Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben hesapladım şimdi ovulasyon tarihim 4 ekim benim adet 20 eylülde başlamıştı bitmek üzere. benim biri 11 diğeri 4 haftalık olmak üzere 2 düşük old. için bidaha da yaşarmıyım düşük diye korkuyorum.çok güzel yazmışsın canım en iyisi korkmayıp beraber çalışmalara başlamak:)

Amin insallah canim. Cok sagol guzel dua ve dileklerin icin. Rabbim Seni de hic kimseyide bu yolda mahcup etmesin insallah. Amin.

amin canım aynen öyle. bazen herşey üst üste gelebiliyor. benim bebişimi öğrendiğim gün işimle ilgili sıkıntılar da çıktı. zaten bebeğim oldu ama sağlıklı olacak mı endişesi yaşarken bir de üstüne iş sıkıntısı eklenince bir hayli gerilmiştim. şu aralar sakinim ama yine aklımın bir köşesinde hep bebeğim var. hep allahıma dua ediyorum ne olur sağlıklı olsun diye. inşallah allahım benim ve sizin dualarını kabu eder. sen de korunmayı bırakacakmışsın rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin. umarım ilk denemede başarırsın sağlıklı bebişi. artık senden haber bekliycez.

Hildan ben bi kac test alcam eve, pozitif gordugum an
Doktora gidecem, cunku hamile kalir kalmaz gel dedi, keseyi
Gormeden igneye baslamak en iyi si diolar, burdaki arkadaslarda
Ole dio, bence sende ole yap,

evet canım ben de öyle yapıcam adet görmeden bikaç gün önce idrar da çıkar mı ki? doktorum da demişti gebe kalır kalmaz gel diye

canım yine de bir kontrol amaçlı gisen iyi olur. yumurtlamana falan bakar dr.

canım çok sevindim. umarım sağlıkla dünyaya getirsin bebişini. burada gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma:)

evet canım ben de öyle yapıcam adet görmeden bikaç gün önce idrar da çıkar mı ki? doktorum da demişti gebe kalır kalmaz gel diye

hildancım ben adetime 2 gün kala yaptırmıştım kan testini. zaten sağlık ocağında bile durumunu açıklayınca yapıyorlar testi. 4-5 gün öncesinde bile belli olabiliyo. onun için erken yaptırmakta fayda var.

canım ben doktora bugün yarın mı gidiyim yoksa yumurtlama zamanı mı gideyim? evet canım ben de erken yaptırırım çünkü benim son düşüğüm adetim 1 gün gecikmişti ki bhcg 530 çıkmıştı ertesi günü karnım ağrımaya başladı 1 gün bekleyip bidaha baktık ki bhcg düşüşe geçmişti. o yüzden erken yaptrmakta fayda var

canım adetin yeni bittiyse de gidebilirsin. O zaman sana şu gün gel yumurtlamana bakayım der. Eğer gitmezsen de adetinin 11-12-13. Günlerinden birinde gidebilirsin ama adetin bitminden 10. Günden itibaren de çalışmalara başlamakta fayda var. Ben öyle yapmıştım.

inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamazsın canım çok üzücü ve çok zor.

Emek verdiğin için teşekkür ederiz. Ben öğretmenim ve dershanede çalışıyorum.malum yoğunluk başladı ve çok sık giremiyorum foruma. listeye eklerseniz bilgilerimi yineliyim.1.düşükten sonra homozigot mutant çıktı.9 ay sonra tekrar hamile kaldım fakat o da düşükle sonuçlandı. bu sürede bemiks,coraspirin,gebelikten sonra clexan 0.4 kullandım.bu arada eutroxy 50lik kullanıyorum.hipotiroidim de var şimdi genetik testin sonucunu ve kan pıhtılaşma testini tekrar yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.ayrıca eşimle beraber yaptırılması gereken testlerde varmış onları da yaptıracağız.bugün tam 3 hafta oldu 2.bebeğimi kaybedeli sonuçları öğrenmekten bile korkuyorum ama öğrenir öğrenmez buradan paylaşacağım. hamile olanlara ve olmak isteyen tüm arkadaşlara sağlık diliyorum. son olarak zimirde olduğumu kordon klinikte i.yanıka gitmeye başladığımı ve yumurta takibi yapılıdıktan hemen sonra iğneye başlamam gerektiğini söyleyeyim sizlere. hepinize sağlık ve huzur versin Allahım...

evett ıdRardaa cıkıoo guvenlır bır test le yap, senle ovulasyonlarımız aynı,benım dusuklerım bırı altı haftaydı dıgerı dokuz. ayy ınsalllah bu sefer guzel haberlerımız olurr:)

Merhaba arkadaşlar.Topiğe ara sıra bakıyorum.Bende 1298 heterozigotum.Ayrıca hipotiroidim var.4 düşüğüm var.Şu an 24 haftalık hamileyim.İlk defa bu ayı gördüm daha önce ilk 3 ay içinde hep kaybettim bebeklerimi.İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.Ben gebelik öncesi hiçbişey kullanmadım.Gebelik oluşuncada progestan 200 mg.,deltacortil, folbiol ve clexan 0.4 kullandım.Şu an sadece clexan ve ferro sanolle devam ediyorum.Bebeğini kucağına almış arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Gebelikte yiyeceklerine dikkat ettilermi acaba.Şu k vitamini içeren yiyecekler kafama takılıyo.Dr um bi sınırlama getirmedi aşırı tüketmedikçe sorun olmuyomuş galiba ama malum biz çok pimpirikli anne adaylarıyız.Bide arkadaşlar en önemlisi dua diyebilirim.Bizi tanıyan tanımayan herkes dua ediyo sağolsun.Özellikle hacca ve umreye gidenler.Bu ara hac dönemi bol bol dua isteyin tanıdıklarınızdan.Rabbim kimseye evlat acısı vermesin hepimize bütün anne olmak isteyen kadınlara bu nimeti nasip etsin.

canım inşallah bu sefer bebeğini kucağına alabilirsin. çok sevindim senin adına

kızlar hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum
Benim migrenim tuttu yine cumartesi gece başladı hala devam ediyor
neyse aramıza katılanlar varmış hoşgeldiniz arkadaşlar
Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler varmış hayırlı olsun Allah kucaklarına aldığı günüde görmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
Rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun
Hamile kalmayı planlayan arkadaşlar mutlaKa doktor kontrolünden geçin bence. Ben öyle yaptım iyiki gitmişim doktora.Çünkü kistim varmış ve kistim yok olana kadar 4ay hamile kalamadım 5.ayda kistim yok oldu ve hamile kaldım.
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın nolur cumartesi geceden beri mahvoldum ağrıdan oyüzden giremiyorum sayfaya hepinizi öpüyorum iyileşince girebilirim ancak hayırlı günler diliyorum hepinize
AAA yarın doktora gidicem ben sonuçlarımı almaya cinsiyetimizi sorucam bakalım bişi dicekmi ?????????

Kızlar sol kasığıma ağrı giriyor dünden beri.İnce bir sızı gibi girip geçiyor.Bugün doktora gittim gerçi ama yine de rahat değilim..Var mı böyle şeyler yaşayan??:26::26::26::26::26:

aminnnnnnn canım allah razı olsun

canım inşallah gönlünden geçen olur inşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur

bende 4 düşük yaptım bu 5. hamileliğim ilk defa bu haftalara geldim ama inanki korku ve endişe hiç bitmiyor ben mthr677 heterezigotum yiyecek konusunda herşeyi yiyorum doktorum sınırlama getirmedi inşallah hepimiz ve isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer migren ağrın ben hiç cinsiyetini merak etmemiştim herkes soruyodu bende benim için önemli olmadığını söylüyordum yeterki sağlıkla kucağıma alayım diyodum ama gerçi benimki pek fırsat vermedi merak etmeye 11 haftadan beri maşallah her doktor kontrolunde sere serpe yatıyor

Kızlar sol kasığıma ağrı giriyor dünden beri.İnce bir sızı gibi girip geçiyor.Bugün doktora gittim gerçi ama yine de rahat değilim..Var mı böyle şeyler yaşayan??:26::26::26::26::26:

benimde oldu canım o ağrılardan telaşlanma doktor kontrolun nasıldı kanama neden olmuş

benimde yarın kontrolum var önce nst dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim:18:

İnşallah kontrolün güzel geçer.Ben kendi doktoruma gitmedim.Burada başka bir doktora gittim..Şu an yolunda gözüküyor.Benim doktorum ara ara kanaman olabilir demişti plasenta kaynaklı...Allah'tan çok az bir kanamaydı.Ama çok korktum tabi...Bu aralar çok stres yaşadım.Bir de okulda çok yoruldum.Sınıfım 3. katta.İn çık derken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…