Gunaydin Kizlarrrr.
Hayirli birgun olsun insallah hepimize
herkese iyi akşamlar.bugün hem ege ünv.den genetik test sonucumu aldım hem de düşük sonrası bebekte bakılan kromozom analizi sonucunu aldım.ikisi de can sıkıcı.ben sonuçlarımı yazayım bilgisi olan cevap verirse sevinirim arkadaşlar. kan pıhtılaşması yine çıktı.B - Fibrojen - 455 G-A Heterozigot Mutasyon saptanmıştır. MTHFR A1298C Homozigot Mutant saptanmıştır. bunu zaten biliyodum aslında ilk düşükten sonra da çıkmıştı ama yinelemek istedikAsıl önemli olan bebekte yapılan kromozom analiziydi ve sonuç:TRİZOMİ 12 ile uyumlu karyotip. anladığımız kadarıyla 23+23=46 olması gereken kromozom sayısı bizim bebeğimizde 47miş. yani sağlıksızmış(Down sendromu olma ihtimali).doktora perşembe gideceğiz bu sürede bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. PGT yöntemi deneyen arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim... hepinize sağlık diliyorum tekrar tekrar...
teşekkür ederim canım..dinlenmeye çalışıyorum ama daha ilk günden çok bunaldım..inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..ALLAH bizim için en hayırlısını biliyor..
Gunaydin Kizlarrrr.
Hayirli birgun olsun insallah hepimize
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma..daha önce 1 defa düşük yaşadım 2 defa da kimyasal gebelik yaşadım..şimdi yine hamileyim 5+2.kan sulandırıcı iğne coraspin folbiol elevit ve progestan kullanıyorum.ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu.doktor rapor verdi yatıyorum.ama çok korkuyorum bu defa da olmayacak mı diye..bütün yazılanları okuyamadım acaba benim gibi iğne kullandığı halde kahverengi lekesi olan var mı
benimde 7.haftalarda falan olmuştu canım. telaşla doktora da gittim herşey normaldi. kahverengiyse ve devamlı değilse korkma. bol su iç ve ayaklarını uzatıp dinlen.
çok sağol canım rahatladım biraz ..ama bu lekeler kesilirse daha çok rahatlayacağım..(
öncelikle gebeliğin hayırlı olsun,inşş korkularından uzakta sağlıklı bir gebelik geçirirsinsen başkalarını düşünme sadece iyi olacağınıza inan ve bunu düşün.malesef iğne kullandığım halde ben düşük yapmıştım ama bu herkes de aynı olacak anlamına gelmez,iğne kullandığı halde kahverengi hatta kırmızı kanamaları olmasına rağmen gebeliklerini tamamlayanlar da var.inş lekelenmen de kesilir de kafan rahat eder.
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma..daha önce 1 defa düşük yaşadım 2 defa da kimyasal gebelik yaşadım..şimdi yine hamileyim 5+2.kan sulandırıcı iğne coraspin folbiol elevit ve progestan kullanıyorum.ama bugün sabah kahverengi akıntım oldu.doktor rapor verdi yatıyorum.ama çok korkuyorum bu defa da olmayacak mı diye..bütün yazılanları okuyamadım acaba benim gibi iğne kullandığı halde kahverengi lekesi olan var mı
herkese iyi akşamlar.bugün hem ege ünv.den genetik test sonucumu aldım hem de düşük sonrası bebekte bakılan kromozom analizi sonucunu aldım.ikisi de can sıkıcı.ben sonuçlarımı yazayım bi
lgisi olan cevap verirse sevinirim arkadaşlar. kan pıhtılaşması yine çıktı.B - Fibrojen - 455 G-A Heterozigot Mutasyon saptanmıştır. MTHFR A1298C Homozigot Mutant saptanmıştır. bunu zaten biliyodum aslında ilk düşükten sonra da çıkmıştı ama yinelemek istedikAsıl önemli olan bebekte yapılan kromozom analiziydi ve sonuç:TRİZOMİ 12 ile uyumlu karyotip. anladığımız kadarıyla 23+23=46 olması gereken kromozom sayısı bizim bebeğimizde 47miş. yani sağlıksızmış(Down sendromu olma ihtimali).doktora perşembe gideceğiz bu sürede bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. PGT yöntemi deneyen arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim... hepinize sağlık diliyorum tekrar tekrar...
kızlar herkese selam. bugün devletteki dr. a gittim. keseyi karından görebildi. adet tarihin yanlış dedi. ama ben eminim 15 ağustos akşamı oldum. 1 hafta geriden geliyor. kese 7.5 mm dedi. cumartesi gittiğim dr. 5.3 demişti. büyüyor kesecik ama bakalım hayırlı. inş. bebişim sağlıkla tutunmuştur bana. hep dua ediyorum. sizler de dua edin ne olur. bu sefer allah yüzümü güldürsün.
canım benimde oldu lekelenmelerim her seferinde doktora koştum allaha şükürler olsun herşey yolundaydı her seferinde inşallah seninde öyledir doktorum iğne ve aspirinin kanama veya lekelenme yapabileceğini söylüyordu
geçmiş olsun sen ve eşin kendinize kromozom tahlili yaptırdınızmı sizin kromozomlarda bi sebep yoksa bazen o gebeliğe ait problemlerden kromozom bozukluğuda olabilirmiş
canım her doktorda kese veya bebek ölçüsü farklı çıkıyor kese normalde 1 mm büyümeli seninkide büyümüş belki geç döllenme olmuştur beklemek can sıkıcı olsada inşallah sonu güzel olur tekrar kontrol ne zaman
kızlar herkese selam. bugün devletteki dr. a gittim. keseyi karından görebildi. adet tarihin yanlış dedi. ama ben eminim 15 ağustos akşamı oldum. 1 hafta geriden geliyor. kese 7.5 mm dedi. cumartesi gittiğim dr. 5.3 demişti. büyüyor kesecik ama bakalım hayırlı. inş. bebişim sağlıkla tutunmuştur bana. hep dua ediyorum. sizler de dua edin ne olur. bu sefer allah yüzümü güldürsün.
Tsk ederim tatlim iyiyim Allah'a sukur goruyorumki sizde iyisiniz masallah.umudum günaydın. nasılsın canım.
Insallah cnmsana da hayırlı günler olsun. her yeni gün aydınlık güzel günler getirsin.
Canım adet tarihi yanlış da ne demekmiş.Doktorun ona geç döllenme demesi lazım...Benim doktorum döllenme geç olmuş.Hesaplamada yanlışlık olmaması için bu adet tarihini geçerli sayacağız dedi...İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir...
Tsk ederim tatlim iyiyim Allah'a sukur goruyorumki sizde iyisiniz masallah.hep Boyle Gitsin insallah
Insallah cnm
Gec dollenme olmus demekki adet yanlis olmaz
Insallah ilerleyen haftalarda duzene girecek gelisimi herseyii... Devletdeki doktorun daha iyi gibi geldi bana....
umudum günaydın. nasılsın canım.
herkese iyi akşamlar.bugün hem ege ünv.den genetik test sonucumu aldım hem de düşük sonrası bebekte bakılan kromozom analizi sonucunu aldım.ikisi de can sıkıcı.ben sonuçlarımı yazayım bilgisi olan cevap verirse sevinirim arkadaşlar. kan pıhtılaşması yine çıktı.B - Fibrojen - 455 G-A Heterozigot Mutasyon saptanmıştır. MTHFR A1298C Homozigot Mutant saptanmıştır. bunu zaten biliyodum aslında ilk düşükten sonra da çıkmıştı ama yinelemek istedikAsıl önemli olan bebekte yapılan kromozom analiziydi ve sonuç:TRİZOMİ 12 ile uyumlu karyotip. anladığımız kadarıyla 23+23=46 olması gereken kromozom sayısı bizim bebeğimizde 47miş. yani sağlıksızmış(Down sendromu olma ihtimali).doktora perşembe gideceğiz bu sürede bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. PGT yöntemi deneyen arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim... hepinize sağlık diliyorum tekrar tekrar...
senay079 canım bu cok guzel bı gelısme.
Icını ferah tut bak allahın ıznıyle buyuyo bebısın
bgn bende baska bı dr a gıttım
kanamalardan snra endıselenmstım ama neysekı gorunen bı sorun yok
kesemız duzgun
4+5 sın dedı. Incekı dr gecen pzt 4 haftalıksn demstı yanı ona gorede suan 5+2 olmam lazım
anlamadım gıttı bugunku usg 3 gun gerıden gelıyor oncekı drun usgsı cok ılerı teknolojydı ama ondan sanırım.
Herneyse kızlar asıl sunu sorucam sıze
oncekı dr ıgneyı 3 gunde bı vur demıstı. Buda gun asırı dedı.
Aslında hergun vur dedı basta snra dozuna baktı 10.000 mlu mus ıgnen yuksek gelır
gunluk 5000 mlu yeterllı gun asırı vur dedı. Innohep 4500 ıgne.
Sız gunluk kac mlu kullanıyorsunuz bu ıgnelerı bu mlu dedıgı ne onuda bılmıyorumya
kafam karıstı benım smdı gun asırı yetecek mı dedıgı gıbı drun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?