Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım sizin de dualarınızın yardımıyla bu sefer olacak inşallah. canım murat özdil'e gidiyorum. hayat hastanesinde.

canım benim senin adına çok sevindim. çok zor bir süreci geride bırakmışsın. artık bebişine kavuştuğuna göre gerisi boş. allah analı babalı büyütsün inşallah.

canım benim inşallah. bebişim sağlıkla büyür.

selam kızlar..bütün gün evde yatıp durmaktan çok sıkıldım..kahverengi akıntılarım devam ediyor ama 2 gün öncesine göre rengi giderek açılıyor sanki..bu iyiye işarettir deil mi..paranoyaklaştım iyice yatakta dönerken bile korkuyla dönüyorum (((

canım allah yardımcın olsun. inşallah lekeler kesilir sen de rahata erersin.

aynen ya bende hep yatıyorum işte yapmıyorum korkudan. apartman içi geziyorum arada. ne güzel renk açılmaya başlamış demekki bitiyo artık. ama canını sıkmana gerek yok bi çok arkadaşta oldu bunlar olabilirmiş yani dikkatli ol sen yinede doktor ne derse öyle yap sağlıklı bigün diliyorum sana

raporum bitene kadar kesilir inşallah lekeler..evde de çok sıkıldım okuluma gitmek istiyorum..lekelere normal diyen bir çok kişi var ama insan daha önce bir düşük yaşayınca korkuyo herşeyden..inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz...

canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde bir düşük bir kürtajım var korkmakta haklısın tabi.
Allah izin verirse inşallah bu sefer bebeklerimizi alırız kucağımıza doktorlar ne diyosa öyle yapıyoruz eksiksiz. Allahtan bekliyoruz gerisini Allaha emanet evlatlarımızda bizde.

canım benim desteğin için sağol..kusura bakma geçmişi çok fazla okuyamadım senin durum nasıl 14. haftadasın sanırım lekelenme filan var mı neler kullanıyorsun?

canım benim desteğin için sağol..kusura bakma geçmişi çok fazla okuyamadım senin durum nasıl 14. haftadasın sanırım lekelenme filan var mı neler kullanıyorsun?

olsun canım benim
çok şükürki benim hiç sorunum yok mide bulantısı dışında oda çok önemli değil çünkü bebeğimin durumu çok iyiymiş salı doktordaydım
benim hiç lekelenmem olmadı hamile olduğumu öğrendiğimden buyana iğne kullanıyorum
corasprin progestan kullanıyodum şimdi progestanı bıraktım elevit vitamin hapı kullanıyorum
sen neler kullanıyosun

ben de salı doktora gittim.benim leke salı başladı zaten koyuydu biraz şimdi çok açık kahve oldu.ben hergün iğne oluyorum.progestan 2 kez,,elevit(bunu da salı verdi),,coraspin bi de folbiol...salı günü bi de ben lekelenmeler için çok endişelenince haftada 1 yapılan iğne verdi biri salı yapıldı diğeri önümüzdeki salı yapılacak..aslında doktor kesenin etrafında aktif bi kanama yok dedi..ben biraz panik olunca sanırım raporla o iğneyi verdi.

anlıyorum canım çalışan birine yatmak gerçekten sıkıcı ama biz bu sıpalar için nelere katlanmıyoruz ki. yeter ki sağlıklı olsunlar. annem sağolsun hamileliğimin en başından beri hiç iş yaptırmadı bana. kendini çok kötü hissediyorsun ama geçici bir süreç. biraz sabır,biraz fedakarlık... geçicek bugünler . kontrolün ne zaman canım

ALLAH güle güle büyütmesyi nasip etsin.. mutlu oldum okuyunca.. ALLAH inşallah bize de nasip eder.... ilk sorumu sorayım o halde.. benim 1 düşüğüm var her ihtimale karşı kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım... normal olan bir durumda ne yazıyor yada bu hastalık varsa sonuçlarda ne yazıyor.. zaten yarın sonucum çıkıcak değerleri yazıcam...

haklısın canım yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun her fedakarlığı yaparım..benim tek korkum bütün bunlara değmemesi..yine kaybetmek yani((biz salı günü keseyi gördük..ben bi hafta sonra çağırır diyordum..ama devamlı ultrasına girmenin bi anlamı yok dedi doktor..bu bebeğe zaman tanımalıyız dedi..kanaman olmadığı sürece devamlı bakmanın bi anlamı yok dedi aslında haklı da doktorum..13 ekime verdi randevu o zaman da 7+6 filan olmuş olacağız ALLAH ım nasip ederse tabi(

selam hanımlar nasılsınız
pıhtılı bir karı olaraktan korunmayıda geçen ay bıraktım
inanın topici okumaya korkuyom yawww:18::18::18:

bebişinı saglıklı sıhhhatlı buyut canım benım sorum tabıkı doktor olacak ve neler kullandın ben heterızıgotum ama yınede bılgı almak ıstedım tesekkurler sımdıden

Öncelikle iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim. Umarım hepiniz bu duyguyu yasarsınız en kısa zamanda.
Doktoruma sonuna kadar güvendim. Başka söylenenlere de hiç kulak asmadım ben izmirde yasıyorum sen nerede yasıyorsun bilmiyorum ama izmirdeysen doktorumun adını verebilirim.
Neler kullandığıma gelince ben hamilelik düşündüğüm andan itibaren denemelerim devam ederken coraspin,benexol ve folik asit kullandım. Adet gunüm geldiginde hemen o gün kan testi yaptırdım çünkü en önemli şey hamileliğin çabuk tespit edilmesi ve hemen test sonucu pozitif gördüğümde doktorumu aradım ve daha doktora gitmeden hemen o gece clexane 0.6 iğneye başladım. Hergun aynı saatte 16. Haftaya kadar göbekten sonra dönüşümü olarak kol ve bacaklardan 37. Haftaya kadar devam ettim. Folik asit ve benexolu 22 haftada coraspini 32.haftada bıraktırdı doktorum. İğnelerde epey morarma oldu hoş buz preside yaptım ama doguma kadar kollar bacaklar mosmor gezdim. ama tabii hamileliğinin sonuna kadar hep endiseliydim. 38.haftada da sezeryanla aldılar zaten. Hepinize kolay gelsin herkese sevgiler.

Çok teşekkür ederim.Sanada en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin. Sabırlar dilerim.

slm kızlar size birşey danışmak istedim izmirde oturuyorum
4 tane kaybım var eski arkadaşlar bilirler en son geçen yıl 4.gebeliğim dış gebelik oldu ve amiliyatla sağ tüpüm alındı
dün ege üniversitesi prof.FUAT EKERCAN a gittim
bana 3 ay doğal yolla denememizi olmazsa tüp bebek dedi ama sadece bana
folik asit verdi coraspin içme dedi ve hamile kaldıktan sonra tedaviye başlıcaz dedi
bende faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcılığı
anti antikor değeri yani bağışıklık sistemiyle alakalı sorun

siz hamilelikten önce sadece folik asitmi kullandız yoksa ek olarak farklı şeylerde kullandınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…