Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sorma canım. annem gizlice takip ediyor hatta beni forumda :) eşimde önceleri ne var bu kadar kk da diyordu. sonra o da alıştı. artık nasıl kk daki kızlar var mı oğluma kardeş falan diye merak ediyor :) alışıyolar yani . ayrıca haklsın bana eşekten düşeni getir diye boşuna dememişler :)

canım sen doktan doktora gitmişsindir.sanırım sadece mthfr 1298 heterozigot. benim de kan sonucum öyleydi. diğerleri normal. yinede doktordan gelince haber ver ne diyecek doktorun

kızlar size bir şey danışacağım.ben salı günü kesemi görmüştüm 5+1 filan benim hesabıma göre 5 haftaya uygun keseyi saptadık dedi doktor.lekelenmelerim filan vardı.10 gün rapor verdi.yatıyorum şimdi 5 ekimde işe başlayacağım.sekreterine 2 hafta sonraya randevu ver dedi kalp atışları için.sekreter bana 13 ekime randevu verdi yani ben o zaman 7+6 hamile olacağım sizce çok mu geç başka bi doktora gidip daha erken baktırayım mı?bebeğe zaman tanıyacağız demişti doktorum güveniyorum da ona.kafam karıştı ama ((

Son düzenleme:

dr. bir sorun saptamadıysa gerek yoktur herhalde. aklımda kalmasın dersen bu hafta başka bir dr. a daha görünebilirsin sakıncası yok.

sorma bizimkiler resmen kıskanıyo sizi. ne var bu kadar orada bu kadar okuyacak yazacak kadar diyolar:)

ayy canım yaa benim kızda pek aceleci ikide bir yokluyor bende erken doğacak diye korkuyorum gerçi nasip ne zamansa ozaman doğacak tabi de..magnezyum içmekten gına geldi.. kasıldıkça magnezyum içiyorum..bende oğlumun odasını çıkarıcam eve depoda duruyordu eşyaların hepsi ondan kalma 1 kere bile kullanılamadan paket yapılıp kaldırıldı kıyafetlerde öyle steril poşetlere koyup kaldırmıştı annem şimdi onların içinden kıza olacak gibileri ayırdım sadece hastane çıkışları masmavi o yüzden sadece hastane çıkışı alıcam şöle biraz zaman geçince..

canım acını tazelmek istemem ama oğlunu kaç aylık doğup kaybetmiştin...

sselam arkadaşlar

evet aynen dediğiniz gibi MTRHFR1298 heterozigot da sorun var... kan pıhtılşsması var yani değil mi dedi evet dedi.. hamile kalınca coraspin alman lazım ama öncesinde de alabilirsin dedi. bende almak istiyorum dedim...

01 as sağol canım yaa.. sevindim düşündüğüne.. selçuk doğana gittim.. o da yüzeysel söledi ama ben çok soru sordum...

muzaffer beye de gidicem

yalnız şöyle bi durum var abim biyolog o şey diyor.. bu gen sende çekinik eşine de kan tahlili yaptır ki çocukta ona göre çıkar mı çıkmaz mı anlaşışır diyor

sizce ???

Adetlerim düzenli olduğu için geç döllenme olma ihtimali düşük demişsin galiba.Benim de adetlerim oldukça düzenliydi.Ama geç döllenme olmuş bende.Yani olabilecek bir şey.

Kızlar bendede kan pıhtılaşması var.şuanda coraspin ile folbiol kullanıyorum.doktorum hamile kalana kadr bu ilaçları iç.çift çizgiyi gördüğün de hemen bana gel kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz dedi.sanırım 9 ay her gün iğne vurulucammmmmm.

Bilgisi olan varmı bu konuda??

bana da aynısını dedi canım.. gerek görürsek iğne veririz dedi bana da... günün geçmeden anlamaya çlaışmalısın ne kadar önce öğrenirsen o kadar ii olur...

Evet canımm bugün test yaptım ama görünmediii negatifff....

Öğrenmek istiyorumm hemen bana kalsa şimdi ama olmuo

Canım ben daha önce pıhtılaşma yüzünden 2 bebeğimi kaybettim 6 haftalıkken ikiside....Şimdi sebepler bulunduu inşallahhhh sağlıkla doğururumm

amin cnm inşllah... benim de ilk düşüğümdü sağolsun burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim yoksa daha hiç bilemezdim ....

Evet artık uzmanlaştıkk araştırmaktan cnm =)

sende varmı gebelik beklentisi benm 3 ekim bekliyorum işte

iğneleri 9 aymı vurulucaz acaba

ben aralıkta düşünüyorum cnm 2 ay önce kürtaj oldum... doğum iznine denk getirmek istiyom ama önceden ols ada olur....

iğneler 9 ay vuruluyor doğuma 1 hafta kala bırakılıyormuş

canım iğneler 9 ay boyunca vuruluyor ben de başladım iğnelere..ben de adetime 4 5 gün kala idrar testi yaptım.silik çizgi çıktı hemen doktora gittim zaten öğrenir öğrenmez gel demişti.gittim hemen o gün iğnelere başladık.3+4 di farkettiğimde.ne kadar erken farkedersen o kadar iyi yani...

Çok teşekkür ederim canım umarım sende bu ay hamile kalıp sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün başladım iğneye ama cogu doktor 0,3'luk veriyo benim doktorum 0,6'lik verdi.ne yiyip içtiğine gelince valla tam 9 ay kustum ne bişeyler yiyebildim ne de içerilerim. Yediğin içtiğine de çok alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ama tabii herkesin kendi görüşü vardır bu konuda. Benim doktorum bana herhangi bir diyet önermedi. Yanlış en önemli seyin hamileliğin çok erken teşhis edilmesi.1 gün geçimine hemen gidip kan testi yaptir bence. umarım yardımım olmuştur.

Selam canım,
Eğer doktoruna karsı bir güven eksikliğin varsa başka bir doktora git derim,çünkü çok meşakkatli bir yola bas koyacaksın.surekli endişe icinde olacaksın ve bu yolda beraber yürüyeceğin doktor çok önemli. Bana fikrimi soracak olursan başla coraspine hiçbir zararı yok sonuçta bişey kaybetmezsin. Sadece adet günlerinde kanamanı fazlalastirmasin diye bırakabilirsin ben öyle yapmıştım.ben progestan ve kortizon hiç kullanmadım o yüzden bu konuda bilgim yok. Destege ihtiyacın olursa yardım etmeye hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…