Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım... mtrfr 1260 da sorun var.. kan pıhtılaşması var mı diye sordum.. evet var dedi. Selçuk Doğan a gittim.. yaklaşımı çok iyidi. çok insancıl dı ama. metroparkın dr larınının ağzından cımbızla laf alıyorum .. çok soru sordum. ben akşamları alıyorum ilaçlarımı... ben 2 ay kadar bekleyecem.. malum öğretmenim.. doğum iznime denk getirmek istiyorum.. bende çay kahve içmiyorum..limonlu su ve soda duymadım.. nasıl bir etkisi var acaba.. soda günlük hayatımda kullandığım bi içecek ama limonla aram çok yok.. bende kullanayım o zaman... doru sylüyosun aslında k vitamini pıhtılaşmaya neden oluyo... benim dr um muzaffer şengül ona da gitmek istiyorum.. ilk sonuçlar için gitmek istemedim.. blki evham yaptığımı düşünür diye... acaba eşime de mi bu testi yaptırsam diom.. abim yaptır diyoda... cüneyt evrüke çok imiş ..

Bende istiyorum ama kan testi yaptırmaktan korkuorum sonuç negatif olucak die...Gerek kalmaz inşallahhh 3 ekimde bidaha test alırımm çift çizgiyi görürüm İnşallah.Kızlar ben tedavii olmadan ve pıhtılaşma sorunum olduğunu bilmeden önce bebeklerim 6 haftaya kadr yaşadılarrr

İnşallahh gebeliğin varlığı tespit edilene kadr bişi olmaz yavrucaklarımıza

Herşeyn hayırlısı yinede

arkadaşlar merhaba. Kan pıhtılaşması sorunu için hamile kalmadan önce bu sorunu tespit edebileceğimiz bir test var mı? yoksa hamile kalınca mı anlaşılıyor?

Selcuk dogan bizim aile de herkes onda dogurdu, iyi bi
Doktor taniyoruz, muzafferede disardan duyduklarim iyi
Diolar, butun doktorlar ole sen sormazsan lutfen cevap
Veriolar, limonnun kan sulandirici etkisi varmis soda ysda
Suyla icimi daha kolay oluyor ondan birlikte iciyorum.
Ya esime hic ole test felan solemedi, sadece genetik testi
Onada yaptilar. Esimize yapilmasi nedenmis acaba, buarada
Sana ozel msj atacam atamiyorum neden acaba

arkadaşlar merhaba. Kan pıhtılaşması sorunu için hamile kalmadan önce bu sorunu tespit edebileceğimiz bir test var mı? yoksa hamile kalınca mı anlaşılıyor?

canım neden böyle bir şüphen mi var. genlde düşük yaşayanlarda şüphenilen bir durum. ya da daha vücutta herhangi bir yere pıhtı attığında. ondan sonra test yapılınca anlaşılıyor.

Canım ben bilmeden 2 düşük yaşadımm.Sonra hastaneye gittim neden düşük yapıorum acaba die???

Bana 3 tane test yapıldı ilki

GEN TESTİ

SONRA HORMON TESTİ

SONRA VAJİNAL USG TESTİİİ

VE GEN TESTİ SONUCUNDA ÖĞRENDİK Kİ KAN PIHTILAŞMASI SEBEBİYET VERİORMUŞŞŞŞ....CANIM HORMON VE GEN TESTİNİ YAPTIRABİLİRSİNN SEBEBİ ÖĞRENMEK İÇİN??? GERÇİİ ARAŞTIRMA GHASTANESİNE GİTTİĞNDE ONLAR NE GEREKİORSA SANA YAPPARLAR AMA ÖN BİLGİ OLSN CNM SENİN İÇİNNNNN

amin canım inş. benimkiler hep 5. haftaya girmeden gittiği için adetime 2 gün kala yaptırmıştım. aslında beklemek en güzeli çünkü bu sefer de yok hcg yükseldi yükselmesi. yok kese göründü görünmedi sıkıntısı var. ama malesef beklesem hiç olmayacağı için erkenden yapırmıştım.

cevaplar için tşk ederim arkadaşlar.Kardeşim bu sorunu yaşadığı için bende de olabilir diye düşündüğüm için sordum. ilgilenip cvap veren arkadaşlara tekrar tşk ederim..

Ya evet canımm aslında öle bişi olucakk hemen tespit eedicennn veya karnının içini görücen =) =)

Ya varya deliricem artık bebek die die =)=)

Merak ediorum eşimi çok seviyorummm İnşallah ona benzer Sağlıklı bir evlat nasip olursa bize evliliğimizz çok daha eğlenceli olucak cnm.Ben 21 yaşındayımmmmm eşim 29 2 sene olucak evleneli 3 ay sonra.......

HEPİMİZ HAMİLE KALALIM İNŞALLAH =)

inşallah canım zaten daha çok gençsin olur allahın izniyle

cevaplar için tşk ederim arkadaşlar.kardeşim bu sorunu yaşadığı için bende de olabilir diye düşündüğüm için sordum. Ilgilenip cvap veren arkadaşlara tekrar tşk ederim..

canım o bellii olmuyor aslında.benimde 2 ablam var ikisininde 2 çocuğu oldu.onlar çatır çatır doğurdular =)

birtek ben pıhtılaşıyorum =)

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Sanırım bu süreç beni evhamlı bir insana dönüştürecek.İyi şeyler düşünelim kalbimizi temiz tutalım ..

100 ileti yazınca mesaj hakkın oluyo bende o yüzden yazamıyorum mesaj... benim komşumda selçuk beyde doğurdu.. çok memnundu.. o yüzden gittim... ama aydınlatamıyolar çok .. o canımı sıkıyo... limonu öğrendiğim ii oldu ya... şimdi bebek hem anneden hem babadan gen alıyo ya.. hastalık çıkıcaksa hem anneden hem babadan da kaynaklanabilio ondan...

kan testi ile meydana çıkıyor ama 2 3 düşükten önce bakmıyolarmış ben 1 düşükten sonra baktırdım çok rica ettim yardıomcı oldular bana

canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu.ben annemi kaybettikten sonra hep dua ettim Rabbime hakkımda hayırlısıysa sağlıkla hayırlı bir kız evlat nasip etmesini annemin adını koymayı istedim.hamile old. öğrendim 1 hafta sonrada babamı kaybettim.hamile old. öğrendiğim andan itibaren hep kzıım diye sevdim onu.herkes oğlun olacak dedi ben hayır kızım olacak dedim.12.haftada kız old. öğrendim.20.haftada tepiklerini, hissettim.babacıydı babası gelince daha çok tepiklerdi.24.haftada 4 boyutluya girdik işte 16 ağustosta dört boyutluda her şey çok güzeldi.kızım her yerini gösterdi.işediğini bile gördüydük(kesesi boşaldıydı doktor gösterirken)parmaklarını açtı,ayaklarıyla oynadı.videoları var hala onlarla avunuyorum.sonra ramazan bayramı haftasıydı geçen sene hareketleri yavaşladı.sonra bende şişmeler başladı.sonuç preeklampsi.hastanede yatarken hareketleri dahada azaldı.cumartesi akşamıydı o kadar hareket ettiki eşime bu pek hayra alamet değil galiba dedim.pazar sabah doktorum geldi ultrasona girdim poposu dönüktü bize ama kalbi atıyordu.sonra doktor eşime iki ucu b. değnek demiş.bebği alsam niye aldım ya yaşarsa diyorum almasam anne kötüye gidiyor demiş.neyse pazartesi sabah 6.30da kalp atışı vardı.doktor sezaryanlardan sonra çağıracam ultrasonda bakacaz dedi.9 gibi çağıdı indim.önce kalp sesini dinletirdi. bu sefer sadece beni oyalamak için kafa ölçümü yaptı karnıma ultrasonla vurdu ama ben anladım.kızım aynı dünki gibiydi popsu dönük ölmüş annesine.gece 930da doğurdum ama gözleri açıktı kızımın.hayal meyal hatırlıyorum.normal doğurdum doktorum yalandan kesmeyelim seni dedi.bir sorun çıkar diyede yemek su vermedi her an ameliyata girecek gibi.bi yandan magnezyum sulfat verirler.bir yandan yavaş yavaş suni sancı.dil altı veremiyorlar sancım azalır diye.tansiyon oldu 19-11.neyse suyumu filan patlattılar.gece 9.30da doğum yaptım.içimi temizlemek için bişrde bebeği görmek istemeyeyim diye bayılttılar.uyanınca elif duru mu istedim.hayal meyal saçlarını ve açık gözlerini hatırlıyorum.kucağıma alıp 10 dakika eşimle kızımla odada yalnız kalmadığıma o kadar pişmanımki.ertesi gün eşim gömmeye gittiğinde son defa göreyim dedim.ne o izin verdi ne de ablam.çok zor özlüyorum kızımı,hatice ecemi....videolarıyla avunuyorum.ben kızıma birşey almamıştım daha.çok önceden hamile kalmadan filan öle vardı.birde arkadaşım getirmişti vermişti bişeyler.artık bişey olmaz düşüncesiyle bir odada dolapa yerleştirdim 2 gün sonra hastalandım.artık erken hiç bişey yapmam...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatla hastalıkla sınamasın.

Ağlattın beniiiiii.Sana dua edicem bu yaşadığın üzücü günlerin mükafatını alıcaksınnnn arkadaşım.Allahın melekleri seninle olsunnn =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…