inşallah canım kesecik büyüyo bi de içinde bebiş olsa kalbi de atsa biraz rahatlayacağım.Adetlerim düzenli olduğu için geç döllenme olma ihtimali düşük demişsin galiba.Benim de adetlerim oldukça düzenliydi.Ama geç döllenme olmuş bende.Yani olabilecek bir şey.
Kızlar bendede kan pıhtılaşması var.şuanda coraspin ile folbiol kullanıyorum.doktorum hamile kalana kadr bu ilaçları iç.çift çizgiyi gördüğün de hemen bana gel kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz dedi.sanırım 9 ay her gün iğne vurulucammmmmm.
Bilgisi olan varmı bu konuda??
kızlar merb. Bugün malum dr. Randevum vardı. Sabah gittim. 10.8 mm olmuş kese. şimdilik büyüyo bakalım. Ama içinde birşey görünmüyo. 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi. Inşallah bakalım. Perşembe devlete haftaya salıya özele randevu aldım:) yani 10 güne kadar netleşecek herhalde. Ama yine bu dr. Pek umut verici konuşmadı. Sadece kalp atışlarını 10 gün sonra duymamız lazım dedi. Ilaçlarını kullan canını sıkma dedi. Bu kadar. Hayırlısıyla bebiş bi gelişip kalp atışlarını da duysaydık.
kızlar merb. bugün malum dr. randevum vardı. sabah gittim. 10.8 mm olmuş kese. şimdilik büyüyo bakalım. ama içinde birşey görünmüyo. 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi. inşallah bakalım. perşembe devlete haftaya salıya özele randevu aldım:) yani 10 güne kadar netleşecek herhalde. ama yine bu dr. pek umut verici konuşmadı. sadece kalp atışlarını 10 gün sonra duymamız lazım dedi. ilaçlarını kullan canını sıkma dedi. bu kadar. hayırlısıyla bebiş bi gelişip kalp atışlarını da duysaydık.
kızlar merb. bugün malum dr. randevum vardı. sabah gittim. 10.8 mm olmuş kese. şimdilik büyüyo bakalım. ama içinde birşey görünmüyo. 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi. inşallah bakalım. perşembe devlete haftaya salıya özele randevu aldım:) yani 10 güne kadar netleşecek herhalde. ama yine bu dr. pek umut verici konuşmadı. sadece kalp atışlarını 10 gün sonra duymamız lazım dedi. ilaçlarını kullan canını sıkma dedi. bu kadar. hayırlısıyla bebiş bi gelişip kalp atışlarını da duysaydık.
Selam
bugün dr.dan hiçte iyi gelmedim ağladım 5 kez olduğu gibi yine ağladım 25 ağustos akşam saat 9,30 da vermiştim kanı 23 çıktı bu gün sabah 8,30 da verdiğim kan değerim 60 çıktı ben duyunca ağlamaya başladım çünkü bana ilk gittiğimde 80 çıkması lazım demişti sonradan labrotuarlar farklı olduğu için böyle çıkmış olabilir hem illa 2 katına çıkacak diye bişey yok %60 artması gerekiyor falan diye teselli etti sonrada pazartesi tekrar gel dedi iğneleri kullanmayı bırakma dedi ama benim içime birkere acı düştü ağlaya ağlaya işe geldim pazartesidende umudum yok yinede rabbime dua ediyorum hayırlısı olsun diye çok üzgünüm
Sevgili oceanie oncelikle hayirli ugurlu olsun bebisin darisi
Hepimize olsun, sana bisey sormak istiyorum benim 2 dusugum oldu
Heterizigot mtfrr cikti simdi sadece folikasitle aspirin aliyorum
Bugunler benim ovulasyon gunlerim ve calismalar devam edio, buarada
Uc aydir korunuyodum yeni basladim, doktorum hamile kalinca
Gel igneye baslicaz dedi, sana sorum hamile kaldigimi ogrenincemi
Igneye baslanmali yoksa oncesindemi oleyse bugnlerde baslamammi gerek.
Birde ne yedin ne ictin yararli olcak, neler yaptin.simdiden tesekurler:)
canım yanlişmı yazdın 25 ağustos yazmışsın
25 eylülde verdin kanı ilk dimi 23tü bugün verdiğin kanda 60 çıktı
bencede sıkma canını ben bi arkadaş hatırlıyorum senin gibiydi değerleri yavaş gidiyodu ama şimdi maşallah hamileliği devam ediyor bi sorunu yok ilaçlarını aksatma allah ol deyince oluyor canım hiç üzülme dua et
evet yanlış yazmışım 25 eylül olacaktı hayırlısı allahtan ama insan üzülmeden edemiyor
benimde kafamda dolaşanları yazmışsın... dr lar genelde hamile kaldıktan sonra diyor... ben hamile kaldığımı bat tan 4 5 gün önce öğrenmiştim.. ya zaten tahminen biliyosun...sen dr a kime gittin
adet kanaması artarmış coraspinle benim çok aşıırı olmuyor lise yıllarında 6.gün temizlenirdim şimdi 5.gün...
bi de bi yerde çikolata ve ceviz zararlı diye duydum.. bi bayan bunlar ceviz mesela faydalı şeyler bebek açısından nasıl yemeicem demiş o kafamı karıştırdı..sizce ??
canım benim doktorum pıhtılaşma için diyete gerek görmedi. bende hiç dikkat etmedim böyle bir şeye. ha hamilelikten dolayı diyetin oluyor zaten tzuzu kesiyorsun,şekeri kesiyorsun vs... iğneyede hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladık. hatta adetten önce yaptırdım negatifti,adetim gecikince yine yaptırdım pozitifti ve o zaman başladık. benim doktorum adetten önce istiyordu kan testini. 4-5 gün kala yaptırıyordum genelde. ama öğrenmek yine sonrasına nasipmiş. coraspini ihmal etme hiç bırakmadan içiyorum ben adet dönemlerindede içiyordum bi zararı olmadı.
Selam
bugün dr.dan hiçte iyi gelmedim ağladım 5 kez olduğu gibi yine ağladım 25 ağustos akşam saat 9,30 da vermiştim kanı 23 çıktı bu gün sabah 8,30 da verdiğim kan değerim 60 çıktı ben duyunca ağlamaya başladım çünkü bana ilk gittiğimde 80 çıkması lazım demişti sonradan labrotuarlar farklı olduğu için böyle çıkmış olabilir hem illa 2 katına çıkacak diye bişey yok %60 artması gerekiyor falan diye teselli etti sonrada pazartesi tekrar gel dedi iğneleri kullanmayı bırakma dedi ama benim içime birkere acı düştü ağlaya ağlaya işe geldim pazartesidende umudum yok yinede rabbime dua ediyorum hayırlısı olsun diye çok üzgünüm
Ben de merak ediyordum..Hayırlısıyla o da olur inşallah..Öyle olmasaydı kanama falan olmaz mıydı???Kaç hafta oldu?
bende bekliyodum senden gelicek haberi
ne güzel büyüyor kesen belki geç döllenme olmuştur belli olmuyor bazen
canım şuanda kaç haftalıksınki sen???
Selam
canım acını tazelmek istemem ama oğlunu kaç aylık doğup kaybetmiştin...
genelde hamile kaldıktan sonra başlanıyor sanırım iğneye...bana da dr um daha ortada test falan yokken corasipin vericem sana demişti. ama ben gidip pıhtılaşma testi yaptırdım..
coraspini dünden itibaren almaya başladım... teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım umarım sende bu ay hamile kalıp sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün başladım iğneye ama cogu doktor 0,3'luk veriyo benim doktorum 0,6'lik verdi.ne yiyip içtiğine gelince valla tam 9 ay kustum ne bişeyler yiyebildim ne de içerilerim. Yediğin içtiğine de çok alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ama tabii herkesin kendi görüşü vardır bu konuda. Benim doktorum bana herhangi bir diyet önermedi. Yanlış en önemli seyin hamileliğin çok erken teşhis edilmesi.1 gün geçimine hemen gidip kan testi yaptir bence. umarım yardımım olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?