canım benimde oldu lekelenmelerim her seferinde doktora koştum allaha şükürler olsun herşey yolundaydı her seferinde inşallah seninde öyledir doktorum iğne ve aspirinin kanama veya lekelenme yapabileceğini söylüyordu
geçmiş olsun sen ve eşin kendinize kromozom tahlili yaptırdınızmı sizin kromozomlarda bi sebep yoksa bazen o gebeliğe ait problemlerden kromozom bozukluğuda olabilirmiş
canım her doktorda kese veya bebek ölçüsü farklı çıkıyor kese normalde 1 mm büyümeli seninkide büyümüş belki geç döllenme olmuştur beklemek can sıkıcı olsada inşallah sonu güzel olur tekrar kontrol ne zaman
iyi akşamlar ...ben de kan testi verdim cumaya sonucum çıkıcak.. bildiklerini benimle de paylaşabilirmisin... aileniz de falan varmıydı böyle bir durum ? normal çıkan bir testte ne yazması gerekiyor??
çok geniş bir aileye sahibim ve çok şükür ki herkesin çocukları çok sağlıklı maaşallah.normal bir testte ne yazardı bilmiyorum ama herrhalde normaldir diye bir belirti olurdu.siz niye yaptırdınız kan testi. ben 2.düşükten sonra bebekten alınan materyali yollamıştım genetiğe orada çıktı bu sonuç.yarın doktora göstereceğiz istersen yarın doktorun söylediklerini yazarım size.benim de çok bilgim yok bu konuda yanlış bilgi vermek istemem size.şimdilik hoşçakalın.
canım çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz. önce allahın sonra sizlerin sayesinde bugünlere gelebildim çok şükür. sizin desteğiniz çok öenmli gerçekten. canımsenay079 canım bu cok guzel bı gelısme.
Icını ferah tut bak allahın ıznıyle buyuyo bebısın
bgn bende baska bı dr a gıttım
kanamalardan snra endıselenmstım ama neysekı gorunen bı sorun yok
kesemız duzgun
4+5 sın dedı. Incekı dr gecen pzt 4 haftalıksn demstı yanı ona gorede suan 5+2 olmam lazım
anlamadım gıttı bugunku usg 3 gun gerıden gelıyor oncekı drun usgsı cok ılerı teknolojydı ama ondan sanırım.
Herneyse kızlar asıl sunu sorucam sıze
oncekı dr ıgneyı 3 gunde bı vur demıstı. Buda gun asırı dedı.
Aslında hergun vur dedı basta snra dozuna baktı 10.000 mlu mus ıgnen yuksek gelır
gunluk 5000 mlu yeterllı gun asırı vur dedı. Innohep 4500 ıgne.
Sız gunluk kac mlu kullanıyorsunuz bu ıgnelerı bu mlu dedıgı ne onuda bılmıyorumya
kafam karıstı benım smdı gun asırı yetecek mı dedıgı gıbı drun
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bir migren atağından daha çıktım bu sefer çok uzun sürdü cumartesi gecesinden beri çekiyordum ağrıyı bugun yok. inşallah olmasın bidaha.
hepiniz iyisinizdir umarım
benim ikili testlerim oldu ense kalınlığıda diğer kan testleride çok iyi çıktı
doktor daha başka bisürü test istedi 8taneydi onlarda iyi çıktı çok şükür
cinsiyetinede baktı görünürde bi pipi yok ama kesin kızda demek istemiyorum dedi 3hafta sonra tekrar gidicez o zaman net bişi derim dedi
çok geçmiş olsun canım. ama bebişinin iyi olmasına sevindim. inş. sonuna kadar hep böyle olur.
kızlar herkese selam. bugün devletteki dr. a gittim. keseyi karından görebildi. adet tarihin yanlış dedi. ama ben eminim 15 ağustos akşamı oldum. 1 hafta geriden geliyor. kese 7.5 mm dedi. cumartesi gittiğim dr. 5.3 demişti. büyüyor kesecik ama bakalım hayırlı. inş. bebişim sağlıkla tutunmuştur bana. hep dua ediyorum. sizler de dua edin ne olur. bu sefer allah yüzümü güldürsün.
yok tatlım kayseri acıbadem.kaan bey pıhtılasmadan kaynaklanmamaıs deyınce benım ıcıme sınmedı baska bır hastaneye baska bır doktora gıttım.test soonuclarıma baktı aspırıne baslattı gebelıgı ogrenır ogrenmezde clexan 04luk basladık.sukurler olsun yavrukusuma kavustum.rabbım sızlerıde hayırlı bılınclı derdınıze derman olacak doktorlarla karsılastrsın
canım çok geçmiş olsun. herşeyda bir hayır vardır dedikleri bu herhalde. vücut sağlıksız olanı kendiliğinden bırakıyor. umarım bundan sonra sağlıklı bebişine kavuşursun. peki dr. a gösterebildin mi sonuçlarını.
kızlar herkese selam. bugün devletteki dr. a gittim. keseyi karından görebildi. adet tarihin yanlış dedi. ama ben eminim 15 ağustos akşamı oldum. 1 hafta geriden geliyor. kese 7.5 mm dedi. cumartesi gittiğim dr. 5.3 demişti. büyüyor kesecik ama bakalım hayırlı. inş. bebişim sağlıkla tutunmuştur bana. hep dua ediyorum. sizler de dua edin ne olur. bu sefer allah yüzümü güldürsün.
çok geniş bir aileye sahibim ve çok şükür ki herkesin çocukları çok sağlıklı maaşallah.normal bir testte ne yazardı bilmiyorum ama herrhalde normaldir diye bir belirti olurdu.siz niye yaptırdınız kan testi. ben 2.düşükten sonra bebekten alınan materyali yollamıştım genetiğe orada çıktı bu sonuç.yarın doktora göstereceğiz istersen yarın doktorun söylediklerini yazarım size.benim de çok bilgim yok bu konuda yanlış bilgi vermek istemem size.şimdilik hoşçakalın.
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma tekrar geldim.bebişim büyüyor 2 aylık oldu teyzeleri. gebelik öncesi gebelik süresince bu forumdan hiç ayrılmadım. zor bir gebeliğim oldu iğne dozu yetti yetmedi kalbi durdu durmadı gelişimi güzel kötü derken bu günleri gördüm şükür. unuttum gitti o zor günleri. şimdi bütün hayatım neredeyse bebişim oldu şimdi uyyor ben de nete girme fırsatı buldum. bunları size umut olsun diye yazıyorum.2 düşükten sonra bebeğime kavuştum.kolay olmadı erken doğum riskim çıktı 29. haftada bir de onla uğraştım yattım devamlı ilaçlar kullndım erken doğmasın diye. iğneler vuruldum ciğerleri gelişsin diye. asprin clexan derken Allahın izniyle bebişime kavuştum. Rabbim yardımcınız olsun bebişlerinize sağsalim kavuştursun
Herkese selamlar,
Cook uzun zamandır yazmayı planlıyorum ama bir türlü kafamı toplayıp cümleleri oturtamiyordum. Hepinize umut olmak istedim arkadaslar ve sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Kabusum olan 2 zorunlu kürtajdan sonra tekrar hamile kalmıştım ama hamileliğimden kimsenin haberi olmadı buraya bile yazmamadım. Kimselere söyleyemedim. Sadece esim ben ve doktorumuz biliyorduk. Her ani heyecan dolu ilk zamanlar başladı. İkinci doktor randevusunda kalp atışlarını duyduk ben ilk defa kalp atışını duyuyordum daha önce hiç olmamıştı ama bir türlü sevinemiyordum.Her kontrol iyi gidiyordu ama ben hep birseylerdegisecek bir seyler ters gidecek diye korkuyordum.Derken ikili test,üçlü test hepsiiyiydi.15. Haftada bebeğin beyninde kistler gördüler.Dunyam yıkılmıştı korktuğum basıma gelmişti. Doktor amyosentez için istersen 21. Haftaya kadar bekliyelim dedi ,çünkü iğne kullandığım için amniyosentezin riskleri vardı. Neyseki18.haftada kistler kayboldu ama ben en son ana kadar endiseli ve coookzor bir hamilelik geçirdim. Günde 10-15kerekusuyordum. Sadece 5kilo alabilmiştim.Derken normal doğumunda benim durumumda riskleri oldugundan sezeryan tarihi saptandı ve ben doguma girerken bile kusuyordum. İsyerim,ailem ve esimin ailesi ve çok yakınlarım dısında hala bebeğim oldugundan kimsenin haberi yok.Oyle izole ve tedirgin bir hamilelikgecirdim.Veeesonunda 6 Ağustos'ta sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şimdiki tek derdim sütümün olmaması ama o bile umurumda değil bir sürü mamabebegi var dedi doktorum artık rahatla dedi. Biraz uzun yazdım detayagirdim ama hepinize umut olmak istedim. Cunku bunalimli gunlerimde burdaki pozitif hikayeler bana iyi geldi,umut oldu.
Bu arada mthfr homozigotum ve izlediğim yolla ilgili sorulariniz varsa canı gönülden cevaplamaya hazırım. Herkese umutlu gunler diliyorum.Her dileginiz gercek olsun.
canım her doktor farklı tedavı uyguluyo umarım derdıne derman olacak bır doktrla karsılasrsın.benımde 2tane heterozigot mutasyonum olmasına ragmen doktorum dusugun sebebı bunlar degıl dedı benım ıcıme sınmedı baska doktora gıttım.ona da dedım sız ıgne aspırın dıyosunuz oncekı doktor hıcbırseye gerek duymuyor dedım neden bır butunluk yok dıye dert yandım. oda bana onemlı bır pıhtlasma sorunun yok dedı ama 2dusuk oldugu ıcın rıske atamam o yuzden ıgne aspırın kullanacaksın dedı cok sukur kullandım ve rabbım sebep eyledı oğlusuma kavustumcanıı m ya bana doktor hamıle kalınca kullnıcan dedı aspırın ı delı olucam ya neye gore verılıyor bu aspırın bugunde başka doktora gıttım oda hormon tahlılı verdı bunları yaptır oyle başlarız dedı dıyer doktorlar başlama dıyor bugun kude hormon yaptır oyle dıyor
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma tekrar geldim.bebişim büyüyor 2 aylık oldu teyzeleri. gebelik öncesi gebelik süresince bu forumdan hiç ayrılmadım. zor bir gebeliğim oldu iğne dozu yetti yetmedi kalbi durdu durmadı gelişimi güzel kötü derken bu günleri gördüm şükür. unuttum gitti o zor günleri. şimdi bütün hayatım neredeyse bebişim oldu şimdi uyyor ben de nete girme fırsatı buldum. bunları size umut olsun diye yazıyorum.2 düşükten sonra bebeğime kavuştum.kolay olmadı erken doğum riskim çıktı 29. haftada bir de onla uğraştım yattım devamlı ilaçlar kullndım erken doğmasın diye. iğneler vuruldum ciğerleri gelişsin diye. asprin clexan derken Allahın izniyle bebişime kavuştum. Rabbim yardımcınız olsun bebişlerinize sağsalim kavuştursun
kızınız ömürlü olsun sağlıkla huzurla büyütün inşaallah.ben de homozigotum ve 2 düşüğüm oldu.bebeğin kromozom yapısı problemli son kaybımızda.bugün doktora sonucu götüreceğiz.bekalım ne diyecek.buradan paylaşacağım.bebeğinizle mutluluklar...Herkese selamlar,
Cook uzun zamandır yazmayı planlıyorum ama bir türlü kafamı toplayıp cümleleri oturtamiyordum. Hepinize umut olmak istedim arkadaslar ve sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Kabusum olan 2 zorunlu kürtajdan sonra tekrar hamile kalmıştım ama hamileliğimden kimsenin haberi olmadı buraya bile yazmamadım. Kimselere söyleyemedim. Sadece esim ben ve doktorumuz biliyorduk. Her ani heyecan dolu ilk zamanlar başladı. İkinci doktor randevusunda kalp atışlarını duyduk ben ilk defa kalp atışını duyuyordum daha önce hiç olmamıştı ama bir türlü sevinemiyordum.Her kontrol iyi gidiyordu ama ben hep birseylerdegisecek bir seyler ters gidecek diye korkuyordum.Derken ikili test,üçlü test hepsiiyiydi.15. Haftada bebeğin beyninde kistler gördüler.Dunyam yıkılmıştı korktuğum basıma gelmişti. Doktor amyosentez için istersen 21. Haftaya kadar bekliyelim dedi ,çünkü iğne kullandığım için amniyosentezin riskleri vardı. Neyseki18.haftada kistler kayboldu ama ben en son ana kadar endiseli ve coookzor bir hamilelik geçirdim. Günde 10-15kerekusuyordum. Sadece 5kilo alabilmiştim.Derken normal doğumunda benim durumumda riskleri oldugundan sezeryan tarihi saptandı ve ben doguma girerken bile kusuyordum. İsyerim,ailem ve esimin ailesi ve çok yakınlarım dısında hala bebeğim oldugundan kimsenin haberi yok.Oyle izole ve tedirgin bir hamilelikgecirdim.Veeesonunda 6 Ağustos'ta sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şimdiki tek derdim sütümün olmaması ama o bile umurumda değil bir sürü mamabebegi var dedi doktorum artık rahatla dedi. Biraz uzun yazdım detayagirdim ama hepinize umut olmak istedim. Cunku bunalimli gunlerimde burdaki pozitif hikayeler bana iyi geldi,umut oldu.
Bu arada mthfr homozigotum ve izlediğim yolla ilgili sorulariniz varsa canı gönülden cevaplamaya hazırım. Herkese umutlu gunler diliyorum.Her dileginiz gercek olsun.
canım çok sevindim.inşallah kalp atışını da duyarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?