Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun. herşeyda bir hayır vardır dedikleri bu herhalde. vücut sağlıksız olanı kendiliğinden bırakıyor. umarım bundan sonra sağlıklı bebişine kavuşursun. peki dr. a gösterebildin mi sonuçlarını.

teşekkür ederim canım..dinlenmeye çalışıyorum ama daha ilk günden çok bunaldım..inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..ALLAH bizim için en hayırlısını biliyor..

amin canım inşallah senin bebişin de sana kuvvetlice tutunur ve hiç bırakmaz sonuna kadar. rabbim yüzümüzü güldürsün sonunda inş.

kızlar herkese selam. bugün devletteki dr. a gittim. keseyi karından görebildi. adet tarihin yanlış dedi. ama ben eminim 15 ağustos akşamı oldum. 1 hafta geriden geliyor. kese 7.5 mm dedi. cumartesi gittiğim dr. 5.3 demişti. büyüyor kesecik ama bakalım hayırlı. inş. bebişim sağlıkla tutunmuştur bana. hep dua ediyorum. sizler de dua edin ne olur. bu sefer allah yüzümü güldürsün.

öncelikle gebeliğin hayırlı olsun,inşş korkularından uzakta sağlıklı bir gebelik geçirirsin sen başkalarını düşünme sadece iyi olacağınıza inan ve bunu düşün.malesef iğne kullandığım halde ben düşük yapmıştım ama bu herkes de aynı olacak anlamına gelmez,iğne kullandığı halde kahverengi hatta kırmızı kanamaları olmasına rağmen gebeliklerini tamamlayanlar da var.inş lekelenmen de kesilir de kafan rahat eder.

inşallah canım...lekeler olmasa kafam çok rahat olacak (düşüğün için üzüldüm yine hamile misin

canım benimde oldu lekelenmelerim her seferinde doktora koştum allaha şükürler olsun herşey yolundaydı her seferinde inşallah seninde öyledir doktorum iğne ve aspirinin kanama veya lekelenme yapabileceğini söylüyordu

geçmiş olsun sen ve eşin kendinize kromozom tahlili yaptırdınızmı sizin kromozomlarda bi sebep yoksa bazen o gebeliğe ait problemlerden kromozom bozukluğuda olabilirmiş

canım her doktorda kese veya bebek ölçüsü farklı çıkıyor kese normalde 1 mm büyümeli seninkide büyümüş belki geç döllenme olmuştur beklemek can sıkıcı olsada inşallah sonu güzel olur tekrar kontrol ne zaman

canım bu gittiğim devlet dr.u 10 gün sonra gel dedi. cumartesi özel dr. a randevum var. bakalım o ne diyecek. inşallah sadece geç döllenmedir. bebişim sağlıklıdır.

Canım adet tarihi yanlış da ne demekmiş.Doktorun ona geç döllenme demesi lazım...Benim doktorum döllenme geç olmuş.Hesaplamada yanlışlık olmaması için bu adet tarihini geçerli sayacağız dedi...İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir...

umudum günaydın. nasılsın canım.
Tsk ederim tatlim iyiyim Allah'a sukur goruyorumki sizde iyisiniz masallah. hep Boyle Gitsin insallah

sana da hayırlı günler olsun. her yeni gün aydınlık güzel günler getirsin.
Insallah cnm

Gec dollenme olmus demekki adet yanlis olmaz

Insallah ilerleyen haftalarda duzene girecek gelisimi herseyii... Devletdeki doktorun daha iyi gibi geldi bana....

inşallah canım bebişim sağlıkla benimledir. şu ara bekleyip dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden

inşallah canım düzene girer. bana da öyle geldi. ama niğde deki şu an özelde en iyi bilinen dr. a gidiyorum. olmazsa değiştiririm. bir süre daha takip edelim de.

umudum günaydın. nasılsın canım.

tatlım özel mesaj yazma hakkım olmadığı için buradan yazmak istedim öncelikle mesajında ne kadar güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim.. Bugün üzdüm biraz kendimi de bebeğimi de ama bu zamana kadar hep dik durdum cıvıl cıvıl bir yapım vardır kolay kolay surat asmam ama işte bugün biraz zor geçti.. Yazdığın şeyler gerçekten moralimi düzeltti hem yalnız değilim hem de evet haklisin arkamdan gelecek kişilere de örnek olmam gerekiyor.. Belki de evet dünyaya bir gelsin ben onu sütlerle besleyip tosuncuk yaparım :) sana da hayırlı doğumlar canım duyarlılığın için teşekkür ederim.. Ben antalyadayım ilaç firmasında çalışıyorum her konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tekrar teşekkürler :))

senay079 canım bu cok guzel bı gelısme.
Icını ferah tut bak allahın ıznıyle buyuyo bebısın

bgn bende baska bı dr a gıttım
kanamalardan snra endıselenmstım ama neysekı gorunen bı sorun yok
kesemız duzgun
4+5 sın dedı. Incekı dr gecen pzt 4 haftalıksn demstı yanı ona gorede suan 5+2 olmam lazım
anlamadım gıttı bugunku usg 3 gun gerıden gelıyor oncekı drun usgsı cok ılerı teknolojydı ama ondan sanırım.
Herneyse kızlar asıl sunu sorucam sıze
oncekı dr ıgneyı 3 gunde bı vur demıstı. Buda gun asırı dedı.
Aslında hergun vur dedı basta snra dozuna baktı 10.000 mlu mus ıgnen yuksek gelır
gunluk 5000 mlu yeterllı gun asırı vur dedı. Innohep 4500 ıgne.
Sız gunluk kac mlu kullanıyorsunuz bu ıgnelerı bu mlu dedıgı ne onuda bılmıyorumya
kafam karıstı benım smdı gun asırı yetecek mı dedıgı gıbı drun

iyi akşamlar ...ben de kan testi verdim cumaya sonucum çıkıcak.. bildiklerini benimle de paylaşabilirmisin... aileniz de falan varmıydı böyle bir durum ? normal çıkan bir testte ne yazması gerekiyor??

her doktorun ölçümü farklı çıkyor iğne konusunda da hangi doktorda devam etmeyi düşünüyorsan o şekilde devam etmelisin

selamlar herkesehepiniz iyisinizdir umarım

MATTİKA doğum yapmışsın çok sevindim canımmmmm ALLAH analı,babalı,sağlıkla büyütsün inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…