canım biri 11 diğeri de 4 haftalık (8 ay önce) düşüğüm oldu araştrma yapldı 3 heterozigotm çıkttı dr aspirin folbiol verdi 3 ay kullan dedi 3 ayım bitti korunmayı yeni bıraktım o yüzden tavsiyelerine ihtiyacm var malum yumurtlama dönemine yaklaştm
günaydın arkadaşlar
5 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı geçen martta bir dış gebelik geçirdim 7 ay korundum sonrasında denemeye başladık ama bir türlü hamile kalamadım 5 yıllık evliyim ve 2 dış gebelikten sonra normal bir gebelik yaşamak mucize gibi geliyor bana tam tüp bebek için üniversite hastanesine gittim artık tüp bebeğe başlayacaktım bazı testler yapıldı şeker yüklemesi yapıldı onlarda bir sorun yoktu dr. adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dediler bende adetimi bekliyordum en son 28 ağustosta adet olmuştum bekledim adetimin 28. gününde öylesine bir test yaptım ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm normalde 32 günden aşağı adet olmuyordum hemen hastaneye gittim kan verdim 23 çıkmış değerim ve sabah olur olmaz dr. uma koştum bana iğnemi yazdı 3 gündür kullanıyorum coraspirin ve folic asitte kullanıyorum 5 talihsiz gebelikten sonra şaşkınım korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama rabbime sığınıyorum
benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar
canım iyiyim teşekkür ederim. çalışmalar başladıı:) ama doktora gidemedim henüz bu ara biraz yoğun geçti. ptesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum yaklaşık yumurtlama zamanına da denk geliyo. sen nasılsın canım umarım herşey daha da yoluna girer kesecik büyümüş kalp atışları da duyulsa sonrası iyi gider inş.
günaydın arkadaşlar
5 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı geçen martta bir dış gebelik geçirdim 7 ay korundum sonrasında denemeye başladık ama bir türlü hamile kalamadım 5 yıllık evliyim ve 2 dış gebelikten sonra normal bir gebelik yaşamak mucize gibi geliyor bana tam tüp bebek için üniversite hastanesine gittim artık tüp bebeğe başlayacaktım bazı testler yapıldı şeker yüklemesi yapıldı onlarda bir sorun yoktu dr. adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dediler bende adetimi bekliyordum en son 28 ağustosta adet olmuştum bekledim adetimin 28. gününde öylesine bir test yaptım ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm normalde 32 günden aşağı adet olmuyordum hemen hastaneye gittim kan verdim 23 çıkmış değerim ve sabah olur olmaz dr. uma koştum bana iğnemi yazdı 3 gündür kullanıyorum coraspirin ve folic asitte kullanıyorum 5 talihsiz gebelikten sonra şaşkınım korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama rabbime sığınıyorum
canım çok teşekkür ederim inşallah bu sefer herşey yolunda gider yarın tekrar dr.uma gidip beta hcg ve progestan a bakılacak ve muayene olacağım allah hepimizin hakkının hayırlısını versincanım benim hayırlı olsun. umarım bundan sonra bu acıları yaşamazsın. inşallah herşey sonuna kadar güzel gider. ben de aynı korkuları yaşıyorum. her dr. a gidişimde binbir türlü düşünce acayip bir stresle gidiyorum. inşallah herşey çok güzel olacak.
sağol canım stres yapmıyorum hamile olduğuma inanmıyorum karmankarışık duygular içinde sadece allahıma yalvarıyorum hayırlısı sağlıklısı inşallahcanım strese girme bebek anlıyo herseyi Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin. dua et canım
kızlar gününüz aaydın olsun
cumanız mübarek olsun
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
inşallah canım. minicik bir mucize ama inşallah büyür, sağlıkla gelişir. bhg değerim düştüğünde herşey bitti derken allahım yeniden umutlandırdı. rabbim gerçekten çok büyük. inşallah sen de en kısa zamanda bu güzel haberi alabilirsin.
benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar
günaydın arkadaşlar
Canim hic korkma ve eski yasadiklarini hic dusunme herse
Ye yeniden basliyomus gibi dusun sanki ilk hamile kalisin
Gibi yani icini rahat tut kotuyu dusunme, ve bol bol dua
Et, insallahh senin icin en guzeli olur
şenay079 sen ne kadarlık hamilesin değerin düşüp yenidenmi çıktı
Öncelikle iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim. Umarım hepiniz bu duyguyu yasarsınız en kısa zamanda.
Doktoruma sonuna kadar güvendim. Başka söylenenlere de hiç kulak asmadım ben izmirde yasıyorum sen nerede yasıyorsun bilmiyorum ama izmirdeysen doktorumun adını verebilirim.
Neler kullandığıma gelince ben hamilelik düşündüğüm andan itibaren denemelerim devam ederken coraspin,benexol ve folik asit kullandım. Adet gunüm geldiginde hemen o gün kan testi yaptırdım çünkü en önemli şey hamileliğin çabuk tespit edilmesi ve hemen test sonucu pozitif gördüğümde doktorumu aradım ve daha doktora gitmeden hemen o gece clexane 0.6 iğneye başladım. Hergun aynı saatte 16. Haftaya kadar göbekten sonra dönüşümü olarak kol ve bacaklardan 37. Haftaya kadar devam ettim. Folik asit ve benexolu 22 haftada coraspini 32.haftada bıraktırdı doktorum. İğnelerde epey morarma oldu hoş buz preside yaptım ama doguma kadar kollar bacaklar mosmor gezdim. ama tabii hamileliğinin sonuna kadar hep endiseliydim. 38.haftada da sezeryanla aldılar zaten. Hepinize kolay gelsin herkese sevgiler.
kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum..Rabbim el açıp da yardım istediğiniz her konu da yardımcımız olsun..güzel dua ve dileklerimizi kabul etsin inşallah..birde booool boooolll çocuk versin bizlere ve bizler gibi bekleyen herkese :)))
senay nasılsın durumun nedir?? merak ediyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?