çok sevindim canım kesen büyümüş demek allah ım inşallah tamamına erdırır bu arada niğde de yaşıyosun sanırım bende niğdelıyım eylul bası ordaydım kayınvalıdemler var orda çok gıdıp gelırım nıgde ye nıidede hangı doktora gıdıyosun görumcemde hamıleyken gıttıgı doktordan ıcın nıgde nın en ıyı doktoru dıyodu ama adını unuttum sorarım allah gonlune gore versın canım
Herkese selamlar,
Cook uzun zamandır yazmayı planlıyorum ama bir türlü kafamı toplayıp cümleleri oturtamiyordum. Hepinize umut olmak istedim arkadaslar ve sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Kabusum olan 2 zorunlu kürtajdan sonra tekrar hamile kalmıştım ama hamileliğimden kimsenin haberi olmadı buraya bile yazmamadım. Kimselere söyleyemedim. Sadece esim ben ve doktorumuz biliyorduk. Her ani heyecan dolu ilk zamanlar başladı. İkinci doktor randevusunda kalp atışlarını duyduk ben ilk defa kalp atışını duyuyordum daha önce hiç olmamıştı ama bir türlü sevinemiyordum.Her kontrol iyi gidiyordu ama ben hep birseylerdegisecek bir seyler ters gidecek diye korkuyordum.Derken ikili test,üçlü test hepsiiyiydi.15. Haftada bebeğin beyninde kistler gördüler.Dunyam yıkılmıştı korktuğum basıma gelmişti. Doktor amyosentez için istersen 21. Haftaya kadar bekliyelim dedi ,çünkü iğne kullandığım için amniyosentezin riskleri vardı. Neyseki18.haftada kistler kayboldu ama ben en son ana kadar endiseli ve coookzor bir hamilelik geçirdim. Günde 10-15kerekusuyordum. Sadece 5kilo alabilmiştim.Derken normal doğumunda benim durumumda riskleri oldugundan sezeryan tarihi saptandı ve ben doguma girerken bile kusuyordum. İsyerim,ailem ve esimin ailesi ve çok yakınlarım dısında hala bebeğim oldugundan kimsenin haberi yok.Oyle izole ve tedirgin bir hamilelikgecirdim.Veeesonunda 6 Ağustos'ta sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şimdiki tek derdim sütümün olmaması ama o bile umurumda değil bir sürü mamabebegi var dedi doktorum artık rahatla dedi. Biraz uzun yazdım detayagirdim ama hepinize umut olmak istedim. Cunku bunalimli gunlerimde burdaki pozitif hikayeler bana iyi geldi,umut oldu.
Bu arada mthfr homozigotum ve izlediğim yolla ilgili sorulariniz varsa canı gönülden cevaplamaya hazırım. Herkese umutlu gunler diliyorum.Her dileginiz gercek olsun.
canım her doktor farklı tedavı uyguluyo umarım derdıne derman olacak bır doktrla karsılasrsın.benımde 2tane heterozigot mutasyonum olmasına ragmen doktorum dusugun sebebı bunlar degıl dedı benım ıcıme sınmedı baska doktora gıttım.ona da dedım sız ıgne aspırın dıyosunuz oncekı doktor hıcbırseye gerek duymuyor dedım neden bır butunluk yok dıye dert yandım. oda bana onemlı bır pıhtlasma sorunun yok dedı ama 2dusuk oldugu ıcın rıske atamam o yuzden ıgne aspırın kullanacaksın dedı cok sukur kullandım ve rabbım sebep eyledı oğlusuma kavustum
maaslah sıze canım ara sıra gır özletme kendını
canım tebrık ederım sorunsuz saglıklı bır hamışlık ve bebiş versın rabbım
selam kızlar..bütün gün evde yatıp durmaktan çok sıkıldım..kahverengi akıntılarım devam ediyor ama 2 gün öncesine göre rengi giderek açılıyor sanki..bu iyiye işarettir deil mi..paranoyaklaştım iyice yatakta dönerken bile korkuyla dönüyorum(((
selam kızlar..bütün gün evde yatıp durmaktan çok sıkıldım..kahverengi akıntılarım devam ediyor ama 2 gün öncesine göre rengi giderek açılıyor sanki..bu iyiye işarettir deil mi..paranoyaklaştım iyice yatakta dönerken bile korkuyla dönüyorum(((
canım allah yardımcın olsun. inşallah lekeler kesilir sen de rahata erersin.
aynen ya bende hep yatıyorum işte yapmıyorum korkudan. apartman içi geziyorum arada. ne güzel renk açılmaya başlamış demekki bitiyo artık. ama canını sıkmana gerek yok bi çok arkadaşta oldu bunlar olabilirmiş yani dikkatli ol sen yinede doktor ne derse öyle yap sağlıklı bigün diliyorum sana
raporum bitene kadar kesilir inşallah lekeler..evde de çok sıkıldım okuluma gitmek istiyorum..lekelere normal diyen bir çok kişi var ama insan daha önce bir düşük yaşayınca korkuyo herşeyden..inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz...
canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde bir düşük bir kürtajım var korkmakta haklısın tabi.
Allah izin verirse inşallah bu sefer bebeklerimizi alırız kucağımıza doktorlar ne diyosa öyle yapıyoruz eksiksiz. Allahtan bekliyoruz gerisini Allaha emanet evlatlarımızda bizde.
canım benim desteğin için sağol..kusura bakma geçmişi çok fazla okuyamadım senin durum nasıl 14. haftadasın sanırım lekelenme filan var mı neler kullanıyorsun?
olsun canım benim
çok şükürki benim hiç sorunum yok mide bulantısı dışında oda çok önemli değil çünkü bebeğimin durumu çok iyiymiş salı doktordaydım
benim hiç lekelenmem olmadı hamile olduğumu öğrendiğimden buyana iğne kullanıyorum
corasprin progestan kullanıyodum şimdi progestanı bıraktım elevit vitamin hapı kullanıyorum
sen neler kullanıyosun
Herkese selamlar,
Cook uzun zamandır yazmayı planlıyorum ama bir türlü kafamı toplayıp cümleleri oturtamiyordum. Hepinize umut olmak istedim arkadaslar ve sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Kabusum olan 2 zorunlu kürtajdan sonra tekrar hamile kalmıştım ama hamileliğimden kimsenin haberi olmadı buraya bile yazmamadım. Kimselere söyleyemedim. Sadece esim ben ve doktorumuz biliyorduk. Her ani heyecan dolu ilk zamanlar başladı. İkinci doktor randevusunda kalp atışlarını duyduk ben ilk defa kalp atışını duyuyordum daha önce hiç olmamıştı ama bir türlü sevinemiyordum.Her kontrol iyi gidiyordu ama ben hep birseylerdegisecek bir seyler ters gidecek diye korkuyordum.Derken ikili test,üçlü test hepsiiyiydi.15. Haftada bebeğin beyninde kistler gördüler.Dunyam yıkılmıştı korktuğum basıma gelmişti. Doktor amyosentez için istersen 21. Haftaya kadar bekliyelim dedi ,çünkü iğne kullandığım için amniyosentezin riskleri vardı. Neyseki18.haftada kistler kayboldu ama ben en son ana kadar endiseli ve coookzor bir hamilelik geçirdim. Günde 10-15kerekusuyordum. Sadece 5kilo alabilmiştim.Derken normal doğumunda benim durumumda riskleri oldugundan sezeryan tarihi saptandı ve ben doguma girerken bile kusuyordum. İsyerim,ailem ve esimin ailesi ve çok yakınlarım dısında hala bebeğim oldugundan kimsenin haberi yok.Oyle izole ve tedirgin bir hamilelikgecirdim.Veeesonunda 6 Ağustos'ta sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şimdiki tek derdim sütümün olmaması ama o bile umurumda değil bir sürü mamabebegi var dedi doktorum artık rahatla dedi. Biraz uzun yazdım detayagirdim ama hepinize umut olmak istedim. Cunku bunalimli gunlerimde burdaki pozitif hikayeler bana iyi geldi,umut oldu.
Bu arada mthfr homozigotum ve izlediğim yolla ilgili sorulariniz varsa canı gönülden cevaplamaya hazırım. Herkese umutlu gunler diliyorum.Her dileginiz gercek olsun.
anlıyorum canım çalışan birine yatmak gerçekten sıkıcı ama biz bu sıpalar için nelere katlanmıyoruz ki. yeter ki sağlıklı olsunlar. annem sağolsun hamileliğimin en başından beri hiç iş yaptırmadı bana. kendini çok kötü hissediyorsun ama geçici bir süreç. biraz sabır,biraz fedakarlık... geçicek bugünler . kontrolün ne zaman canım
bebişinı saglıklı sıhhhatlı buyut canım benım sorum tabıkı doktor olacak ve neler kullandın ben heterızıgotum ama yınede bılgı almak ıstedım tesekkurler sımdıden
kızınız ömürlü olsun sağlıkla huzurla büyütün inşaallah.ben de homozigotum ve 2 düşüğüm oldu.bebeğin kromozom yapısı problemli son kaybımızda.bugün doktora sonucu götüreceğiz.bekalım ne diyecek.buradan paylaşacağım.bebeğinizle mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?