren her an sezaryene girebilirim yani öyle bi durum var
Kızlar biliyorum çok oluyorum ama bir sorum daha olacak. Ben bugün devlet hastanesinde dr.a gittim ve alttan ultrasonla baktı. özeldeki dr. Da cumartesi çağırmıştı. Ultrason takibi için. şimdi bu kadar sık ultrasona girmek sizce sakıncalı mı. Muhtemelen o da alttan ultrasonla bakar herhalde. Ne yapsam bilemedim. Bir de devletteki haftaya çarşamba tekrar çağırdı. Bir de cumartesiden sonra tekrar çarşamba ultrasona girme ihtimali var. Ne dersiniz. Fikrinize ihtiyacım var.
kızlar sabahtan beri doktordayım ve ancak eve geldim..gelir gelmez olanları sizinle paylaşmak istedim..evet ultrasona girdim..bebek ters pozisyonda ayaklarını senin kasıklarına yerleştirmiş bu yüzden ayak hareketlerini hissedemezsin dedi..ama kol ve kafa hareketini hissetmen gerekiyor oysa sen hiç hareket hissetmiyorum dedin bu çok garip dedi..neyse doppler yaptı kan akımına baktı kalbine baktı 25 dakika falan detaylı inceledi..bişey yok dedi..nstye yolladı nst sonucu da ii geldi..ama daha detaylı doppler yapalım dedi..ama ben sinirden ağlamaya başladım ve krize girdim nerdeyse bi sakinleştirici yaptı eve geldi işte bu gece yemek ye 30 dakika yürüyüş yap ve sessiz bir odaya gir ve karşına bir saat koy tam 60 dakika tut bu süre içinde 4 kereden fazla hareket etmezse hastaneye gel bana haber versinler dedi nst bağlıcam yine seni dedi..böyle yaniişimdi ben napıcam ???? yemin ederim 10 yaş yaşladım 2 gündür...yaşıyor muyum ölü müyüm bilmiyorum sinirlerim çok bozuk....ne oldu da bu çocuk böyle oldu anlayamadım... bi sorun çıkmadı çok şükür olsun Allahıma ama bi sonuca da varamadık..şu andan itibaren her an sezaryene girebilirim yani öyle bi durum var
canım ben ultrasonun zararı olduğunu düşünmüyorum ilk zamanlar ben 3 günde 1 ultrasondaydım beynimi yeyip durmak daha zararlıydı hamileliğim için bende gidip rahatlıyordum doktorumda aynı fikirdeydi
canım bak hiçbir sorun yokmuş rahat ol biraz tamam haklısın evham yapıyosun bende yapıyorum zaman zaman ama inanki ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam kafaya taksam bebekte hareket etmiyor ayrıca 1 saatte 4 hareket etmeyebilir benim doktorum günde 10 hareket ediyorsa sorun yok demişti sen kendi doktoruna mı gittin biraz sakinle bak nasıl başlayacak hareketlere
Ben Anadolu yakasindayim canım, dusukten sonra Arda lembetin başladım bakalım hayırlısı.tavsiyeleri bekliyorum, Arda beye gidenlerin de yorumlarını merak ediyorum
selam kızlaaar. bende de mthfrc677t heterozigot ve mthfra1298c heterozigot mutasyonları var. bu hafta 3. düşüğümü yaşıyorumçok üzgünüm. bir tane 11 haftalık, bir tane kimyasal gebeliğim var. bu da 6. haftanın sonu aspirini düzenli olarak kullanıyordum. iğneyi hamile kalırsan kalp atışlarını duyunca başlarız dedi hemen tüm dr'lar. sonuç yine aynı yine kaybettim. acaba hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğne vurulsa bunu yaşarmıydım bilmiyorum. Allah böyle bir şeyi inşallah tekrar ne bana ne başkasına yaşatmasın
kızlar sabahtan beri doktordayım ve ancak eve geldim..gelir gelmez olanları sizinle paylaşmak istedim..evet ultrasona girdim..bebek ters pozisyonda ayaklarını senin kasıklarına yerleştirmiş bu yüzden ayak hareketlerini hissedemezsin dedi..ama kol ve kafa hareketini hissetmen gerekiyor oysa sen hiç hareket hissetmiyorum dedin bu çok garip dedi..neyse doppler yaptı kan akımına baktı kalbine baktı 25 dakika falan detaylı inceledi..bişey yok dedi..nstye yolladı nst sonucu da ii geldi..ama daha detaylı doppler yapalım dedi..ama ben sinirden ağlamaya başladım ve krize girdim nerdeyse bi sakinleştirici yaptı eve geldi işte bu gece yemek ye 30 dakika yürüyüş yap ve sessiz bir odaya gir ve karşına bir saat koy tam 60 dakika tut bu süre içinde 4 kereden fazla hareket etmezse hastaneye gel bana haber versinler dedi nst bağlıcam yine seni dedi..böyle yaniişimdi ben napıcam ???? yemin ederim 10 yaş yaşladım 2 gündür...yaşıyor muyum ölü müyüm bilmiyorum sinirlerim çok bozuk....ne oldu da bu çocuk böyle oldu anlayamadım... bi sorun çıkmadı çok şükür olsun Allahıma ama bi sonuca da varamadık..şu andan itibaren her an sezaryene girebilirim yani öyle bi durum var
canım bende en son bayramda senın yasadıklarını yasadım ve 3. gebelıgım huranla sona erdı.. kromozom analizi istedi doktor yaptırdık ve ve bozukluk cıktı .. o da dusuk yapmamı tetıklıyormus..normal de doktorlar kalp atımı dıolar ,kese olussun dıyorlar ama dogrusunu soluyolarmıs ben bunu arastırdım ıyıcene.. bence sen kromozom analizi testlerını yaptır esınle bırlıkte.. ondan sonrada ıyı bır genetıkcıye gıdıp detaylı bır bılgı al doktorlardan daha cok bılgılerı oluyor bu konularda.
gecmıs olsun cok
arkadaşlar yarın sabah üniversite hastanesine gidiyorum. kan pıhılaşması için test yaptırcam . inş bişi çıkmaz dua edin benim için...[/QUO
iyi haberlerle dönmenizi diliyorum inşaallah...
canım benim nasıl bir stres yaşamışsın sen öylekızlar aslında kafaya takmıyorum yani ben durumuma göre gayet rahat davranıyorum yoksa daha dün doktora giderdim telaşlı telaşlı ellerim ayaklarım falan titrerdi ama şimdi öyle değilim..sadece ilk gebeliğimde yaşadığım kötü tecrübe yüzünden tedirgin oluyorum ya neyse işte ama kızlar gerçekten hareket etmiyor şimdi yaşadığını biliyorum o yüzden gayet sakin yazıyorum ama 26 yaşındayım kendimi 60 yaşında hissediyorum böyle saçlarım bir anda beyazladı hayattan zevk alamaz oldum.. inşallah bu zamanları da atlatırım hayırlısıyla.. saolun kızlar sizlerde olmasanız kiminle ne konusucam bilmiyorum çünkü çevremdekiler hem üzülüyorlar hem de benim evham manyağı olduğumu düşünüyorlar ama ben bişeyleri yaşıyorum ve onun tepkisini veriyorum yoksa niyetim hayatımda aksiyon yaratmak değil..zaten yorulmuşum aksiyonu napim...dualarınıza çok ihtiyacım var..bir arkadaşım demiş zaten ben elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyen için Allaha sığınıyorum..inşallah halimi görür yardım eder ne diyeyim ki başka...
kızlar aslında kafaya takmıyorum yani ben durumuma göre gayet rahat davranıyorum yoksa daha dün doktora giderdim telaşlı telaşlı ellerim ayaklarım falan titrerdi ama şimdi öyle değilim..sadece ilk gebeliğimde yaşadığım kötü tecrübe yüzünden tedirgin oluyorum ya neyse işte ama kızlar gerçekten hareket etmiyor şimdi yaşadığını biliyorum o yüzden gayet sakin yazıyorum ama 26 yaşındayım kendimi 60 yaşında hissediyorum böyle saçlarım bir anda beyazladı hayattan zevk alamaz oldum.. inşallah bu zamanları da atlatırım hayırlısıyla.. saolun kızlar sizlerde olmasanız kiminle ne konusucam bilmiyorum çünkü çevremdekiler hem üzülüyorlar hem de benim evham manyağı olduğumu düşünüyorlar ama ben bişeyleri yaşıyorum ve onun tepkisini veriyorum yoksa niyetim hayatımda aksiyon yaratmak değil..zaten yorulmuşum aksiyonu napim...dualarınıza çok ihtiyacım var..bir arkadaşım demiş zaten ben elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyen için Allaha sığınıyorum..inşallah halimi görür yardım eder ne diyeyim ki başka...
kızlar 2li testim yapıldı kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıcakmış. Ense kalınlığıda çok iyi tam benim istediğim gb incecik bi ense kalınlığı var dedi 0.98 miş.inşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar.
kızlar 2li testim yapıldı kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıcakmış. Ense kalınlığıda çok iyi tam benim istediğim gb incecik bi ense kalınlığı var dedi 0.98 miş.inşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?