Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merb. bugün malum dr. randevum vardı. sabah gittim. 10.8 mm olmuş kese. şimdilik büyüyo bakalım. ama içinde birşey görünmüyo. 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi. inşallah bakalım. perşembe devlete haftaya salıya özele randevu aldım:) yani 10 güne kadar netleşecek herhalde. ama yine bu dr. pek umut verici konuşmadı. sadece kalp atışlarını 10 gün sonra duymamız lazım dedi. ilaçlarını kullan canını sıkma dedi. bu kadar. hayırlısıyla bebiş bi gelişip kalp atışlarını da duysaydık.

aynen öyle canım. malesef bizim durumumuzda başka çare yok. inşallah biran evvel hamile kalırsın. bence çift çizgiden ziyade adetine 2-3 gün kala kan testi ile tespit yapıp hemen iğneye başlamakta fayda var.

Selam

bugün dr.dan hiçte iyi gelmedim ağladım 5 kez olduğu gibi yine ağladım 25 ağustos akşam saat 9,30 da vermiştim kanı 23 çıktı bu gün sabah 8,30 da verdiğim kan değerim 60 çıktı ben duyunca ağlamaya başladım çünkü bana ilk gittiğimde 80 çıkması lazım demişti sonradan labrotuarlar farklı olduğu için böyle çıkmış olabilir hem illa 2 katına çıkacak diye bişey yok %60 artması gerekiyor falan diye teselli etti sonrada pazartesi tekrar gel dedi iğneleri kullanmayı bırakma dedi ama benim içime birkere acı düştü ağlaya ağlaya işe geldim pazartesidende umudum yok yinede rabbime dua ediyorum hayırlısı olsun diye çok üzgünüm

inşallah duyarsın bebeğinin kalbinide rahatlarsın canım

Ben de merak ediyordum..Hayırlısıyla o da olur inşallah..Öyle olmasaydı kanama falan olmaz mıydı???Kaç hafta oldu?

bende bekliyodum senden gelicek haberi
ne güzel büyüyor kesen belki geç döllenme olmuştur belli olmuyor bazen
canım şuanda kaç haftalıksınki sen???

canım yanlişmı yazdın 25 ağustos yazmışsın
25 eylülde verdin kanı ilk dimi 23tü bugün verdiğin kanda 60 çıktı
bencede sıkma canını ben bi arkadaş hatırlıyorum senin gibiydi değerleri yavaş gidiyodu ama şimdi maşallah hamileliği devam ediyor bi sorunu yok ilaçlarını aksatma Allah ol deyince oluyor canım hiç üzülme dua et

benimde kafamda dolaşanları yazmışsın... dr lar genelde hamile kaldıktan sonra diyor... ben hamile kaldığımı bat tan 4 5 gün önce öğrenmiştim.. ya zaten tahminen biliyosun...sen dr a kime gittin

adet kanaması artarmış coraspinle benim çok aşıırı olmuyor lise yıllarında 6.gün temizlenirdim şimdi 5.gün...

bi de bi yerde çikolata ve ceviz zararlı diye duydum.. bi bayan bunlar ceviz mesela faydalı şeyler bebek açısından nasıl yemeicem demiş o kafamı karıştırdı..sizce ??

evet yanlış yazmışım 25 eylül olacaktı hayırlısı allahtan ama insan üzülmeden edemiyor

evet yanlış yazmışım 25 eylül olacaktı hayırlısı allahtan ama insan üzülmeden edemiyor

canım benim çok haklısın insanın elinde değil bu.
üzülmeden olmuyr işte Allah yardımcın olsun canım
ben hala doktora gittiğimde doktor iyi bişi yok bakabilirsin demeden ultrasona bakamıyorum hep bi endişe içindeyiz
seni çok iyi anlıyorum Allah gönlüne göre versin tatlım

canım benim doktorum pıhtılaşma için diyete gerek görmedi. bende hiç dikkat etmedim böyle bir şeye. ha hamilelikten dolayı diyetin oluyor zaten tzuzu kesiyorsun,şekeri kesiyorsun vs... iğneyede hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladık. hatta adetten önce yaptırdım negatifti,adetim gecikince yine yaptırdım pozitifti ve o zaman başladık. benim doktorum adetten önce istiyordu kan testini. 4-5 gün kala yaptırıyordum genelde. ama öğrenmek yine sonrasına nasipmiş. coraspini ihmal etme hiç bırakmadan içiyorum ben adet dönemlerindede içiyordum bi zararı olmadı.

genelde hamile kaldıktan sonra başlanıyor sanırım iğneye...bana da dr um daha ortada test falan yokken corasipin vericem sana demişti. ama ben gidip pıhtılaşma testi yaptırdım..

coraspini dünden itibaren almaya başladım... teşekkürler

canım neden bu kadar yıprattın kendini. tahmini iki katı yükselmeli ama bu değer kişiden kişiye değişiyor inan . böyle bir kesinlik yok yani. ayrıca tahliller farklı lab da yapıldıysa farlı olması çok normal. ilk yaptırdığın yerde bi daha yaptıramaz mısın. için rahatlar. umarım hayırlısıyla pazartesi iyi haberler alırsın.

bende bekliyodum senden gelicek haberi
ne güzel büyüyor kesen belki geç döllenme olmuştur belli olmuyor bazen
canım şuanda kaç haftalıksınki sen???

canım son adet tarihim 15 austos. adet tarihine göre 6+2 falan oluyorum herhalde. geçen gün gittiim sağlık ocağı 5 haftanın ,ç,ndesin dedi biraz kafam karıştı ama.

sanki tarihi yanlış vermişsin ama. benim de kan değerlerim başta 2 katı yükselirken bir ara düştü. sonra tekrar çıktı. ama bu sefer de iki katı gitmedi. şu ara kese göründüğü için sadece kese takibi yapılıyo ama hala belli birşey yok. moralini bozma. ben de çok ağlamıştım değerim düşünce ama allahım tekrar bir umut ışığı uayndırdı. inşallah senin de gebeliğin sorunsuz devam eder. daha birşey söylemek için çok erken. ben haftalardır bekliyorum. dr. hala erken diyor. yoluna girer inş. sabret.

canım acını tazelmek istemem ama oğlunu kaç aylık doğup kaybetmiştin...

slm cnm.. ben 39.haftada doğum yaptım ama doğduktan 10 dakika sonra kaybettim oğlumu..bende oğluma klomenle hamile kalmıştım..adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklrımda kistler olduğunu öğreniştim..doktor PCOS olduğunu ve hamile kalmamın diğer kadınlara göre zor olduğunu söylemişti..ben ilk düşüğümü yaptıktan sonra klomen kullandım çatlatma iğnesi falan derken hamile kaldım clexane iğneye başladım hemen 24.haftaya kadar clexane 0.4 kullandım.. sonra doktor iğneyi bıraktırdı ve ecopirinle devam etmemi söyledi.. 26.haftada kordon kan akım hızında direnç başladı ve bu durum doğum yapana kadar devam etti..bu yüzden bebeğin gelişimi yavaşladı özellikle kol ve bacak uzunlukları geri kaldı.. ama doktor neden bana iğneyi bıraktırıp ecopirine devam ettirdi inan bi bilgim yok..salak gibi hiç sormadım da ben erkek çocuklarını çok severdim küçüklükten beri hep bi oğlum olsun istemiştim..ama nasip böyleymiş.. üzülmüyorum bu da bi takdir sonuçta..mukadderat.. şimdi kızım var ve ben çok değişik duygular içindeyim.. kızım olacak diyip diyip gülüyorum kendi kendime delirdim sanki :)) inşallah kızımı sağlıkla doğum yaparım.. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Lusnica slm sonuclarin nasil kime girttin doktora? Coraspirine
Baslaman iyi.folikasitte al. Ben buaralar calismadayim iste,insallah
Tutarsa hemen gidecem doktora, ben coraspirni hersabah ayni
Saatte aliyorum, kahve cay icmiorum bide limon cok iimis, hergun
Bir limonlu su yada soda iciorum, cikolatayla cevizi hic duyma
Dim ama cok yesil yaprakli yemeyin diolar k vitamini iceren seylerden
Uzak durmak gerekmis diolar. Ben cuneyt evrukeye devam
Ediyorum canim,

Tesekur ederim rahatladim insaalh bu hafta kalirsam
Hemen giderim doktora, yavrunu saglikla buyutmek dilegiyle
Canim cok opuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…