ALLAH güle güle büyütmesyi nasip etsin.. mutlu oldum okuyunca.. ALLAH inşallah bize de nasip eder.... ilk sorumu sorayım o halde.. benim 1 düşüğüm var her ihtimale karşı kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım... normal olan bir durumda ne yazıyor yada bu hastalık varsa sonuçlarda ne yazıyor.. zaten yarın sonucum çıkıcak değerleri yazıcam...
Öncelikle iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim. Umarım hepiniz bu duyguyu yasarsınız en kısa zamanda.
Doktoruma sonuna kadar güvendim. Başka söylenenlere de hiç kulak asmadım ben izmirde yasıyorum sen nerede yasıyorsun bilmiyorum ama izmirdeysen doktorumun adını verebilirim.
Neler kullandığıma gelince ben hamilelik düşündüğüm andan itibaren denemelerim devam ederken coraspin,benexol ve folik asit kullandım. Adet gunüm geldiginde hemen o gün kan testi yaptırdım çünkü en önemli şey hamileliğin çabuk tespit edilmesi ve hemen test sonucu pozitif gördüğümde doktorumu aradım ve daha doktora gitmeden hemen o gece clexane 0.6 iğneye başladım. Hergun aynı saatte 16. Haftaya kadar göbekten sonra dönüşümü olarak kol ve bacaklardan 37. Haftaya kadar devam ettim. Folik asit ve benexolu 22 haftada coraspini 32.haftada bıraktırdı doktorum. İğnelerde epey morarma oldu hoş buz preside yaptım ama doguma kadar kollar bacaklar mosmor gezdim. ama tabii hamileliğinin sonuna kadar hep endiseliydim. 38.haftada da sezeryanla aldılar zaten. Hepinize kolay gelsin herkese sevgiler.
hamileliğinin ilk haftalarında lekelenme oldu mu canım..
Çok çok hafif kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum hormonal sebeplerden dedi üstünde durmadı. Ama benim rahat etmem için pihtilasma testi yaptırdı. Aynı tedaviye devam dedi. Bir degisiklik önermedi.
selam hanımlar nasılsınız
pıhtılı bir karı olaraktan korunmayıda geçen ay bıraktım
inanın topici okumaya korkuyom yawww:18::18::18:
slm kızlar size birşey danışmak istedim izmirde oturuyorum
4 tane kaybım var eski arkadaşlar bilirler en son geçen yıl 4.gebeliğim dış gebelik oldu ve amiliyatla sağ tüpüm alındı
dün ege üniversitesi prof.FUAT EKERCAN a gittim
bana 3 ay doğal yolla denememizi olmazsa tüp bebek dedi ama sadece bana
folik asit verdi coraspin içme dedi ve hamile kaldıktan sonra tedaviye başlıcaz dedi
bende faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcılığı
anti antikor değeri yani bağışıklık sistemiyle alakalı sorun
siz hamilelikten önce sadece folik asitmi kullandız yoksa ek olarak farklı şeylerde kullandınızmı
slm kızlar size birşey danışmak istedim izmirde oturuyorum
4 tane kaybım var eski arkadaşlar bilirler en son geçen yıl 4.gebeliğim dış gebelik oldu ve amiliyatla sağ tüpüm alındı
dün ege üniversitesi prof.FUAT EKERCAN a gittim
bana 3 ay doğal yolla denememizi olmazsa tüp bebek dedi ama sadece bana
folik asit verdi coraspin içme dedi ve hamile kaldıktan sonra tedaviye başlıcaz dedi
bende faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcılığı
anti antikor değeri yani bağışıklık sistemiyle alakalı sorun
siz hamilelikten önce sadece folik asitmi kullandız yoksa ek olarak farklı şeylerde kullandınızmı
kızlar az önce canım sıkıldı.yara kabuğum vardı onu kobardım sarı su geldiydi.sonra saniyelik bişey kanamış.10-15 saniye içinde orda bir balon oluşmuş.kan balonu hemen pıhtılaşmış kanım.sinir oldum.corasprin kullanıyorum.her yerim morarıyor ama hala kanım pıhtılaşıyor.ne yapmam gerek anlamadım.ama bu aralar biraz ilacın saatini kaçırmaya başladım belkide ondan.
birde daha yeni hasta olmuştum hani hamilelik şüphem vardı ama kistti ya.daha 1 hafta önce temizlenmiştim ki.öbür yumurtanın yumurtlama vakti gelmiş.dün lekelenmeye başladım.bakalım bir dahaki ay düzene girer inşallah...
kızlar az önce canım sıkıldı.yara kabuğum vardı onu kobardım sarı su geldiydi.sonra saniyelik bişey kanamış.10-15 saniye içinde orda bir balon oluşmuş.kan balonu hemen pıhtılaşmış kanım.sinir oldum.corasprin kullanıyorum.her yerim morarıyor ama hala kanım pıhtılaşıyor.ne yapmam gerek anlamadım.ama bu aralar biraz ilacın saatini kaçırmaya başladım belkide ondan.
birde daha yeni hasta olmuştum hani hamilelik şüphem vardı ama kistti ya.daha 1 hafta önce temizlenmiştim ki.öbür yumurtanın yumurtlama vakti gelmiş.dün lekelenmeye başladım.bakalım bir dahaki ay düzene girer inşallah...
canım ne zamandandr corasppin kullanıyosun hem bişey sorcam coraspin moratı yapıyor mu kiii
canım zaten kanının pıhtılaşması lazım pıhtılaşmazsa kanamadan gidersin mazallah. ilacını dikkatli kullanmaya devam et. allahın izniyle bişey olmaz inş. bir daha ki aya kalmadan bu ay düzene girer inşallah. arkadaşıma da aynı şey olmuştu. adetle döllenmemiş yumurtayı atamamış vücut. adeti bittikten 15 gün sonra yeniden adet oldu. o yumurtayı da attı. onun tüpünde sıkıntı var. aşılama yaptırıyodu. adetin 11-12. günü yeniden aşılama yaptırmıştı. gerçi olmadı ama. yani sen bunu yeni bir adet tarihi olarak alıp çalışmalara aynen devam edebilirsin.
2 ay oldu.evet bende oluyor.geçen doktora gittiğimde soracaktım hamile değilsin kist var deyince suları koyverdiğim için unuttum.bende morartı oluyor.ablamda coraspirn 300lük kullanıyordu beyin ameliyatı oldu onda da oluyordu.
ama senay daha önce yani hap kullanmadan önce böyle bişey olmuyordu.ne bileyim zaten bugün sağ elimin ilk 3 parmağında karıncalanma,yanma,uyuşma var.korkuyorum açıkcası.bir arada buz gibiydi....
canım burada genelde herkes coraspin kullanıyor. Bana ankara da gittiğim dr. 3 genimde sorun olmasına rağmen sadece folikasit yeter demişti. Coraspin hiç kullanma, iğneyi de kalp atımlarını duyunca dedi. Ancak ikincisinde ona güvenerek coraspin kullanmadım hamile kalmadan 10 gün öncesinden clexane 0,4 kullanmama rağmen bebişim düştü. Yeterli gelmedi sanırım. Ya da belki de zaten düşecekti buna bağladım ama sonrasında tedbir amaçlı hamile kalmadan 3 ay coraspin kullandım. Iğneye de yine 10 gün öncesinden başladım. şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyleyemem ama önceden 5. Haftaya girmeden kaybediyodum. şimdi keseyi görebildik. Bebişim sağlıkla gelişirse bu tedavinin faydalı olduğunu ancak o zaman söyleyevbilirim. Sen de aklında soru işareti kalmasın dersen başka bir dr. La daha görüş ona göre bir tedavi şekli belirleyerek devam edebilirsin.
canım ne zamandandr corasppin kullanıyosun hem bişey sorcam coraspin moratı yapıyor mu kiii
pıhtılaşma bozuklugu bendede varmış bu gün öğrendim benim bebeğim yedi aylık iken
kaybettim gelişim geriliğinden doktor bir sonraki hamileliğimde 6 ay öncesinden folik asit ve kan sulandırıcı başlıycaz dedi hamileliğin süresince kan sulandırıcı kullanıcaksın dedi inşallah hayırlısıyla 6 ,7 ay sonra tekrar hamile kalmayı planlıyorum bunu yaşayan ve tedaviyle anne olan arkadaşlar var mı? lütfen bilgilendirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?