Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar özellikle hamile olanlar
tetanoz aşısı bizzler için hamilelik de sakıncalımı
siz yaptrıdınızmı:44:

günaydın arkadaşlar

5 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı geçen martta bir dış gebelik geçirdim 7 ay korundum sonrasında denemeye başladık ama bir türlü hamile kalamadım 5 yıllık evliyim ve 2 dış gebelikten sonra normal bir gebelik yaşamak mucize gibi geliyor bana tam tüp bebek için üniversite hastanesine gittim artık tüp bebeğe başlayacaktım bazı testler yapıldı şeker yüklemesi yapıldı onlarda bir sorun yoktu dr. adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dediler bende adetimi bekliyordum en son 28 ağustosta adet olmuştum bekledim adetimin 28. gününde öylesine bir test yaptım ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm normalde 32 günden aşağı adet olmuyordum hemen hastaneye gittim kan verdim 23 çıkmış değerim ve sabah olur olmaz dr. uma koştum bana iğnemi yazdı 3 gündür kullanıyorum coraspirin ve folic asitte kullanıyorum 5 talihsiz gebelikten sonra şaşkınım korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama rabbime sığınıyorum

arkadaşım çok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasın
bi önceki sayfaya yazdım canım çok bişi değil herkesin bildiği seyler aslında. ama bişi daha ekliyim düzenli yaşamak ve dikkatli olmakta çok önemli. biz arabamızla biyere giderken bile rampalarda tümseklarde çok dikkatliydik. hamile kalmışsam bişi olmasın diye. bende hareketlerime oturduğuma kalktığıma çok dikkat ettim halada öyleyim. temizlik yaparken ayda bir yaapıyodum koltuk falan çekmiyodum cam silmiyodum adet oluyodum hamile olmadığım kesinleşiyodu o zaman dip köşe temizlik yapıyodum.
çok uzun oldu ama dikkat et her konuda bence.
ben bunları yapmasaydım hamile kalıp düşük yapaydım kendimi çok suçlardım anlıyorsun değilmi???

canım benim hayırlı olsun. umarım bundan sonra bu acıları yaşamazsın. inşallah herşey sonuna kadar güzel gider. ben de aynı korkuları yaşıyorum. her dr. a gidişimde binbir türlü düşünce acayip bir stresle gidiyorum. inşallah herşey çok güzel olacak.

inşallah canım. minicik bir mucize ama inşallah büyür, sağlıkla gelişir. bhg değerim düştüğünde herşey bitti derken allahım yeniden umutlandırdı. rabbim gerçekten çok büyük. inşallah sen de en kısa zamanda bu güzel haberi alabilirsin.

canım strese girme bebek anlıyo herseyi Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin. dua et canım

canım çok teşekkür ederim inşallah bu sefer herşey yolunda gider yarın tekrar dr.uma gidip beta hcg ve progestan a bakılacak ve muayene olacağım allah hepimizin hakkının hayırlısını versin

canım strese girme bebek anlıyo herseyi Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin. dua et canım
sağol canım stres yapmıyorum hamile olduğuma inanmıyorum karmankarışık duygular içinde sadece allahıma yalvarıyorum hayırlısı sağlıklısı inşallah

şenay079 sen ne kadarlık hamilesin değerin düşüp yenidenmi çıktı

benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar

Evet daha erken bence ovulasyonun bitiminden sonra
Yani diger adete yaklasmaya cikar, suan zaten calisma donemi cikmaz
Bence:)

Canim hic korkma ve eski yasadiklarini hic dusunme herse
Ye yeniden basliyomus gibi dusun sanki ilk hamile kalisin
Gibi yani icini rahat tut kotuyu dusunme, ve bol bol dua
Et, insallahh senin icin en guzeli olur

Canim hic korkma ve eski yasadiklarini hic dusunme herse
Ye yeniden basliyomus gibi dusun sanki ilk hamile kalisin
Gibi yani icini rahat tut kotuyu dusunme, ve bol bol dua
Et, insallahh senin icin en guzeli olur

sağol öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen başaramıyorum allaha hep dua ediyorum

kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum..Rabbim el açıp da yardım istediğiniz her konu da yardımcımız olsun..güzel dua ve dileklerimizi kabul etsin inşallah..birde booool boooolll çocuk versin bizlere ve bizler gibi bekleyen herkese :)))
senay nasılsın durumun nedir?? merak ediyorum seni..

şenay079 sen ne kadarlık hamilesin değerin düşüp yenidenmi çıktı

son adet tarihime göre 6 haftalık, sağlık ocağına göre 5 haftalık:) dr. lara göre kese geriden geliyor. karışık tam olarak ben de anlamadım. son adet tarihim 15 ağustos. bhcg değerim bir ara düştü sonra yeniden yükseldi baya korktum yine aynı şey olacak diye çok şükür en azından kese göründü ve büyüyo. ancak şu an net bir şey yok. sadece dr. takip ediyor. yarın özeldeki dr. a randevum var. bakalım o ne diyecek

merhaba yazını tesadüfen gördüm benimde 4 kayıp biri dış gebelik var..
bende izmirde oturuyorum 1 sene sonra tekrardan bebek tedavisine başlıyalım dedik
faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcısıyım
doktorum sadece gebelik öncesinde folidoce verdi aspirin kullanmaya gerek yok dedi coraspini bütün doktorlar veriyor ama bu doktor vermedi başka bir doktora dahamı gitsem diye düşünüyorum hamile kalınca coraspin yüksek dozlu celexan progestan ve düşük dozlu kortizon kullanıcağımı söyledi...

acaba başak bir doktora gitsem mi veya gitmeden kendim coraspine başlasammı anlıyamadım

canım şu an beklemedeyim yarın dr. dan inşallah iyi birşeyler duymayı ümit ediyorum. şimdiye kadar bu dr. dan iyi birşey duyamadım en azından keseyi gördük dışında bakalım hayırlısı. yarın daha net bilgi verebilirim. bugün sağlık ocağına gittim. çağırdılar. takip için. tansiyonumu ölçtüler. kaç gündür düşen 9/6 larda gezen tansiyonum 15/8 2 çıkmış. tansiyon takip verdiler. anlamadım ben de . tansiyonum düşüyo diye birkaç gündür çok değil ama biraz tuzlu yiyordum acaba ondan mı oldu bilemedim.

canım aman dikkat et tansiyon yükselmesi kötü ama senin muhtemelen tuzlu yediğin için oldu.. bak düşük tansiyondan korkma her kadın hamilelikte mutlaka düşük tansiyon yaşar ama bu geçici bir durum yeter ki çıkmasın.. ben mesela bir önceki hamileliğimde vücudum muhteşem ödem yapmıştı tuz yüzünden.. bildiğin balon gibi şişmiştim.. ama bu hamileliğimde tuz neredeyse hiç tüketmedim... hala daha da çok dikkat ediyorum.. sen de dikkat et zaten tuz vücut için çok yararlı bir madde değil illa tuz yersen kaya tuzu tüketmeni tavsiye ederim ama az miktarda.. yarın da inşallah güzel haberler alırsın doktordan..10 haftalık bir düşük yaşamıştım benim de ilk etaplarda senin gibi olmuştu ama sonradan kesem gelişti büyüdü fakat içinde çocuk yoktu :)) oda enteresan.... sonra düştü zaten..ama bana doktor geç döllenme yaşamışsın dedi yani.. sende de geç döllenme olması muhtemel geliyor bana o yüzden içini rahat tut..inşallah kese içinde bebiş vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…