Kuzum benimde iki gune bitio adetim ben dort ay oldu
Korunali, evet senle ayni zamanlariz senin ovulasyon tarihin
Ne? Benimki 7 ekim gibi ogunlerde catlicak yumurtalar.
Sen neden hazir degilsin bebisim, korkma insaalh hamile
Kalirsak saglikli gecerse dokuz ayimiz harika olacak dusunsene,
Ben cok umutluyum sende ole ol bitanem, tabiki destek olalim
Birbirimize.
Dualariniz icin herkese tesekkurlet. Allah hepimizi bebislerimize
Kavustursun yarabbim, hildan yaz bana:)
Amin insallah canim. Cok sagol guzel dua ve dileklerin icin. Rabbim Seni de hic kimseyide bu yolda mahcup etmesin insallah. Amin.kızlar şuan bol bol dua etmek geldi içimden..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...
burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..
günaydın canım nasılsın haftasonu olmadğım için haberlerini yeni aldım.hakkında hayırlısı demekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. günlük yaşamın sıkıntıları zorlukları sorunları bir yandan bi de bu çektiklermiz bi yandan allah yardımcımız olsun
Hildan ben bi kac test alcam eve, pozitif gordugum an
Doktora gidecem, cunku hamile kalir kalmaz gel dedi, keseyi
Gormeden igneye baslamak en iyi si diolar, burdaki arkadaslarda
Ole dio, bence sende ole yap,
günaydın kızlar nasılsınız? ben 8 ay önce 4 haftalık düşük yaptım sonrasında araştrma yapıldı kan pıht. çıktı doktorum 3 ay aspirin folbiol kullan ve sonra korunmayı bırak gebe kalırsan gel iğneye başlarız dedi.gebelik düşüneceğim zaman gel demedi.2 güne kadar adetim bitiyo kızlar doktora gitmeye gerek var mı yoksa gebelik oluşmasını mı bekliyimm
Merhaba kızlar son düşüğümün üzerinden 6 ay geçti ve ben yine hamileyim şükür...ama korku ve telaş bırakmıyor tabii..coraspin ve folbiol içiyordum bir aydır..pıhtılaşma sorunum için şimdi doktora gidip görünmem lazım..faktör 5 heterezigot çıkmıştı..üstelik hipotroidide var bende..Allah yardımcımız olsun..Her halimize şükürler olsun..
evet canım ben de öyle yapıcam adet görmeden bikaç gün önce idrar da çıkar mı ki? doktorum da demişti gebe kalır kalmaz gel diye
hildancım ben adetime 2 gün kala yaptırmıştım kan testini. zaten sağlık ocağında bile durumunu açıklayınca yapıyorlar testi. 4-5 gün öncesinde bile belli olabiliyo. onun için erken yaptırmakta fayda var.
canım ben doktora bugün yarın mı gidiyim yoksa yumurtlama zamanı mı gideyim? Evet canım ben de erken yaptırırım çünkü benim son düşüğüm adetim 1 gün gecikmişti ki bhcg 530 çıkmıştı ertesi günü karnım ağrımaya başladı 1 gün bekleyip bidaha baktık ki bhcg düşüşe geçmişti. O yüzden erken yaptrmakta fayda var
canım ben doktora bugün yarın mı gidiyim yoksa yumurtlama zamanı mı gideyim? Evet canım ben de erken yaptırırım çünkü benim son düşüğüm adetim 1 gün gecikmişti ki bhcg 530 çıkmıştı ertesi günü karnım ağrımaya başladı 1 gün bekleyip bidaha baktık ki bhcg düşüşe geçmişti. O yüzden erken yaptrmakta fayda var
listeye benide eklermisin?
Factor v g1691a(leiden),factor xıı v34l heterozigot
mthfr c677t homozigot
paı-1 4g/5g
protein s düşük
fv leiden heterozigot,lupus antikoagülan(la1) düşük
ayrıca preeklampsiden kaynaklı kalıcı tansiyon.
1 doğum-27 haftalık ölü doğum.
Kullandığım ilaçlar beloc zok 50mg,corasprin 100 mg,elevit ve bu aralar 1 aylık prolaktin yüksekliği için parlodel sro.hamilelik için beklemede inşallah yakın zamanda
evet canım ben de öyle yapıcam adet görmeden bikaç gün önce idrar da çıkar mı ki? doktorum da demişti gebe kalır kalmaz gel diye
Merhaba arkadaşlar.Topiğe ara sıra bakıyorum.Bende 1298 heterozigotum.Ayrıca hipotiroidim var.4 düşüğüm var.Şu an 24 haftalık hamileyim.İlk defa bu ayı gördüm daha önce ilk 3 ay içinde hep kaybettim bebeklerimi.İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.Ben gebelik öncesi hiçbişey kullanmadım.Gebelik oluşuncada progestan 200 mg.,deltacortil, folbiol ve clexan 0.4 kullandım.Şu an sadece clexan ve ferro sanolle devam ediyorum.Bebeğini kucağına almış arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Gebelikte yiyeceklerine dikkat ettilermi acaba.Şu k vitamini içeren yiyecekler kafama takılıyo.Dr um bi sınırlama getirmedi aşırı tüketmedikçe sorun olmuyomuş galiba ama malum biz çok pimpirikli anne adaylarıyız.Bide arkadaşlar en önemlisi dua diyebilirim.Bizi tanıyan tanımayan herkes dua ediyo sağolsun.Özellikle hacca ve umreye gidenler.Bu ara hac dönemi bol bol dua isteyin tanıdıklarınızdan.Rabbim kimseye evlat acısı vermesin hepimize bütün anne olmak isteyen kadınlara bu nimeti nasip etsin.
kızlar şuan bol bol dua etmek geldi içimden..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...
burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..
amin canım aynen öyle. bazen herşey üst üste gelebiliyor. benim bebişimi öğrendiğim gün işimle ilgili sıkıntılar da çıktı. zaten bebeğim oldu ama sağlıklı olacak mı endişesi yaşarken bir de üstüne iş sıkıntısı eklenince bir hayli gerilmiştim. şu aralar sakinim ama yine aklımın bir köşesinde hep bebeğim var. hep allahıma dua ediyorum ne olur sağlıklı olsun diye. inşallah allahım benim ve sizin dualarını kabu eder. sen de korunmayı bırakacakmışsın rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin. umarım ilk denemede başarırsın sağlıklı bebişi. artık senden haber bekliycez.
Merhaba arkadaşlar.Topiğe ara sıra bakıyorum.Bende 1298 heterozigotum.Ayrıca hipotiroidim var.4 düşüğüm var.Şu an 24 haftalık hamileyim.İlk defa bu ayı gördüm daha önce ilk 3 ay içinde hep kaybettim bebeklerimi.İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.Ben gebelik öncesi hiçbişey kullanmadım.Gebelik oluşuncada progestan 200 mg.,deltacortil, folbiol ve clexan 0.4 kullandım.Şu an sadece clexan ve ferro sanolle devam ediyorum.Bebeğini kucağına almış arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Gebelikte yiyeceklerine dikkat ettilermi acaba.Şu k vitamini içeren yiyecekler kafama takılıyo.Dr um bi sınırlama getirmedi aşırı tüketmedikçe sorun olmuyomuş galiba ama malum biz çok pimpirikli anne adaylarıyız.Bide arkadaşlar en önemlisi dua diyebilirim.Bizi tanıyan tanımayan herkes dua ediyo sağolsun.Özellikle hacca ve umreye gidenler.Bu ara hac dönemi bol bol dua isteyin tanıdıklarınızdan.Rabbim kimseye evlat acısı vermesin hepimize bütün anne olmak isteyen kadınlara bu nimeti nasip etsin.
kızlar hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum
Benim migrenim tuttu yine cumartesi gece başladı hala devam ediyor
neyse aramıza katılanlar varmış hoşgeldiniz arkadaşlar
Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler varmış hayırlı olsun Allah kucaklarına aldığı günüde görmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
Rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun
Hamile kalmayı planlayan arkadaşlar mutlaKa doktor kontrolünden geçin bence. Ben öyle yaptım iyiki gitmişim doktora.Çünkü kistim varmış ve kistim yok olana kadar 4ay hamile kalamadım 5.ayda kistim yok oldu ve hamile kaldım.
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın nolur cumartesi geceden beri mahvoldum ağrıdan oyüzden giremiyorum sayfaya hepinizi öpüyorum iyileşince girebilirim ancak hayırlı günler diliyorum hepinize
AAA yarın doktora gidicem ben sonuçlarımı almaya cinsiyetimizi sorucam bakalım bişi dicekmi ?????????
Kızlar sol kasığıma ağrı giriyor dünden beri.İnce bir sızı gibi girip geçiyor.Bugün doktora gittim gerçi ama yine de rahat değilim..Var mı böyle şeyler yaşayan??:26::26::26::26::26:
benimde yarın kontrolum var önce nst dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?