canım inşallah gönlünden geçen olur inşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur
bende 4 düşük yaptım bu 5. hamileliğim ilk defa bu haftalara geldim ama inanki korku ve endişe hiç bitmiyor ben mthr677 heterezigotum yiyecek konusunda herşeyi yiyorum doktorum sınırlama getirmedi inşallah hepimiz ve isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer migren ağrın ben hiç cinsiyetini merak etmemiştim herkes soruyodu bende benim için önemli olmadığını söylüyordum yeterki sağlıkla kucağıma alayım diyodum ama gerçi benimki pek fırsat vermedi merak etmeye 11 haftadan beri maşallah her doktor kontrolunde sere serpe yatıyor
benimde oldu canım o ağrılardan telaşlanma doktor kontrolun nasıldı kanama neden olmuş
benimde yarın kontrolum var önce nst dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim:18:
canım inşallah gönlünden geçen olur inşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur
bende 4 düşük yaptım bu 5. hamileliğim ilk defa bu haftalara geldim ama inanki korku ve endişe hiç bitmiyor ben mthr677 heterezigotum yiyecek konusunda herşeyi yiyorum doktorum sınırlama getirmedi inşallah hepimiz ve isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer migren ağrın ben hiç cinsiyetini merak etmemiştim herkes soruyodu bende benim için önemli olmadığını söylüyordum yeterki sağlıkla kucağıma alayım diyodum ama gerçi benimki pek fırsat vermedi merak etmeye 11 haftadan beri maşallah her doktor kontrolunde sere serpe yatıyor
benimde oldu canım o ağrılardan telaşlanma doktor kontrolun nasıldı kanama neden olmuş
İnşallah kontrolün güzel geçer.Ben kendi doktoruma gitmedim.Burada başka bir doktora gittim..Şu an yolunda gözüküyor.Benim doktorum ara ara kanaman olabilir demişti plasenta kaynaklı...Allah'tan çok az bir kanamaydı.Ama çok korktum tabi...Bu aralar çok stres yaşadım.Bir de okulda çok yoruldum.Sınıfım 3. katta.İn çık derken..
mrb kızlar bende bugün hamile kalamıyorum die doktora gttm. ilk kürtajdan sonra yara dondurtmuştm. yara mı acaba engel oluyo die gttm. doktor bişi yok dedi... ama alttan muayeneden sonra kan geldi. şüpheli ilişkininde üstünden 3gün geçmişti ki hcg 1.3 çıktı. hep 0.1 çıkardı normalde. umutlancak bişi yok aslında ama kan gelmesi acaba bişi vardıda o mu gtti die korkuttu işte beni
canım iyi olmana sevindim. inşallah sonun kadar herşey yolunda gider
günaydın kızlar nasılsınız? ben 8 ay önce 4 haftalık düşük yaptım sonrasında araştrma yapıldı kan pıht. çıktı doktorum 3 ay aspirin folbiol kullan ve sonra korunmayı bırak gebe kalırsan gel iğneye başlarız dedi.gebelik düşüneceğim zaman gel demedi.2 güne kadar adetim bitiyo kızlar doktora gitmeye gerek var mı yoksa gebelik oluşmasını mı bekliyimm
selam kızlar geçmişi okuyamadım..
cuma günü normal doğumla bebeğime kavuştum çok şükür.
18 inde 40 hafta doluyodu, son iğneyi 17 sinde yaptım.
coraspini de eylülün 5 inde bırakmıştım.
hamile arkadaşlara kolay doğumlar, diğer arkadaşlara da kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inş. allah
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
hamile arkadaşlara kolay doğumlar, diğer arkadaşlara da kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inş. allah
hoşgeldin.kızını Allah bağışlasın yeni bebeğini de sağlıkla dünyaya getir inşaallah. ben de hiç bir belirti olmadı düşük sonrası yaptırdığım testlerde çıktı.sen evham yapmadan doktoruna danış istersen.özel testlerle çıkıyor bu sonuç özellikle de düşük yapan bayanlara devlet hastaneleri yapıyor.dediğim gibi evhamlanma sen bak ne güzel hamilesin sadece tedbir almak için sor doktoruna istersen.hoşçakal.arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bir kızım var 4.5 yaşında ve şuan 8 haftalık hamileyim.kanda pıhtılaşma olduğu nasıl anlaşılıyor.benimde kanım akışkan değil gibi sanki kanımı alırken zor alıyolar bazen.yavaş akıyo merak ettimde nasıl belirtiler verir ..
hoşgeldin.kızını Allah bağışlasın yeni bebeğini de sağlıkla dünyaya getir inşaallah. ben de hiç bir belirti olmadı düşük sonrası yaptırdığım testlerde çıktı.sen evham yapmadan doktoruna danış istersen.özel testlerle çıkıyor bu sonuç özellikle de düşük yapan bayanlara devlet hastaneleri yapıyor.dediğim gibi evhamlanma sen bak ne güzel hamilesin sadece tedbir almak için sor doktoruna istersen.hoşçakal.[/QUO
Hoşbuldum..Amin..çok saol canım ilgilendiğin için .bi sorayım bakayım..hoşçakal
Arkadaslar başladığımdan beri ilk defa kleksanimi unutup 1,5 saat gec yaptım..sizce bir sorun olurmu..korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?