Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ne demek. üniversite hastanesinde şöyle oluyo. üniversite hastanesindeki prof un muayenehanesi varsa muayeehanesine gidersen de testleri üniversite de hızlı yaptırabiliyorsun. benimki 8 günde çıkmıştı. umarım herşey gönlünce olur.

-cok cok ıncelendımdıe dedım onu 4 sendır her konuyu aratırdık cok sukur sorn cıkmadı bır bu kaldı aklımıza gelmeyen bu ayda bebek olmazsa dusunuyoruz bakalımm fakultede uzun zamna usrecı verıyor ark.dedıgı gıbı prof.gıdersen oda hem ucretı bakarık ve kısa zamnda alınıyor kısme artıkk nerde olursa olsun tek sorun cıkmasındaa

gulsum cumm bende acıbadem turgut beye gıdıyorum zatenn ınfertıılteye bakıyor ama sımdı ara verdık asılama yada tup bebek ıcın sene sonu yada 2013 bası dusunuyoruz o vakıt gıdecegımm olmazsa dogum evınde tolga bey var ondan ıstesem o benı sevk eder sanırım dımı??

prof=180tl en yakın gorumcem gıtmıstı cunku kısmet artıkk ınsl..gerek kalmaz da kalırsa harhangı bır secenek ılacak bakalımmm

kesınlıkle lusnıca ya katılıoyorum ozele gııtım basta bır suru para aldılar test yapacaz dıe , sonuclar bır geldı baktım cok uyduruk bır labarountta yapmıslar,bıde eksık testler. doktorumun hem
ozel muanesı var hem devllet hastanesıne baglı ozelındee muane oluyrum , testlerı devlette yaptırıo hem daha guvenlır hemde maddı yonden daha ıyıı, yanı herzman ozeller daha ıyı olur dıe bır durum yok.

umarım bulurum peki aranızda izmirli olup FUAT EKERCAN RİSKLİ GEBELİK UZMANI na giden varmı
doktor araştırmasına girdiğimde

YAKUP ERATA DOKUZ EYLÜL
SAİT YÜCEBİLGİN EGE ÜN.
FUAT EKERCAN EGE ÜN.

izmirde bu doktorların iyi olduğunu duydum . aranızda bu doktorlardan birine giden varmı

fakülte de sıkıyolar insanı ona bakalaım şuna bakalım aman baksınlarda... ben sağlık ocağında beta hcg yaptırdım sonuç çok açıktı .. üniversitede kan pıhtışalması için test yaptırdım para falan da ödemedim.. ama özlede çok pahalı testler olduğunu duymuştum... zaten özelin amacı da belli..

merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma..daha önce 1 defa düşük yaşadım 2 defa da kimyasal gebelik yaşadım..şimdi yine hamileyim 5+2.kan sulandırıcı iğne coraspin folbiol elevit ve progestan kullanıyorum.ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu.doktor rapor verdi yatıyorum.ama çok korkuyorum bu defa da olmayacak mı diye..bütün yazılanları okuyamadım acaba benim gibi iğne kullandığı halde kahverengi lekesi olan var mı

canım öncelikle tebrik ediyorum. umarım bebişin sağlıklıdır. bazen bu tür lekelenmelerin yerleşme kanaması olduğunu söyleyenler var ama zamanla belli olur herhalde. ben iğne kullandığım halde bebeğimin gelişiminde sıkıntı var. henüz hiçbirşey belli değil. onun için dr. dinlen dediyse dinlenmeye çalış.

herkese iyi akşamlar.bugün hem ege ünv.den genetik test sonucumu aldım hem de düşük sonrası bebekte bakılan kromozom analizi sonucunu aldım.ikisi de can sıkıcı.ben sonuçlarımı yazayım bilgisi olan cevap verirse sevinirim arkadaşlar. kan pıhtılaşması yine çıktı.B - Fibrojen - 455 G-A Heterozigot Mutasyon saptanmıştır. MTHFR A1298C Homozigot Mutant saptanmıştır. bunu zaten biliyodum aslında ilk düşükten sonra da çıkmıştı ama yinelemek istedik Asıl önemli olan bebekte yapılan kromozom analiziydi ve sonuç:TRİZOMİ 12 ile uyumlu karyotip. anladığımız kadarıyla 23+23=46 olması gereken kromozom sayısı bizim bebeğimizde 47miş. yani sağlıksızmış(Down sendromu olma ihtimali).doktora perşembe gideceğiz bu sürede bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. PGT yöntemi deneyen arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim... hepinize sağlık diliyorum tekrar tekrar...

teşekkür ederim canım..dinlenmeye çalışıyorum ama daha ilk günden çok bunaldım..inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..ALLAH bizim için en hayırlısını biliyor..

allaha şükür doktor kontrolum güzel geçti nst sonucumda güzel çıktı sancı yok kalp atışları da normal daha yeni geldim dolaştık biraz gelir gelmez size yazayım dedim

canım inşallah rabbbim sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip eder bende şu anda 33 haftalık hamileyim 4cü ayıma kadar ara ara kanamam oldu panik yapmamaya çalış mümkün olduğunca yat ben öyle yaptım kendimi biraz yordummu hemen kanamam oluyordu.iğneni sakın bırakma kanaman oldu diye ben bırakmıştım hemen kan degerleri düşmeye başladı inşallah hiçbir şey olmz

istanbul acıbadem mı canım gıttın doktor olarak son alarak kaan beyle mı tamamladın kıme gıttın doktora

aminn canım.senin ne güzel sona yaklaşmışsın..o günleri görecek miyim ben(korkuyorum.benim hiç kanama şeklinde olmadı.sadece kahverengi leke şeklinde oldu bi kaç kez.çok karamsarım bugün ama umarım daha ii olurum..sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini..

geçen hafta ben kan pıhtılaşması için kan verdim cumaya sonucum belli olacak.. fakat tahlil sonuçlarını bir doktora göstermem gerekiyor

Kadın doğum uzmanı mı bakar muallakta kaldım nedense.... teşekkürler...

canım korkma eğer dr kullan diyorsa kullanmalısın. başka yapacak birşey yok. ayrıca iğnelerin beyin kanaması gibi riskleri yüksek oranda değil. yine de endişe duyuyorsan dr. a sorarsın.
Sağol canım inan beni rahatlattın beni.
Çok haklısın canım bende birde panik atak var oda çok etkiliyor ben durup durupken ağlıyorum ve çok uykum var acaba iğne yaparmı bunları kızlar bugün tüp tedavimimin 2.günündeyim gonalda kullanıyorum 300 lük...

yok canım kayseri acıbadem e gıttı gulsumm
istanbul acıbadem mı canım gıttın doktor olarak son alarak kaan beyle mı tamamladın kıme gıttın doktora
yok tatlım kayseri acıbadem.kaan bey pıhtılasmadan kaynaklanmamaıs deyınce benım ıcıme sınmedı baska bır hastaneye baska bır doktora gıttım.test soonuclarıma baktı aspırıne baslattı gebelıgı ogrenır ogrenmezde clexan 04luk basladık.sukurler olsun yavrukusuma kavustum.rabbım sızlerıde hayırlı bılınclı derdınıze derman olacak doktorlarla karsılastrsın

benimde 7.haftalarda falan olmuştu canım. telaşla doktora da gittim herşey normaldi. kahverengiyse ve devamlı değilse korkma. bol su iç ve ayaklarını uzatıp dinlen.

allaha şükür doktor kontrolum güzel geçti nst sonucumda güzel çıktı sancı yok kalp atışları da normal daha yeni geldim dolaştık biraz gelir gelmez size yazayım dedim

gözümüz aydın canm. maşallah oğluşuna. nst korktuğun gibi değildi sanırım :) benim doktorum gerek görmüyormuş nst ye.doppler benim için yeterli dedi. meraklandığımla kaldım bende bakalım bi dahakine ister mi.

ben kadın doğumcuya da hematoloğada gösterdim. hematolog iğneye gerek yok kadın doğumcu var dedi bende kadın doğumcuyu dinledim. yani doktoruna göster canım .hematolog arama boşuna

canım bu uyku ve ağlama halini tedavi için kullandığın iğneler yapıyordur. hormon iğneleri bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…