Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bucu2 ilgilendiğin için teşekkür ederim.en kısa zamanda eşimde ben de kromozom tahlili yaptıracağız.yarında bebeğin kromozom tahlil sonucunu doktora göstereceğiz.bakalım neler söyeleyecek buradan paylaşırım sizlerle.iyi akşamlar...

iyi akşamlar ...ben de kan testi verdim cumaya sonucum çıkıcak.. bildiklerini benimle de paylaşabilirmisin... aileniz de falan varmıydı böyle bir durum ? normal çıkan bir testte ne yazması gerekiyor??

çok geniş bir aileye sahibim ve çok şükür ki herkesin çocukları çok sağlıklı maaşallah.normal bir testte ne yazardı bilmiyorum ama herrhalde normaldir diye bir belirti olurdu.siz niye yaptırdınız kan testi. ben 2.düşükten sonra bebekten alınan materyali yollamıştım genetiğe orada çıktı bu sonuç.yarın doktora göstereceğiz istersen yarın doktorun söylediklerini yazarım size.benim de çok bilgim yok bu konuda yanlış bilgi vermek istemem size.şimdilik hoşçakalın.

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım bir migren atağından daha çıktım bu sefer çok uzun sürdü cumartesi gecesinden beri çekiyordum ağrıyı bugun yok. inşallah olmasın bidaha.
hepiniz iyisinizdir umarım
benim ikili testlerim oldu ense kalınlığıda diğer kan testleride çok iyi çıktı
doktor daha başka bisürü test istedi 8taneydi onlarda iyi çıktı çok şükür
cinsiyetinede baktı görünürde bi pipi yok ama kesin kızda demek istemiyorum dedi 3hafta sonra tekrar gidicez o zaman net bişi derim dedi

benimde ailemde yok ama teyzem toksoplazma nedeniyle 9 düşük yapmış... baba tarafım da yok ama halamın çocuğu olmamıştı... etken olur mu ben de bilemiyorum... ben 1 düşük yaptım. 2 dr umda ilkinde olur önemli falan değil dedi ama ben 2.sinde olacak diye çok korkuyorum resmen içimi kemiren bir şey var.... son dr um gebe kalır kalmaz gel coraspin vericem dedi.. bebeğim karnımda beslenemediği için öldü.. buradakileri okuyunca başkalarının yazdığı şeyler ve düşünceler benim durumla birebir örtüşüyor. üniversitede yaptırdım ki orda normalde yapmıyorlarmış ilk düüşükte... çok sevinirim... çok teşekkürler bence cuma günü sonuçlarımı alıp dr a göstericem... hoşçakalın.. haberleirnizi bekliyorum...

canım çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz. önce allahın sonra sizlerin sayesinde bugünlere gelebildim çok şükür. sizin desteğiniz çok öenmli gerçekten. canım
3 günde bir biraz az gibi ama. belki gün aşırı daha iyidir. ben clexane 0,6 kullanıyorum. bu ml ne anlama geliyor bilmiyorum. ama kişiden kişiye değişedebiliyor iğnenin dozu. mesela çoğuna 0,4 clexane yetebiliyor. dr. lara güvenmekten başka bir çare yok malesef. bir de bizim durumumuzda 2 kere 2 dört eder diye bir durum yok malesef. deneme yanılma yöntemiyle dr. lar bulabiliyorlar gerekli dozu. tabi araştırmakta fayda var.

çok geçmiş olsun canım. ama bebişinin iyi olmasına sevindim. inş. sonuna kadar hep böyle olur.

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma tekrar geldim.bebişim büyüyor 2 aylık oldu teyzeleri. gebelik öncesi gebelik süresince bu forumdan hiç ayrılmadım. zor bir gebeliğim oldu iğne dozu yetti yetmedi kalbi durdu durmadı gelişimi güzel kötü derken bu günleri gördüm şükür. unuttum gitti o zor günleri. şimdi bütün hayatım neredeyse bebişim oldu şimdi uyyor ben de nete girme fırsatı buldum. bunları size umut olsun diye yazıyorum.2 düşükten sonra bebeğime kavuştum.kolay olmadı erken doğum riskim çıktı 29. haftada bir de onla uğraştım yattım devamlı ilaçlar kullndım erken doğmasın diye. iğneler vuruldum ciğerleri gelişsin diye. asprin clexan derken Allahın izniyle bebişime kavuştum. Rabbim yardımcınız olsun bebişlerinize sağsalim kavuştursun

çok geçmiş olsun canım. ama bebişinin iyi olmasına sevindim. inş. sonuna kadar hep böyle olur.

saol tatlım geçmişi biraz okudum senin adına çok sevindim ne güzel kesende büyüme var inşallah daha güzel haberler verirsin duacınım canım benim Allah gönlündeki muradını versin sana
ama stresten uzak durmalısın unutma

çok sevindim canım kesen büyümüş demek allah ım inşallah tamamına erdırır bu arada niğde de yaşıyosun sanırım bende niğdelıyım eylul bası ordaydım kayınvalıdemler var orda çok gıdıp gelırım nıgde ye nıidede hangı doktora gıdıyosun görumcemde hamıleyken gıttıgı doktordan ıcın nıgde nın en ıyı doktoru dıyodu ama adını unuttum sorarım allah gonlune gore versın canım

Herkese selamlar,
Cook uzun zamandır yazmayı planlıyorum ama bir türlü kafamı toplayıp cümleleri oturtamiyordum. Hepinize umut olmak istedim arkadaslar ve sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Kabusum olan 2 zorunlu kürtajdan sonra tekrar hamile kalmıştım ama hamileliğimden kimsenin haberi olmadı buraya bile yazmamadım. Kimselere söyleyemedim. Sadece esim ben ve doktorumuz biliyorduk. Her ani heyecan dolu ilk zamanlar başladı. İkinci doktor randevusunda kalp atışlarını duyduk ben ilk defa kalp atışını duyuyordum daha önce hiç olmamıştı ama bir türlü sevinemiyordum.Her kontrol iyi gidiyordu ama ben hep birseylerdegisecek bir seyler ters gidecek diye korkuyordum.Derken ikili test,üçlü test hepsiiyiydi.15. Haftada bebeğin beyninde kistler gördüler.Dunyam yıkılmıştı korktuğum basıma gelmişti. Doktor amyosentez için istersen 21. Haftaya kadar bekliyelim dedi ,çünkü iğne kullandığım için amniyosentezin riskleri vardı. Neyseki18.haftada kistler kayboldu ama ben en son ana kadar endiseli ve coookzor bir hamilelik geçirdim. Günde 10-15kerekusuyordum. Sadece 5kilo alabilmiştim.Derken normal doğumunda benim durumumda riskleri oldugundan sezeryan tarihi saptandı ve ben doguma girerken bile kusuyordum. İsyerim,ailem ve esimin ailesi ve çok yakınlarım dısında hala bebeğim oldugundan kimsenin haberi yok.Oyle izole ve tedirgin bir hamilelikgecirdim.Veeesonunda 6 Ağustos'ta sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şimdiki tek derdim sütümün olmaması ama o bile umurumda değil bir sürü mamabebegi var dedi doktorum artık rahatla dedi. Biraz uzun yazdım detayagirdim ama hepinize umut olmak istedim. Cunku bunalimli gunlerimde burdaki pozitif hikayeler bana iyi geldi,umut oldu.
Bu arada mthfr homozigotum ve izlediğim yolla ilgili sorulariniz varsa canı gönülden cevaplamaya hazırım. Herkese umutlu gunler diliyorum.Her dileginiz gercek olsun.

canıı m ya bana doktor hamıle kalınca kullnıcan dedı aspırın ı delı olucam ya neye gore verılıyor bu aspırın bugunde başka doktora gıttım oda hormon tahlılı verdı bunları yaptır oyle başlarız dedı dıyer doktorlar başlama dıyor bugun kude hormon yaptır oyle dıyor

atıs benımde bır arkdas dıyım bebegı olmuştu ve bellı sure yasadı oldu ve 2 cıyı yaptı saglıklı oldu ama dersen gorusuyormusun dıye gorusmuyorum detay konuşmak ıstersen konusuruz bu hastalık down send altında olan hastallık ve hıc tahlıl yaptırmadık dedı 2 cı ıcın detaylarını konusalıım senle

ışallah guldurecek allah yuzunu canım maşallah dıelım bebısımıze

normal teste 46 olarak belırtılıyor yanı kızsa xx veya xy erkekse 46 oldugu belırtılıyor canım ben de yollamıştım metaryandan bebekten benımkı 46 xy dı sanırm cıkmıştı yanlış hatırlamıyrsm x ve y lerı bızımkı kızmış bebek normal dı sukurler olsun ama korkma konuasalım senınle ben bızzat tırızomı hastası gordum

maşallah canım senın f 5 ve mtfr677 het sanırım degılmı yanlışmı hatırlıyorum yoksa

bebişinı saglıklı sıhhhatlı buyut canım benım sorum tabıkı doktor olacak ve neler kullandın ben heterızıgotum ama yınede bılgı almak ıstedım tesekkurler sımdıden

canım her doktor farklı tedavı uyguluyo umarım derdıne derman olacak bır doktrla karsılasrsın.benımde 2tane heterozigot mutasyonum olmasına ragmen doktorum dusugun sebebı bunlar degıl dedı benım ıcıme sınmedı baska doktora gıttım.ona da dedım sız ıgne aspırın dıyosunuz oncekı doktor hıcbırseye gerek duymuyor dedım neden bır butunluk yok dıye dert yandım. oda bana onemlı bır pıhtlasma sorunun yok dedı ama 2dusuk oldugu ıcın rıske atamam o yuzden ıgne aspırın kullanacaksın dedı cok sukur kullandım ve rabbım sebep eyledı oğlusuma kavustum
maaslah sıze canım ara sıra gır özletme kendını

canım tebrık ederım sorunsuz saglıklı bır hamışlık ve bebiş versın rabbım

kızınız ömürlü olsun sağlıkla huzurla büyütün inşaallah.ben de homozigotum ve 2 düşüğüm oldu.bebeğin kromozom yapısı problemli son kaybımızda.bugün doktora sonucu götüreceğiz.bekalım ne diyecek.buradan paylaşacağım.bebeğinizle mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…