Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dr. lar arasında bir birlik olmadığı için neye göre veriyorlar ya da vermiyorlar anlamıyorum. ama bence senin de başka bir dr.a daha görünmen lazım

benim de hafif kahverengi lekelerim oluyor ama çok korkuyorumm..umarım ben de sen gibi mutlu sona ulaşabilirim((

İnşallah canım bütün kalbimle dilerim senin için. Doğumumda bebek çıktığında ilk sorum sağlıklı mı normal mı oldu daha sonrada tüm isteyenler için tüm kalbimle dua ettim özellikle bu forumdakiler için. Umarım sesim duyulmuştur.

canııııımm yaaaa :))) güldürdün beni gece gece :)) artık şansın döndü sana okadar söyleyeyim... doktorun dediklerini mutlaka yap ama o ne derse onu iyi dinle bak göreceksin eğer çok ciddi bir problemin yoksa yakın zamanda bebeğine kavuşursun.. mesut hocam çok iyi bir doktordur insan olarak da hekim olarak da bence kusursuz biri... inşallah memnun kalırsın canım.. gözlerim doldu yaa mesut hocayı görmeyeli baya oldu sanırım.. ben hamile kaldığımdan beri ona gelemedim çünkü ben bursada oturuyorum o istanbulda gidip gelmek benim için çok zordu çünkü düşük tehlikem vardı.. ama bizde görüşürüz hala bende de var tel numarası :)) ben ona nisan başında gittiğim de henüz poliklinikte değildi kendisi polikliniğe daha yeni geçti canım.. ama istanbula her gelişimde görüşeceğiz kendisiyle :)) hadi bakalım yolun açık olsun dediğim gibi onun hastası oldun ya gerçekten şansın döndü cnm :)))

merhaba nasıl öğrendin pıhtılaşma sorunu olduğunu ??? bende 1 düşük yaptım geçen hafta test verdim yarın alıcam sonuçları ... sayfaları oku bak ben çok şey öğrendim

genetik test yaptırdım canım 1 ay önce verdim dün çıktı öyle öğrendim eşime ve bana baktılar..

çok teşekkür ederim canım..RABBİM hepimizin sesini duyar inşallah....

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum. bu güzel cuma sabahında hepinize dua etmek geldi içimdem. sağlıklı hayırlı bir evlat için çaba gösteren herkesin kucağı bebeklerle dolsun inş.hamişlerin gebelik haftalarnda ilerleme görünce çok mutlu oluyorum allah tez zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin ve gebelik düşünenlere de hayırlı bir gebelik nasip etsin kendinize çok iyi bakınn

hildancım sen nasılsın. nasıl gidiyor çalışmalar. dr. a göründünmü yumurtlama için falan.

canım iyiyim teşekkür ederim. çalışmalar başladıı:) ama doktora gidemedim henüz bu ara biraz yoğun geçti. ptesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum yaklaşık yumurtlama zamanına da denk geliyo. sen nasılsın canım umarım herşey daha da yoluna girer kesecik büyümüş kalp atışları da duyulsa sonrası iyi gider inş.

hamileliğinin ilk haftalarında lekelenme oldu mu canım..

Hildancim gunaydin, bende herkes icin dua ettim allah benim gibi
Isteyen herkese nasip etsin, bendende herkese kocaman
Gunaydin guzel gunlere herkese:)

canım nasılsın başladı mı çalışmalar ben rutin kontrol amaçlı doktora gidemedim sen gitmeyi düşünüyon mu yumurtlama zamanı

Sevgili oceanie oncelikle hayirli ugurlu olsun bebisin darisi
Hepimize olsun, sana bisey sormak istiyorum benim 2 dusugum oldu
Heterizigot mtfrr cikti simdi sadece folikasitle aspirin aliyorum
Bugunler benim ovulasyon gunlerim ve calismalar devam edio, buarada
Uc aydir korunuyodum yeni basladim, doktorum hamile kalinca
Gel igneye baslicaz dedi, sana sorum hamile kaldigimi ogrenincemi
Igneye baslanmali yoksa oncesindemi oleyse bugnlerde baslamammi gerek.
Birde ne yedin ne ictin yararli olcak, neler yaptin.simdiden tesekurler:)

canım nasılsın başladı mı çalışmalar ben rutin kontrol amaçlı doktora gidemedim sen gitmeyi düşünüyon mu yumurtlama zamanı

Evet canim basladim bugunler iste ovulasyonum insallah tutar, simdilik dusunmuyorum
Evimin orda saglik ocagi var tutarsa orda bthcg ye baktirip
Ole gidecem , evede test aldim bakalim:),doktor hamile kalinca
Gel dedi. Aspirinle folikaside devam,sen ne yaptinn canim

Ya hildan kafam karisti iste sence gitsemmi ama gidecek
Bi durum yok, en son herseyime bakmisti zaten hamile kalincada gel dedi, bu
Igneler kafami karistirdi kimi erken basla dio, kimi kese gorununce,biraz
O konuda kafanm karisti. Sen hangi doktora gidiodun hildan

canım benim gittiğim doktor alanında çok iyi bir uzman o kadar hastası var ki randevulu gittğmiz halde en az 1 saat bekliyoruz. 3 ay önce gittm aspirin folbiol kullan dedi 3 ayın bitince korunmayı bırak gebelik oluştuğunda gel dedi. öncesinde gel bakalım demedi. ptesi salı üşenmezsem gitmeyi düşünüyorum. en iyisi erken yani adete 4 ya da 5 gün kala bhcg yapıp öyle doktora gitmek. doktorum bana dediki ben aspirini erken düşüğe karşı önlem amaçlı veriyorum dedi. zaten aspirinle önlem alıyoruz şu an

kızlar gününüz aaydın olsun
cumanız mübarek olsun
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

amin canım inş.nasıl gidiyor hamilelik canım benim de bu aralar yumurtlama zamanım neler yaptın gebelik düşünürken benim gibi düşünen arkadaşlara tüyo ver .çalışmalar dışında başka neler yapalım

Anladim canim evet bende ole yapcam bugun yarin bthcgye bakti
Ririm ole giderim, senin doktorun bayanmi ortadogudami bende
Ole birine gitmistim cok kalabalik oluo die birakmistim,merak ettim kim

hildan ben 1haftadır takip edemedim düzgün son durumun ne arkadaşım merak ettim seni ???

ben gebeliği planladığımda önce doktora gittim kontrolden geçtim kistim varmış 4 ay sonra kist kayboldu 5.ayda hamile kaldım ve sigara içiyordum tek tük hemen onu bıraktım doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. en önemlisi ne biliyomusun çalışmaları ev ödevi gb görmeyin. biz 4ay ev ödevi gb çalıştık. öbür ay ne zaman canımız istediyse o zaman yaptık günlere dikkat etmedik ve hamile kaldım
hamile olduğumuda adetime 2 gün vardı çok meraktan dayanamadım baktım vardı çift çizgi.
hemen hastaneye koştum ordanda hamilesin dediler. telefona sarıldım hemen doktorumu aradım hamileyim diye ve ne yapmam gerektiğini anlattı ve böyle böyle çok şükür bugüne kadar geldim.
Allah en kısa zamanda ama en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.
bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hildan ben 1haftadır takip edemedim düzgün son durumun ne arkadaşım merak ettim seni ???

canım biri 11 diğeri de 4 haftalık (8 ay önce) düşüğüm oldu araştrma yapldı 3 heterozigotm çıkttı dr aspirin folbiol verdi 3 ay kullan dedi 3 ayım bitti korunmayı yeni bıraktım o yüzden tavsiyelerine ihtiyacm var malum yumurtlama dönemine yaklaştm

Anladim canim evet bende ole yapcam bugun yarin bthcgye bakti
Ririm ole giderim, senin doktorun bayanmi ortadogudami bende
Ole birine gitmistim cok kalabalik oluo die birakmistim,merak ettim kim

benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…