Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım inşallah

canım sağolasın.Siz baya büyümüşsünüz az kalmış inşallah hepimizde sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

mrb kızlar bende bugün hamile kalamıyorum die doktora gttm. ilk kürtajdan sonra yara dondurtmuştm. yara mı acaba engel oluyo die gttm. doktor bişi yok dedi... ama alttan muayeneden sonra kan geldi. şüpheli ilişkininde üstünden 3gün geçmişti ki hcg 1.3 çıktı. hep 0.1 çıkardı normalde. umutlancak bişi yok aslında ama kan gelmesi acaba bişi vardıda o mu gtti die korkuttu işte beni

canım iyi olmana sevindim. inşallah sonun kadar herşey yolunda gider

canım inş. birşey yoktur. niye kan geldi acaba. ama şöyle bir durum var ilişkiden hemen sonra hcg yükselmiyo bildiğim kadarıyla. yumurta döllenip rahme yerleştikten sonra hcg üretmeye başlıyo. bu da yumurtlamadan sonra yaklaşık 10-12 gün demek oluyo. genelde dr. lar bu tü muayeneleri de adet bitiminin ertesi günü yaparlar. yumurta varsa zarar gelmesin diye ama bilemiyorum şimdi yanlış bilgilendirmeyeyim. ama en azından rahme yerleşmiş bir yumurta olmadığını söyleyebilirim.

selam kızlar geçmişi okuyamadım..
cuma günü normal doğumla bebeğime kavuştum çok şükür.
18 inde 40 hafta doluyodu, son iğneyi 17 sinde yaptım.
coraspini de eylülün 5 inde bırakmıştım.
hamile arkadaşlara kolay doğumlar, diğer arkadaşlara da kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inş. allah

Son düzenleme:

bence kesinlikle bir doktora git görün bi muayene ol herşey yolunda lafını duy ve için rahat bir şekilde yoluna devam et...bence iğne yada kan sulandırıcı haplar korunmayı bıraktıktan sonra düzenli kullanılmalı ben en azından öyle düşünüyorum..çünkü bizim derdimiz zaten kan pıhtılaşmasının olması...o yüzden tedbir senden takdir Allahtan arkadaşım..yolun ve şansın açık olsun..inşallah yakın zamanda iyi haberlerini duyarız :)

Allah analı babalı büyütsün..ömrü uzun ve sağlıklı olsun..şansı ve bahtı açık olsun inşallah..böyle güzel haberler alınca sanki ben doğurmuşum gibi oluyor..içimi birden umut kaplıyor..mutlu oluyorum..darısı inşallah bizim başımıza canım :))

Çok geçmiş olsun ben değil ama bi akadaşım var onun bu yüzden 5 tane bebeği karnında öldü ama o çok kafasına takıyordu kaynanası senin yüzünden dikkat etmiyorsun o yüzden bebeklerin ölüyo diye baskı yapıyordu.Kız sakladı kaç kere hamile oldğunu ama yine aynı sonç en sonunda başka biryere taşındı şimdi bildiğim kadarıya 4 aylık hamilee normalde ilk 2 ayda kürtaj oluyordu.Ama moralini iyi tut Allah büyük birşey olmaz bi dahakine inş.

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

canım çok sevindim senin adına. allahım sana ve bebişine sağlık sıhhat versin. bize de umut oldun. bizi de unutma burada. deneyimlerine ihtiyacımız olacak ileride:)

allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah

mattika çok sevindim sizler adına.Allah analı babalı büyütsün.tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin inşaallah.bizim için de kokla ve öp bebeğini.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bir kızım var 4.5 yaşında ve şuan 8 haftalık hamileyim.kanda pıhtılaşma olduğu nasıl anlaşılıyor.benimde kanım akışkan değil gibi sanki kanımı alırken zor alıyolar bazen.yavaş akıyo merak ettimde nasıl belirtiler verir ..

hoşgeldin.kızını Allah bağışlasın yeni bebeğini de sağlıkla dünyaya getir inşaallah. ben de hiç bir belirti olmadı düşük sonrası yaptırdığım testlerde çıktı.sen evham yapmadan doktoruna danış istersen.özel testlerle çıkıyor bu sonuç özellikle de düşük yapan bayanlara devlet hastaneleri yapıyor.dediğim gibi evhamlanma sen bak ne güzel hamilesin sadece tedbir almak için sor doktoruna istersen.hoşçakal.

tebrık ederım canım allah saglıklı hayrlı uzzun omurler versın bebişine...maasallah normal dogum yapmıssın cok sevındım inşallah pısman olmamıssındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…