Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar özellikle hamile olanlar
tetanoz aşısı bizzler için hamilelik de sakıncalımı
siz yaptrıdınızmı:44:

ben tetanoz aşısı yaptırmadım canım

benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar

en erken ovulasyondan 10 -12 gün sonrası çıkar kanda gebelik testi canım tabi geç döllenme v.s unutmamak lazım
ben adetime bi kaç gün kala yaptırıyodum 5 gün kala çıkıyodu

canım hayırlı olsun o korkular inanki hiç bitmiyor ben her an acaba haraket ettimi sabah kalkıyorum hemen bakıyorum hareket varmı diye yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor malesef bu korkular allah yardımcımız olsun

tetanoz aşısını soran arkadaşa cevap vereyim..benim ölü doğum yaptığım hamileliğimde doktorum sadece 1 tane vurdurmamı istemişti.. ve ben sadece 1 tane vurdurmuştum..ama bu gebeliğimde maşallah şuana kadar herşey yolunda gitti Allahıma çok şükür doktor 2 tane yaptırmamı söyledi ve yaptırdım.. bi sakıncası olup olmadığını açıkçası sormadım ama zaten onu doktorun gebeliğinin gidişatına göre ayarlıyor..

canım aynı şeyleri hepimiz yaşadık bende yatmaktan çok sıkılmıştım lekelenmelerim oluyodu ama hep dediğim sonu yeterki güzel olsun bu sefer mutlu bitsin 9 ay yatmaya razıyım oldu ki 8 aydır hareketlerimi o kadar sınırladım ki anlatamam mesela hiç ev süpürmedim bulaşık mak.boşaltmadım ev işi yapmadım 5 ay yemek yapmadım daha bunlar gibi bi çok şeyden kendimi geri çektim temizliğime kadın aldım yemeğimi annem yaptı rutin işlerde eşim yardım etti sanki ben evde bişey yapsam ya da çok uzun süre ayakta kalsam bişey olacak diye korkuyordum kabul ediyorum hamilelik hastalık değil ama düşüklerden sonra içimde hep korku vardı 5 aydan sonra yavaş yavaş çok uzun süre ayakta kalmamak şartıyla gezmeye gittim dedim ya yeterki sonu güzel olsun 9 ay yatmaya da razıydım sende inşallah bu günleri atlat sıkılsanda sonunun güzel olacağını düşün inanki rahatlayacaksın

inşallah rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor gerçekten dediğin gibi bu durumu daha önce 5 kez yaşadığım için endişeliyim

canım inşallah hiç bir sorun yoktur bebeğin geç döllenmedir zor gerçekten belirsizlik

allaha şükür iyi gidiyor canım heyecan hemde nasıl var kalbim o günü düşününce fena çarpıyor senin nasıl gidiyor rahatladın mı biraz daha

evet canım ya atlattım o sıkıntılı zamanları sanırım şimdilik iyiyim.. ama nstler başladı ya o biraz geriyor beni ama rahat olmaya çalışıyorum.. ben diğerinde hergün nstdeydim ve en son nst günümde hatta nst çekilirken kalp atışları düşmüştü ve zaten o an kaybetmiştim ya şimdi bile nst ye giderken bazen aklıma geliyor kötü oluyorum.. ama sonra kızımın dünyaya geldiğini tiz sesiyle ciyakladığını düşünüyorum gülüyorum mutlu oluyorum..bide ilk defa epidural sezaryen denicem ilkinde tam anesteziydi, birde onu düşünüyorum nasıl olacak diye :))

amin canım benimde 5. hamileliğim birbirimizi en iyi bixler anlarız
evet tam ümidimi kestiğimde 6. kez hamile olduğumu öğrendim kesesini görsem kalbini duysan azda olsa rahatlayacağım daha öncekilerde iğne kullanmamıştım keseyide hiç görmedim şimdi iğne kullandığım için biraz daha iyimserim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

evet sorma bende bu hafta ilk defa nst ye girdim fena gerildim ekran eşime dönüktü sürekli kalp kaç atıyor diye sorup durdum:18:sürekli stres halindayiz yaşadıklarımızdan bende artık her hafta nst çektiricem bakalım bu stresle nasıl olacaksaben epidurale cesaret edemiyorum hem korkuyorum hemde sanırım stresten doktoru da bayarım:26nun için genel düşünüyorum

şu anda kendi söylediklerim aklıma geldi bende hep dedim ki keseyi görsem rahatlıcam kalp atışını duysam rahatlıcam ama inanki rahatlamadım hep bi endişe hatta eşim benle dalga geçer olmuştu her doktor kontrolunde bu sefer neyi görünce rahatlayacaksın diye malesef ben halen rahatlayamadım her kontrolde önce doktor ultrasona bakıyor bana iyi bak diyor öyle bakıyorum :18:

ben burda dahada umutlanıyorum allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin az kalmış seninde bizde görürüz inşallah

ben genelden çok zor uyanıyorum hayatımda 2 defa narkoz yedim biri böbrek ameliyatımda biri doğumda ikisinden de çok zor ayıldım ayılırken boğuluyorum sandım doktorlar hemen entübe yapıp have verdiler öyle kendime geldim zaten bayılmak kolay da ayılmak çoooook zor o yüzden bence de epidural kolay olur..zaten ameliyattan önce totodan bi çakıyorlar cesaret iğnesini senin kafan oluyor 1 milyon mutluluk saçıyorsun gülücük atıyorsun etrafa :))) ee ben o haldeyken kolumu kesseler sesimi çıkaramam zaten :)) bazen doktor arkadaşım var ona diyorum cesaret iğnesi yetmezse 2 tekila mı içsem iyice kafa yapsa diye :)) ama artık epiduraller çok kolay oluyormuş inşallah benimki de öyle olur... bakalım biz ne düşünsek boş o an ki durum aslında önemli olan benim ablamda epiduralle yapacaktı ama epidural onu uyuşturmayınca tam narkoz yedi ( umarım bende öyle olmaz.. nst de bende aynısını yapıyorum sesini kıstırıyorum çünkü o gümbür gümbür kalp sesine dayanamıyorum ekran eşimin göreceği gibi bende 2 dakika aralıklarla düzenli olarak soruyorum kalbi kaç atıyor diye :)))

doktorumla bi tek sezaryen olacağına karar verdik genelme epiduralmi hiç konuşmadık bide baş ağrısı falan olurmuş gibi yorumlar okudum o da beni korkutuyor gerçi doktorum ne derse onu yapıcam artık allah eşlerimize yardım etsin canım bizim panik hallerimizden onlarında çektiği var benim ablamda genel olmuştu zorluk çekmedi ayılırken genelde de korkum ayılırken saçma sapan konuşmak :18:

bucu
sakıncalı olduğundan mı yaptırmadın aşıyı

yok canım sakıncası olup olmadığını bilmiyorum benim doktorum hiç söylemedi bende sormadım onun için yaptırmadım ama sakıncası olduğunu düşünmüyorum yaptıran çok kişi var ne sakıncası varmış ki

bende bilmiyorum
burdaki topiclerden birinde okudum
sakıncasını bilmiyorum:44:

benim arkadaşım ayılırken özelinde ne varsa anlatmış kocasıyla yaşadıkları :))))) sonra doktora öpücük falan atmış :))) yanii bende saçmalamaktan korkardım ama nasıl uyursan öyle uyanıyorsun ben nefes alamıyorum diye uyuduğumu biliyorum..uyanırkende deli gibi ağlamışım nefes alamıyorum diye bağırmışım :)) ama saçmalamaktan iidir yanii :)) evet kocalarımıza Allah sabır versin dediğin gibi benim eşim eğer kızım sağ salim doğar ve yaşarsa 2. çocuk için asla acele etmicem mümkünse aralarında yaş farkı olsun çünkü bu durumlar çekilir gibi değil demişti yani onlara da gak geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…