banada butun doktorlar oyle dedı kullanma aspırın hemotolojı ve kadın dogumcu ama dun doktora gıttım oda hormon tahlılerını yaptır bakalım oyle dedı başlarsın dedı sımdı adetımı beklıyorum bu arada calışmalarada başladım 4 aydır bısey yok anlamadım bu ay hamıle kalmazsam hormon yaptıracam ve oyle kullanmaya bende başlıycam artık anlamıyorum neye gore kullan dıyorlar bu aspırını bılen varmı kızlar gecenlardade sordumdu bır testı varmı cevap gelmemıstı bılen varsa aydınlatsın lutfen bua ya baska doktora daha gıdecem hemotolojı bakalım oda ne dıyecek
benim de hafif kahverengi lekelerim oluyor ama çok korkuyorumm..umarım ben de sen gibi mutlu sona ulaşabilirim((
Cemocan canım dun mesut polata gıttım servosteydı gorustum gıttıgımde yoktu kendısı sıstanlar vardı bır asısıtan baktı dosyama ve mesut bey gelınce durumunmu anlattı f5 ve mtfr67 het dedı 2 dusuk dedı benım dosyama o yuzden bakmadı kendısı ve bana hormon yaptırmamı soyledı oyle aspırıne baslayalım dedı ben neden aspırın kullnmıyorum dıyınce etkılemesın dedı 12 dusukte moldu ya ca125 dıye tahlılde verdı baktım ınternetten over kanserı testıymış hıc bır doktor vermemıstı bu testı bana o kadar doktoraa gıtmıştım bu mol kanser hucresı tasıyor ya sanırım onun ıcın verdı bırde sunu ogrenmek ıstıyorum ca125 yaptıran oldumu arkadaşlar bu test reglı donemınde mı yapılıyor adetının 2 veya 3 gunu bu hormonları yaptır dedı oyle gel dedı cep numarasınıda aldım eger sende yoksa verebılırım benı arkadas yonlerdırdı dedım bursadan cemıle dıye selamı var dedım hatırlarmısınız bılmem hastanısı dedım tama hatırladım bılıyorum dedı sıze buraya gelıyor dedım bursadan evet dedı onda da kan pırtılaşması var dedım cok şanlısınız doktorunuz cok ıyı dedı dedım senın ıcın guldu ıyı bır doktor sagolsun ılglendı ayak ustu tahlıl verdı hemen telınıde verdı ıstedım sızın hastanız olmayı dusunuyorum da dedım sorun olursa dıye mahsuru yoksa alabılırmıyım dedım verdı hemen yazdı receteye benden bu kadar ınsallah bende mesut beye gıdecem adet olursam hormonları yaptırıp goturecem sen gıdınce mesut beyden randevumu alıyorsun ben polınıkten aldım randevıuyu ve seketere dedım ben bursadan hastasıyım dedım oyle soyledı yerını yoksa asıstanına gozukmemı soyledı bende uyanıklık yaptım hastasıyım bursadan geldım dedım ayak ustu yalan konustum neyse ıste ben den bu kadar tesekkur ederım bu arada kal saglıcaklaaaaaaaa
merhaba nasıl öğrendin pıhtılaşma sorunu olduğunu ??? bende 1 düşük yaptım geçen hafta test verdim yarın alıcam sonuçları ... sayfaları oku bak ben çok şey öğrendim
İnşallah canım bütün kalbimle dilerim senin için. Doğumumda bebek çıktığında ilk sorum sağlıklı mı normal mı oldu daha sonrada tüm isteyenler için tüm kalbimle dua ettim özellikle bu forumdakiler için. Umarım sesim duyulmuştur.
hildancım sen nasılsın. nasıl gidiyor çalışmalar. dr. a göründünmü yumurtlama için falan.
hamileliğinin ilk haftalarında lekelenme oldu mu canım..
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum. bu güzel cuma sabahında hepinize dua etmek geldi içimdem. sağlıklı hayırlı bir evlat için çaba gösteren herkesin kucağı bebeklerle dolsun inş.hamişlerin gebelik haftalarnda ilerleme görünce çok mutlu oluyorum allah tez zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin ve gebelik düşünenlere de hayırlı bir gebelik nasip etsin kendinize çok iyi bakınn
İnşallah canım bütün kalbimle dilerim senin için. Doğumumda bebek çıktığında ilk sorum sağlıklı mı normal mı oldu daha sonrada tüm isteyenler için tüm kalbimle dua ettim özellikle bu forumdakiler için. Umarım sesim duyulmuştur.
canım nasılsın başladı mı çalışmalar ben rutin kontrol amaçlı doktora gidemedim sen gitmeyi düşünüyon mu yumurtlama zamanı
Evet canim basladim bugunler iste ovulasyonum insallah tutar, simdilik dusunmuyorum
Evimin orda saglik ocagi var tutarsa orda bthcg ye baktirip
Ole gidecem , evede test aldim bakalim:),doktor hamile kalinca
Gel dedi. Aspirinle folikaside devam,sen ne yaptinn canim
Ya hildan kafam karisti iste sence gitsemmi ama gidecek
Bi durum yok, en son herseyime bakmisti zaten hamile kalincada gel dedi, bu
Igneler kafami karistirdi kimi erken basla dio, kimi kese gorununce,biraz
O konuda kafanm karisti. Sen hangi doktora gidiodun hildan
kızlar gününüz aaydın olsun
cumanız mübarek olsun
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
canım benim gittiğim doktor alanında çok iyi bir uzman o kadar hastası var ki randevulu gittğmiz halde en az 1 saat bekliyoruz. 3 ay önce gittm aspirin folbiol kullan dedi 3 ayın bitince korunmayı bırak gebelik oluştuğunda gel dedi. öncesinde gel bakalım demedi. ptesi salı üşenmezsem gitmeyi düşünüyorum. en iyisi erken yani adete 4 ya da 5 gün kala bhcg yapıp öyle doktora gitamek. dokorum bana dediki ben aspirini erken düşüğe karşı önlem amaçlı veriyorum dedi. zaten aspirinle önlem alıyoruz şu an
hildan ben 1haftadır takip edemedim düzgün son durumun ne arkadaşım merak ettim seni ???
hildan ben 1haftadır takip edemedim düzgün son durumun ne arkadaşım merak ettim seni ???
Anladim canim evet bende ole yapcam bugun yarin bthcgye bakti
Ririm ole giderim, senin doktorun bayanmi ortadogudami bende
Ole birine gitmistim cok kalabalik oluo die birakmistim,merak ettim kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?