ya kızlar birşey daha söylüycem hani eşleriniz dalga geçiyorlarmış ya foruma takılmayla ilgili aynısını ben de yaşadım geçen gün. annem de eşim de dalga geçti. sen kafayı taktın. sürekli bebeği düşünüyosun o yüzden foruma bu kadar takılıyosun diye. kavga ettim resmen ikisiyle de. çok sinirlendim:) hekimden sorma çekenden sor demişler dedim. hakkaten bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamıyor.
arkadşlar hayırlı cumalar olsun hepimize....
az önce sonuçlarımı aldım 1 saat sonra doktora randevum var ama önce buraya yazmak istedim kafam karıştı pek anlamıyorum bir şey..
faktor V leiden homozigot normal
prothrombin 20210 mutastonu homozigot normal
MTRHFR 677 homozigot normal
MTRHFR1298 heterozigot
PT % H 48.7
PT INR H 1.45
PT sec H 17.2
SONUÇ REFERANS ARALIĞI
APTT 32.8 23- 35
FIB 224.43 146-380
ANTİ TROMBİN 3 109.94 63- 122
PC COLO 109.1 55-160
Arkadşlar bildiğiniz kadar yorumlarsanız sevinirm sanırım MTRHFR 1298 de sorun var yanılıyor muyum??? homozigot normal normal mi demek sorun var mı???
TEŞEKKÜRLERRRR....
kızlar size bir şey danışacağım.ben salı günü kesemi görmüştüm 5+1 filan benim hesabıma göre 5 haftaya uygun keseyi saptadık dedi doktor.lekelenmelerim filan vardı.10 gün rapor verdi.yatıyorum şimdi 5 ekimde işe başlayacağım.sekreterine 2 hafta sonraya randevu ver dedi kalp atışları için.sekreter bana 13 ekime randevu verdi yani ben o zaman 7+6 hamile olacağım sizce çok mu geç başka bi doktora gidip daha erken baktırayım mı?bebeğe zaman tanıyacağız demişti doktorum güveniyorum da ona.kafam karıştı ama((
sorma canım. annem gizlice takip ediyor hatta beni forumda :) eşimde önceleri ne var bu kadar kk da diyordu. sonra o da alıştı. artık nasıl kk daki kızlar var mı oğluma kardeş falan diye merak ediyor :) alışıyolar yani . ayrıca haklsın bana eşekten düşeni getir diye boşuna dememişler :)
canım sen doktan doktora gitmişsindir.sanırım sadece mthfr 1298 heterozigot. benim de kan sonucum öyleydi. diğerleri normal. yinede doktordan gelince haber ver ne diyecek doktorun
hemşireye sordum canım benim doktorum doppler ı yeterli görüyormuş istemiyormuş o yüzden. vardır bi hayır bende çok üstelemedim.canım ya annemin bir arkadaşı 34. haftasında doğum yapınca ben çok panikledim. ya erken olursa diye. o yüzden hazırlıklar bitti sayılır. bi çok şeyi annem aldı sağolsun. yıkadı ütüledi,yerleştirdi. hakkını nasıl öderim bilemiyorum. tabi hala eksiklerim var. bide ev olduğu gibi duruyor. bence sende öncelikli şeyleri hazırla canım. inşallah beklerler ama artık beyefendilerin keyfine kaldık malum :)
ayy canım yaa benim kızda pek aceleci ikide bir yokluyor bende erken doğacak diye korkuyorum gerçi nasip ne zamansa ozaman doğacak tabi de..magnezyum içmekten gına geldi.. kasıldıkça magnezyum içiyorum..bende oğlumun odasını çıkarıcam eve depoda duruyordu eşyaların hepsi ondan kalma 1 kere bile kullanılamadan paket yapılıp kaldırıldı kıyafetlerde öyle steril poşetlere koyup kaldırmıştı annem şimdi onların içinden kıza olacak gibileri ayırdım sadece hastane çıkışları masmavi o yüzden sadece hastane çıkışı alıcam şöle biraz zaman geçince..
Kızlar bendede kan pıhtılaşması var.şuanda coraspin ile folbiol kullanıyorum.doktorum hamile kalana kadr bu ilaçları iç.çift çizgiyi gördüğün de hemen bana gel kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz dedi.sanırım 9 ay her gün iğne vurulucammmmmm.
Bilgisi olan varmı bu konuda??
Evet canımm bugün test yaptım ama görünmediii negatifff....
Öğrenmek istiyorumm hemen bana kalsa şimdi ama olmuo
Canım ben daha önce pıhtılaşma yüzünden 2 bebeğimi kaybettim 6 haftalıkken ikiside....Şimdi sebepler bulunduu inşallahhhh sağlıkla doğururumm
Evet artık uzmanlaştıkk araştırmaktan cnm =)
sende varmı gebelik beklentisi benm 3 ekim bekliyorum işte
iğneleri 9 aymı vurulucaz acaba
Anladımm canımmmmm saol bilgi verdiğn içinnn....
Evet artık uzmanlaştıkk araştırmaktan cnm =)
sende varmı gebelik beklentisi benm 3 ekim bekliyorum işte
iğneleri 9 aymı vurulucaz acaba
Sevgili oceanie oncelikle hayirli ugurlu olsun bebisin darisi
Hepimize olsun, sana bisey sormak istiyorum benim 2 dusugum oldu
Heterizigot mtfrr cikti simdi sadece folikasitle aspirin aliyorum
Bugunler benim ovulasyon gunlerim ve calismalar devam edio, buarada
Uc aydir korunuyodum yeni basladim, doktorum hamile kalinca
Gel igneye baslicaz dedi, sana sorum hamile kaldigimi ogrenincemi
Igneye baslanmali yoksa oncesindemi oleyse bugnlerde baslamammi gerek.
Birde ne yedin ne ictin yararli olcak, neler yaptin.simdiden tesekurler:)
merhaba yazını tesadüfen gördüm benimde 4 kayıp biri dış gebelik var..
bende izmirde oturuyorum 1 sene sonra tekrardan bebek tedavisine başlıyalım dedik
faktör v leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcısıyım
doktorum sadece gebelik öncesinde folidoce verdi aspirin kullanmaya gerek yok dedi coraspini bütün doktorlar veriyor ama bu doktor vermedi başka bir doktora dahamı gitsem diye düşünüyorum hamile kalınca coraspin yüksek dozlu celexan progestan ve düşük dozlu kortizon kullanıcağımı söyledi...
acaba başak bir doktora gitsem mi veya gitmeden kendim coraspine başlasammı anlıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?