Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:) bende bende... keseydi kalp atışıydı, kıpırdasaydı vs. derken şimdide sağ salim doğduğunu görsem diyorum... cemocanla yazışmalarınızı okudum da nst ye girmediğime sevindim bir an. doktorum gerek görmüyormuş. bende çok istemiştim halbuki o güm güm kalp atışlarını duymayı belki bi dahakine ister bilemiyorum... normal doğum bile yapanlara epidural yapıyorlar artık. riskleri eskisi kadar çok değil sanırım. bende çok ağlarım gibi geliyor nitekim doğum fotolarına bakarken bile ağlıyorum ama dayanabilirsem epidural olsun bebeğimin doğduğunu göreyim nasipse diyorum. bide şu günler geçse. sona geldikçe hazırlıklar bitiyor hazırlıklar bittikçe korkularım artıyor sanırım....

Bizde yaptrdik ikinci dusukte trizomi 16 cikmisti, sonra gene
Tik test yaptrdik cok sukur temiz cikti bir ay bekledik bu
Test icin, ama ben 3 ay.bekledim cunku kurtajdan dolayi
Biraz etkilendim hemde rahmin toparlsnmasi icin bekle
Dim, buarada benim esimde burdan ne ogrendysem dal
Ga gecio benle doktora gidincedee doktorun ne dedigini
Bir tek ben anliyorum burdan ogrendiklerimle:) canim kromo
Zom sorunu genetikte sorun yoksa tesaduf olabilio

boşver canım nst iyi ki istememiş çok stresli gerçekten şimdi haftaya cuma tekraar çektiripi kontrole gideceğim onun stresi başladı şimdiden eee hazırlıklar bittimi ben fena ağırdan alıyorum valla:18:

ay nye guldun kız ben senı devamlı gelıyor buraya dıye bılıyordum neyse kendısı polınıkte gozukuyor ama asıstanı var ınsallah dedıgın gıbı olur ya bılemıyorum ıyı gelır bana zaten hastane yakın otobusle 10 dk falan suruyor ara ara gıderım artık onada bana hormon yaptır dedı 4 ayı kabul etmedı yenı yaptır dedı bakalım bunu yannda ılk kez ca125 dıye tahlıl verdı mol gecırdım ya sanırım ondan verdı onu hıc bır doktor vermemıstı dogrusu bakalım hayırlısı olsun dıyelım hepımız ıcın

boşver canım nst iyi ki istememiş çok stresli gerçekten şimdi haftaya cuma tekraar çektiripi kontrole gideceğim onun stresi başladı şimdiden eee hazırlıklar bittimi ben fena ağırdan alıyorum valla:18:

hemşireye sordum canım benim doktorum doppler ı yeterli görüyormuş istemiyormuş o yüzden. vardır bi hayır bende çok üstelemedim.canım ya annemin bir arkadaşı 34. haftasında doğum yapınca ben çok panikledim. ya erken olursa diye. o yüzden hazırlıklar bitti sayılır. bi çok şeyi annem aldı sağolsun. yıkadı ütüledi,yerleştirdi. hakkını nasıl öderim bilemiyorum. tabi hala eksiklerim var. bide ev olduğu gibi duruyor. bence sende öncelikli şeyleri hazırla canım. inşallah beklerler ama artık beyefendilerin keyfine kaldık malum :)

benım bır tanıdıgımda oyle bır bebek dunyaya getrdı cocuk hastanedeydı devamlı 5 ay kadar yasadı yarık damak ı vardı damak yaptırdılar ben cok etkılenmıştım burnunun ucunda sıvrı et parcası vardı anatomık olarak bozuktu ve arkadas bebegı olunce hıc bır test yaptırmadannnnn 2 yaptı saglıklı ydı arkadaslar sımdı 3 yapmıştır kım bılır gorusmuyorum koptuk bırbırımızden kopmasaydık ınankı gorustururudum sızlerı ıcınızı rahatlatmak adına neden koptuk benım oturdugum yerde oturmuyorlar ve telefon numaraları degısmış evlerıne bır kez gıtmıstık onuda hatırlamıyor esım evın yerını esımle gıtmıştık daha dogrsu bır arkadastan sonra gıttık abısı bıraktı bızı oraya ozel arabayla o yuzden nasıl gıttık bılmıyoruz aksam saatıydı gorusmeme nedenımı yazmak ıstedım yanlış anlamayın dıye

canım en kısa zamanda duymak istediğin herseyi duyarsın inşallah.
dua etmekten başka bişi gelmiyor insanın elinden sabret bakalım randevun yarınmıydı

evet canım inşallah hepimiz sadece güzel haberler veririz burada. randevum yarın. perşembe de devlette randevun var. ben böyle her 3-4 güne bir dr. a gideceğim herhalde:) hamilelik devam ederse sonuna kadar.

Son düzenleme:

dediğin gibi anneler kardeşler olmasa ne yapardık bilmiyorum aslında bende gerekli olanları aldım ama odamız daha gelmediği için sanki herşey eksik gibi geliyor ev temizliğimi yaptırdım halılarımı yıkamaya gönderdim sermedim doğuma 1-2 gün kala temizliğimide yaptırır öyle sererim dedim :18:eksikler hiç bitmiyor ki sürekli bişeyler çıkıyor

evet canım inşallah hepimiz sadece güzel haberler veririz burada. randevum yarın. perşembe de devlette randevun var. ben böyle her 3-4 güne bir dr. a gideceğim herhalde:) hamilelik devam ederse sonuna kadar.

özellikle bucu nun :) sonrada benim ilk zamanlardaki halimiz haftada bir doktora gidiyorduk gerçekten. şu anda haklısın bu belirsizlik kötü. ama benim kesemde en başlarda geriden geliyordu ki ben çatladığı günden eminim. sonradan öne bile geçti. umarım sağlıklıdır. seninledirde geç döllenmedir. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Canım benim çok teşekkür ederim. allah hepimiz hakkında en hayırlısnı en güzelini versin inş.

evet canım sorma benim kendi doktorumun özel muayahanesi vardı arada da hastanede başka doktora kaçıyordum 30 haftaya kadar böyle devam ettim baktım hastanedeki doktor hayaller kurmaya başladı bebekle ilgili bakalım doğumda görcez kime benzeyecek falan diye bende dönüş yaptım:)ama bu hafta nst yi o hastanede çekildim doktora yakalanmamak için görmeliydiniz halimi

ya kızlar birşey daha söylüycem hani eşleriniz dalga geçiyorlarmış ya foruma takılmayla ilgili aynısını ben de yaşadım geçen gün. annem de eşim de dalga geçti. sen kafayı taktın. sürekli bebeği düşünüyosun o yüzden foruma bu kadar takılıyosun diye. kavga ettim resmen ikisiyle de. çok sinirlendim:) hekimden sorma çekenden sor demişler dedim. hakkaten bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamıyor.

arkadşlar hayırlı cumalar olsun hepimize....

az önce sonuçlarımı aldım 1 saat sonra doktora randevum var ama önce buraya yazmak istedim kafam karıştı pek anlamıyorum bir şey..

faktor V leiden homozigot normal

prothrombin 20210 mutastonu homozigot normal

MTRHFR 677 homozigot normal

MTRHFR1298 heterozigot

PT % H 48.7

PT INR H 1.45

PT sec H 17.2
SONUÇ REFERANS ARALIĞI

APTT 32.8 23- 35

FIB 224.43 146-380

ANTİ TROMBİN 3 109.94 63- 122

PC COLO 109.1 55-160

Arkadşlar bildiğiniz kadar yorumlarsanız sevinirm sanırım MTRHFR 1298 de sorun var yanılıyor muyum??? homozigot normal normal mi demek sorun var mı???

TEŞEKKÜRLERRRR....

canım aynen dediğin gibi muhtemelen sadece MTRHFR 1298 de sorun var. umarım diğerleri de normaldir de bundan sonrasında hafif bir tedaviyle bebişine kavuşursun.

canım aynen dediğin gibi muhtemelen sadece MTRHFR 1298 de sorun var. umarım diğerleri de normaldir de bundan sonrasında hafif bir tedaviyle bebişine kavuşursun.

lusnıca bugun senı bekledımm desemm:)) bencee sadece mtrhfr 1298 de sorun gzukuoo dıgerlerını pek anlamadım ama bu cok onmelı bı se degıl dıe bılıoyrum bakalım doktor ne dıcekkk , kıme gdıceksınn,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…