gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün bir başarı hikayesi daha çok sevindimselam kızlar geçmişi okuyamadım..
cuma günü normal doğumla bebeğime kavuştum çok şükür.
18 inde 40 hafta doluyodu, son iğneyi 17 sinde yaptım.
coraspini de eylülün 5 inde bırakmıştım.
hamile arkadaşlara kolay doğumlar, diğer arkadaşlara da kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inş. allah
Arkadaşlar bugün idrarımda yanma hissettim..Sonrasında da devam ediyor..Bugün sağlık ocağında kontrolüm var.Tahlil de yaptırırım.Enfeksiyon olunca neler kullanılıyor.Daha önce kullanan oldu mu?:26::26:
merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı
gulsumoguz+ 'cumm subhanallahh bebegıne ınsl...
cvpıcın begen tusuna basarsanız sevınırım...sımdıden sagolunuzz
selam kızlar geçmişi okuyamadım..
hamile arkadaşlara kolay doğumlar, diğer arkadaşlara da kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inş. allah
Selam bugün tüpbebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum normalde kan pıhtılaşması için coraspin 300 kullanıyordum onun yerine innohep 10.000 35 yazan bir iğneye başladım benim genetiklerde bişey yok ama d dimer ve fibronojen yüksek çıkıyor biraz korktum iğneden bir yan etkisi olurmu diye beyin kanaması falan uff çok tırstım tüptrde rahat olmam lazım aslında ne olur beni biraz rahatlatın bilgilerinizle.
canım mutlaka yaptır eger pıhtılasma varsa sadece dusuklere degıl hamıle kalamamaya da neden oluyor.doktorum bana oyle demıstı oyuzden gebelıkten once aspırın kullandırmıstı rahmın hazırlanması ıcın.bende fakultede onkolojı bolumunde hematolojı doktoruna gıttım o bızı genetık bolumune yonlendırdı ama sonuclar 1ayda cıkıyor bıde randevu alıyosunbayagı uzuyor ısler.nurgul ozel labaratuvarda cok uyguna yaptırmıstı ıstersen oraya gıt ercıyes hastanesıyle anlasmalı labratuvar.merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı
gulsumoguz+ 'cumm subhanallahh bebegıne ınsl...
cvpıcın begen tusuna basarsanız sevınırım...sımdıden sagolunuzz
kızlar şuan bol bol dua etmek geldi içimden..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...
burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..
Merhaba kızlar son düşüğümün üzerinden 6 ay geçti ve ben yine hamileyim şükür...ama korku ve telaş bırakmıyor tabii..coraspin ve folbiol içiyordum bir aydır..pıhtılaşma sorunum için şimdi doktora gidip görünmem lazım..faktör 5 heterezigot çıkmıştı..üstelik hipotroidide var bende..Allah yardımcımız olsun..Her halimize şükürler olsun..
Teşekkür ederim Burcu..dediğin gibi endişe etmeden edemiyor insan..hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama bakalım..Rabbim ömür verdiyse ne olursa olsun doğar zaten..Tabii tedbiri bırakmamak lazım..seninde hamilelik haftan bayağa ilerlemiş canım maşallah..İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini..mattika hayırlı olsun canım, gözünüz aydın. Ne guzel istedigin gibi normal yolla olmus cok sevindim.
Sezencim tebrikler, inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. Korkuların hiç geçmeyecek ne yazık ki, azalıyor zamanla tabi ama geçmiyor.
benimde yarın kontrolum var önce nst dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim:18:
Arkadaslar başladığımdan beri ilk defa kleksanimi unutup 1,5 saat gec yaptım..sizce bir sorun olurmu..korktum
Selam bugün tüpbebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum normalde kan pıhtılaşması için coraspin 300 kullanıyordum onun yerine innohep 10.000 35 yazan bir iğneye başladım benim genetiklerde bişey yok ama d dimer ve fibronojen yüksek çıkıyor biraz korktum iğneden bir yan etkisi olurmu diye beyin kanaması falan uff çok tırstım tüptrde rahat olmam lazım aslında ne olur beni biraz rahatlatın bilgilerinizle.
Arkadaşlar bugün idrarımda yanma hissettim..Sonrasında da devam ediyor..Bugün sağlık ocağında kontrolüm var.Tahlil de yaptırırım.Enfeksiyon olunca neler kullanılıyor.Daha önce kullanan oldu mu?:26::26:
günaydın kızlar uzun zamandır topiğe girmiyordum 1,5 yıl aradan sonra tekrar tedaviye başlamaya karar verdim şimdi doktor araştırıyorum izmirde oturuyorum
geçen hafta sonu SAİT YÜCEBİLGİN e gittim riskli grubundasın dedi
4 tane kaybım var 1 tanesi dış gebelik
faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcısı
protein s değer düşüklüğü
anti antikor testi pozitifliği
dış gebelik amiliyatında sağ tüpümü kaybettim
sol yumurtalığım sağ tarafa göre pasifmiş ve tüp bebek önerdiler
birincisi izmirde en iyi tüp bebek yapan merkez arıyorum
2.ciside gebeliğimi en iyi şekilde yapıcak doktor arıyorum
dokuz eylülde YAKUP ERATA yı duydum perşembe günü randevu aldım
ege ünüversitesinde FUAT EKERCAN nı duydum riskli gebelik uzmanı ve doğmamış bebek uzmanıymış
bu doktorlarda tedavi olanlar varmı yada bana önerebilceğiniz tüp bebek merkezi
cevap verirseniz çok memnun olurum
canım bir üniversite hastanesine gidip bu testleri yaptırabilirsin en azından aklında şüphe kalmaz.
canım mutlaka yaptır eger pıhtılasma varsa sadece dusuklere degıl hamıle kalamamaya da neden oluyor.doktorum bana oyle demıstı oyuzden gebelıkten once aspırın kullandırmıstı rahmın hazırlanması ıcın.bende fakultede onkolojı bolumunde hematolojı doktoruna gıttım o bızı genetık bolumune yonlendırdı ama sonuclar 1ayda cıkıyor bıde randevu alıyosunbayagı uzuyor ısler.nurgul ozel labaratuvarda cok uyguna yaptırmıstı ıstersen oraya gıt ercıyes hastanesıyle anlasmalı labratuvar.
melekoğretmen:
boooolll booolll su ıc canım gecmıs olsun
bende bu ay regl den sonra dusnuyorum bgn ark.gıttı 1 ay sonraya gun vermısler fakultede ama bende dusuk yokya fakultede ıncelerde ıncelersevmıyorum oyusden ozele gı t para ver daha ıyı hıc dglse fakultede omrum gecmesgulsum cumm evt nurgulu de ben goturmustum kıs:):) 150 tl dıı ssk sızlara bakalım bana kac dıcekkk kısmet bu aydan sonra esımle konusup gıdelım dedım ama kısmet sana hangı dr söledı gbe kalmamaya da engel diyede aspırın verdı cnm??
senay cım cvp ıcın cok sagol...
bende bu ay regl den sonra dusnuyorum bgn ark.gıttı 1 ay sonraya gun vermısler fakultede ama bende dusuk yokya fakultede ıncelerde ıncelersevmıyorum oyusden ozele gı t para ver daha ıyı hıc dglse fakultede omrum gecmesgulsum cumm evt nurgulu de ben goturmustum kıs:):) 150 tl dıı ssk sızlara bakalım bana kac dıcekkk kısmet bu aydan sonra esımle konusup gıdelım dedım ama kısmet sana hangı dr söledı gbe kalmamaya da engel diyede aspırın verdı cnm??
senay cım cvp ıcın cok sagol...
merhaba güzel teyzelerimiz
bizim dün kontrolümüz vardı 32+1 itibari ile doğum iznimizi aldık.oğluşum iyi çok şükür. göbek kordonunu yüzünün önünde tuttuğu için yüzünü pek göremedik ama iyiyiz ya gerisi önemli değil. son zamanlarda fazla kilo almadığım için iğne dozumuz aynı. diğer haplarada devam. eğer oğlum sürpriz yapmazsa sezeryan olacak gibi . onun içinde sanırım 8 kasıma kadar beklicez .allah sağ salim kucağıma aldığım günleride gösterir umarım. allahım herkesede nasip etsin dualarımız sizlerle teyzeleri:) ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?