bende bu ay regl den sonra dusnuyorum bgn ark.gıttı 1 ay sonraya gun vermısler fakultede ama bende dusuk yokya fakultede ıncelerde ıncelersevmıyorum oyusden ozele gı t para ver daha ıyı hıc dglse fakultede omrum gecmesgulsum cumm evt nurgulu de ben goturmustum kıs:):) 150 tl dıı ssk sızlara bakalım bana kac dıcekkk kısmet bu aydan sonra esımle konusup gıdelım dedım ama kısmet sana hangı dr söledı gbe kalmamaya da engel diyede aspırın verdı cnm??
senay cım cvp ıcın cok sagol...
-cok cok ıncelendımdıe dedım onu 4 sendır her konuyu aratırdık cok sukur sorn cıkmadı bır bu kaldı aklımıza gelmeyen bu ayda bebek olmazsa dusunuyoruz bakalımm fakultede uzun zamna usrecı verıyor ark.dedıgı gıbı prof.gıdersen oda hem ucretı bakarık ve kısa zamnda alınıyor kısme artıkk nerde olursa olsun tek sorun cıkmasındaaarkadaşım bak çok yanlış düşünmüşsün... fakülte de tabiki incelesinler.. baştan savma iş yapsalar daha mı iyi sağllığın söz konusu bak şöyle bir durum var laborant olarak çalışan bir akrabam şöyle dedi.. bu testler yaparken genelde yani kanın içine değişik maddeler katılıyormuş devlet öedenek ayırıp hastenelere bunu veriyormuş . devlet hastanesi nasıl olsa ödenek varken iyi ürün alırken özel paradan dolayı daha ucuz ürünler alıyormuş bu yüzden de devlette yapılan testlerin güvenirliği daha yüksek
ben üniversiteye verdim tahlilimi
gulsum cumm bende acıbadem turgut beye gıdıyorum zatenn ınfertıılteye bakıyor ama sımdı ara verdık asılama yada tup bebek ıcın sene sonu yada 2013 bası dusunuyoruz o vakıt gıdecegımm olmazsa dogum evınde tolga bey var ondan ıstesem o benı sevk eder sanırım dımı??canımm acıbademde ahmet bey vardı o soylemıstı ama ayrılmıs acıbademden rısklı gebelık uzmanıydı.sonra dusuk olunca acıbademde kaan bey var ona yonlendırdıler benı tup bebek uzmanı cokk sınır bır adam hıc anlasamamıstık.bu arada ben bu topıkı okuyordum bendede olabılırmı dıye dusunuyordum doktara soyledım oda bana yapmam gereken testlerın lıstesını verdı fakulteye gıttım laparoskopı harıc hepsını yaptırdım.pıhtılasma cıktı kaan bey bana bu onemlı bır bozukluk degıl dedı dusukler bundan olmamıs dedı.saglıklı bebegı bulana kadar deneyın dedı.olmadı asılama tupbebek falan yaparız gevelediii anlıycagın.sonra tekdende gulcancıgımı buldum sukurler olsun super doktor
canım benim ne demek. üniversite hastanesinde şöyle oluyo. üniversite hastanesindeki prof un muayenehanesi varsa muayeehanesine gidersen de testleri üniversite de hızlı yaptırabiliyorsun. benimki 8 günde çıkmıştı. umarım herşey gönlünce olur.
arkadaşım bak çok yanlış düşünmüşsün... fakülte de tabiki incelesinler.. baştan savma iş yapsalar daha mı iyi sağllığın söz konusu bak şöyle bir durum var laborant olarak çalışan bir akrabam şöyle dedi.. bu testler yaparken genelde yani kanın içine değişik maddeler katılıyormuş devlet öedenek ayırıp hastenelere bunu veriyormuş . devlet hastanesi nasıl olsa ödenek varken iyi ürün alırken özel paradan dolayı daha ucuz ürünler alıyormuş bu yüzden de devlette yapılan testlerin güvenirliği daha yüksek
ben üniversiteye verdim tahlilimi
kontrolün bugünmüş canım. merakla bekliyorum iyi haberlerinizi...
canım gözümüz aydın. bir minikimiz daha oldu çok şükür ki. artık yeni bir umudumuz daha var. ayrıca normal doğum konusundaki sabrını tebrik ediyorum. maşallah ikinizede...
korkma canım. geçen gün ben de yaptım aynışeyi. arada bir olabiliyor. çok şükür ki bir sorun yok. aynı saatinde yapmaya devam et.
inşallah bebişin gelir annesi bekletmez artık seni. iğnelerden bu kadar korkma allah korusun her ilacın yan etkisi var ama bak kaç kişiyiz burada kullanan çok şükür kötü bişey duymadık.
canım benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı. antibiyotik kullandım en yüksek doz 1 kutu. birde doktorum doğal bir şurup vermişti. çok şükür geçti. belli bir haftadan sonra antibiyotik bile kullanabilirsin bi sorun olmuyor. birde bol bol su yoğurt ayran....
canım izmirdeyim ama tüp bebek konusunda bir fikrim yok. inşallah bulursun gönlüne göre bir doktor...
kesınlıkle lusnıca ya katılıoyorum ozele gııtım basta bır suru para aldılar test yapacaz dıe , sonuclar bır geldı baktım cok uyduruk bır labarountta yapmıslar,bıde eksık testler. doktorumun hem
ozel muanesı var hem devllet hastanesıne baglı ozelındee muane oluyrum , testlerı devlette yaptırıo hem daha guvenlır hemde maddı yonden daha ıyıı, yanı herzman ozeller daha ıyı olur dıe bır durum yok.
fakülte de sıkıyolar insanı ona bakalaım şuna bakalım aman baksınlarda... ben sağlık ocağında beta hcg yaptırdım sonuç çok açıktı .. üniversitede kan pıhtışalması için test yaptırdım para falan da ödemedim.. ama özlede çok pahalı testler olduğunu duymuştum... zaten özelin amacı da belli..[/QUOTE
lusnıca cıktımı testler bellı oldumuuu
fakülte de sıkıyolar insanı ona bakalaım şuna bakalım aman baksınlarda... ben sağlık ocağında beta hcg yaptırdım sonuç çok açıktı .. üniversitede kan pıhtışalması için test yaptırdım para falan da ödemedim.. ama özlede çok pahalı testler olduğunu duymuştum... zaten özelin amacı da belli..[/QUOTE
lusnıca cıktımı testler bellı oldumuuu
hayır canım cumaya çıkıcak
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma..daha önce 1 defa düşük yaşadım 2 defa da kimyasal gebelik yaşadım..şimdi yine hamileyim 5+2.kan sulandırıcı iğne coraspin folbiol elevit ve progestan kullanıyorum.ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu.doktor rapor verdi yatıyorum.ama çok korkuyorum bu defa da olmayacak mı diye..bütün yazılanları okuyamadım acaba benim gibi iğne kullandığı halde kahverengi lekesi olan var mı
canım öncelikle tebrik ediyorum. umarım bebişin sağlıklıdır. bazen bu tür lekelenmelerin yerleşme kanaması olduğunu söyleyenler var ama zamanla belli olur herhalde. ben iğne kullandığım halde bebeğimin gelişiminde sıkıntı var. henüz hiçbirşey belli değil. onun için dr. dinlen dediyse dinlenmeye çalış.
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma..daha önce 1 defa düşük yaşadım 2 defa da kimyasal gebelik yaşadım..şimdi yine hamileyim 5+2.kan sulandırıcı iğne coraspin folbiol elevit ve progestan kullanıyorum.ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu.doktor rapor verdi yatıyorum.ama çok korkuyorum bu defa da olmayacak mı diye..bütün yazılanları okuyamadım acaba benim gibi iğne kullandığı halde kahverengi lekesi olan var mı
canımm acıbademde ahmet bey vardı o soylemıstı ama ayrılmıs acıbademden rısklı gebelık uzmanıydı.sonra dusuk olunca acıbademde kaan bey var ona yonlendırdıler benı tup bebek uzmanı cokk sınır bır adam hıc anlasamamıstık.bu arada ben bu topıkı okuyordum bendede olabılırmı dıye dusunuyordum doktara soyledım oda bana yapmam gereken testlerın lıstesını verdı fakulteye gıttım laparoskopı harıc hepsını yaptırdım.pıhtılasma cıktı kaan bey bana bu onemlı bır bozukluk degıl dedı dusukler bundan olmamıs dedı.saglıklı bebegı bulana kadar deneyın dedı.olmadı asılama tupbebek falan yaparız gevelediii anlıycagın.sonra tekdende gulcancıgımı buldum sukurler olsun super doktor
canım inşallah rabbbim sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip eder bende şu anda 33 haftalık hamileyim 4cü ayıma kadar ara ara kanamam oldu panik yapmamaya çalış mümkün olduğunca yat ben öyle yaptım kendimi biraz yordummu hemen kanamam oluyordu.iğneni sakın bırakma kanaman oldu diye ben bırakmıştım hemen kan degerleri düşmeye başladı inşallah hiçbir şey olmz
istanbul acıbadem mı canım gıttın doktor olarak son alarak kaan beyle mı tamamladın kıme gıttın doktora
Sağol canım inan beni rahatlattın beni.canım korkma eğer dr kullan diyorsa kullanmalısın. başka yapacak birşey yok. ayrıca iğnelerin beyin kanaması gibi riskleri yüksek oranda değil. yine de endişe duyuyorsan dr. a sorarsın.
Çok haklısın canım bende birde panik atak var oda çok etkiliyor ben durup durupken ağlıyorum ve çok uykum var acaba iğne yaparmı bunları kızlar bugün tüp tedavimimin 2.günündeyim gonalda kullanıyorum 300 lük...kontrolün bugünmüş canım. merakla bekliyorum iyi haberlerinizi...
canım gözümüz aydın. bir minikimiz daha oldu çok şükür ki. artık yeni bir umudumuz daha var. ayrıca normal doğum konusundaki sabrını tebrik ediyorum. maşallah ikinizede...
korkma canım. geçen gün ben de yaptım aynışeyi. arada bir olabiliyor. çok şükür ki bir sorun yok. aynı saatinde yapmaya devam et.
inşallah bebişin gelir annesi bekletmez artık seni. iğnelerden bu kadar korkma allah korusun her ilacın yan etkisi var ama bak kaç kişiyiz burada kullanan çok şükür kötü bişey duymadık.
canım benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı. antibiyotik kullandım en yüksek doz 1 kutu. birde doktorum doğal bir şurup vermişti. çok şükür geçti. belli bir haftadan sonra antibiyotik bile kullanabilirsin bi sorun olmuyor. birde bol bol su yoğurt ayran....
canım izmirdeyim ama tüp bebek konusunda bir fikrim yok. inşallah bulursun gönlüne göre bir doktor...
yok canım kayseri acıbadem e gıttı gulsumm
yok tatlım kayseri acıbadem.kaan bey pıhtılasmadan kaynaklanmamaıs deyınce benım ıcıme sınmedı baska bır hastaneye baska bır doktora gıttım.test soonuclarıma baktı aspırıne baslattı gebelıgı ogrenır ogrenmezde clexan 04luk basladık.sukurler olsun yavrukusuma kavustum.rabbım sızlerıde hayırlı bılınclı derdınıze derman olacak doktorlarla karsılastrsınistanbul acıbadem mı canım gıttın doktor olarak son alarak kaan beyle mı tamamladın kıme gıttın doktora
allaha şükür doktor kontrolum güzel geçti nst sonucumda güzel çıktı sancı yok kalp atışları da normal daha yeni geldim dolaştık biraz gelir gelmez size yazayım dedim
geçen hafta ben kan pıhtılaşması için kan verdim cumaya sonucum belli olacak.. fakat tahlil sonuçlarını bir doktora göstermem gerekiyor
Kadın doğum uzmanı mı bakar muallakta kaldım nedense.... teşekkürler...
Sağol canım inan beni rahatlattın beni.
Çok haklısın canım bende birde panik atak var oda çok etkiliyor ben durup durupken ağlıyorum ve çok uykum var acaba iğne yaparmı bunları kızlar bugün tüp tedavimimin 2.günündeyim gonalda kullanıyorum 300 lük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?